gonstathis Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Ψάχνοντας περισσότερο το θέμα, κατάλαβα ότι ενας combo καθαριστής-αφυγραντήρας δεν θα κάνει ποτέ την ίδια δουλειά σε σύγκριση με 2 αυτόνομες συσκευές, αλλά επειδή όπως καταλαβαίνω θέλω 200+€ για την αγορά της κάθε συσκευής και το μπάτζετ ανεβαίνει πολύ, σκέφτομαι να πάρω εν τέλει combo κι ας μην είναι το ιδανικό. Οπότε κατέληξα σε 3-4 μοντέλα, που φαίνεται ότι ταιριάζουν στις ανάγκες μου: Με φίλτρο HEPA 1)Inventor ATM-25L 2)Meaco 20L Platinum Mε φίλτρο HEPA ΚΑΙ φίλτρο άνθρακα 3) Juro-Pro Eco σειρά (απ' ότι είδα δεν έχουν μεγάλη διαφορά στις τιμές τους) 4)Puredry PD σειρά (μεγάλη διαφορά στις τιμές της σειράς, καθώς αν ο 12L μου φτάνει για τα 45 τ.μ. ενιαίου χώρου μου, είναι κατά πολύ φτηνότερος απ' όλα τ' άλλα μοντέλα που έχω παραθέσει παραπάνω) Καμία πρόταση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papresa Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 16 ώρες πριν, papresa είπε Έχω στείλει email στην αντιπροσωπεία με κοινοποίηση στο κατάστημα που έγινε η παραγγελία. Η αντιπροσωπεία μου ζήτησε να στείλω το μηχάνημα για ελέγχο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darkelf98 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Στις 3/12/2019 στις 4:59 ΜΜ, darkelf98 είπε Καλησπέρα σε όλους, θα ήθελα και εγώ με την σειρά μου τη βοήθειά σας στην αγορά του πρώτου μου αφυγραντήρα. Ο χώρος που θέλω να καλύψει είναι ένα δωμάτιο 20τ.μ., βορινό, δεν το βλέπει πολλές ώρες ο ήλιος, και υπάρχει μεγάλο θέμα υγρασίας με σταγόνες νερού στο παράθυρο και ύπαρξη μούχλας στους τοίχους. Οι θερμοκρασίες που επικρατούν στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας μέσα στο δωμάτιο είναι κάτω από 16 βαθμούς οπότε υποθέτω ότι ο αφυγραντήρας με ζεόλιθο είναι μονόδρομος. Από εκεί και πέρα δεν έχω ιδέα ποιον να διαλέξω ώστε να καλύπτει τις ανάγκες μου. Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους, επιστρέφω ζητώντας ξανά τη βοήθειά σας καθώς η αγορά ενός θερμομέτρου μου έδωσε κάποια ακριβέστερα στοιχεία. Σύμφωνα με αυτό, η θερμοκρασία στο δωμάτιο βρίσκεσαι κυρίως στους 15-15.5 βαθμούς ενώ την υπολόγιζα ακόμα χαμηλότερη. Με βάση τις μετρήσεις του θερμομέτρου είναι ο ζεόλιθος η καλύτερη επιλογή ή υπάρχουν και προτάσεις με συμπιεστή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 17 λεπτά πριν, darkelf98 είπε Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους, επιστρέφω ζητώντας ξανά τη βοήθειά σας καθώς η αγορά ενός θερμομέτρου μου έδωσε κάποια ακριβέστερα στοιχεία. Σύμφωνα με αυτό, η θερμοκρασία στο δωμάτιο βρίσκεσαι κυρίως στους 15-15.5 βαθμούς ενώ την υπολόγιζα ακόμα χαμηλότερη. Με βάση τις μετρήσεις του θερμομέτρου είναι ο ζεόλιθος η καλύτερη επιλογή ή υπάρχουν και προτάσεις με συμπιεστή; Με συμπιεστή καλύτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darkelf98 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, liakjim είπε Με συμπιεστή καλύτερα. Έχεις να προτείνεις κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 22 λεπτά πριν, darkelf98 είπε Έχεις να προτείνεις κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο; Αν τα είχα δοκιμάσει όλα θα σου έλεγα. Τον μορις 20αρη έχω, καλός είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prefuse Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 καλησπέρα και χρόνια πολλά, γνωρίζετε αν μπορώ να έχω στο σπίτι αφυγραντήρα μαζί με σόμπα υγραερίου; νομίζω κάπου είχα διαβάσει ότι δεν είναι καλό να είναι ο αφυγραντήρας κοντά σε σόμπα υγραερίου. αν ισχύει το παραπάνω, γνωρίζετε σε ποια απόσταση πρέπει να είναι οι δύο συσκευές για να είναι ασφαλές; ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dare-Devil Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Στις 26/12/2019 στις 4:49 ΜΜ, freelove είπε Όντως με ενδιαφέρει να καθαρίζει τον αέρα. Τι προτείνεις? Πόσα τετραγωνικά είναι ο χώρος σου για να σου πω . Στις 26/12/2019 στις 4:50 ΜΜ, Κάβουρας είπε Καλημέρα ψάχνω για αφυγραντήρα για τον χώρο μου που είναι χαμηλοταβανο στα 98 τμ. Το σπίτι δεν θερμαίνεται αλλά έχω τώρα γύρω στους 17 με 18 βαθμούς στην Αττική. Wifi δεν με ενδιαφέρει. Ευχαριστώ. 24- 25 L αφυγραντήρα θα έλεγα : https://www.skroutz.gr/c/449/afygranthres/m/77_137_296_1088_3784/Delonghi_or_Singer_or_Toyotomi_or_Morris_or_Inventor/f/793789/24-29-lt.html?order_by=popularity&order_dir=desc Αν σε ενδιαφέρει να έχει φίλτρο HEPA για τα μικροσωματίδια σκόνης : 1. https://www.skroutz.gr/s/20390773/Juro-Pro-Eco-25L.html Εγγύηση 5 χρόνια . Προϋπόθεση για να ισχύει η εγγύηση να γίνονται ετήσιες συντηρήσεις περίπου 20 ευρώ κοστίζει ανά έτος . 2. https://www.skroutz.gr/s/20320805/Inventor-ATM-25L.html?keyphrase=inventor+atmosphere Εγγύηση 5 χρόνια . Δε χρειάζονται συντηρήσεις για την εγγύηση . 3. https://www.skroutz.gr/s/18552914/Puredry-Sofia-PD2419.html Εγγύηση 5 χρόνια . Δε χρειάζονται συντηρήσεις για την εγγύηση . (24λιτρος είναι) 4.https://www.skroutz.gr/s/21116590/Juro-Pro-Eco-25L-RC.html Εγγύηση 5 χρόνια . Προϋπόθεση για να ισχύει η εγγύηση να γίνονται ετήσιες συντηρήσεις περίπου 20 ευρώ κοστίζει ανά έτος . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yositosi Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, prefuse είπε καλησπέρα και χρόνια πολλά, γνωρίζετε αν μπορώ να έχω στο σπίτι αφυγραντήρα μαζί με σόμπα υγραερίου; νομίζω κάπου είχα διαβάσει ότι δεν είναι καλό να είναι ο αφυγραντήρας κοντά σε σόμπα υγραερίου. αν ισχύει το παραπάνω, γνωρίζετε σε ποια απόσταση πρέπει να είναι οι δύο συσκευές για να είναι ασφαλές; ευχαριστώ ΓΕΝΙΚΑ η χρήση σόμπας υγραερίου προυποθέτει να ανοίγεις ΣΥΧΝΑ μπαλκονόπορτες ώστε να αερίζεται ο χώρος σου!! (έχεις καύση) Προχωρώντας, επειδή έχεις ανοιχτή πηγή φλόγας γενικά δεν προτείνεται να έχεις στον χώρο (ή σε εγγύτητα στην χειρότερη) οποιαδήποτε ηλεκτρική συσκευή, πόσο δε όταν αυτή φέρει εύφλεκτο ψυκτικό μέσο (είτε αφυγραντήρα με R290, είτε κλιματιστικό με R32... είτε καν ψυγείο με R600, κλπ κλπ) Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2019 από yositosi 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dare-Devil Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 21 ώρες πριν, gonstathis είπε Ψάχνοντας περισσότερο το θέμα, κατάλαβα ότι ενας combo καθαριστής-αφυγραντήρας δεν θα κάνει ποτέ την ίδια δουλειά σε σύγκριση με 2 αυτόνομες συσκευές, αλλά επειδή όπως καταλαβαίνω θέλω 200+€ για την αγορά της κάθε συσκευής και το μπάτζετ ανεβαίνει πολύ, σκέφτομαι να πάρω εν τέλει combo κι ας μην είναι το ιδανικό. Οπότε κατέληξα σε 3-4 μοντέλα, που φαίνεται ότι ταιριάζουν στις ανάγκες μου: Με φίλτρο HEPA 1)Inventor ATM-25L 2)Meaco 20L Platinum Mε φίλτρο HEPA ΚΑΙ φίλτρο άνθρακα 3) Juro-Pro Eco σειρά (απ' ότι είδα δεν έχουν μεγάλη διαφορά στις τιμές τους) 4)Puredry PD σειρά (μεγάλη διαφορά στις τιμές της σειράς, καθώς αν ο 12L μου φτάνει για τα 45 τ.μ. ενιαίου χώρου μου, είναι κατά πολύ φτηνότερος απ' όλα τ' άλλα μοντέλα που έχω παραθέσει παραπάνω) Καμία πρόταση; Δεν νομίζω να σε κάλυπτε 12 λιτρος . Οι 25 λιτροι θα σε καλύπτουν πιο γρήγορα και άνετα αλλά και 20 λιτρο να κοιτάξεις είναι μια χαρά για τον χώρο σου . 1)25 λιτρος. Εχει HEPA και PM 2.5 αισθητήρα μέτρησης της συγκέντρωσης μικροσωματιδιών σκόνης στον αέρα . Σου εφμανίζει την συγκέντρωση στην οθόνη και παράλληλα έχει χρωματική οπτική ένδειξη led στο πλάι . Στο auto και σε mode καθαριστή αέρα βάση των μετρήσεων μόλυνσης του αέρα καθορίζει την ταχύτητα του fan . Εγγύηση : 5 χρόνια . Καλύτερη τιμή : 275 ευρώ https://www.bestprice.gr/item/2155790056/inventor-atm-25l.html 2)20 λιτρος . HEPA και φίλτρο ενεργού άνθρακα . Εγγύηση : 2 χρόνια Καλύτερη τιμή: 276 ευρώ https://www.bestprice.gr/item/2153891034/meaco-20l-platinum.html?seq=1 3) Juro pro eco 25 L (παρόμοια τιμή και ο eco 20L) . HEPA, φίλτρο ενεργού ανθρακα και ιονιστής . Εγγύηση : 5 χρόνια αλλά για να ισχύει η εγγύηση πρέπει να κάνεις κάθε χρόνο συντήρηση το μηχάνημα με ένα κόστος 20-25 ευρώ το ετος . Καλύτερη τιμή: 262 ευρώ https://www.apothema.gr/juro-pro-juro-pro-eco-25l-137833p 4) Puredry PD 20 L δεν έχει HEPA . Ο Puredry Sofia 24L έχει HEPA . Eγγύηση: 5 χρόνια . Καλύτερη τιμή: 289 ευρώ . https://www.bestprice.gr/item/2155712985/puredry-sofia-pd-2419.html Αν σε ενεδιαφέρει μόνο το φιλτράρισμα της σκόνης VFM θεωρώ τον Inventor . Αν σε ενδιαφέρει να έχει και φίλτρο ενεργού άνθρακα για τις οσμές τότε τον Puredry Sofia . Εναλλακτικά και μόνο αν δεν σε ενδιαφέρει η εγγύηση θα πρότεινα τον Juro pro eco 25L . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Κάβουρας Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Έγινε βρήκα και πήρα τον invertor με τον καθαριστή μιας και δεν ήθελα να μπλέξω με σερβις στη juro pro. Τώρα τον βράδυ θα τον βάλω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 εγώ τελικά τα κατάφερα και αγόρασα αυτό εδώ Inventor EVA II PRO EP3-WiFi 16L από κατάστημα Κωτσόβολος στην περιοχή μου πρώτο κομμάτι ήταν σπασμένο όταν το άνοιξαν μπροστά μου αν δεν είχαν δεύτερο θα μου έδιναν το 20L τελικά υπήρχε διαθέσιμο και σε λίγα λεπτά το είχα φυσικά το άνοιξαν μπροστά μου το πήρα αγκαλιά και έφυγα δουλεύει άψογα το μόνο -ΜΕΙΟΝ η εφαρμογή του INVmate II δεν την έχω καταφέρει να την δουλέψω (δεν ξέρω τι φταίει) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
divnt Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Καλησπέρα και χρονια πολλα! Θα ήθελα και εγω μια βοήθεια σχετικα με αγορά αφυγραντηρα. Επειδη δεν εχω ασχοληθεί, θα ήθελα να μου προτείνετε ενα μηχάνημα με μάξιμουμ μπατζετ τα 250€. Ο χώρος στον οποιο θα βρίσκεται, τωρα τον χειμώνα εχει 20-22 βαθμούς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsonos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 Croner CR1414..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniagfg Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, divnt είπε Καλησπέρα και χρονια πολλα! Θα ήθελα και εγω μια βοήθεια σχετικα με αγορά αφυγραντηρα. Επειδη δεν εχω ασχοληθεί, θα ήθελα να μου προτείνετε ενα μηχάνημα με μάξιμουμ μπατζετ τα 250€. Ο χώρος στον οποιο θα βρίσκεται, τωρα τον χειμώνα εχει 20-22 βαθμούς. Ποσα τ.μ, θες ιoνιστη, φιλτρα ΗEPA, wifi? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα