Προς το περιεχόμενο

Απορίες και συμβουλές για αφυγραντήρα

pp6210

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους, θέλω να αγοράσω αφυγραντήρα και αφού διάβασα αρκετά και χρήσιμα πράγματα εδώ, ήθελα να ρωτήσω το εξήσ:

Για εμένα είναι πολύ σημαντική η ενδεχόμενη μυρωδιά. Γνωρίζει κανείς να μου πει εάν - πέρα από την πρώτη χρήση, κατά την οποία δικαιολογείται - έχει ο αφυγραντήρας του κάποια μυρωδιά; Με ενδιαφέρει περισσότερο εμπειρία για meaco, juro pro, olympia splendid αλλά και όποιος έχει μια καλή εμπειρία από τον δικό του.

H μυρωδιά που παρατηρούν κάποιοι στους αφυγραντήρες με ζεόλιθο, είναι επειδή δεν τον αφήνουν να στεγνώσει μόλις τον κλείσουν.

Όταν τον κλείνεις τον αφυγραντήρα, αυτός συνεχίζει να δουλεύει για λίγα λεπτά για να αποβάλλει κάθε υγρασία που έχει παραμείνει πάνω στο δίσκο. Πολλοί χρήστες νομίζουν ότι δε θα σταματήσει να δουλεύει και τον βγάζουν από την πρίζα. Έτσι δε στεγνώνει το νερό πάνω στο δίσκο και οι μύκητες και τα βακτήρια κάνουν πάρτι (εξού και η μυρωδιά ποδαρίλας).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 9,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Φίλε radiohead, εδώ θα βρεις κριτικές-απαντήσεις-γνώμες πάρα πολλές.

ΕΣΥ θα διαβάσεις θα επεξεργαστής θα κρίνεις και τελικά θα αποφασίσεις τι θα αγοράσεις.

Με καθαρό μυαλό και μόνο ΕΣΥ.

Εννοείται δεν θα ζητάω τα ρέστα μετά! Θεωρώ οτι όταν δέν έχεις ασχοληθεί με το θέμα, ό,τι και να πάρεις απ'τη στιγμή που θα δείς να πέφτει η υγρασία-το νεράκι να τρέχει άφθονο και δεν έχεις μέτρο σύγκρισης, όλα καλά θα σου φανούν. Εσείς όμως το έχετε περάσει σε άλλο level και περίμενα οτι ένα προιόν θα ήταν σαφώς ανώτερο απο άλλα στην κατηγορία του. Αυτό πάνω κάτω διαπίστωσα με το meaco αλλα είδα και κάποια αρνητικά του πχ θερμοκρασία λειτουργίας, θερμοστάτη. Αμέσως πήγα στον rohnson και βλέπω το παραπάνω. Άντε πες μου εσύ τι θα έκανες; Εγώ με βλέπω να τα δίνω στο αέριο τελικά. Τέλος πάντων άν είχε το mediamarkt meaco θα ήταν καλή ευκαιρία για τεστάρισμα.

Ευχαριστώ και πάλι!

Εννοείται δεν θα ζητάω τα ρέστα μετά! Θεωρώ οτι όταν δέν έχεις ασχοληθεί με το θέμα, ό,τι και να πάρεις απ'τη στιγμή που θα δείς να πέφτει η υγρασία-το νεράκι να τρέχει άφθονο και δεν έχεις μέτρο σύγκρισης, όλα καλά θα σου φανούν. Εσείς όμως το έχετε περάσει σε άλλο level και περίμενα οτι ένα προιόν θα ήταν σαφώς ανώτερο απο άλλα στην κατηγορία του. Αυτό πάνω κάτω διαπίστωσα με το meaco αλλα είδα και κάποια αρνητικά του πχ θερμοκρασία λειτουργίας, θερμοστάτη. Αμέσως πήγα στον rohnson και βλέπω το παραπάνω. Άντε πες μου εσύ τι θα έκανες; Εγώ με βλέπω να τα δίνω στο αέριο τελικά. Τέλος πάντων άν είχε το mediamarkt meaco θα ήταν καλή ευκαιρία για τεστάρισμα.

Ευχαριστώ και πάλι!

Πάντως μια διαφορά κατανάλωσης της τάξης των 50~60Watt περίπου  δεν είναι και τεράστια.

Σαν να έχεις μία λάμπα (παλιάς τεχνολογίας) παραπάνω αναμένει είναι , περίπου 7ευρώ το μήνα στον λογαριασμό αν τα καις όλο τo 24h (που δεν πρόκειται).

Οπότε μην κολλάς πολλή σε αυτό. Εάν σου άρεσε ο Rohnson παρ τον , είναι και αυτός αξιόλογος όπως και πολλοί άλλοι.  

Ευχαριστώ, οπότε δεν επηρεάζει την θερμοκρασία του χώρου. Οι desiccant σε ένα κλειστό μικρό υπνοδωμάτιο θα μπορούσαν να καλύψουν και το θέμα της θέρμανσης;

Έχει κανείς τον INVENTOR Rise 8l ;

Ειχα ρωτησει και σε προηγουμεο post οτι καλο θα ειναι να μας πεις καποιος που το εχει το μηχανημα εντυπωσεις γιατι μ'ενδιαφερει κι εμενα.Τωρα ειμαι αναμεσα στον INVENTOR Rise 8l στον Meaco DD8L και στον Ecoair DD122 Classic MK5 ο οποιος δεν εχει ιονιστη.

Είμαι μπερδεμένος και με το θέμα συμπιεστή ή όχι. Η κατανάλωση ούτως η άλλως ειναι παρόμοια αν δεν το τρέχεις στο φούλ χωρίς συμπιεστή. Όλα καίνε 250-330 w εκτός από 1-2 εξαιρέσεις. 

Καλησπερα, τον Inventor Pure τον εχει κανενας να μας πει εντυπωσεις? Εχω γνωστο που τους εμπορευεται και αν μου κανει καλη τιμη μπορει να τον προτιμησω απο τον meaco 20l που σκεφτομαι.

Είναι διαθέσιμος ο Meaco dd8l....... φίλος μου πίρε μετάθεση στην Λήμνο και παρήγγειλε δύο τεμάχια από εδώ: http://www.day4energy.gr/

Τον ήθελα άμεσα και μιας και o ECOAIR DD122 FW CLASSIC MK5 έχει τα ίδια χαρακτηριστικά,λιγότερο θόρυβο τουλάχιστον στα χαρτιά και μέσω του newsletter που είχε ποστάρει κάποιος φίλος στις προηγούμενες σελίδες στα 245€,σήμερα τον παρέλαβα.

Μόλις τον πρίζωσα και περιμένω.Πάντως από μυρωδιές κατά την αρχική του λειτουργία,ευτυχώς τίποτα.

Θα επανέλθω με νεότερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...