villasg Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 ασ λεσ οτι πηρεσ τον olympia splendid και απο την αλλη σπονσοναρεισ τους rhonson 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
draminos30 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 ωρεος ειναι και αυτος. δεν αξιζει να χαλιομαστε για αυτα που λεμε ποσω τον πηρες ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xelidoni Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 έτσι είναι το φυσιολογικό Δηλαδή αυτή η ένδειξη είναι κουκουρουκου όταν δεν δουλεύει ο ανεμιστήρας? Γιατί αποκλείεται μέσα σε ένα λεπτό που θα σταματήσει ο ανεμιστήρας να πάει η υγρασία από 63% σε 78% η εκτός αν δείχνει κάτι άλλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 ωρεος ειναι και αυτος. δεν αξιζει να χαλιομαστε για αυτα που λεμε ποσω τον πηρες ? Ειναι παραεισαγωγη . Ειναι o "Olimpia Splendid Aquaria Thermo" Η τιμη ξεκινα απο 332 € . Εγω τον πηρα μεσω φιλου, τελευταίο κομμάτι ενος μαγαζιού + τιμολόγιο στον φίλο οπότε μου βγηκε πολυ πιο χαμηλά . Απο οτι εψαξα λιγο συμβαινει το εξης : Εχει τα ιδια χαρακτηριστικα "σχεδον" με τον "Olimpia Splendid Aquaria Super Thermo 22" που εισαγει η εδω αντιπροσωπεια carad . Ο "Aquaria Super Thermo" δεν αναφερεται στο site κατασκευαστη http://www.olimpiasplendid.com/dehumidifiers-humidifiers/dehumidifiers_2 αλλα μονο ο "Aquaria Thermo" . Το εγραψα και σαν κριτικη στο Skroutz αλλα εκανε παρέμβαση ο εισαγωγεας και ζήτησε την διαγραφή του ( που εγινε ) σχολίου γιατι έχει λεει άλλα χαρακτηριστικά , αλλα εγω βλεπω τα βασικά χαρακτηριστικά να ειναι ιδια Olimpia Splendid Aquaria Thermo Olimpia Splendid Aquaria Super Thermo Γενικα τωρα λειτουργεί 3 μερες σχεδον , ασταμάτητα . Εχει βγαλει συνολικα πανω απο 15 κιλα νερο . Τον εχω στην ρυθμιση "Αυτόματη αφύγρανση" Τον βάζω τα πρωινα στα υπνοδωμάτια , μεσημέρι στην κουζινα και βράδυ που παμε για υπνο στο σαλόνι ( καθε αλλαγη και άδειασμα ) . Μας εκανε και καλες θερμοκρασίες και "στέγνωσα" λίγο το σπιτι ( 80m2 μονοκατοικία ισογεια , επαρχία δίπλα στο δάσος ) . Εχει υγρόμετρο ( ακριβες διαπιστωμενο με αλλο που εχω ) και θερμομετρο . Στα μειον οτι δεν εχει "σκαλες" στον ανεμιστήρα . Ο θόρυβος στο δωμάτιο ενοχλει εαν δεν υπάρχει αλλη πηγη ηχου πχ tv . Ο ηχος ειναι του ανεμιστηρα , δεν ακουγετε ο συμπιεστής ( καλύπτετε ) ουτε εχει τριξίματα . Παντως καταλαβαινεις αμεσως την διαφορα μολις μπεις στο δωματιο που δουλευει . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IKARIWTHS Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Καλησπερα παιδια και ευχαριστω για τη πληροφόρηση,μετα απο διαβασμα προέκυψαν δυο ερωτησεις α)Γραφτηκε οτι οι αφυγραντηρες με συμπιεστή δουλευουν απο 15 βαθμους και πανω,ο ECOAIR DC-12 ομως αναφερει στο εγχειρίδιο οτι δουλευει απο 5-15 βαθμους ,τι ισχυει τελικα? β)Σε περιπτωση που ισχυει οτι δουλευουν απο 15 βαθμους και πανω,για μενα ο αφυγραντηρας με ζεολιθο ειναι μονοδρομος,ομως εκτος τον meaco dd8l υπαρχει και ο inventor rise ο οποιος φαινεται να εχει και μικροτερη καταναλωση , λιγοτερο θορυβο αλλα και ενδειξη υγρασιας χωρου . Τον εχει καποιος να μας πει εντυπωσεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lexusr450 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Αγαπητε Ικαριωτη α) Ολοι οι αφυγραντηρεσ με συμπιεστη εχουνε "ευροσ" λειτουργειασ απο 5-30 C, ουσιαστικα ειναι μια αντλια θερμοτητασ ή ενα κλιματιστικο με εσωτερικη & εξωτερικη μοναδα μαζι. Οι καμπυλες αποδοσεις των αφυγραντηρων με συμπιεστες ειναι θετικες/συμφερουσες απο τους >17 C Δηλαδη αν εχεις σταθερη θερμανση συμφερει με συμπιεστη, αν στο χωρο σου πανω απο το 50% της ημερας εχεισ θερμοκρασιες κατω απο τους <16 συμφερει με ζεολιθο β)Ο inventor rise δεν εχει ενδειξη υγρασιας χωρου (οπως και κανενας με ζεολιθο δεν διαθετει για καποιον παραξενο λογο),εχει ιδια κατανάλωση και ιδια σταθμη θορυβου με το meaco. http://www.sanihellas.gr/%CE%B1%CF%86%CF%85%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%B1%CF%82-meaco-dd8l-dd8l-junior/#.Vi0WXtLhCrw Επίπεδο θορύβου 39/43/48dB στο ένα μέτρο Ονομαστική κατανάλωση (μεγ.) 30/330/650 Watt http://www.inventoraircondition.gr/syskeues/afygrantiras/rise-desiccant-8L/ Κατανάλωση (W) 30/330/650 Στάθµη Θορύβου Χαμηλή / Υψηλή (dB(A) 39/43/48 H meaco ειναι επώνυμη για τουσ αφυγραντήρες της , η inventor ποιο γνωστη για τα κλιματιστικα της . Γνωμες για το Meaco DD8l εχουμε ακούσει και ειναι καταξιωμένος , για τον Inventor Rise ακομη σχολια δεν εχουμε ακούσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chris30 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Καλημέρα, της επόμενες ημέρες θα αγοράσω αφυγραντήρα και είμαι ανάμεσα στον MEACO 20L & MEACO 12L platinum. Θα ήθελα την συμβουλή σας για έναν από τους δύο ή κάτι άλλο στα ίδια χρήματα (όχι πάνω από 300ευρώ). Όλο το σπίτι είναι 105 m2. Ο αφυγραντήρας όμως θα βρίσκεται στο παιδικό (10m2) διότι εκεί είναι το μεγάλο πρόβλημα , και η πόρτα του παιδικού θα είναι ανοιχτή. Εφόσον θα είναι στο παιδικό (με ανοιχτή πόρτα) είναι καλύτερα να πάρω τον 12L ή 20L ? Αυτό που με αποσχολή με τους MEACO είναι ο θόρυβος και γιαυτό ζητώ και κάποια άλλη επιλογή. Στο σπίτι υπάρχει θέρμανση , η minimum θερμοκρασία δεν πέφτει κάτω από 18C (έχω περίπου 19~21C) , και η υγρασία όταν βρέχει φτάνει το 88% ενώ χωρίς ~73%. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lexusr450 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 εγω θα παιρνα 20λιτρο και θα το δουλευα στο παιδικο μεσα τισ ωρεσ που λείπει το παιδι , εαν μπορεισ να το βαλεισ στο παιδικο δοματιο 8-10 ωρες εχεισ κανει δουλεια . Εκτος εαν εχεις κατω απο 2-3 χρονων παιδι γεγονοσ που κανει τα πραγματα δυσκολα τοτε παρε το 12 λιτρο κατα αυτο το τροπο θα χεισ γρηγορα αποτελεσμα κατα την ωρα λειτουργιασ και μετα το βαζεισ στο σαλονι για ολο το χωρο για να κανεις δουλεια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apodimos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα σε όλους! Ευχαριστώ τον καθένα ξεχωριστά για τις απόψεις που ανταλλάσετε με αποτέλεσμα ο υποψήφιος αγοραστής να μπορεί να σχηματίσει άποψη και να προβεί σε αγορά που να πληροί τα δικά του δεδομένα. Έτσι λοιπόν και εγώ, αφού διάβασα όλες τις σελίδες, ήμουν αποφασισμένος να αγοράσω τον MEACO dd8l και τον βρήκα Θεσσαλονίκη σε μια αποθήκη ηλεκτρικών στην Εγνατία. Πηγα να τον πάρω την Παρασκευή 23/10 και όντως είναι πολύ όμορφος εξωτερικά, με μικρό μέγεθος. Το Κατάστημα μόλις είχε φέρει τους MEACO 12L και 20L. O dd8l σε μέγεθος είναι περίπου όπως ο 12L και είναι πολύ βολικοί.Ο 20L είναι μεγαλούτσικος αλλά και πάλι βολέυεται η κατάσταση. Έχει ροδάκια και μεγαλύτερο κάδο συλλογής. Για να μη σας κουράζω, μετά απο συζήτηση με τον Μπαρμπα Σπύρο, κατέληξα στον MEACO 20L Platinum (285 ευρώ) παρόλο που αυτός μου πρότεινε τον 12L ώς πιο οικονομικό σε κατανάλωση. Το σκεπτικό μου ήταν ότι ο μεγάλος (20L) θα δούλευε πιο ξεκούραστα και θα έκανε δουλειά σε μισό χρόνο απο τον μικρό, οπότε χαλάλι η λίγο μεγαλύτερη κατανάλωση. Το σπίτι μου είναι 75τμ στην Καλαμαριά , 17 ετών αλλά με πρόβλημα υγρασίας ιδίως στα παιδικά δωμάτια. Λοιπόν, μετά απο 3 ημέρες έχω να πώ τα εξής: Τις πρώτες 24 ώρες σχεδόν γέμισε ο κάδος και την υγρασία απο 81% την πήγε στο 59-60%. Σήμερα η υγρασία στο σπίτι είναι στο 55% και είναι η πρώτη φορά που έκλεισε απο μόνος του ο αφυγραντήρας για να ξαναξεκινήσει όταν δεί ότι η υγρασία χώρου ξεπέρασε τα επίπεδα που του έχουμε θέσει. Όντως και εγώ παρατήρησα ότι όταν έκλεισε άρχισε στο υγρόμετρο να ανεβάζει νούμερα και να πηγαίνει μέχρι 78 (ίσως να είναι κάποιου είδους μετρητής, δέ ξέρω...) Δεν ξέρω αν εκανά την καλύτερη αγορά γιατί απλούστατα δεν έχω δεί τους άλλους αφυγραντήρες και είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιώ τέτοιο μηχάνημα. Δεν ξέρω αν θα έπρεπε να πάρω τον dd8l να βγάζει και ζεστό αέρα γιατί αυτό δεν βγάζει ζεστό. Δεν έχει επίσης και επιλογή για ρούχα όπως ο αλλος αλλά το βιβλιαράκι λέει ότι το βάζουμε σε ρύθμιση 30% και μια χαρά τα στεγνώνει. Δεν έχει 3 σκάλες ανεμιστήρα αλλά 2 και μάλιστα να πώ την αλήθεια δεν έχει και πολύ μεγάλη διαφορά ο ένας ανεμιστήρας απο τον άλλον. ΤΟ θέμα είναι, ότι αν η δουλειά του είναι να κρατάει ένα σταθερό ποσοστό υγρασίας στο σπίτι, αυτό μέχρι στιγμής το βλέπω. Όσον αφορά την κατανάλωση θα την δώ σύντομα στο λογαριασμό της ΔΕΗ και θα επανέλθω. Ά ! ρε παιδιά όσον αφορά τον θόρυβο... Όσοι πρόκειται να πάρετε αφυγραντήρα και δεν έχετε προηγούμενη εμπειρία όπως εγώ, να πείτε στο Κατάστημα να τον βάλουν στην πρίζα. Εμένα ρε παιδιά δεν μου φαίνεται για ενοχλητικός αυτός ο θόρυβος...κοιμήθηκα με τη μεγάλη σκάλα και τον είχα στο 1 μέτρο απόσταση...άρα το θέμα του θορύβου είναι τελείως υποκειμενικό... Ερώτηση..λεει οτι χρησιμοποιεί φρέον..το αλλάζουμε αυτό κάποια στιγμή? δεν αναφέρει κάτι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
draminos30 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 καλησπερα μολις πηγε ο αφυγραντιρας meaco 20l platinum στα 315 ευρω καλα αυτη δεν παιζοντε ουτε το χρηματιστιριο τετια ανοδος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apodimos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 καλησπερα μολις πηγε ο αφυγραντιρας meaco 20l platinum στα 315 ευρω καλα αυτη δεν παιζοντε ουτε το χρηματιστιριο τετια ανοδος εκει που τον πηρα εχει πολλους...285 την Παρασκευη τον πηρα... δε ξερω αν επιτρεπεται να πουμε μαγαζια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
draminos30 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 θελω με ατοκες δοσεις να το κανω αν γινεται περιμενο να μου ερθει η πηστοτικοι καρτα για αυτο περιμενο ακομα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Με τέτοια προώθηση που γίνεται εδώ μέσα λογικό να ανέβει η τιμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
draminos30 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 αν δε μου το δοσουνε σε "χαμηλη" τιμη απλα δεν το περνο μαλακας δεν πιανουμε θα βγαλω και αυτον τον χειμωνα χωρις αφυγραντιρα τελος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 αν δε μου το δοσουνε σε "χαμηλη" τιμη απλα δεν το περνο μαλακας δεν πιανουμε θα βγαλω και αυτον τον χειμωνα χωρις αφυγραντιρα τελος Υπάρχουν τόσα μοντέλα. Όλοι σχεδόν ψεύδονται για καταναλώσεις. Πάρε έναν άλλο για να κάνεις τη δουλειά σου. Εγώ αυτόν που πήρα τον πήρα Μάρτιο στα 208 και τώρα τον βλέπω 280 στο ίδιο κατάστημα. Για κορόιδα ψάχνουν. Αλλά δεν μπορώ άλλο διαφήμιση για ένα συγκεκριμένο μοντέλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα