Jargon Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Στις 4/12/2022 στις 7:58 ΠΜ, dtk-386 είπε το δικό μου πάντως στεγνωτήριο τα στεγνώνει στο 2ωρο και τα κάνει αφράτα και δεν θέλουν καν σιδέρωμα. δεν υπάρχει σύγκριση κατά την άποψή μου με τους αφυγραντήρες..... Καμία σύγκριση..........έχω ένα Mile πάνω από το πλυντήριο με αντλία θερμότητας και δεν έχω μετανιώσει τα χρήματα που έκανε ούτε λεπτό. Κάθε μηχάνημα τη δουλειά του. Τον αφυγραντήρα (Inventor Atmosphere XL 25L) τον έχω 24/7 εδώ και 2 χρόνια από ΟΚΤ μέχρι τέλη ΑΠΡΙ σε κεντρικό σημείο του σπιτιού και that's it.....θα μπουν και 2 μικρότεροι μάλλον τώρα γιατί όντως έχει κάνει πολύ καλή δουλειά.
yositosi Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 18 ώρες πριν, d_gkal είπε Inventor eva ii wifi pro Αν τον λειτουργω στο smart όλη μέρα είναι σωστή χρήση; Επίσης ενώ δίνει υγρασία 50-55 γεμίζει ένα με ενάμιση δοχείο την ημέρα (12 ώρες λειτουργίας) αν δεν έχεις παραπάνω υγρασία, από που περιμένεις δηλαδή να βρει το νερό να γεμίζει γρηγορότερα/περισσότερο;
d_gkal Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Δε περιμενω να γεμίσει περισσότερο. Το αντίθετο, λιγότερο νερό περίμενα..... το smart είναι η καλύτερη επιλογή λειτουργίας ;
Silencer1 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Στις 3/12/2022 στις 2:00 ΜΜ, Manos901 είπε Ξερεις εάν μπορούμε να το επιστρέψουμε και να πάρουμε τα χρήματα πίσω;; η μόνο αντικατάσταση/service δικαιούμαστε;; Παίρνεις όντως τα λεφτά σου πίσω από την στιγμή που τον έχεις λειτουργήσει; Λοιπόν, βρηκα τη λύση για τον Morris 25500 παροτι εχω ζητησει επιστροφη την οποια ομως θα ακυρωσω. Εχω να πω οτι στην Αμοιριδης.....ειναι άσχετοι. Δοκιμασα τον αφυγραντηρα χωρις hepa φιλτρο και δουλευε μια χαρά. Ωστοσο σιγουρα αυτο δεν ειναι λυση μιας και το πληρωνεις... Μετα ομως μου ηρθε φλασια και εψαξα για το αν παιζει ρολο η φορά που βαζεις το φιλτρο hepa. Ε λοιπον παιδιά αυτο ειναι και δεν το γνωριζουν ουτε στο service της αμοιριδης. Τα φιλτρα hepa ειναι σχεδιασμενα να δουλευουν προς μια κατευθυνση. Αν τα βαλεις αναποδα τοτε μπλοκαρουν την ροη αερα με αποτελεσμα να μην παρασυρεται η υγρασια και ετσι να παγωνει. Προς ενημερωσην σας λοιπον μιας και το φιλτρο hepa που παρεχουν δεν εχει καποιο βελακι/ένδειξη θα χρησιμοποιησω σαν σημειο αναφορας αυτό το μπλε κορδελακι που εχει πανω για να το τραβας οταν θες να το αφαιρέσεις το φιλτρο. Αυτο το μπλε κορδελακι λοιπον πρεπει να ειναι προς εσας οταν το τοποθετειτε. Και οχι να ειναι προς το εσωτερικο του μηχανηματος (που ειναι και το λογικό). Αν τυχον λεω εγω τωρα η τοποθετηση αυτης της λαβης του φιλτρου ειναι τυχαια τοτε απλα δοκιμαστε το φιλτρο hepa αναποδα. Και παντα η σειρα ειναι η εξης: Φιλτρο ανθρακα προς το εσωτερικο του μηχανηματος και πανω στου ανθρακα το hepa και τελος το καπακι. 5
liakjim Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 6 ώρες πριν, Silencer1 είπε Λοιπόν, βρηκα τη λύση για τον Morris 25500 παροτι εχω ζητησει επιστροφη την οποια ομως θα ακυρωσω. Εχω να πω οτι στην Αμοιριδης.....ειναι άσχετοι. Δοκιμασα τον αφυγραντηρα χωρις hepa φιλτρο και δουλευε μια χαρά. Ωστοσο σιγουρα αυτο δεν ειναι λυση μιας και το πληρωνεις... Μετα ομως μου ηρθε φλασια και εψαξα για το αν παιζει ρολο η φορά που βαζεις το φιλτρο hepa. Ε λοιπον παιδιά αυτο ειναι και δεν το γνωριζουν ουτε στο service της αμοιριδης. Τα φιλτρα hepa ειναι σχεδιασμενα να δουλευουν προς μια κατευθυνση. Αν τα βαλεις αναποδα τοτε μπλοκαρουν την ροη αερα με αποτελεσμα να μην παρασυρεται η υγρασια και ετσι να παγωνει. Προς ενημερωσην σας λοιπον μιας και το φιλτρο hepa που παρεχουν δεν εχει καποιο βελακι/ένδειξη θα χρησιμοποιησω σαν σημειο αναφορας αυτό το μπλε κορδελακι που εχει πανω για να το τραβας οταν θες να το αφαιρέσεις το φιλτρο. Αυτο το μπλε κορδελακι λοιπον πρεπει να ειναι προς εσας οταν το τοποθετειτε. Και οχι να ειναι προς το εσωτερικο του μηχανηματος (που ειναι και το λογικό). Αν τυχον λεω εγω τωρα η τοποθετηση αυτης της λαβης του φιλτρου ειναι τυχαια τοτε απλα δοκιμαστε το φιλτρο hepa αναποδα. Και παντα η σειρα ειναι η εξης: Φιλτρο ανθρακα προς το εσωτερικο του μηχανηματος και πανω στου ανθρακα το hepa και τελος το καπακι. Θα μου έκανε εντύπωση αν έβγαινε στην αγορά μια τόσο προβληματική συσκευή που να πιάνει πάγο με το παραμικρό. Επειδή όμως τίποτα δεν είναι σίγουρο, θα έλεγα να μη βιαστείς πάντως να βγάλεις συμπέρασμα παρά μόνο μετά από εκτενείς δοκιμές.
