Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, filipN είπε

- Αφυγραντήρες 13ων λίτρων δεν υπάρχουν πολλοί. Αν είναι αυτός που υποθέτω καταναλώνει 140-150Watt.

130

image.png.4d71fdca86d37af906002cfda55356

• Like 1
  • Απαντ. 9,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Η γνώμη του thread για τους δύο αφυγραντήρες της toyotomi?

https://www.skroutz.gr/s/24874215/Toyotomi-Sonzai-TDE-16GA20-Αφυγραντήρας-16lt-με-Wi-Fi.html

https://www.skroutz.gr/s/25784323/Toyotomi-Sen-TDE-20GAP20-Αφυγραντήρας-20lt.html

Δυστυχώς βγαίνουμε εκτός budget για Inventor σε αυτά τα λίτρα.

Θα κληθεί να δουλέψει σε ενιαίο χώρο 50τμ περίπου.

Δημοσ.

Καλημέρα. Με ενδιαφέρει αφυγραντήρας για υπόγειο δωμάτιο 20 τμ σε εξοχική κατοικία. το σπίτι είναι μόνιμα κλειστό. το επισκεπτόμαστε 4-5 φορές το χρόνο. με ενδιαφέρει να τον δουλέψω με σωληνάκι κατευθείαν στην αποχέτευση της κουζίνας και να μπορώ να τον προγραμματίσω για το πότε θα παίρνει μπρος. ίντερνετ δεν υπάρχει στο σπίτι για να πω ότι τον χειρίζομαι απομακρυσμένα. η καλύτερη λύση είναι κάποιος χρονοδιακόπτης πρίζας; ευχαριστώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για σπίτι 80 τμ είναι overkill αυτός;

Στεγνώνουμε ρούχα σχεδόν αποκλειστικά μέσα λόγω βροχερού κλίματος και ότι βάζουν οι γείτονες τζάκια και μυρίζουν τα ρούχα αν μείνουν έξω το βράδυ.

https://www.kotsovolos.gr/air-condition-heaters/afigranthres/afygrantires/268640-αφυγραντηρας-morris-mdp25500hiw-wi-fi

Επεξ/σία από MrRush
Δημοσ.

δεν υπάρχει "οverkill" στους αφυγραντήρες. Ενας μεγάλος, Θα επιτύχει ταχύτερα το επιθυμητό αποτέλεσμα και θα σβήσει... Αυτό που υπάρχει είναι το υψηλότερο κόστος αρχικής κτήσης όσο μεγαλώνουν τα μοντέλα.

Φυσικά να επαναλάβω για ακόμα μια  φορά ότι τα τ.μ. που δηλώνονται στην χώρα μας είναι ΠΟΛΥ φουσκωμένα! Είπε ένας την μ@γεία του σε κάποια φάση και ακολούθησαν όλοι.

6 ώρες πριν, gsisr είπε

Καλημέρα. Με ενδιαφέρει αφυγραντήρας για υπόγειο δωμάτιο 20 τμ σε εξοχική κατοικία. το σπίτι είναι μόνιμα κλειστό. το επισκεπτόμαστε 4-5 φορές το χρόνο. με ενδιαφέρει να τον δουλέψω με σωληνάκι κατευθείαν στην αποχέτευση της κουζίνας και να μπορώ να τον προγραμματίσω για το πότε θα παίρνει μπρος. ίντερνετ δεν υπάρχει στο σπίτι για να πω ότι τον χειρίζομαι απομακρυσμένα. η καλύτερη λύση είναι κάποιος χρονοδιακόπτης πρίζας; ευχαριστώ

Ζεόλιθο για υπόγειο και χωρίς θέρμανση. Βέβαια ΕΠΙΣΗΜΑ καμία εταιρεία δεν θα σου εγκρίνει τη λειτουργία σε συνδυασμό με χρονοδιακόπτη πρίζας καθαρά και μόνο για λόγους ασφαλείας (γενικά η χρήση/λειτουργία συσκευής χωρίς καμία επίβλεψη είναι κάτι που δεν προτείνεται από κανέναν)

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, yositosi είπε

δεν υπάρχει "οverkill" στους αφυγραντήρες. Ενας μεγάλος, Θα επιτύχει ταχύτερα το επιθυμητό αποτέλεσμα και θα σβήσει... Αυτό που υπάρχει είναι το υψηλότερο κόστος αρχικής κτήσης όσο μεγαλώνουν τα μοντέλα.

Φυσικά να επαναλάβω για ακόμα μια  φορά ότι τα τ.μ. που δηλώνονται στην χώρα μας είναι ΠΟΛΥ φουσκωμένα! Είπε ένας την μ@γεία του σε κάποια φάση και ακολούθησαν όλοι.

Είδα κάποια "μικρότερα" μοντέλα και δε μου γέμισαν το μάτι (συν του ότι η τιμή ήταν 50 ευρώ κάτω μόνο) οπότε έριξα μια παραγελία.

Δημοσ.

Καλησπέρα, οι αφυγραντήρες tcl-d20/25 που λένε για το wifi έχουν smart life, πρόκειται για το smart life της tuya ή κάποια εφαρμογή της tcl που έχει το ίδιο όνομα; (έτσι νομίζω προκείπτει από το manual)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 20/11/2022 στις 10:55 ΜΜ, liakjim είπε

130

image.png.4d71fdca86d37af906002cfda55356

Αξίζει ο kullhaus q13l? Τυχαίνει να έχω πάρει στους γονείς μου τον toyotomi Zen TDE-16DTI που είναι παλιότερο μοντέλο δεν είναι θηρίο αλλά κάνει δουλειά και κυρίως έχει πολύ χαμηλό θόρυβο χωρίς τριγμούς και κατανάλωση μετρημένη κοντά 140 watt. Σκέφτομαι kullhaus q13l, kullhaus Qualis 20L αλλιώς toyotomi 16 ή 20lt. Μου έχουν αρέσει αυτές οι μάρκες γιατί έχουν πολύ καλύτερα πλαστικά από inventor/midea που φαίνεται ειδικά στα κουμπιά σαν μια φλιδα πλαστικό κολλημένη πάνω από τα κουμπιά τους σαν αυτές που κολλουσαμε σε εκτυπωτές hp πάνω/γύρω από τα κουμπιά αναλόγως την χώρα για την γλώσσα. Οι toyotomi οι καινούργιοι με ανησυχεί η κατανάλωση αν θα είναι χαμηλή, έστω στο 16αρι μοντέλο, σαν αυτό που έχω στους γονείς, καθώς στα specs του νέου 16lt αναφέρει 330-430 watt είναι δυνατόν; 

Επεξ/σία από summit1_1
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, summit1_1 είπε

Αξίζει ο kullhaus q13l? Τυχαίνει να έχω πάρει στους γονείς μου τον toyotomi Zen TDE-16DTI που είναι παλιότερο μοντέλο δεν είναι θηρίο αλλά κάνει δουλειά και κυρίως έχει πολύ χαμηλό θόρυβο χωρίς τριγμούς και κατανάλωση μετρημένη κοντά 140 watt. Σκέφτομαι kullhaus q13l, kullhaus Qualis 20L αλλιώς toyotomi 16 ή 20lt. Μου έχουν αρέσει αυτές οι μάρκες γιατί έχουν πολύ καλύτερα πλαστικά από inventor/midea που φαίνεται ειδικά στα κουμπιά σαν μια φλιδα πλαστικό κολλημένη πάνω από τα κουμπιά τους σαν αυτές που κολλουσαμε σε εκτυπωτές hp πάνω/γύρω από τα κουμπιά αναλόγως την χώρα για την γλώσσα. Οι toyotomi οι καινούργιοι με ανησυχεί η κατανάλωση αν θα είναι χαμηλή, έστω στο 16αρι μοντέλο, σαν αυτό που έχω στους γονείς, καθώς στα specs του νέου 16lt αναφέρει 330-430 watt είναι δυνατόν; 

Καλός μου φαίνεται. Καλά πλαστικά, σχετικά αθόρυβος. Μικρό μέγεθος και ελαφρύς ενώ στα μάτια μου είναι και πολύ όμορφος.  Πάντως ο 20αρης Morris που έχω είναι πιο αθόρυβος αλλά έτσι και αλλιώς όλοι κλείνουν τη νύχτα, κανείς δεν είναι τόσο αθόρυβος ώστε να κοιμάσαι με αυτόν στον ίδιο χώρο.  Ο Morris έχει πιο αθόρυβο ανεμιστήρα, ακούγεται ο συμπιεστής από πάνω, ενώ στον kullhaus ακούγεται ο ανεμιστήρας που σαν χροιά στα αυτιά μου είναι πιο ενοχλητικος από το γουργουτητο του συμπιεστή. Ελπίζω να καταλαβαίνεις τι εννοώ .Έχει μικρό δοχείο και βασικές λειτουργίες. Στα 130 που τον είχα πάρει τα άξιζε μάλλον τα λεφτά του. 160 που τον βλέπω να παίζει, δεν ξέρω, το συζητάμε. Τεράστιο προσόν η πραγματικά χαμηλή κατανάλωση. Εν κατακλείδι, αν θέλεις ένα μηχανάκι που να το αφήσεις κάπου να παίζει μπάλα, χωρίς να καίει, είναι μια χαρά ( με το άγχος του μικρού δοχείου που θέλει άδειασμα σίγουρα μια φορά την ημέρα), αν θέλεις και χαρακτηριστικά τύπου tuya, προφανώς θα πρεπει να κοιτάξεις αλλού. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω αφυγραντηρα 15ετιας, αποτελεσματικο. Philco. Θορυβωδης. Αλλα κανει δουλεια. Πλεον δεν τον λειτουργω. 300watt ειναι πααααρααα πολλα για να το βαζω να λειτουργει επι ωρες, μερες...

Πλεον, και 100w να καιει καποιος, μου φαινονται πολλα, με οσα γινονται με τις τιμες στο ρευμα.

Επεξ/σία από mindreader
Δημοσ.
5 ώρες πριν, liakjim είπε

Καλός μου φαίνεται. Καλά πλαστικά, σχετικά αθόρυβος. Μικρό μέγεθος και ελαφρύς ενώ στα μάτια μου είναι και πολύ όμορφος.  Πάντως ο 20αρης Morris που έχω είναι πιο αθόρυβος αλλά έτσι και αλλιώς όλοι κλείνουν τη νύχτα, κανείς δεν είναι τόσο αθόρυβος ώστε να κοιμάσαι με αυτόν στον ίδιο χώρο.  Ο Morris έχει πιο αθόρυβο ανεμιστήρα, ακούγεται ο συμπιεστής από πάνω, ενώ στον kullhaus ακούγεται ο ανεμιστήρας που σαν χροιά στα αυτιά μου είναι πιο ενοχλητικος από το γουργουτητο του συμπιεστή. Ελπίζω να καταλαβαίνεις τι εννοώ .Έχει μικρό δοχείο και βασικές λειτουργίες. Στα 130 που τον είχα πάρει τα άξιζε μάλλον τα λεφτά του. 160 που τον βλέπω να παίζει, δεν ξέρω, το συζητάμε. Τεράστιο προσόν η πραγματικά χαμηλή κατανάλωση. Εν κατακλείδι, αν θέλεις ένα μηχανάκι που να το αφήσεις κάπου να παίζει μπάλα, χωρίς να καίει, είναι μια χαρά ( με το άγχος του μικρού δοχείου που θέλει άδειασμα σίγουρα μια φορά την ημέρα), αν θέλεις και χαρακτηριστικά τύπου tuya, προφανώς θα πρεπει να κοιτάξεις αλλού. 

Δώσε και την γνώμη σου για Morris MDP25500HIW Wi-Fi

Αφυγραντήρας - Ιονιστής σε σχέση με τα χαρακτηριστικά του.Η μεγάλη διαφορά τιμής σε σχέση με την αρχική του δεν είναι περίεργη;
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Andytse13 είπε

Δώσε και την γνώμη σου για Morris MDP25500HIW Wi-Fi

Αφυγραντήρας - Ιονιστής σε σχέση με τα χαρακτηριστικά του.Η μεγάλη διαφορά τιμής σε σχέση με την αρχική του δεν είναι περίεργη;

Τον Morris MDP-20300i έχω. Την κριτική μου την έχω ανεβάσει στο Σκρουτζ.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, liakjim είπε

Τον Morris MDP-20300i έχω. Την κριτική μου την έχω ανεβάσει στο Σκρουτζ.

Ναι το γνωρίζω επικουρικά ήθελα την γνώμη σου 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...