nickvas19 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 πιο πολύ την σκόνη θέλω να μαζεύω. γι αυτό το λεω. όχι ότι έχω άλλο θέμα. επίσης ξέρεις να μου απαντήσεις με τον ιονιστή τι παίζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AristidisZ Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Για πολύ μικρό δωμάτιο (8-9 τμ) τι προτείνετε ; Λέω να πάρω έναν για το δωμάτιο του μικρού (2 ετών) Το σπίτι είναι μονωμένο, απλά το δωμάτιο του έχει ψηλότερη υγρασία από το υπόλοιπο σπίτι Θελω κάτι όσο το δυνατόν πιο μικρό σε διαστάσεις… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yositosi Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 5 ώρες πριν, nickvas19 είπε πιο πολύ την σκόνη θέλω να μαζεύω. γι αυτό το λεω. όχι ότι έχω άλλο θέμα. επίσης ξέρεις να μου απαντήσεις με τον ιονιστή τι παίζει; ο ιονιστής στα περισσότερα μοντέλα απενεργοποιείται αν δεν θέλεις να λειτουργεί. Εξαρτάται όμως από το μοντέλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickvas19 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 ξέρεις εάν ο ιονιστης στο χιαομι απενεργοποιείται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naimore Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 καλησπερα, 600 σελιδες νημα ουαου, πρεπει να ειναι απ τα μεγαλυτερα, δεν διαβαζεται προφανως, οποτε παμε ερωτησεις; λοιπον, αν βαλω αφυγραντηρα και μου κατεβασει την υγρασια απο το 70-80% στο 50%, ποση ωρα θα μεινει στο 50%; θελω να πω ειναι σαν το a/c που ανεβαινει αμεσως; (οκ η θερμοκρασια κυριως εκει) ή την κραταει ωρα, αρα και συμφερει; επισης ποιο ειναι το best seller του θεματος; προφανως και μετα απο τοσα χρονια καποιοι θα χουν αποχωρησει, αλλα εσεις που γραφετε τωρα ποιο προτεινετε; θα μου πεις τι ψαχνεις; το σπιτι μου ειναι κανα 100αρι τετραγωνικα, σιγουρα θα θελω να το μεταφερω στις κρεβατοκαμαρες, ισως κ στο σαλονι, για ρουχα δεν με νοιαζει και τοσο, για θορυβο χμ, ετσι κι ετσι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
totomis Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 καλησπέρα στην ομάδα, να βάλω και εγώ το λιθαράκι μου στη συζήτηση: διάβασα αρκετές από τις τελευταίες σελίδες του thread, και τελικά επέλεξα να αποφύγω κάποιον από τους morris και να επενδύσω σε έναν inventor eva ion pro 20l αν και τον έχω στην κατοχή μου λίγες ώρες (οπότε και δε μπορώ να βγάλω κάποιο συμπέρασμα για την απόδοσή του), θέλω να πω 2 πράγματα για το μηχάνημα (που ήθελα να ξέρω πριν τον αγοράσω, αλλά δε βρήκα πουθενά): μέσω της εφαρμογής (που θυμίζει πάρα πολύ την αντίστοιχη της blitzwolf - smartlife για όσους γνωρίζουν) μπορείς να έχεις πρόσβαση στη συσκευή από παντού (και όχι μόνο όταν είσαι στο ίδιο wifi με τη συσκευή, όπως διάβασα σε πολλά review και σχόλια) μέσω του αντίστοιχου skill, αναγνωρίζεται κανονικά από την alexa και μέσω αυτής μπορείς να ανοιγοκλείσεις τη συσκευή, να ρυθμίσεις το επιθυμητό ποσοστό υγρασίας και να αλλάξεις την ταχύτητα του ανεμιστήρα. ο ανεμιστήρας έχει 3 σκάλες λειτουργίας (και όχι 5 όπως διάβαζα στην περιγραφή της συσκευής σε διάφορα sites) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilhs23___ Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 9/12/2022 στις 2:36 ΜΜ, naimore είπε καλησπερα, 600 σελιδες νημα ουαου, πρεπει να ειναι απ τα μεγαλυτερα, δεν διαβαζεται προφανως, οποτε παμε ερωτησεις; λοιπον, αν βαλω αφυγραντηρα και μου κατεβασει την υγρασια απο το 70-80% στο 50%, ποση ωρα θα μεινει στο 50%; θελω να πω ειναι σαν το a/c που ανεβαινει αμεσως; (οκ η θερμοκρασια κυριως εκει) ή την κραταει ωρα, αρα και συμφερει; επισης ποιο ειναι το best seller του θεματος; προφανως και μετα απο τοσα χρονια καποιοι θα χουν αποχωρησει, αλλα εσεις που γραφετε τωρα ποιο προτεινετε; θα μου πεις τι ψαχνεις; το σπιτι μου ειναι κανα 100αρι τετραγωνικα, σιγουρα θα θελω να το μεταφερω στις κρεβατοκαμαρες, ισως κ στο σαλονι, για ρουχα δεν με νοιαζει και τοσο, για θορυβο χμ, ετσι κι ετσι Εαν μπαίνει συνέχεια υγρασία όταν φυσάει νοτιας από τις χαραμαδες των παραθύρων, τότε με το που το κλείσεις αρχίζει και αυξάνεται άμεσα η υγρασία, μπορεί και σε λιγότερο από 1 ώρα να έχει επανέλθει. Αν έχετε πολύ καλή αερομονωση σε παράθυρα και χαραμαδες τότε θα αργήσει πολύ να ανέβει θα κάνει ώρες. Το ίδιο ισχύει αν έχετε θέμα σε ταβάνια η δάπεδο υπόγειο. Την λύση ένας αφυγραντηρας για όλο η για το μισό σπίτι ξέχνα την. Πάρε έναν για το σαλόνι και έναν δεύτερο να τον μεταφέρεις από ΥΔ σε ΥΔ ειδάλλως θα βαρεθείτε να κουβαλάτε το μηχάνημα έστω και με ροδάκια και η υγρασία δεν θα φεύγει αν έχετε σε όλο το σπίτι. Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2022 από Basilhs23___ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AristidisZ Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Στις 8/12/2022 στις 10:40 ΜΜ, AristidisZ είπε Για πολύ μικρό δωμάτιο (8-9 τμ) τι προτείνετε ; Λέω να πάρω έναν για το δωμάτιο του μικρού (2 ετών) Το σπίτι είναι μονωμένο, απλά το δωμάτιο του έχει ψηλότερη υγρασία από το υπόλοιπο σπίτι Θελω κάτι όσο το δυνατόν πιο μικρό σε διαστάσεις… Καμία ιδέα ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
x-tra Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 ,καλημέρα σας, Ενδιαφέρομαι για αφυγραντήρα για σπίτι 120 τ.μ. η υγρασια κυμαίνεται στο 70% στο σπίτι, και σε κάποια δωμάτια (βορινά) μπορεί και παραπάνω. Είχα ένα meaco με ζεόλιθο που παρεδωσε πνεύμα. Ήταν αξιοπρεπής αλλά ήταν για μικρότερο σπίτι που νοίκιασα. Τώρα αυξήθηκαν οι ανάγκες . Είδα τους Kullhaus και φαίνονται αξιοπρεπείς. Το μου προτείνετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sainakos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Αφήσετε τους αφυγραντηρες Αλλάξτε πρώτα κουφώματα, μονωστε τα σπίτια σας Όσους αφυγραντηρες και να έχετε εάν δεν ξεκινήσετε από τα βασικά θα τα φάτε όλα στο ρεύμα Εάν το σπίτι σου μπάζει υγρασία θα πρέπει ο αφυγρανγηρας να δουλεύει ασταμάτητα Πάρε χαρτί και μολύβι, υπολόγισε κόστη και αποφάσισε Εάν το χρειάζεσαι για το χειμώνα μόνο είσαι οκ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Manos901 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Εγω μετά το φιάσκο με τον https://www.skroutz.gr/s/38802171/Morris-MDP-25500HIW-Αφυγραντήρας-25lt-με-Ιονιστή-και-Wi-Fi.html Σκέφτομαι να πάω στον https://www.skroutz.gr/s/16121799/Kullhaus-Qualis-20L-Ion-Αφυγραντήρας-20lt-με-Ιονιστή.html Που διαβάζω πολύ καλές κρητικές. Απλά δεν έχει wifi και σκέφτομαι να τον δουλέψω με wifi πρίζα. 1. Το έχει κανείς; από θόρυβο πως είναι; 2. Ξέρει κανείς εάν πραγματικά μπορείς να δουλέψεις αφυγραντήρα με wifi πρίζα χωρίς πρόβλημα; 3. Είπα να πάω σε 20lt αντί για 25lt για να περιορίσω τον θόρυβο. Λογικά θα έχω χαμηλωτερα επίπεδα θορύβου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hf77 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 21 λεπτά πριν, Manos901 είπε Εγω μετά το φιάσκο με τον https://www.skroutz.gr/s/38802171/Morris-MDP-25500HIW-Αφυγραντήρας-25lt-με-Ιονιστή-και-Wi-Fi.html Σκέφτομαι να πάω στον https://www.skroutz.gr/s/16121799/Kullhaus-Qualis-20L-Ion-Αφυγραντήρας-20lt-με-Ιονιστή.html Που διαβάζω πολύ καλές κρητικές. Απλά δεν έχει wifi και σκέφτομαι να τον δουλέψω με wifi πρίζα. 1. Το έχει κανείς; από θόρυβο πως είναι; 2. Ξέρει κανείς εάν πραγματικά μπορείς να δουλέψεις αφυγραντήρα με wifi πρίζα χωρίς πρόβλημα; 3. Είπα να πάω σε 20lt αντί για 25lt για να περιορίσω τον θόρυβο. Λογικά θα έχω χαμηλωτερα επίπεδα θορύβου Φιάσκο γιατί με τον morris? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Manos901 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 32 λεπτά πριν, hf77 είπε Φιάσκο γιατί με τον morris? Διάβασε στις προηγούμενες σελίδες για περισσότερα. Εν ολίγοις έπιανε παγο από την πρώτη ώρα και έκανε σαν εξωτερική μονάδα air condition Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
x-tra Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Μένω σε πόλη της Βόρειας Ελλάδας, έχω υγρασία κυρίως του χειμερινούς μήνες. Θερμοκρασία μέσα στο σπίτι έχω 20 βαθμούς δεν αντέχω παραπάνω ζεστή ούτως ή άλλως. Υγρασια όπως είπα έχω γύρω στο 70%. Επειδή έχω μικρά παιδιά και βλέπω ότι έχουν βήχα και λέω μήπως χειροτερεύουν και από την υγρασία . Απλά λόγω οικονομικών δεν μπορώ να πάρω 2, οπότε αναγκαστικά πρέπει να πάρω έναν. Το σπίτι που νοικιάζω είναι 120 τ.μ. οπότε θέλω έναν να τον βάζω έξω από τα υπνοδωμάτια να τραβάει την υγρασία . Διάβασα για Kullhaus αλλά είδα ότι έχει μόνο 2 χρόνια εγγύηση οπότε λέω για inventor ή Toyotomi . Έχετε να μου πρότεινετε για αυτά τα τ.μ κάποιον ? 1 ώρα πριν, sainakos είπε Αφήσετε τους αφυγραντηρες Αλλάξτε πρώτα κουφώματα, μονωστε τα σπίτια σας Όσους αφυγραντηρες και να έχετε εάν δεν ξεκινήσετε από τα βασικά θα τα φάτε όλα στο ρεύμα Εάν το σπίτι σου μπάζει υγρασία θα πρέπει ο αφυγρανγηρας να δουλεύει ασταμάτητα Πάρε χαρτί και μολύβι, υπολόγισε κόστη και αποφάσισε Εάν το χρειάζεσαι για το χειμώνα μόνο είσαι οκ Δεν μπορώ να επενδύσω σε μόνωση εφόσον ενοικιάζω το σπίτι. Μένω σε πόλη της Βόρειας Ελλάδας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sainakos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, x-tra είπε Μένω σε πόλη της Βόρειας Ελλάδας, έχω υγρασία κυρίως του χειμερινούς μήνες. Θερμοκρασία μέσα στο σπίτι έχω 20 βαθμούς δεν αντέχω παραπάνω ζεστή ούτως ή άλλως. Υγρασια όπως είπα έχω γύρω στο 70%. Επειδή έχω μικρά παιδιά και βλέπω ότι έχουν βήχα και λέω μήπως χειροτερεύουν και από την υγρασία . Απλά λόγω οικονομικών δεν μπορώ να πάρω 2, οπότε αναγκαστικά πρέπει να πάρω έναν. Το σπίτι που νοικιάζω είναι 120 τ.μ. οπότε θέλω έναν να τον βάζω έξω από τα υπνοδωμάτια να τραβάει την υγρασία . Διάβασα για Kullhaus αλλά είδα ότι έχει μόνο 2 χρόνια εγγύηση οπότε λέω για inventor ή Toyotomi . Έχετε να μου πρότεινετε για αυτά τα τ.μ κάποιον ? Δεν μπορώ να επενδύσω σε μόνωση εφόσον ενοικιάζω το σπίτι. Μένω σε πόλη της Βόρειας Ελλάδας Καλά εννοείται.. Η απάντηση δεν ήταν προς εσένα αλλά για όσους προφανώς έχουν δικό τους σπίτι Ο αφυγραντηρας έχει γινει μόδα τα τελευταία χρόνια. Αν λάβουμε υπόψιν ότι με 300-400 ευρώ μπορείς να μονώσεις 10τμ τοίχο που πιθανόν θα προέρχεται η υγρασία σου τότε ίσως ο αφυγραντηρας να μην είναι η βασική σου ανάγκη Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2022 από sainakos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα