Προς το περιεχόμενο

Απορίες και συμβουλές για αφυγραντήρα

pp6210

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 λεπτά πριν, nekromanths είπε

κι εμενα καπως ετσι μου φαινεται to wifi δεν μου χρειαζεται και  επειδη βλεπω να ειναι σαν και τουσ αλλους τη αντιπροσωπεας Kullhaus, Nobo, Atlantic, Meaco  που τους εκπροσωπεί και λογω οτι εχουν καλο ονομα σε εξωτερικο και οτι κανει διακοπη λειτουργίας 

Εδώ σε έχασα... Τι εννοείς με το παραπάνω; Το Kullhaus είναι Ελληνικό own-brand της Sani Hellas, όπως πχ το inventor του Ασημακόπουλου, το Juropro, το Rohnson του Βασσιλιά, το Morris, κλπ κλπ κλπ. Για ποιό εξωτερικό αναφέρεσαι;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 9,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

και για το θεμα του ανεμιστηρα που εγραφαν σε προηγουμενα Post,για καλυτερα πλαστικα και 5 χρονια εγγυηση

4 λεπτά πριν, yositosi είπε

Εδώ σε έχασα... Τι εννοείς με το παραπάνω; Το Kullhaus είναι Ελληνικό own-brand της Sani Hellas, όπως πχ το inventor του Ασημακόπουλου, το Juropro, το Rohnson του Βασσιλιά, το Morris, κλπ κλπ κλπ. Για ποιό εξωτερικό αναφέρεσαι;

1 λεπτό πριν, yositosi είπε

ναι, και;;; Τι σχέση η Meaco με την Kullhaus; Εκεί σε χάνω

ιδια μηχανήματα μου φαινονται με ιδια χαρακτηριστηκα απο ιδιο αντιπρόσωπο

και για το θεμα του ανεμιστηρα που εγραφαν σε προηγουμενα Post,για καλυτερα πλαστικα και 5 χρονια εγγυηση

ιδια μηχανήματα μου φαινονται με ιδια χαρακτηριστηκα απο ιδιο αντιπρόσωπο

καλυψη τετραγωνικών σε συγκριση με τον eva

2 ώρες πριν, nekromanths είπε

Καλημέρα, τελικά έχει αρχίσει το blck Friday η καλύτερα να περιμένουμε από εβδομάδα??

Με δελεάζει η προσφορά τους https://www.public.gr/product/thermansi-klimatismos/afygrantires/afygrantiras-ionistis-kullhaus-qualis-ion-20l/prod10102861pp/

Εγώ αυτό που βλέπω είναι μια παραφουσκωμένη αρχική τιμή απο τα Public και μια πλασματική γενναία έκπτωση . Αν δεις λίγο σε τί τιμές τον πουλούσαν οι άλλοι τους τελευταίους μήνες . 

Λίγο προσοχή στο τί είναι πραγματική προσφορά και κατά πόσο καλή ευκαιρία είναι ειδικά την περίοδο του black friday .  Παρ όλα αυτά το public τον έχει πιο φθηνά από όλους τους άλλους σε bestprice skroutz .  

Αντιπρόταση με +10 ευρώ αν σε ενδιαφέρει να έχει wifi μπορείς να δεις αυτόν: 

https://www.skroutz.gr/s/12641395/Inventor-EVA-II-PRO-EP3-WiFi-20L.html#specs
καλύτερη τιμή εδώ:  https://www.bestprice.gr/item/2155129139/inventor-eva-ii-pro-ep3-wifi20l.html

έχει πιο αθόρυβη την χαμηλή σκάλα του ανεμιστήρα  και ελαφρώς μεγαλύτερη παροχή αέρα . 
Ίδια εγγύηση και ίδια ονομαστική κατανάλωση . 

Θα σου έλεγα όμως να περιμένεις την ημέρα οπου πραγματικά ξεκινάει το πανηγύρι τιμών και βλέπεις τι σε συμφέρει . 

Θέλω να αγοράσω αφυγραντηρα, από κότσοβόλο, eshop, λόγω μεταφορικών, η από σκρουτζ αν συμφέρει με τα μεταφορικά, για 90 τετραγωνικά σπίτι. Διαθέτω μέχρι 200 ευρώ ταβάνι. 

3 ώρες πριν, ntina81 είπε

https://www.public.gr/product/afygrantiras-gree-petal-gdn12ay-12l/prod10216301pp/?sn_ref=s&sn_cat=cat8320023pp&sn_id=prod10216301pp

αυτο εδώ αξίζει σαν μάρκα ; 
μικρος χώρος 10τμ 

Όχι τόσο καλή κατανάλωση αλλά η τιμή είναι δελεαστική . 

Έχε υπόψιν σου ότι ακούγονται διάφορα για την αντιπροσωπεία της Gree ότι αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα . Εδώ και πολύ καιρό έχουν πρόβλημα με την διαθεσιμότητα κλιματιστικών (τουλάχιστον μεχρι και το καλοκαίρι που μας πέρασε) . Πολλές παραγγελίες ακυρώθηκαν ύστερα απο πολύμηνη αναμονή . 

• Like 1

1 λεπτό πριν, Dare-Devil είπε

Εγώ αυτό που βλέπω είναι μια παραφουσκωμένη αρχική τιμή απο τα Public και μια πλασματική γενναία έκπτωση . Αν δεις λίγο σε τί τιμές τον πουλούσαν οι άλλοι τους τελευταίους μήνες . 

Λίγο προσοχή στο τί είναι πραγματική προσφορά και κατά πόσο καλή ευκαιρία είναι ειδικά την περίοδο του black friday .  Παρ όλα αυτά το public τον έχει πιο φθηνά από όλους τους άλλους σε bestprice skroutz .  

Αντιπρόταση με +10 ευρώ αν σε ενδιαφέρει να έχει wifi μπορείς να δεις αυτόν: 

https://www.skroutz.gr/s/12641395/Inventor-EVA-II-PRO-EP3-WiFi-20L.html#specs
καλύτερη τιμή εδώ:  https://www.bestprice.gr/item/2155129139/inventor-eva-ii-pro-ep3-wifi20l.html

έχει πιο αθόρυβη την χαμηλή σκάλα του ανεμιστήρα  και ελαφρώς μεγαλύτερη παροχή αέρα . 
Ίδια εγγύηση και ίδια ονομαστική κατανάλωση . 

Θα σου έλεγα όμως να περιμένεις την ημέρα οπου πραγματικά ξεκινάει το πανηγύρι τιμών και βλέπεις τι σε συμφέρει . 

ευχαριστω μαλλον ετσι πρεπει να πραξω....απλα επειδη μου ειχε κινησει το ενδιαφερον του τροπου λειτουργειας και ξαφνικα τον βρηκα τοσο χαμηλα ειπα μηπως δεν τον ξαναπετυχω σε ιδια τιμη....ευτο παλι με τα Public να υποβαθμίζουν την νοημοσύνη του υποψηφίου αγοραστη δεν το καταλαβαινω....νομιζουν οτι απευθύνονται σε ανθρωπους ηλικιας  90+ οι κατι αλλο....  

• Like 1

2 ώρες πριν, nekromanths είπε

Αφυγραντήρας - Ιονιστής Kullhaus Qualis Ion 20L...

αυτον τελικα τον εχει καποιος να μου πει?θελω και εγω κατι για στεγνωμα ρουχων και για 100+ τεττραγωνικα

25 λίτρα και άνω για 100+ τ.μ

9 λεπτά πριν, nekromanths είπε

καλυψη τετραγωνικών σε συγκριση με τον eva

Εγγυημένα μπορώ να σου πω ότι τα τετραγωνικά κάλυψης που αναφέρουν ΟΛΟΙ (μηδενός εξαιρουμένου) είναι μπούρδες! Βγήκε ένας και είπε ότι το έχει πιο μεγάλο, και άρχισαν να ακολουθούν όλοι και έχει πέσει το πλεον σουρεαλιστικό marketing.

Στην πράξη ένας 16άρης ως 50τμ το πολύ, ένας 20άρης ως 60~70τμ το πολύ. Αυτό για να σου κάνει δουλειά out of the box! Σε όλα τα άλλα σενάρια χρειάζεται περιφορές. Σημασία έχει πόση πραγματική αφύγρανση έχεις ;) 

Τώρα την αναγωγή του "μου μοιάζει με Meaco" ΄δεν το πολυέπιασα γιατί στην περίπτωση της Meaco μιλάμε για προιόν παραμετροποιημένο/εισηγμένο από τους Αγγλους στην Ευρώπη, ενώ στην άλλη περίπτωση για μια εισαγωγή ενός Έλληνα από Κίνα. Βασικά και η Meaco από δύο διαφορετικά εργοστάσια αγοράζει στην Κίνα. 

Δεν σου κάνω επ'ουδενί αντίλογο, ούτε εννοώ ή υπονοώ κάτι για το προιόν αυτό καθ'αυτό, απλά λίγο χάνομαι στις αναγωγές.

ευχαριστω μαλλον ετσι πρεπει να πραξω....απλα επειδη μου ειχε κινησει το ενδιαφερον του τροπου λειτουργειας και ξαφνικα τον βρηκα τοσο χαμηλα ειπα μηπως δεν τον ξαναπετυχω σε ιδια τιμη....ευτο παλι με τα Public να υποβαθμίζουν την νοημοσύνη του υποψηφίου αγοραστη δεν το καταλαβαινω....νομιζουν οτι απευθύνονται σε ανθρωπους ηλικιας  90+ οι κατι αλλο....  

Φίλε μου, πάντα οι τιμές φουσκώνουν στις "νεκρές περιόδους" από πλευράς πωλήσεων, ώστε να φανούν μετά πιο δελεαστικές οι προσφορές. Χρυσός κανόνας της αγοράς που ακολουθείται από όλους.

• Like 1

2 λεπτά πριν, yositosi είπε

Εγγυημένα μπορώ να σου πω ότι τα τετραγωνικά κάλυψης που αναφέρουν ΟΛΟΙ (μηδενός εξαιρουμένου) είναι μπούρδες! Βγήκε ένας και είπε ότι το έχει πιο μεγάλο, και άρχισαν να ακολουθούν όλοι και έχει πέσει το πλεον σουρεαλιστικό marketing.

Στην πράξη ένας 16άρης ως 50τμ το πολύ, ένας 20άρης ως 60~70τμ το πολύ. Αυτό για να σου κάνει δουλειά out of the box! Σε όλα τα άλλα σενάρια χρειάζεται περιφορές. Σημασία έχει πόση πραγματική αφύγρανση έχεις ;) 

Τώρα την αναγωγή του "μου μοιάζει με Meaco" ΄δεν το πολυέπιασα γιατί στην περίπτωση της Meaco μιλάμε για προιόν παραμετροποιημένο/εισηγμένο από τους Αγγλους στην Ευρώπη, ενώ στην άλλη περίπτωση για μια εισαγωγή ενός Έλληνα από Κίνα. Βασικά και η Meaco από δύο διαφορετικά εργοστάσια αγοράζει στην Κίνα. 

Δεν σου κάνω επ'ουδενί αντίλογο, ούτε εννοώ ή υπονοώ κάτι για το προιόν αυτό καθ'αυτό, απλά λίγο χάνομαι στις αναγωγές.

Φίλε μου, πάντα οι τιμές φουσκώνουν στις "νεκρές περιόδους" από πλευράς πωλήσεων, ώστε να φανούν μετά πιο δελεαστικές οι προσφορές. Χρυσός κανόνας της αγοράς που ακολουθείται από όλους.

προς θεου κουβεντα γραπτη κανουμε....

• Like 1

9 λεπτά πριν, bilythekid είπε

Θέλω να αγοράσω αφυγραντηρα, από κότσοβόλο, eshop, λόγω μεταφορικών, η από σκρουτζ αν συμφέρει με τα μεταφορικά, για 90 τετραγωνικά σπίτι. Διαθέτω μέχρι 200 ευρώ ταβάνι. 

Στα τμ σου είσαι πολύ οριακά με έναν 20λιτρο, αλλά στο budget σου εκεί βγαίνεις. Περίμενε τις προσφορές του. Από ότι λέει κατά τις 10 θα τις βγάλει (δεν ξέρω αν θα τις βγάλεί όλες μαζί όμως)

2 ώρες πριν, waveparticle είπε

Λαθος μου (περασμενη ωρα). ~85τ.μ..

Ποιον θα προτεινατε?

H τον Inventor ή τον Morris ή τον Puredry . 

Τί θες απο έναν αφυγραντήρα; 

Να έχει wifi ; 
Nα έχει έξτρα φίλτρα ; 
Όσο το δυνατό καλύτερη κατανάλωση  και ύστερα όλα τα άλλα ; 

• Like 1

1 λεπτό πριν, nekromanths είπε

προς θεου κουβεντα γραπτη κανουμε....

και αντικειμενικα ο eva φαινεται εαν οχι το καλύτερο μηχάνημα τουλαχιστον μηχάνημα χωρις αντιπαλο στα χρηματα του συμφωνα παντα με τισ πωλήσεις του 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...