yositosi Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, liakjim είπε Ναι. θα πρέπει να βάλω να δω που γεμίζει και σταματάει το φλοτέρ, αν και δεν βλέπω με ποιό τρόπο θα μου βγει εμένα άλλο νούμερο χαχαχα Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2019 από yositosi
waveparticle Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 https://www.ahi-carrier.gr/el/product/nextgen-ii-16-20lt-df/ αποψεις?
liakjim Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 14 λεπτά πριν, waveparticle είπε https://www.ahi-carrier.gr/el/product/nextgen-ii-16-20lt-df/ αποψεις? Βλέπω αρκετό θόρυβο και κατανάλωση, οπότε μάλλον όχι.
Dimitrischr629 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Θα ήθελα την άποψη σας για τον https://basket.kotsovolos.gr/site/air-condition-heaters/afigranthres/202680-morris-mdp24400iw-wi-fi είδα ότι κάποιος ασχολήθηκε με το WiFi και την ανταπόκριση του, απο εκεί και πέρα θα ήθελα να μάθω αν είναι καλός για να ανταπεξέρχεται στα 115 τετραγωνικά Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2019 από Dimitrischr629
waveparticle Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 αλλος αφυγραντηρας με hepa εκτος απο atmosphere υπαρχει?
yositosi Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, liakjim είπε Βλέπω αρκετό θόρυβο και κατανάλωση, οπότε μάλλον όχι. δεν ξεκαθαρίζει αν είναι μέγιστες ή rated οι καταναλώσεις. Ιστορικά η Carrier δεν έδινε μπούρδες στοιχεία απόδοσης.
georgeps21 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, liakjim είπε Απέστειλα email διαμαρτυρίας σε Κωτσόβολο και Μόρις για τη χωρητικότητα του δοχείου του MORRIS MDP-20300i που γέμισε στα 2.7λίτρα αντί για τα αναγραφόμενα 4. @yositosi, μπορείς να επιβεβαιώσεις; δεν ειμαι σπίτι , αλλα προχθες, οταν του γεμισα 6 μπουκαλακια των 500μλ νερο γεμισε και ηταν ετοιμο να υπερχειλισει, εννοειται δεν λειτουργουσε οταν το εβαλα πανω (λογω φλοτερ) Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2019 από georgeps21 1 1
yositosi Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 21 λεπτά πριν, georgeps21 είπε δεν ειμαι σπίτι , αλλα προχθες, οταν του γεμισα 6 μπουκαλακια των 500μλ νερο γεμισε και ηταν ετοιμο να υπερχειλισει, εννοειται δεν λειτουργουσε οταν το εβαλα πανω (λογω φλοτερ) με δαχτυλάκι να ταπώνει και με μπουκάλι γέμισμα χώρεσε 4 λίτρα, που σημαίνει όγκος, αλλά στην πράξη ωφέλιμο ούτε με σφαίρες έτσι παράξενο που είναι το σχήμα του. Εκεί που το μέτρησε ο liakjim το βλέπω (που αφού το μέτρησε άσκοπα το συζητάμε κιόλας χαχαχα) 32 λεπτά πριν, waveparticle είπε αλλος αφυγραντηρας με hepa εκτος απο atmosphere υπαρχει? για πόσα λίτρα ενδιαφέρεσαι?
liakjim Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, yositosi είπε με δαχτυλάκι να ταπώνει και με μπουκάλι γέμισμα χώρεσε 4 λίτρα, που σημαίνει όγκος, αλλά στην πράξη ωφέλιμο ούτε με σφαίρες έτσι παράξενο που είναι το σχήμα του. Εκεί που το μέτρησε ο liakjim το βλέπω (που αφού το μέτρησε άσκοπα το συζητάμε κιόλας χαχαχα) Αν ταπώνοντας την τρύπα είναι όντως 4λίτρα, τότε μάλλον δεν μπορώ να αξιώσω κάτι γιατί πουθενά δεν λένε ωφέλιμο... Από την άλλη είναι τέρμα ανήθικο γιατί έτσι όπως έχουν βάλει την τρυπίτσα που γεμίζει η οποία είναι σε πιο χαμηλή στάθμη από την οροφή του δοχείου, είναι απολύτως αδύνατο να γεμίσει ως εκεί. Είμαι περίεργος να δω τι θα μου πουν. ΥΓ @yositosi μπορείς να το βγάλεις μια φωτογραφία για να καταλάβουν τα λοιπά μέλη τι εννοώ? Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2019 από liakjim
chriskea Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Καλημέρα στο forum. Ενδιαφέρομαι για αγορά αφυγραντήρα για τους γονείς μου και για χώρο περίπου 120 τ.μ. Είμαι παντελώς άσχετος με το αντικείμενο, κάθε βοήθεια δεκτή σε μερικές απορίες μου: 1) Τί πρέπει να προσέξω στα χαραχτηριστικά του προϊόντος που θα αγοράσω; 2) Κοιτάζω αυτόν Juro-Pro Diamond 23L και αυτόν Morris MDP-24400IW . Κάποια γνώμη; Κάποια άλλη πρόταση; Ευχαριστώ εκ των προτέρων..
waveparticle Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 8 λεπτά πριν, yositosi είπε για πόσα λίτρα ενδιαφέρεσαι? 20-25
nekromanths Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, yositosi είπε o μεγάλος αδερφός του MDP20400. Θόρυβο σαν και εκείνον (και τον MDP20300) που έχουμε αναλύσει σε προηγούμενες σελίδες. Wifi σαν προσθήκη. Κατανάλωση γύρω στα 250W πραγματική σε μέσες συνθήκες (22C χώρος περίπου και υγρασία σε εύρος 70~60%) μπορείς να μπεις στη σελίδα σαν σελίδα? Εμένα με αφήνει να μπω μόνο στις black friday προσφορές (μόνιμο redirect με κάνει) Ευχαριστώ Τελικά κι εγώ αυτόν κοιτάω.....από εγγύηση και σέρβις η εταιρεία ανταποκρίνεται η θα έχει θέματα? Εννοώ την προσφορά ντου κοτσωβολου Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2019 από nekromanths
HERTHAN Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 18 λεπτά πριν, liakjim είπε Είμαι περίεργος να δω τι θα μου πουν. Πες μας τι θα σου πουνε και απο Κωτσο και ειδικα απο Morris. Πραγματικα εχω περιεργεια να δω τι θα σου πουνε. 6 ώρες πριν, liakjim είπε Δεν υπάρχει περίπτωση να κυκλοφορούν στην ευρώπη οικιακές συσκευές που προκαλούν πρόβλημα στην υγεία του ανθρώπου. Ο Μόρις πχ έχει το αντίστοιχο declaration of conformity https://www.amiridis-savvidis.gr/datafiles/files/DOC MORRIS MDP-20300I karyda.pdf Οχι δεν ανεφερα οτι προκαλουν και σοβαρο προβλημα αλλα καλυτερα αν καποιος θελει να κανει καλη δουλεια ο καθαριστης αερα ειναι το ιδανικο.
yositosi Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, liakjim είπε ΥΓ @yositosi μπορείς να το βγάλεις μια φωτογραφία για να καταλάβουν τα λοιπά μέλη τι εννοώ? 58 λεπτά πριν, HERTHAN είπε Οχι δεν ανεφερα οτι προκαλουν και σοβαρο προβλημα αλλα καλυτερα αν καποιος θελει να κανει καλη δουλεια ο καθαριστης αερα ειναι το ιδανικο. Αν έχεις θέμα υγείας αποκλειστικά και μόνο καθαριστή αέρα, και μάλιστα επώνυμο! Με την υγεία δεν παίζουμε
HERTHAN Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, yositosi είπε Αν έχεις θέμα υγείας αποκλειστικά και μόνο καθαριστή αέρα, και μάλιστα επώνυμο! Με την υγεία δεν παίζουμε Ναι εννοειται τα εχουμε ξαναπει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα