villasg Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα σε όλους!.... Ερώτηση..λεει οτι χρησιμοποιεί φρέον..το αλλάζουμε αυτό κάποια στιγμή? δεν αναφέρει κάτι... Ειναι κυκλωμα σαν του ψυγειου , κλειστο . Δεν αλλαζεις/συμπληρωνεις παρα μονο εαν τρυπησει και χασει φρεον . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
user27 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Υπάρχουν τόσα μοντέλα. Όλοι σχεδόν ψεύδονται για καταναλώσεις. Πάρε έναν άλλο για να κάνεις τη δουλειά σου. Εγώ αυτόν που πήρα τον πήρα Μάρτιο στα 208 και τώρα τον βλέπω 280 στο ίδιο κατάστημα. Για κορόιδα ψάχνουν. Αλλά δεν μπορώ άλλο διαφήμιση για ένα συγκεκριμένο μοντέλο. Και εγω συμφωνω, δηλαδη πιστευω οτι οσοι δινουν πανω απο 200€ για 20αρη (σε l/ημερα) πληρωνουν φυκια για μεταξωτες κορδελες. Ειπαμε μιλαμε για φασον κινεζιες επι τω πλειστων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lexusr450 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Υπάρχουν τόσα μοντέλα. Όλοι σχεδόν ψεύδονται για καταναλώσεις. Πάρε έναν άλλο για να κάνεις τη δουλειά σου. Εγώ αυτόν που πήρα τον πήρα Μάρτιο στα 208 και τώρα τον βλέπω 280 στο ίδιο κατάστημα. Για κορόιδα ψάχνουν. Αλλά δεν μπορώ άλλο διαφήμιση για ένα συγκεκριμένο μοντέλο. Billomnia παντα χαίρομαι τισ απόψεις σου ειδικα για το παππα που παιζει στο φορουμ που ειμαστε μετα στα σχολια στο σκρουτζ που ειναι επεκταση αυτο του φορυμ . Ανυπομονω για καποιο τεστ ξανα σε μπανιερα, για να δουμε ποσο μασ δουλευουνε γιατι και για τις καταναλωσεις πεφτει δουλεμα (εχω βαρεθει να τα λεω), για τα DB το ιδιο Αλλα το χειροτερο που θα ανοιξουμε σιγα - σιγα ειναι για το ποσα μ2 καλυπτουνε εδω να δεισ δουλεμα που πεφτει Γιατι μονο στην ελλαδα εχουμε την προσεγγιση αυτη , δηλαδη οσα μ3 προτεινει ο πλανητησ στην ελλαδα τα μεταφραζουμε σε μ2 δηλαδη *3 Ολοι οι 20 λιτροι συστηνονται για πολεις με υγρασια εωσ 80% για 50 μ2 και για πολεις με υγρασια >95% (maimi,bankog,singapore) ακομη και για λιγοτερο απο 40μ2 ο λιτροσ Στην ελλαδα μονο εχουμε ανακαλυψει τη προσεγγιση οτι μ3=μ2 αρα τα 120μ3 (120μ3/3μετρα υψοσ=40μ2) που λεει ο ιταλοσ(delonghi,olympia slpendid) και ο αγλλος (ecoair/meaco) στα σιτε τους στην ελλαδα τα ιδια προιοντα να προτεινονται για 120μ2 (δηλαδη *3) ακολουθει παραδειγμα με delonghi σιτε international και ελληνικο ιταλικο λεει για For rooms up to (m³): 35 για το DDS 20 http://www.delonghi.com/en-int/products/comfort/air-treatment/dehumidifiers/tasciugo-ariadry-compact-dds-20?TabSegment=specifications#specifications Στο ελληνικο σιτε δεν αναφερει στην ιδια σελιδα τα μ2 σκοπιμα http://www.delonghi.com/el-gr/proionta/thermansi-kai-air-treatment/siskeves-air-treatment/afigrantires/tasciugo-ariadry-compact-dds-20?TabSegment=specifications#specifications Αλλα αν παρεισ το τυπωμενο καταλογο της delonghi στα καταστηματα μιλανε για 100μ2 ο 20λιτρος http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/_DELONGHI-DDS-20,99452,1564367.html?langId=-18 βεβαια το ιδιο κανει και η philco,rhonson,emide,Olympia splendid, inventor ,juro pro,daewoo στην ελλαδα , η meaco χειροτερα το κανει και στην αγγλια δινει τον 20 λιτρο platinum για 80m2/240m3 (που ειναι η υπερβολη πρεπει να ειναι για 40-50μ2) στην ελλαδα ομως τοn δινει για 150m2 ακομη χειροτερα http://www.meaco.co.uk/shop/control/meaco-20l-platinum-dehumidifier/ http://www.meaco.gr/%CE%B1%CF%86%CF%85%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B1%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CF%80%CE%AF%CF%84%CE%B9-%CE%BC%CE%B5-%CE%B8%CE%AD%CF%81%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CF%83%CE%B7/ οι βασικοι κανονες είναι τα μ3 του ανεμιστησρα του αφυγραντηρα /2,80 υψος = μ2 αποδοσης του ανεμιστηρα δηλαδη να γυρισει ο ανεμιστηρας τουλαχιστον μια φορα την ωρα τα μ3 του χωρου που αφυγραινει Δηλαδη αποδοση ανεμιστηρα delonghi DDS 20 μ3./h=160m3/2.80m=57m2 max Παρολαυτα προτεινομενος για 100 m2 http://www.kotsovolos.gr/site/air-condition-heaters/afigranthres/143924-delonghi-dds20 Αρα ζουμε στη χωρα του ελληνα αντιπρόσωπου κατσαπλια ή στη χωρα των ιθαγενων(πελατων) και ΜΑΓΩΝ(εισαγωγεων) Ναι υπαρχει <<πλαγια>> διαφήμιση μεσα στο insomnia συγκεκριμενων εταιρειων αφυγραντηρων ειδικα (m.......o,r.......n και αλλοι) τωρα επειδη εχω μια λαθοσ προσσεγιση με τους ΜΑΓΟΥΣ (ΕΙΣΑΓΩΓΕΙς) των γεγονοτων υπαρχει to εξης στρεβλο οτι η περσυνη περιοδο 2014-2015 ετρεχε με 1euro=1,30$ σημερα αυτο ειναι στο 1euro=1,10$ ειναι 20% διαφορα αυτο αντικατοπτριζεται και στις τιμες λιανικησ που αγοραζουμε τα προϊόντα . Δηλαδη τρεχουσα σεζον +20% https://beta.finance.yahoo.com/chart/eurusd=X βεβαια θα μουσ πεις ζαχαρώνεις γεγονοτα , ναι εχεισ δικιο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZONIMOV Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Παιδιά,σκέφτομαι να αγοράζω αφυγαντηρα για σπίτι με 79 τ.μ... Είμαι για meaco 12L, meaco 20L και meaco DD8L. Ποιο meaco μου προτείνετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Άρα στην Ελλάδα, σύμφωνα με τους εισαγωγείς, τα σπίτια έχουν ταβάνι στο 1μ ύψος.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xelidoni Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Εγώ πάντως με τον meaco 20l platinum είμαι οκ τον έχω βάλει στο κέντρο του σπιτιού και μου έχει πάει την υγρασία από 80% με 84% μόνιμα στο 62% (τον έχω ρυθμίσει στο 65%) το σπίτι είναι 110 τετραγωνικά (δύο υπνοδωμάτια από 16 τετραγωνικά ένα σαλόνι 40 τετραγωνικά μια κουζίνα 30 τετραγωνικά και το χολ 10 τετραγωνικά όπου και τον έχω βάλει οπότε αυτό που λέει το κάνει και στις οδηγίες αναφέρει ότι είναι για 150 τετραγωνικά με 5 ξεχωριστούς χώρους αυτα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lexusr450 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Άρα στην Ελλάδα, σύμφωνα με τους εισαγωγείς, τα σπίτια έχουν ταβάνι στο 1μ ύψος.... Κοιτα να δεις liakjim εγω εχω μια αποψη που μπορει να ειναι λαθος εβαλα και 5 στοιχεια που ειναι μαθηματικα δημοτικου για την καλυψη των μ2 & μ3 σε σχεση με τη παροχη του ανεμιστηρα , βεβαια μπορει να το παμε και βαθυτερα Εθεσα και ενα θεμα διαφορετικησ προσεγγισης των μ2 ιδιων εταιρειων στην ελλαδα στην αγγλια και στην ιταλια (δεν πιστεύω κάποιος να το προσεγγίσει γιατι καίει ) Εσυ βεβαια μου εδωσες μια αλλη προοπτικη οτι ειμαστε νανοι που μπορει να εχεις δικιο Αλλα βλεπεις το χελιδονι εχει μια αλλη αποψη που αποδεικνύει οτι η φυσικη εχει και αλλη διασταση θα επαναλαβω Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΤΙ ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ είναι τα μ3 του ανεμιστησρα του αφυγραντηρα /2,80 τυπικο υψος χωρου = μ2 αποδοσης/καλυψης του αφυγραντηρα δηλαδη να γυρισει ο ανεμιστηρας τουλαχιστον μια φορα την ωρα τα μ3 του χωρου που αφυγραινει για να πετυχει τα θεωρητικά λιτρα 30C / 80 RH που σου υποσχεται πχ 20λιτρος (20λ την ημερα/24ωρες=0,83λιτρα/ωρα) Ενα τυπικοσ 20λιτροσ εχει παροχη/αποδοση ανεμιστηρα απο 140μ3 εως 170 μ3 Στη πραγματικοτητα θα σου αφαιρέσει τα μισα την ωρα λογω συνθηκων >23C & <80RH 0,83λιτρα/ωρα / 2= 0,41λιτρα/ωρα Τωρα στο παραδειγμα αυτο με 20 λιτρο αν τον δουλεψεις στα 50μ2 θα αφαιρέσει αυτο που προανεφερα αν τον βαλεις σε 100μ2 ενιαία θα αφερεσει τα μισα απο τα 0,41λιτρα/ωρα σε ιδανικεσ συνθηκες γιατι θα γυριζει τον αερα του χωρου καθε 2 ωρεσ αντι για 1 Χωρος 100μ2*2,80μ υψος=280μ3 ο χωρος δια την αποδοση του ανεμιστηρα που ειναι κατα μεσο ορο 150 μ3 = 2 ωρες Συμπερασμα αν βαλω εναν 20 λιτρο αφυγραντηρα σε 50-60μ2 θα εχει την πραγματικη του αποδοση (20λ την ημερα/24ωρες=0,83λιτρα/ωρα) , αν τον βαλω σε 100μ2 παλι θα δουλεψει αλλα με τη μιση αποδοση (20λ την ημερα/24ωρες=0,41 λιτρα/ωρα) σε συγκριση με τα 50μ2. Επειδη τωρα βρισκομαστε σε μια χωρα με μεση υγρασια τους χειμερινους μηνες ολα τα μηχανηματα θα δουλευουνε αλλα με ποιο αργα αποτελεσματα και θα επιταγχύνουμε το κυκλο ζωης των προϊόντων γιατι θα αναγκαζομαστε να τα παίζουμε τσίτα .Αρα ποιο γρηγορα θα τα πετάξουμε Στην ελλαδα η μιτσουμπισι που προσεγγιζει σωστα το θεμα σου δινει τον 14λιτρο για 40 m2 μαλλον πρεπει να ειναι άσχετοι και τυχαίοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cantonas Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Είπα κι εγώ να πάρω επιτέλους φέτος έναν αφυγραντηρα και στην αναζήτηση έπεσα επάνω στο θέμα και προβληματίστηκα ακόμα περισσότερο, αφού γράφονται πολύ ουσιώδη λεπτομέρειες. Το σπίτι είναι κοντά στην θάλασσα με υγρασία περίπου στο 80% και με όχι καλή μόνωση και κουφώματα. Υπάρχει ενεργειακό τζάκι (εδώ δεν ξέρω αν χρειάζεται κάποιο ιδιαίτερο tip) που καλύπτει τα 70τ.μ του πάνω χώρου που βρίσκεται σαλοκουζινα,υπνοδωμάτιο,μπάνιο. Με εσωτερική σκάλα στο κάτω χαμηλοταβανο χώρο των 40τ.μ υπάρχουν 1 υπνοδωμάτιο με την περισσότερη υγρασία, άλλο ένα, και ένα μπάνιο,τα οποία όπως και το υπόλοιπο σπίτι θερμαίνονται με καλοριφέρ. Αυτό που έχω καταλάβει είναι πως όποιον και να πάρω θα χρειάζεται να τον μετακινω πάνω/κάτω. Λόγω απουσίας μας από το πρωί μέχρι το απόγευμα η θερμοκρασία των χειμώνα πέφτει κάτω από τους 15 βαθμούς, άρα πρέπει να πάω σε desiccant.Έτσι μου επιβεβαίωσε και ο αντιπρόσωπος του dd8l που έχω στα υπόψιν. Επειδή βλέπω πως λόγω μεγάλης ζήτησης η τιμή έχει κατακόρυφη άνοδο,υπάρχει πουθενά σε καλύτερη τιμή ή αντίστοιχος ποιοτικός άλλης φίρμας, ή είναι μονόδρομος ο dd8l? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chris30 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Εγώ πάντως με τον meaco 20l platinum είμαι οκ τον έχω βάλει στο κέντρο του σπιτιού και μου έχει πάει την υγρασία από 80% με 84% μόνιμα στο 62% (τον έχω ρυθμίσει στο 65%) το σπίτι είναι 110 τετραγωνικά (δύο υπνοδωμάτια από 16 τετραγωνικά ένα σαλόνι 40 τετραγωνικά μια κουζίνα 30 τετραγωνικά και το χολ 10 τετραγωνικά όπου και τον έχω βάλει οπότε αυτό που λέει το κάνει και στις οδηγίες αναφέρει ότι είναι για 150 τετραγωνικά με 5 ξεχωριστούς χώρους αυτα Από θόρυβο πως είναι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xelidoni Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Από θόρυβο πως είναι ? Όπως ένα κλιματιστικό εγώ το έχω στο χολ έξω από την πόρτα στο υπνοδωμάτιο και δεν με ενοχλεί τον έχω στη μικρή σκάλα αλλά και στη μεγάλη δεν έχω πρόβλημα ίσως επειδή το καλοκαίρι κοιμάμαι με το κλιματιστικό και το έχω συνηθισει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
protel Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Καλησπερα παιδια.Εχει δοκιμασει κανεις τον Inventor Rise 8lt https://www.skroutz.gr/s/7348978/Inventor-Rise-8lt.html?from=account_favorites να μας πει εντυπωσεις?Η τουλαχιστον αν εχει δοκιμαστει πουυθενα και να δουμε κανενα review.Ειχα σκοπο να παω προς τον Meaco DD8L αλλα ειδα οτι εχει και ο Inventor τα ιδια χαρακτηριστικα και ειπα να ρωτησω τι ψαρια πιανει.Βεβαια θα περιμενω λιγο να πεσουν οι τιμες τους γιατι οταν τον ειχα βρει τον meaco στα 185 ευρω δεν τον αγορασα και τωρα η τιμη του ειναι στον θεο. Επισης θα ηθελα πρωτα να μου προτεινετε ενα αξιοπιστο θερμομετρο-υγρομετρο για να δω και τις θερμοκρασιες στο σπιτι.Σκεφτομαι να παρω αυτο https://www.skroutz.gr/s/3008880/Beurer-%CE%97%CE%9C-16.html.Αν υπαρχει κατι καλυτερο και φθηνοτερο μπορειτε να μου πειτε μηπως και γλιτωσω κανενα ευρω αν γινεται η δουλεια μου με λιγοτερα χρηματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mplevris Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Από θόρυβο πως είναι ? Ο θόρυβος που κάνει είναι σαν κλιματιστικό που σου λένε ποιο πάνω αλλά όχι μικρό κλιματιστικό αλλά ένα 24000 btu το οποίο μπορεί να το ανέχεσαι σε ένα σαλόνι μέρα μεσημέρι με την τηλεόραση ανοιχτή π.χ αλλά το βράδυ με ησυχία θα έχεις θέμα Εγώ που όλο το καλοκαίρι κοιμάμαι με 9άρι κλιματιστικό ανοιχτό δεν τον ανέχομαι στο υπνοδωμάτιο ,τον βάζω έξω από αυτό και πάλι τον ακούω έντονα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apodimos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 5 η μέρα με τον Meaco 20L Platinum και μπορώ να πώ ότι αυτά που άκουγα για την ατμόσφαιρα,ωραίο ύπνο κτλ κτλ εγώ δεν τα είδα Να πώ την αλήθεια δεν έχω παρατηρήσει καμία διαφορά στην ατμόσφαιρα αν και έχει βγάλει αρκετό νερό αυτές τις ημέρες.(τον αδειασα 3 φορές περίπου) Στα θετικά είναι ότι δε με ενοχλεί ο θόρυβος. α)Σε όσους έχουν τον ίδιο, απο την μεριά που έχει το φίλτρο σας βγάζει ψιλοκρύο αέρα? δεν τον φυσά με δύναμη αλλά αν βάλεις το χέρι θα το νοιώσεις. β)Επίσης, ενώ πιάνει την υγρασία δεν κλείνει αμέσως αν και πάει και 2 βαθμούς πιο κάτω...το κάνει και σε εσάς? Όταν τον βάζω στο σαλόνι ΔΕΝ σταματά με τίποτα και όλο είναι στο περίπου να πιάσει τους 55 (παίζει ανάμεσα στο 56-57) Να θυμίσω ότι το σπίτι είναι 75 τμ με 2 υπνοδωμάτια και δεν έχω προηγούμενη εμπειρία με άλλο αφυγραντήρα για να μπορώ να τον συγκρίνω. Με άλλα λόγια είναι σε λειτουργία 5 μερόνυχτα χωρίς να σταματήσει καθόλου εκτός απο μια φορά για μισή ωρίτσα όταν τον είχα στο δωμάτιο. γ)Ειναι φυσιολογικά αυτά και πρέπει να είμαι κανοποιημένος ή κάτι δεν πάει καλά και πρέπει να ανησυχώ? δ)Πόσα ευρώ καταναλώνει αν καίει 24 ώρες συνέχεια? Επισης θα ηθελα πρωτα να μου προτεινετε ενα αξιοπιστο θερμομετρο-υγρομετρο για να δω και τις θερμοκρασιες στο σπιτι.Σκεφτομαι να παρω αυτο https://www.skroutz.gr/s/3008880/Beurer-%CE%97%CE%9C-16.html.Αν υπαρχει κατι καλυτερο και φθηνοτερο μπορειτε να μου πειτε μηπως και γλιτωσω κανενα ευρω αν γινεται η δουλεια μου με λιγοτερα χρηματα. Πήρα αυτόν https://www.skroutz.gr/s/387702/Konig-KN-WS-102.html και αυτόν https://www.skroutz.gr/s/6897157/Dexford-WS2200.html Ο πρώτος είναι πιο ευανάγνωστος και ο δεύτερος έχει και ένα εξάρτημα για να το βγάζεις έξω να μετράει την εξωτερική θερμοκρασία. Ο πρώτος με τον δεύτερο δείχνουν σχεδόν την ίδια θερμοκρασία, αλλά στην υγρασία έχουν απόκλιση μέχρι και 6 βαθμούς αν και τα έβαλα δίπλα δίπλα.. Το υγρόμετρο του meaco συμβαδίζει πάντα με τον δεύτερο ενω ο πρώτος δείχνει πάντα μικρότερη υγρασία..δηλαδή ο konig δείχνει 52 και ο dexford 57 για παράδειγμα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
objectref Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Καλησπερα, εχω τον αφυγραντηρα που φαινεται εδω: http://www.zesticon.gr/product_info.php?products_id=1248 εδω και 2 χρονια και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος. Απο χθες το βραδυ αρχισε να βγαζει παγο επανω στο πηνειο του. Μετα απο λιγο δηλαδη που τον ανοιγω, σχηματιζεται παγος επανω στο πηνειο (που φαινεται πισω απο το αποσπωμενο φιλτρο) οποτε και σταματαω τη λειτουργια του. Πιστευετε οτι ειναι κατι που αξιζει να επικοινωνησω αυριο με καποιον να ερθει να το φτιαξει (συμπληρωση φρεον η κατι αλλο απλο) η ειναι κατι που λεει οτι τα εφαγε τα ψωμια του (δε νομιζω μιας και ειναι μολις 2 ετων συσκευη) οποτε να κοιταξω για αλλον? Ευχαριστω εκ των προτερων για οποια βοηθεια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
protel Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Πήρα αυτόν https://www.skroutz.gr/s/387702/Konig-KN-WS-102.html και αυτόν https://www.skroutz.gr/s/6897157/Dexford-WS2200.html Ο πρώτος είναι πιο ευανάγνωστος και ο δεύτερος έχει και ένα εξάρτημα για να το βγάζεις έξω να μετράει την εξωτερική θερμοκρασία. Ο πρώτος με τον δεύτερο δείχνουν σχεδόν την ίδια θερμοκρασία, αλλά στην υγρασία έχουν απόκλιση μέχρι και 6 βαθμούς αν και τα έβαλα δίπλα δίπλα.. Το υγρόμετρο του meaco συμβαδίζει πάντα με τον δεύτερο ενω ο πρώτος δείχνει πάντα μικρότερη υγρασία..δηλαδή ο konig δείχνει 52 και ο dexford 57 για παράδειγμα... Ευχαριστω για την βοηθεια θα τους κοιταξω και αυτους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα