yositosi Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 44 λεπτά πριν, Nikosmile είπε Το έχουμε πει και σε προηγούμενες σελίδες αυτό . Αν και έχει δύο ταχύτητες (Fan Speed) αναφέρει μόνο μία πολύ υψηλή. Μη σε κάνει εντύπωση, πατάτα έχει κάνει και η Morris στο MDP-24400IW που έχω, δείχνει ότι το τηλεχειριστήριο εμφανίζει και την θερμοκρασία... αλλά εμφανίζει μόνο υγρασία! κράτα το UV πατημένο για 5 δευτερόλεπτα και θα τη δεις τη θερμοκρασία (λογικά χαχα)
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, yositosi είπε κράτα το UV πατημένο για 5 δευτερόλεπτα και θα τη δεις τη θερμοκρασία (λογικά χαχα) Έβγαλα τις μπαταρίες από αυτή την άθλια κινεζιά και το πέταξα στην άκρη... τώρα ψάχνω τις μπαταρίες🤣! 18 λεπτά πριν, liakjim είπε Δεν το κατάλαβα. Sorry, έχει δύο ταχύτητες ανεμιστήρα, θα έπρεπε κανονικά να αναφέρει και τις δύο στο manual, για να βγάλουμε άκρη.
tsonos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Everybody blames China,everybody buys China 😛 1
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, tsonos είπε Everybody blames China,everybody buys China 😛 "μαζί δεν κάνουμε και χώρια δεν μπορούμε" Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2019 από Επισκέπτης
papresa Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Είμαι άσχετος από το αντικείμενο, οι γονείς μου έχουν πολύ υγρασία και σκέφτεται ο πατέρας μου να αγοράσει έναν. Τι να προσέξουμε; Το σπίτι είναι 75τμ περίπου. Σε μία έρευνα που έκανα μιας που είναι ημέρες προσφορών, βρήκα αυτον, τι λέτε; Διάβασα πολύ καλές κριτικές στο skroutz, αλλά λίγες.
outnumb Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Γεια σας και από μένα παιδιά! Σε ένα μπαλκόνι βόρειο περίπου 2x4,5m, το οποίο έχω κλείσει με κουφώματα αλουμινίου και δεν έχει θέρμανση, με εσωτερική θερμοκρασία τώρα με τα κρύα περίπου στους 14 βαθμούς και λιγότερο, ιδρώνουν ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ τα κουφώματα και τα τζάμια. Θα μπορούσε να περιοριστεί το φαινόμενο με ένα αφυγραντήρα ζεολίθου? Το πρόβλημα εμφανίζεται κυρίως τις βραδινες ώρες που πέφτει ή θερμοκρασία.
liakjim Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, outnumb είπε Γεια σας και από μένα παιδιά! Σε ένα μπαλκόνι βόρειο περίπου 2x4,5m, το οποίο έχω κλείσει με κουφώματα αλουμινίου και δεν έχει θέρμανση, με εσωτερική θερμοκρασία τώρα με τα κρύα περίπου στους 14 βαθμούς και λιγότερο, ιδρώνουν ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ τα κουφώματα και τα τζάμια. Θα μπορούσε να περιοριστεί το φαινόμενο με ένα αφυγραντήρα ζεολίθου? Το πρόβλημα εμφανίζεται κυρίως τις βραδινες ώρες που πέφτει ή θερμοκρασία. Προφανώς. Θα πέσει η απόλυτη υγρασία οπότε και η σχετική και θα απομακρυνθεί ο αέρας από το σημείο κορεσμού και άρα υγροποίησης σε κρύες επιφάνειες ( τον ιδρώτα που λες λαϊκιστή). 2
Dimitrischr629 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, Nikosmile είπε πατάτα έχει κάνει και η Morris στο MDP-24400IW που έχω, δείχνει ότι το τηλεχειριστήριο εμφανίζει και την θερμοκρασία... αλλά εμφανίζει μόνο υγρασία κράτα το UV πατημένο για μερικά δευτερόλεπτα και θα εμφανιστεί Να διαγραφεί το σχόλιο δεν είδα ότι είχε απαντηθεί Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2019 από Dimitrischr629
yositosi Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 7 ώρες πριν, papresa είπε Είμαι άσχετος από το αντικείμενο, οι γονείς μου έχουν πολύ υγρασία και σκέφτεται ο πατέρας μου να αγοράσει έναν. Τι να προσέξουμε; Το σπίτι είναι 75τμ περίπου. Σε μία έρευνα που έκανα μιας που είναι ημέρες προσφορών, βρήκα αυτον, τι λέτε; Διάβασα πολύ καλές κριτικές στο skroutz, αλλά λίγες. Γενικότερα 16άρης για 75τμ είναι λίγος. Επίσης δεν ανέφερες μέσες θερμοκρασίες χώρου, αλλά και τα ποσοστά υγρασίας του χώρου.
papresa Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, yositosi είπε Γενικότερα 16άρης για 75τμ είναι λίγος. Επίσης δεν ανέφερες μέσες θερμοκρασίες χώρου, αλλά και τα ποσοστά υγρασίας του χώρου. Υγρασία σταθερά πάνω από 75%, πολύ σπάνια κάτω από 70. Θερμοκρασίες τον χειμώνα, πολύ υψηλές 25°< λόγω ξυλολέβητα. Όσο για τα τετραγωνικά, το πολύ να τον μεταφέρουν αν δεν καλύπτει όλο το σπίτι. Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2019 από papresa
aristidis540 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) συγνώμη ρε παιδιά διαβάζω για 80τμ και 120τμ δηλαδή εσείς δεν έχετε τοίχους στο σπίτι σας? Δηλαδή εαν ο ενιαίος χώρος μου είναι 45τμ μετρά δεν μπορώ να πάρω έναν αφυγραντηρα για 60τμ και να τον γυρίζω στα δωμάτια? Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2019 από aristidis540
johnt Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Καλησπέρα, αγόρασα τον Toyotomi tde-16tdi και επειδή είναι η πρώτη μου επαφή με τέτοιου είδους συσκευή ήθελα να ρωτήσω οταν πιάσει την ορισμένη υγρασία δεν θα έπρεπε να σβήνει; Εγώ παρατήρησα οτι μάλλον σταματάει μόνο ο συμπιεστής αλλά ο ανεμιστήρας οχι. Επίσης μέτρησα την κατανάλωση η οποία είναι αρκετα χαμηλή, για τα δεδομένα μου o θόρυβος ακόμη και στην χαμηλή σκάλα το βράδυ ενοχλεί και τέλος δεν υπάρχει ένδειξη της τρέχουσας υγρασίας.
yositosi Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, johnt είπε Καλησπέρα, αγόρασα τον Toyotomi tde-16tdi και επειδή είναι η πρώτη μου επαφή με τέτοιου είδους συσκευή ήθελα να ρωτήσω οταν πιάσει την ορισμένη υγρασία δεν θα έπρεπε να σβήνει; Εγώ παρατήρησα οτι μάλλον σταματάει μόνο ο συμπιεστής αλλά ο ανεμιστήρας οχι. Επίσης μέτρησα την κατανάλωση η οποία είναι αρκετα χαμηλή, για τα δεδομένα μου o θόρυβος ακόμη και στην χαμηλή σκάλα το βράδυ ενοχλεί και τέλος δεν υπάρχει ένδειξη της τρέχουσας υγρασίας. Αν δεν σου κάνει κόπο, πες λίγο τι κατανάλωση έχει καθώς επίσης και επίπεδα θερμοκρασίας αλλά και υγρασίας του χώρου κατά τη μέτρηση της κατανάλωσης. 8 λεπτά πριν, aristidis540 είπε συγνώμη ρε παιδιά διαβάζω για 80τμ και 120τμ δηλαδή εσείς δεν έχετε τοίχους στο σπίτι σας? Δηλαδή εαν ο ενιαίος χώρος μου είναι 45τμ μετρά δεν μπορώ να πάρω έναν αφυγραντηρα για 60τμ και να τον γυρίζω στα δωμάτια? εννοείται ότι μπορείς να πάρεις μικρότερο και να τον περιφέρεις, απλά όσο πιο μικρός τόσο περισσότερο θα ζορίζεται να πιάσει τα επιθυμητά επίπεδα υγρασίας 1
johnt Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 18 λεπτά πριν, yositosi είπε Αν δεν σου κάνει κόπο, πες λίγο τι κατανάλωση έχει καθώς επίσης και επίπεδα θερμοκρασίας αλλά και υγρασίας του χώρου κατά τη μέτρηση της κατανάλωσης. Αν μέτρησα καλά περίπου 120Watt σε θερμοκρασία 21 και υγρασία 67% (μετρημένο με xiaomi aqara θερμόμετρο)
yositosi Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, johnt είπε Αν μέτρησα καλά περίπου 120Watt σε θερμοκρασία 21 και υγρασία 67% (μετρημένο με xiaomi aqara θερμόμετρο) όχι σίγουρα δεν μέτρησες καλά,... αυτό δεν βγαίνει ούτε με "υβριδική τεχνολογία σε συνδυασμό με ήλιο"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα