Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

topmar το ενα δωματιο του σπιτιου που εχει και το μεγαλο προβλημα (71% υγρασια) επανηλθε στα φυσιολογικα του. Σε περιπου 5 ωρες εβγαλε περιπου 1,4λιτρα νερο, η υγρασια επεσε στο 60-61% και ανεβηκε η θερμοκρασια δωματιου απο 20C στους 21,5C (χωρις να εχω αναμενα τα καλοριφερ). Μεχρι το βραδυ υποθετω πως θα πεσει κατω απο 60%. Παντως μπαινω στο δωματιο και νιωθω αλλη αισθηση. Τοσο καιρο κακως που δεν τον ειχα αγορασει.

• Απαντ. 9,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Γατακια...71%....Χαχαχαχα...

Μολις εβαλα στην μπριζα τον https://www.skroutz.gr/s/4582/Philco-PDH-716EA.html η ενδειξη ηταν 77% και μιλαμε για μερα μεσημερι.

Που να βραδιασει...Α ρε Κερκυρα...

Σε μια ωρα και στην low επιλογη εχει πεσει στο 69%. Θα τον αφησω μεχρι να πεσεις στο 55% και θα ενημερωσω για το ποσο νερο εβγαλε κτλ.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα,

συμπλήρωσα 1 εβδομάδα χρήσης με τον Meaco DD8L , με την ποσότητα νερού που έχει βγάλει, να είναι 11 (ΈΝΤΕΚΑ) Λίτρα (!!!), εκ των οποίων το 70% να προέρχεται από ένα μόνο δωμάτιο, αυτό με το μεγαλύτερο πρόβλημα, που περιέγραψα παλαιότερα......

Καμιά κόντρα κανείς ;;; :)

• Like 1
Δημοσ.

Και εμενα δεν πεφτει κατω απο 52-53% και μολις το κλεινω ανεβαινει σιγα σιγα προς 60% αλλα ειναι μια χαρα. Διορθωνω την τιμη για τον midea 85ε που γραφω παραπανω

Δημοσ.

Μου το εφτασε μεχρι και 50% εμενα στο δωματιο που εχω προβλημα. Πολυ νερο παντως.. ειδικα αυτες τις ημερες που ειναι και βροχερος ο καιρος εξω. 

Το βραδυ παιδια τον εχετε σε λειτουργια ή οχι; Εγω τον κλεινω  πριν πεσω για υπνο και τον αναβω παλι το πρωι αφου αερισω καλα το δωματιο. Το πρωι που ξυπναω το μαξιμουμ ειναι 60-62% (αναλογα τις εξωτερικες καιρικες συνθηκες).

Δημοσ.

Πριν 5' σταμάτησε να δουλεύει, ενώ τον είχα στο σαλόνι. Η υγρασία πήγε 48%, το χαμηλότερο που έχω δει ποτέ. Οπότε κάτω από το 50% μάλλον σταματάει, όταν είναι στην προτεινόμενη ρύθμιση.

Όσο για το βράδυ, τον βάζω στο σαλόνι, στην χαμηλή ρύθμιση.

Δημοσ.

Για πειτε μου οι εμπειροτεροι, πως λειτουργει ο αφυγραντηρας.

Αν σε ενα χωρο που εχει 75% υγρασια την ριξει στο 55%, μετα απο ποση ωρα θα ξαναφτασει (αν ξαναφτασει) στο 75%.

Ας πουμε οτι ανοιγουμε κανα 10λεπτο για να αεριστει το δωματιο.

Και τον εχουμε συνεχεια ανοιχτο για να παραμεινει στο 55%?Η τον αφηνουμε πχ 4-5 ωρες, η τον κλεινουμε με το που πιασει το επιθυμητο ποσοστο υγρασιας?

• Like 1
Δημοσ.

Ο midea που εχω και αναφερω παραπανω στα 88ε απο eshop για αλλες 6 ημερες

φιλε ποσο καιρο το εχεις δουλεψει και τι αποτελεσμα εχεις ,,επισης εαν μπορης γραψε τι χειριστηρια λειτουρδειας εχει το μηχανημα (διακοπτες οργανα ) ευχαριστω

Δημοσ.

Είχα πάρει από leroy merlin αφυγραντηρα Fagor 200 ευρώ...χμμμ

Οκ μαζεύει νερό,δλδ κάνει την δουλειά του αλλά πολύ φασαρία ρε γμτ... κ μετά από λίγο διάβασα ότι έκλεισε κ η εταιρια, πτώχευση... χεχε

Δημοσ.

Σήμερα έβγαλα το 10ο λίτρο νερού από το προβληματικό δωμάτιο μόνο, σε διάστημα 10 ημερών.....

Πολύ.....στο σπίτι γενικώς βλέπω τώρα υγρασία μεταξύ 49-55%.....

Απορώ πόσο ακόμα νερό θα βγάλει το συγκεκριμένο δωμάτιο....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...