nickvas19 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 καλησπέρα. Παιδιά έχω έναν puredry 20L o oποιος ρώτησα δεν έχει φίλτρα hepa. Τώρα δεν είναι εποχές για να αγοράζω άλλο μηχάνημα. Σκέφτηκα να βρω φίλτρο που να μοιάζει στις διαστάσεις και να το εφαρμόσω είτε εσωτερικά είτε εξωτερικά(να φτιάξω βάσεις με 3d printer). Εσωτερικά το κενό είναι 1εκ. Έψαξα στο Ίντερνετ και τις μόνες διαστάσεις που βρήκα ήταν από ένα meaco το οποίο είναι 19χ26χ1εκ όποτε χωράει αλλά θα έχω κάποιο μικρό κενό. εγώ χρειάζομαι 23χ23 έως 25χ25 μέσα σε αυτά τα νούμερα οτιδήποτε δλδ και 23χ25. Όποτε σκέφτηκα να γράψω εγώ εάν κάποιος φίλος έχει καποιο morris ή inventor(ή και καμια αλλη εταιρια) με hepa να μου μετρησει διαστασεις διοτι εδω που ειμαι δεν υπαρχει καποιο μαγαζι να το δω απο κοντα και 2-3 τηλεφωνα που εκανα δεν με εξυπηρετησαν. ευχαριστώ
yositosi Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Παίζει πολύ δυνατά να το πνίξεις το μηχάνημα αν πας να του βάλεις φίλτρο ενώ δεν ειναι σχεδιασμένο να φοράει, και κατά 99% θα του αυξήσεις και το θόρυβο αισθητά.
nickvas19 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) ο θόρυβος δεν με ενοχλεί. τώρα τι εννοείς να το πνίξω; τι θα πάθει δλδ; Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2022 από nickvas19
yositosi Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 του βάζεις φραγμό. Δεν τραβάει όπως πρέπει/θέλει/έχει σχεδιαστέι αέρα.
nickvas19 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 ναι ωραία. και τι θα πάθει με αυτό που λες; θα καεί ξέρω 'γώ;
yositosi Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 από το να σου μειώσει απόδοση μέχρι να καεί, δεν ξέρω'γω
korakios Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, nickvas19 είπε ναι ωραία. και τι θα πάθει με αυτό που λες; θα καεί ξέρω 'γώ; να καεί άγνωστο , να ζοριστεί ο ανεμιστήρας σίγουρο _________________________________________________________________ oftopic ερώτηση : το νερό που βγάζουν οι ζεολίθου , είναι κατάλληλο για σίδερο ? Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2022 από korakios
yositosi Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 13 ώρες πριν, korakios είπε oftopic ερώτηση : το νερό που βγάζουν οι ζεολίθου , είναι κατάλληλο για σίδερο ? μπα, το πιθανότερο να κάνεις ζημιά. Σίγουρα όπως τρέχει έχει μικρο-ακαθαρσίες και σκόνες που θα σου βουλώσουν το σίδερο.
nickvas19 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 παιδιά τότε θα πάρω άλλο με hepa. Σκέφτομαι μήπως πάρω purifier. Purifier σημαινει οτι θα εχει ιονιστη απαραιτητα? εαν ναι η λειτουργια αυτη απενεργοποιειται ή οχι; δλδ να δουλευει χωρις τον ιονισμο. Αλλιώς άμα είναι να πάρω αφυγραντηρα και να παίζω ποτέ μόνο με ανεμιστήρα και ποτέ με αφυγρανση. γνώμες;
yositosi Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 αν έχεις θέμα και θέλεις να κάνεις καθαρισμό αέρα τότε μην πάρεις αφυγραντήρα αλλά σκέτο καθαριστή! να έχεις κατά νου ότι για να γίνει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ καθαρισμός αέρα χρειάζεσαι υψηλή CADR που στην πράξη σημαίνει και έντονος θορυβος (ο ανεμιστήρας δίνει πόνο!) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα