ekrepali Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 16 λεπτά πριν, HERTHAN είπε Τι εχεις κανει ρε μλκ? Δεν διαβασα αναλυτικα τι εχεις κανει γιατι δεν προλαβαινω τωρα αλλα μια ερωτηση.....ποσο καιρος περασε απο τοτε που το πηρες και το καθαρισες? Και ποσο δουλευε γενικοτερα? Της μητέρας μου είναι, 3 χρονών. Τον δουλεύει το χειμώνα 5-6 ώρες τη μέρα. Το στίτι εν τω μεταξύ είναι πεντακάθαρο, κάθε 2-3 μέρες βάζει ηλεκτρική σκούπα. Και τα φίλτρα τα καθαρίζει συχνά... κι όμως έπιασε μέσα τόση βρωμιά. Πρέπει να ανοίξω και τον δικό μου κάποια στιγμή... τώρα που ξέρω τι με περιμένει θα τον ξεπετάξω σε ένα δίωρο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, ekrepali είπε Πρέπει να ανοίξω και τον δικό μου κάποια στιγμή... τώρα που ξέρω τι με περιμένει θα τον ξεπετάξω σε ένα δίωρο. Ποιον εχεις? Νομιζα ηθελες ν'αγορασεις αφυγραντηρα οταν μου το ειπες αλλα μαλλον επαγγελμα θ'αλλαξεις οπως φαινεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 7 ώρες πριν, HERTHAN είπε Ποιον εχεις? Νομιζα ηθελες ν'αγορασεις αφυγραντηρα οταν μου το ειπες αλλα μαλλον επαγγελμα θ'αλλαξεις οπως φαινεται. O παλιός είναι Morris 12άρης... γεμίζει πολύ γρήγορα ο κουβάς, επίσης τρίζουν τα πλαστικά. Eίχα σκοπό να τον πετάξω αλλά τώρα μου έγινε εμμονή να τον καθαρίσω ώστε να υπάρχει για ώρα ανάγκης. Ο καινούργιος είναι juro pro diamond 25. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
irenek76 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 καλημερα!!! fyi μολις εμαθα πως η carad δεν αντιπροσωπευει πλεον την olimpia splendid αλλα ο κοκοτας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, irenek76 είπε καλημερα!!! fyi μολις εμαθα πως η carad δεν αντιπροσωπευει πλεον την olimpia splendid αλλα ο κοκοτας Μαλλον παραεισαγωγεας και αυτος και εγω απο πραεισαγωγεα την πατησα οταν εληξε η εγγυηση οπως γραφω πιο πισω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
irenek76 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 ενδεχομενως αλλα πρωτα πηρα carad στο εμπορικο κ πριν προλαβω ν αναφερω απο που πηρα τον αφυγραντηρα με ξαποστειλαν λεγοντας μου οτι δεν την εχουν πια. Μετα πηρα το μαγαζι να ρωτησω κ μου ειπαν οτι ειναι αυτοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Για μενα ολα αυτα αποτρεπτικα αγορας ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
irenek76 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Ναι μπερδεμενα τα πραγματα.... Τωρα τον παρηγγειλα. ας ελπισουμε να βγει καλο το μηχανημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filipN Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, villasg είπε Για μενα ολα αυτα αποτρεπτικα αγορας ... - Στον Κόκοτα, σε παρόμοια περίπτωση, έλεγαν ότι είναι οι ίδιοι αντιπρόσωποι ενός κλιματιστικού, ενώ υπήρχε νέος επίσημος αντιπρόσωπος ο οποίος και τους εφοδίαζε με αυτά που πουλούσαν τη συγκεκριμένη περίοδο… 1 ώρα πριν, irenek76 είπε Ναι μπερδεμενα τα πραγματα.... Τωρα τον παρηγγειλα. ας ελπισουμε να βγει καλο το μηχανημα - Νομίζω ότι έκανες καλή επιλογή (σχέση τιμής/ποιότητας). Καλό θα ήταν να μας ενημερώσεις για το θόρυβο του ανεμιστήρα του και στις δύο ταχύτητες που έχει, ίσως φανεί χρήσιμο και σε άλλους υποψήφιους μελλοντικούς αγοραστές. Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2021 από filipN Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
irenek76 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, filipN είπε - Στον Κόκοτα, σε παρόμοια περίπτωση, έλεγαν ότι είναι οι ίδιοι αντιπρόσωποι ενός κλιματιστικού, ενώ υπήρχε νέος επίσημος αντιπρόσωπος ο οποίος και τους εφοδίαζε με αυτά που πουλούσαν τη συγκεκριμένη περίοδο… - Νομίζω ότι έκανες καλή επιλογή (σχέση τιμής/ποιότητας). Καλό θα ήταν να μας ενημερώσεις για το θόρυβο του ανεμιστήρα του και στις δύο ταχύτητες που έχει, ίσως φανεί χρήσιμο και σε άλλους υποψήφιους μελλοντικούς αγοραστές. -παντως αναλαμβανουν service κλπ απο οτι μου ειπαν -Το ελπιζω. Ειναι ο πρωτος αφυγραντηρας που αγοραζω. Μολις τον δοκιμασω σας ενημερωνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kanou13 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Αξίζει για σπίτι 60τμ . https://www.skroutz.gr/s/31134413/Morris-MDB-16150HIW-Αφυγραντήρας-16lt-με-Ιονιστή-και-Wi-Fi.html?from=featured ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sofiathereal Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 199€ 23/11/2020 (αγορά πέρσι) 299€ τώρα. Έτοιμη για black Friday????? Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2021 από sofiathereal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kanou13 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Άλλος είναι νομίζω αυτός που ανέβασα... Είναι καινούριος κυκλοφόρησε Σεπτέμβρη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikos457 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά, Ψάχνω αφυγραντηρα με ιονιστη. 80 τετραγωνικά σπίτι περίπου. Με ενδιαφέρει να κάνει το λιγοτερο δυνατόν θόρυβο γίνεται. Προτάσεις;;;;;; Ευχαριστώ!!! Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2021 από Nikos457 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CrashBandicoot_123 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα για σπίτι 35 τ.μ. με θερμοκρασία 15 βαθμούς περίπου, κάνει αυτός ο αφυγραντήρας; Αν όχι, έχετε να προτείνετε κάτι άλλο; https://www.plaisio.gr/klima-spitiou/igieini-atmosfaira-domatiou/afigrantires/singer-sdhm-12l-arido-afigrantiras-12-lt-24h_3622096 Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2021 από CrashBandicoot_123 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα