zNikosz Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Εχω τον Meaco Platinum 20lt, αυτες τις μερες ενω δουλευει, ακουγετε και βγαζει αερα δεν γεμιζει νερο και η υγρασια στο σπιτι ειναι στο 73%. Ξερει κανεις τι μπορει να φταιει? Μια εβδοαμδα πριν κανονικα γεμιζε νερο και κατεβαζε την υγρασια στο 65%. Το μονο που με τρομαζει ειναι μην εχουν πεταξει μεσα τα παιδια γιατι ειναι μικρα κανα παιχνιδι και εχει σφηνωσει πουθενα.
AristidisZ Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, zNikosz είπε Εχω τον Meaco Platinum 20lt, αυτες τις μερες ενω δουλευει, ακουγετε και βγαζει αερα δεν γεμιζει νερο και η υγρασια στο σπιτι ειναι στο 73%. Ξερει κανεις τι μπορει να φταιει? Μια εβδοαμδα πριν κανονικα γεμιζε νερο και κατεβαζε την υγρασια στο 65%. Το μονο που με τρομαζει ειναι μην εχουν πεταξει μεσα τα παιδια γιατι ειναι μικρα κανα παιχνιδι και εχει σφηνωσει πουθενα. Για δες το στοιχείο πίσω μήπως έχει πιάσει πάγο
DigitalElf Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Καλησπέρα. Χρειάζομαι ένα αφυγραντήρα για το εργαστήριο μιας και είναι υπόγειο, 20τ.μ. Μετά από αρκετό διάβασμα και ψάξιμο κατέληξα στον Puredry PDD 85300 Famous Mykonos. Ειναι καλή επιλογή ο συγκεκριμένος, έχετε κάποια αντιπρόταση?
Liapisftw Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Για διαμέρισμα 70τμ με αρκετή υγρασία αξίζει ο Toyotomi Sonzai+ TDE-16GSP21 στα 169€ που βγήκε τώρα στο black friday; Βλέπω μερικοί έχουν και λειτουργία για στέγνωμα ρούχων ενώ ο συγκεκριμένος δεν έχει. Αξίζει αυτό το feature ή δεν είναι απαραίτητο; Δεν έχω ιδέα απο αφυγραντήρες οπότε οποιαδήποτε βοήθεια θα ήταν πολύτιμη.
jodact Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Το στεγνωμα ρουχων ειναι απλά ενα shortcut που απλά βάζει τον αφυγραντηρα να δουλευει στο φουλ. Αυτο εχω καταλάβει απο τον δικό μου. Μπορεις και με το χέρι να το κανεις. 1 1
phanispal Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Σωστός. Και να μην έχει λειτουργία στεγνώματος, απλά ζήτα του να σου ρίξει την υγρασία στο χώρο όσο πιο χαμηλά σε αφήνει, και με τη λογική ότι δε θα πιάσει ποτέ την επιθυμητή, θα δουλεύει συνεχώς (μέχρι να γεμίσει το δοχείο). 1
Liapisftw Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, jodact είπε Το στεγνωμα ρουχων ειναι απλά ενα shortcut που απλά βάζει τον αφυγραντηρα να δουλευει στο φουλ. Αυτο εχω καταλάβει απο τον δικό μου. Μπορεις και με το χέρι να το κανεις. 59 λεπτά πριν, phanispal είπε Σωστός. Και να μην έχει λειτουργία στεγνώματος, απλά ζήτα του να σου ρίξει την υγρασία στο χώρο όσο πιο χαμηλά σε αφήνει, και με τη λογική ότι δε θα πιάσει ποτέ την επιθυμητή, θα δουλεύει συνεχώς (μέχρι να γεμίσει το δοχείο). Σας ευχαριστώ και τούς δύο. Για αυτόν έχουμε κάποια γνώμη; Toyotomi Sonzai+ TDE-16GSP21 Κάποια άλλη πρόταση ίσως;
zNikosz Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 8 ώρες πριν, AristidisZ είπε Για δες το στοιχείο πίσω μήπως έχει πιάσει πάγο Τον ανοιξα και δεν έχει τιποτα, ειναι καθαρός
AristidisZ Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 8 λεπτά πριν, zNikosz είπε Τον ανοιξα και δεν έχει τιποτα, ειναι καθαρός εγώ όταν είχα παρόμοιο πρόβλημα με τον δικό μου, ήταν λόγω του στοιχείου... τι να πω, δε ξέρω, μήπως τα έπαιξε η πλακέτα που μετράει την υγρασία και απλά δουλεύει το φανάκι χωρίς να κάνει αφύγρανση ;
yositosi Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 9 hours ago, zNikosz said: Εχω τον Meaco Platinum 20lt, αυτες τις μερες ενω δουλευει, ακουγετε και βγαζει αερα δεν γεμιζει νερο και η υγρασια στο σπιτι ειναι στο 73%. Ξερει κανεις τι μπορει να φταιει? Μια εβδοαμδα πριν κανονικα γεμιζε νερο και κατεβαζε την υγρασια στο 65%. Το μονο που με τρομαζει ειναι μην εχουν πεταξει μεσα τα παιδια γιατι ειναι μικρα κανα παιχνιδι και εχει σφηνωσει πουθενα. 1. όταν ανάβει, δουλεύει ο ανεμιστήρας, παίρνει μπρος (είτε απευθείας είτε μετά από ως και 3 λεπτά) ο συμπιεστής; Κάνει ένα χαρακτηριστικό πιο τραχύ θόρυβο και κατά την έναρξη η συσκευή κάνει ένα ελαφρύ ταρακούνημα... 2. εχεις βεβαιωθεί ότι η συσκευή βρίσκεται σε λειτουργία αφύγρανσης και η στόχευση ειναι για χαμηλή υγρασία? (βάλτο σε laudry mode για να εισαι σίγουρος) 3. Αν παίρνει ο συμπιεστής, άνοιξε καπακι πίσω και πιάσε με τα δάχτυλα το στοιχείο αν μπορείς να δεις αν κρυώνει (όχι θερμοκρασία δωματίου... αλλά να κρυώνει)
Vorpal Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Έχω έναν morris με compressor και κάνει απίστευτο θόρυβο ειδικά όταν συντονίζουν τα πλαστικά.. δεν υποφέρετε για ύπνο. Με έναν puredry με ζεόλιθο -- τι επίπεδα θορύβου μπορώ να περιμένω? Ακόμα και τον ανεμιστήρα του morris βρίσκω σπαστικό, όχι μόνο όταν παίρνει το compressor..
7nisiotis Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Μιας και η υγρασία στο υπνοδωμάτιο (25τμ) δεν παλεύεται, χτύπησε 83%-95% σήμερα (Κέρκυρα), θα ήθελα να μου προτείνεται κάποιον σχετικά VFM αφυγραντήρα. Ευχαριστώ. Μεταξύ αυτών των δύο ; https://www.e-shop.gr/afygrantiras-12lt-primo-prdh-45003-r290-ilektronikos-p-HAP.002930 (109€) https://www.e-shop.gr/afygrantiras-20lt-primo-prdh-45016i-me-filtro-energoy-anthraka-p-HAP.005179 (132€) Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2023 από 7nisiotis
korakios Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 15 ώρες πριν, Vorpal είπε Έχω έναν morris με compressor και κάνει απίστευτο θόρυβο ειδικά όταν συντονίζουν τα πλαστικά.. δεν υποφέρετε για ύπνο. Με έναν puredry με ζεόλιθο -- τι επίπεδα θορύβου μπορώ να περιμένω? Ακόμα και τον ανεμιστήρα του morris βρίσκω σπαστικό, όχι μόνο όταν παίρνει το compressor.. δες χαρακτηριστικά σε db δυστυχώς θεωρείται αθόρυβος κάτω απο 40db το οποίο είναι απάλευτο (για μένα) όσα λιγότερα τόσο καλύτερα (αν και παίζει και ρόλο η συχνότητα θορύβου αλλά δεν υπάρχουν μετρήσεις)
zNikosz Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Στις 19/11/2023 στις 8:51 ΜΜ, AristidisZ είπε εγώ όταν είχα παρόμοιο πρόβλημα με τον δικό μου, ήταν λόγω του στοιχείου... τι να πω, δε ξέρω, μήπως τα έπαιξε η πλακέτα που μετράει την υγρασία και απλά δουλεύει το φανάκι χωρίς να κάνει αφύγρανση ; Θα τον παω στο service σήμερα να δουμε τι εχει.. ευχαριστω!
stafftw Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Καλησπέρα,κοιτάω και εγώ αυτή την περίοδο για αφυγραντήρα, σπίτι περίπου 90τ.μ. με 2 υπνοδωμάτια (αλλά θα τον έχω στο σαλόνι κυρίως) το σπίτι από πάνω έχει ταράτσα και έχω αρκετή υγρασία, είμαι ανάμεσα σε 2 Morris MDP-24410HIW Αφυγραντήρας με Ιονιστή και Wi-Fi 24lt | Skroutz.gr Rohnson R-9920 Αφυγραντήρας με Ιονιστή και Wi-Fi 20lt | Skroutz.gr Έχει κάποιος καμιά άποψη;Είναι καλοί αυτοί; χαχαχα Δεν έχω και τρελές απαιτήσεις αλλά αφου θα δώσω ένα χ ποσό...ας το ψάξω και εδω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα