kaktos77 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Καλημέρα παιδιά, Ανάμεσα σε αυτούς τους δύο: https://www.skroutz.gr/s/38802171/Morris-MDP-25500HIW-Αφυγραντήρας-25lt-με-Ιονιστή-και-Wi-Fi.html https://www.skroutz.gr/s/24781691/Inventor-Atmosphere-XL-Αφυγραντήρας-25lt-με-Ιονιστή-και-Wi-Fi.html Τι θα επιλέγατε; Εμένα μου αρέσει ο inventor περισσότερο εμφανισιακά, επίσης τον εμπιστεύομαι περισσότερο σε σχέση με τον morris. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yositosi Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 40 λεπτά πριν, kaktos77 είπε Καλημέρα παιδιά, Ανάμεσα σε αυτούς τους δύο: https://www.skroutz.gr/s/38802171/Morris-MDP-25500HIW-Αφυγραντήρας-25lt-με-Ιονιστή-και-Wi-Fi.html https://www.skroutz.gr/s/24781691/Inventor-Atmosphere-XL-Αφυγραντήρας-25lt-με-Ιονιστή-και-Wi-Fi.html Τι θα επιλέγατε; Εμένα μου αρέσει ο inventor περισσότερο εμφανισιακά, επίσης τον εμπιστεύομαι περισσότερο σε σχέση με τον morris. Καθαρά από άποψη χαρακτηριστκών οι διαφορές είναι οι παρακάτω... 1. Atmosphere εχει μικρότερο δοχείο (2.9 λίτρα αντί για 5) 2. Atmosphere εχει υψηλότερο θόρυβο (η τιμή που δίνει είναι για την χαμηλή σκάλα, στην υψηλή είναι στα 45db) 3. Morris έχει τηλεχειριστήριο 4. Morris έχει φίλτρο άνθρακα 5. Morris έχει εμπρόσθια ένδειξη υγρασίας και χρωματική ένδειξη υγρασίας 6. Inventor έχει χρωματική ένδειξη ποιότητας του αέρα Στα ουδέτερα Inventor έχει χούφτες, ενώ ο Morris έχει χειρολαβή... κάτι που ειναι "περι ορέξεως κολοκυθόπιτα". Σε κατανάλωση βρίσκονται στα ίδια επίπεδα. Εγγύηση 5ετη ο inventor, 5ετη πληρη + 10ετή συμπιεστή ο Morris. Λοιπές λειτουργίες δεν βλέπω καποιες άλλες ουσιαστικές διαφορές. Τιμή μη συγκρίσιμη γιατί ό ένας παίζει BF promo ενώ ο άλλος από ότι βλέπω όχι (εκτός και αν παίξει τίποτα αργότερα) Τώρα βέβαια, ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ, άσκοπο που ξεκινάς και ρωτάς... Αν σου αρέσει κάτι περισσότερο, και αν το εμπιστεύεσαι και περισσότερο και αν εισαι και οκ και με την τιμή χρέωσης, τότε τι ακριβώς περιμένεις να σου πουν οι άλλοι? Ορμάς και το χτυπάς 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaktos77 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, yositosi είπε Καθαρά από άποψη χαρακτηριστκών οι διαφορές είναι οι παρακάτω... 1. Atmosphere εχει μικρότερο δοχείο (2.9 λίτρα αντί για 5) 2. Atmosphere εχει υψηλότερο θόρυβο (η τιμή που δίνει είναι για την χαμηλή σκάλα, στην υψηλή είναι στα 45db) 3. Morris έχει τηλεχειριστήριο 4. Morris έχει φίλτρο άνθρακα 5. Morris έχει εμπρόσθια ένδειξη υγρασίας και χρωματική ένδειξη υγρασίας 6. Inventor έχει χρωματική ένδειξη ποιότητας του αέρα Στα ουδέτερα Inventor έχει χούφτες, ενώ ο Morris έχει χειρολαβή... κάτι που ειναι "περι ορέξεως κολοκυθόπιτα". Σε κατανάλωση βρίσκονται στα ίδια επίπεδα. Εγγύηση 5ετη ο inventor, 5ετη πληρη + 10ετή συμπιεστή ο Morris. Λοιπές λειτουργίες δεν βλέπω καποιες άλλες ουσιαστικές διαφορές. Τιμή μη συγκρίσιμη γιατί ό ένας παίζει BF promo ενώ ο άλλος από ότι βλέπω όχι (εκτός και αν παίξει τίποτα αργότερα) Τώρα βέβαια, ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ, άσκοπο που ξεκινάς και ρωτάς... Αν σου αρέσει κάτι περισσότερο, και αν το εμπιστεύεσαι και περισσότερο και αν εισαι και οκ και με την τιμή χρέωσης, τότε τι ακριβώς περιμένεις να σου πουν οι άλλοι? Ορμάς και το χτυπάς Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Ανεξάρτητα από το θέμα του design κοιτάζω και τα χαρακτηριστικά, εγώ βλέπω ότι ο morris παίζει στα 269 και έχει γενικά καλύτερα χαρακτηριστικά από τον inventor που είναι αρκετά πιο πάνω. Απλώς φοβήθηκα τη morris, καθαρά ψυχολογικά, έχω την εντύπωση ότι τα inventor είναι πιο ποιοτικά σε σύγκριση με τα morris. Μπορεί και να κάνω λάθος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yositosi Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, kaktos77 είπε Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Ανεξάρτητα από το θέμα του design κοιτάζω και τα χαρακτηριστικά, εγώ βλέπω ότι ο morris παίζει στα 269 και έχει γενικά καλύτερα χαρακτηριστικά από τον inventor που είναι αρκετά πιο πάνω. Απλώς φοβήθηκα τη morris, καθαρά ψυχολογικά, έχω την εντύπωση ότι τα inventor είναι πιο ποιοτικά σε σύγκριση με τα morris. Μπορεί και να κάνω λάθος... Both (όπως και ΟΛΑ τα μοντέλα της κατηγορίας αυτής) made in china σε τρίτα εργοστάσια, άλλα με λιγότερο και άλλα με περισσότερο own customization! Τα failure/service rates της κάθε εταιρείας τα ξέρει αυτή και μόνο αυτή. Από πλευράς service ειδικά σε αυτή την κατηγορία προιόντων δεν έχει ακουστεί πάντως κάτι αρνητικό για κανέναν από τους δύο και γενικά ιστορικά δεν έχουν ακουστεί και τίποτε φοβερά θέματα αξιοπιστίας με μοντέλα τους (μόνο που μπορώ να θυμηθώ ήταν θέμα με τους EVA και τον τρόπο λειτουργίας τους αλλά ήταν θέμα προγραμματισμού και όχι ποιότητας οπότε δεν μετράει). Επίσης δεν έχουν "κρυφούς όρους" στις εγγυήσεις που να ζητάνε ετήσιες συντηρήσεις κλπ (όπως σε άλλους). Απλά ο Inventor απαιτεί εγγραφή/Online registration, ενώ στον Morris με το αντίγραφο της απόδειξης είσαι οκ. Επίσης και οι 2 είναι εταιρείες που έχουν μακρόχρονη ιστορία και δεν ειναι τίποτα γραφειάκια που έκαναν μια εισαγωγή ώστε να φοβάσαι αν αύριο μεθαύριο δεν θα υπάρχουν... (και για να μην ειμαι απόλυτος δεν πάιζει κάτι ορατό ή πιθανό τώρα που μιλάμε!!!!) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andytse13 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Και εγώ σκέφτομαι για αγορά:https://www.skroutz.gr/s/38802171/Morris-MDP-25500HIW-Αφυγραντήρας-25lt-με-Ιονιστή-και-Wi-Fi λέτε να υπάρξει περαιτέρω μείωση στη τιμή λόγω black Friday; Προτάσεις ευπροσδεκτες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Klosnic Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Το σπίτι μου είναι 70 τετραγωνικά πήρα αφυγραντήρα έως 80 τετραγωνικά.το βάζω στο 50% και φτάνει με το ζόρι μεχρι το 59%.πρέπει να περάσουν καμιά δεκαριά μέρες για να αρχίσει να πιάνει αυτές τις τιμές; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yositosi Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 20 λεπτά πριν, Klosnic είπε Το σπίτι μου είναι 70 τετραγωνικά πήρα αφυγραντήρα έως 80 τετραγωνικά.το βάζω στο 50% και φτάνει με το ζόρι μεχρι το 59%.πρέπει να περάσουν καμιά δεκαριά μέρες για να αρχίσει να πιάνει αυτές τις τιμές; 1. μαζεύει νερό ο αφυγραντήρας? Αν ναι, τότε δουλεύει 2. έχεις μήπως κάποια πηγή υγρασίας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Klosnic Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, yositosi είπε 1. μαζεύει νερό ο αφυγραντήρας? Αν ναι, τότε δουλεύει 2. έχεις μήπως κάποια πηγή υγρασίας? Μαζεύει νερό κανονικά.κανει δουλειά,να κάνω πιο σωστά την ερώτηση μου μάλλον, για να φτάσω σε αυτές τις τιμές υγρασίας πρέπει να περάσουν μέρες συνεχούς λειτουργίας;και μετά σταθεροποιείται η υγρασία στο σπίτι σε αυτά τα επίπεδα περίπου και θα φτάνει στο 55% πιο άμεσα;κάπως έτσι λειτουργεί; Ευχαριστώ Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2022 από Klosnic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maurikycli Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Αυτές τις μέρες έχει πολλή υγρασία. Ούτε ο δικός μου καταφέρνει να την ρίξει κάτω από 60. 1 ώρα πριν, Klosnic είπε Μαζεύει νερό κανονικά.κανει δουλειά,να κάνω πιο σωστά την ερώτηση μου μάλλον, για να φτάσω σε αυτές τις τιμές υγρασίας πρέπει να περάσουν μέρες συνεχούς λειτουργίας;και μετά σταθεροποιείται η υγρασία στο σπίτι σε αυτά τα επίπεδα περίπου και θα φτάνει στο 55% πιο άμεσα;κάπως έτσι λειτουργεί; Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filipN Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, Klosnic είπε Μαζεύει νερό κανονικά.κανει δουλειά,να κάνω πιο σωστά την ερώτηση μου μάλλον, για να φτάσω σε αυτές τις τιμές υγρασίας πρέπει να περάσουν μέρες συνεχούς λειτουργίας;και μετά σταθεροποιείται η υγρασία στο σπίτι σε αυτά τα επίπεδα περίπου και θα φτάνει στο 55% πιο άμεσα;κάπως έτσι λειτουργεί; Ευχαριστώ Έως πόσα λίτρα λέει ότι μπορεί να συλλέξει ο αφυγραντήρας που πήρες (το 24ωρο); Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Klosnic Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 13 lt είναι αν ήταν 16 lt θα είχε μεγάλη διαφορά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filipN Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 26 λεπτά πριν, Klosnic είπε 13 lt είναι αν ήταν 16 lt θα είχε μεγάλη διαφορά; - Αν και το ερώτημά σου είναι μάλλον ρητορικό (γιατί μπορείς εύκολα να καταλάβεις τι επιπέδου διαφορά θα είχες), μεγάλη διαφορά θα έβλεπες με αφυγραντήρα 24lt/24h. - Οπότε άσε τον υπάρχοντα λειτουργήσει 24/7 για 10-15 μέρες (δεν έχει άλλωστε υψηλή κατανάλωση ρεύματος) και μετά «βλέποντας και κάνοντας». Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yositosi Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 9 ώρες πριν, Klosnic είπε 13 lt είναι αν ήταν 16 lt θα είχε μεγάλη διαφορά; στην πραγματικότητα για 20τμ είναι δαύτοι. Για 80τμ πάντως ακόμα και μαρκετίστικα ούτε με σφαίρες. 8 ώρες πριν, filipN είπε - Οπότε άσε τον υπάρχοντα λειτουργήσει 24/7 για 10-15 μέρες (δεν έχει άλλωστε υψηλή κατανάλωση ρεύματος) και μετά «βλέποντας και κάνοντας». Πάντως αντικειμενικά μιλώτας μιλάμε για 150~200W (ανάλογα το μοντέλο) για μια χαμηλή αφυγραντική απόδοση... και στην πράξη για συνεχόμενη λειτουργία. Δεν το λες και λίγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filipN Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 24 λεπτά πριν, yositosi είπε [...] Πάντως αντικειμενικά μιλώτας μιλάμε για 150~200W (ανάλογα το μοντέλο) για μια χαμηλή αφυγραντική απόδοση... και στην πράξη για συνεχόμενη λειτουργία. Δεν το λες και λίγο. - Αφυγραντήρες 13ων λίτρων δεν υπάρχουν πολλοί. Αν είναι αυτός που υποθέτω καταναλώνει 140-150Watt. - Το «δεν το λες και λίγο» και η «χαμηλή αφυγραντική απόδοση», είναι σχετικά και ανάλογα με τη νοοτροπία και την οπτική γωνία του καθενός. Γιατί ένας αφυγραντήρας 13Lit που λειτουργεί αυτή την εποχή 24/7 σε χώρο με πάνω από 60% υγρασία μπορεί να συλλέξει το 24ωρο γύρω στα 4-4,4Lit νερό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Klosnic Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ναι ο kullhaus είναι...εφερα τον αφυγραντήρα του από κάτω μου από περιέργεια να δω αν αξίζει να πάρω κάτι μεγαλύτερο και γελάω...εφερα λοιπόν τον eva 2 pro 20lt και έχει τα ίδια και λίγο χειρότερα αποτελέσματα.βασικα ο δικός μου 13 lt έχει κατεβάσει την υγρασία μέχρι το 59 και ο ινβερτερ από τις 15.00 μέχρι τώρα έχει φτάσει μέχρι το 63%.συν το ότι ο kullhaus είναι αθόρυβο μηχάνημα δυστυχως χωρίς wifi ομως Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2022 από Klosnic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα