terry308 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 26 λεπτά πριν, vsk είπε Αν εννοείς τον EVA II PRO EP3-WiFi 20L, λόγω τιμής περισσότερο. Ελπίζω να μην μου λείψει ο ιονιστής - ποτέ δεν είχα αφυγραντήρα με ιονιστή, είχαν τα κλιματιστικά μου. 8€ διαφορά στο πρώτο μαγαζί στο skroutz.gr & 5€ στο 1o @ best price δε τα λες διαφορά νομίζω 1
waveparticle Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 7 ώρες πριν, waveparticle είπε Παιδες θελω εναν ποιοτικο αφυγραντηρα, για εμβαδον ~100τ.μ. , ευλογα ησυχο. Αν εχει και φιλτρα, ιονιστη κλπ ακομη καλυτερα. Τιμες εως 250€. Εχω εντοπισει 4: https://www.skroutz.gr/s/12641395/Inventor-EVA-II-PRO-EP3-WiFi-20L.html https://www.skroutz.gr/s/14027007/Puredry-PD-20L-Design-Low-Energy-Face-Lift.html https://www.skroutz.gr/s/12851814/Olimpia-Splendid-Aquaria-Thermo-22-Pure-3i.html https://www.bestprice.gr/item/2155816038/morris-mdp-20300i.html Την αποψη σας, και αν εχετε καποια αλλη προταση ευπροσδεκτη! Λαθος μου (περασμενη ωρα). ~85τ.μ.. Ποιον θα προτεινατε?
nekromanths Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Αφυγραντήρας - Ιονιστής Kullhaus Qualis Ion 20L... αυτον τελικα τον εχει καποιος να μου πει?θελω και εγω κατι για στεγνωμα ρουχων και για 100+ τεττραγωνικα
yositosi Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 15 λεπτά πριν, nekromanths είπε Αφυγραντήρας - Ιονιστής Kullhaus Qualis Ion 20L... αυτον τελικα τον εχει καποιος να μου πει?θελω και εγω κατι για στεγνωμα ρουχων και για 100+ τεττραγωνικα Να έχεις κατά νου ότι λίγα τα 20λίτρα για 100++ τμ
DemisAnd Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 15 λεπτά πριν, nekromanths είπε Αφυγραντήρας - Ιονιστής Kullhaus Qualis Ion 20L... αυτον τελικα τον εχει καποιος να μου πει?θελω και εγω κατι για στεγνωμα ρουχων και για 100+ τεττραγωνικα Τον έχω εδώ και 3 ημέρες. Είμαι σε περιοχή με πολύ υγρασία και το σπίτι είναι 110 τ.μ. Τον έχω ρυθμίζει στους 55% υγρασία και ανάβει και σβήνει όπως λένε οι οδηγίες χρήσης. Από θέμα θορύβου δεν έχω κανένα παράπονο. Θα έλεγα ότι ο θόρυβος βρίσκεται στα επίπεδα ενός κλιματιστικού. Πολύ όμορφη ψηφιακή οθόνη και φωτεινή ένδειξη που σε ενημερώνει για το ποσοστό υγρασίας στο χώρο. 5 χρόνια εγγύηση. Είμαι πολύ ευχαριστήμενος. 1
nekromanths Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, yositosi είπε Να έχεις κατά νου ότι λίγα τα 20λίτρα για 100++ τμ κατι καλυτερο δοκιμασμενο? 2 λεπτά πριν, DemisAnd είπε Τον έχω εδώ και 3 ημέρες. Είμαι σε περιοχή με πολύ υγρασία και το σπίτι είναι 110 τ.μ. Τον έχω ρυθμίζει στους 55% υγρασία και ανάβει και σβήνει όπως λένε οι οδηγίες χρήσης. Από θέμα θορύβου δεν έχω κανένα παράπονο. Θα έλεγα ότι ο θόρυβος βρίσκεται στα επίπεδα ενός κλιματιστικού. Πολύ όμορφη ψηφιακή οθόνη και φωτεινή ένδειξη που σε ενημερώνει για το ποσοστό υγρασίας στο χώρο. 5 χρόνια εγγύηση. Είμαι πολύ ευχαριστήμενος. ευχαριστω πολυ, 1
mynam3 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Παραθαλάσσια περιοχή, απόσταση με θάλασσα γύρω στα 100μ και επειδή εδώ οπότε ξεκινήσει να βρέχει ξεχνάει να σταματήσει, ψάχνω αφυγραντήρα και η αγορά ψιλοεπείγει. Το σπίτι είναι σε όροφο, από πάνω και από κάτω υπάρχουν διαμερίσματα - δεν ξέρω αν αυτό παίζει το ρόλο του. Διπλά τζάμια, αλουμίνια καινούργια συρόμενα . Θα μπει σε διάδρομο, ανάμεσα στα υπνοδωμάτια και οπότε λείπω λέω να τον έχω σε κάποιο δωμάτιο να στεγνώνει κάνα ρούχο - αν όμως καίνε πολύ κλπ ίσως και όχι. Έχω δει αυτόν, όμως με αποτρέπει ότι κάνει θόρυβο . https://www.skroutz.gr/s/9535888/Inventor-Premium-30.html Δώστε τα φώτα σας οι γνώστες μήπως και βρω κάτι αυτή την εβδομάδα. Ευχαριστώ
Zerg13 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Εχει βγει προσφορα ενας kullhaus. Δεν ειναι καθολου κακη ιδεα με αυτα τα χρηματα νομιζω. Βουρ. 1
yositosi Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 35 λεπτά πριν, Zerg13 είπε Εχει βγει προσφορα ενας kullhaus. Δεν ειναι καθολου κακη ιδεα με αυτα τα χρηματα νομιζω. Βουρ. Αν επιτρέπεται, γιατί το λες αυτό; Τα νούμερα του δεν είναι και τίποτα πρωτοποριακό... Αποδεκτή κατανάλωση αλλά όχι κορυφαία, θόρυβος σε αποδεκτά επίπεδα αλλά όχι και από τους πλέον αθόρυβους... Βασικά άμεσα συγκρίσιμο πχ με τον Eva II τον βλέπω (on paper πάντα!), που είναι κατηγορία ανω mid-range, σε παραπλήσια τιμή. Σαν τιμή δεν είναι κακή, αλλά το great deal δεν βλέπω, εκτός και αν παραβλέπω κάτι φυσικά!!!
nekromanths Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 εαν εξαιρεσεισεις το wifi μου φαινεται καλυτερο μηχανιμα απο τον eva II
yositosi Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 11 λεπτά πριν, nekromanths είπε εαν εξαιρεσεισεις το wifi μου φαινεται καλυτερο μηχανιμα απο τον eva II ως προς τι? Ρωτάω γιατί δεν τον έχω δει live και άρα δεν μπορώ να έχω 100% άποψη... Στα στοιχεία απόδοσης πάντως είναι παραπλήσιοι, και φυσικά για μοντέλα άνω mid range, η τιμή είναι καλή, αλλά επ'ουδενί δεν είναι και σκότωμα (εννοώ αυτό που θα περίμενε κανείς για black friday) Σε όλες των περιπτώσεων, να'χαμε να λέγαμε.
thomas552 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 54 λεπτά πριν, yositosi είπε Αν επιτρέπεται, γιατί το λες αυτό; Τα νούμερα του δεν είναι και τίποτα πρωτοποριακό... Αποδεκτή κατανάλωση αλλά όχι κορυφαία, θόρυβος σε αποδεκτά επίπεδα αλλά όχι και από τους πλέον αθόρυβους... Βασικά άμεσα συγκρίσιμο πχ με τον Eva II τον βλέπω (on paper πάντα!), που είναι κατηγορία ανω mid-range, σε παραπλήσια τιμή. Σαν τιμή δεν είναι κακή, αλλά το great deal δεν βλέπω, εκτός και αν παραβλέπω κάτι φυσικά!!! Από τα τεχνικά χαρακτηριστικά και ο EVA II και ο Kullhaus Qualis 20L ion φαίνονται καλοί αφυγραντήρες. Το wifi εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει. Πήγα και είδα εχθές σε κατάστημα τον Kullhaus και μου άρεσε ιδιαίτερα το ντιζάιν. Γενικά μου έδωσε την αίσθηση ποιοτικής κατασκευής - δοχείο νερού, ροδάκια, πλαστικά. 2
basilis_k6 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 6 λεπτά πριν, thomas552 είπε Από τα τεχνικά χαρακτηριστικά και ο EVA II και ο Kullhaus Qualis 20L ion φαίνονται καλοί αφυγραντήρες. Το wifi εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει. Πήγα και είδα εχθές σε κατάστημα τον Kullhaus και μου άρεσε ιδιαίτερα το ντιζάιν. Γενικά μου έδωσε την αίσθηση ποιοτικής κατασκευής - δοχείο νερού, ροδάκια, πλαστικά. η kulllhaus αν και εχει ονομα σαν γερμανικο, ειναι ελληνικη εταιρια μαλλον. η Inventor εν γνωριζω. απλα το αναφερω. 1
Dare-Devil Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, deadp είπε Αυτός ο primo τι λέει; Ή να κινηθούμε σε πιο γνωστές λύσεις; Μικρή εγγύηση 2 χρόνια . Κοίτα σε άλλες μάρκες .
nekromanths Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 κι εμενα καπως ετσι μου φαινεται to wifi δεν μου χρειαζεται και επειδη βλεπω να ειναι σαν και τουσ αλλους τη αντιπροσωπεας Kullhaus, Nobo, Atlantic, Meaco που τους εκπροσωπεί και λογω οτι εχουν καλο ονομα σε εξωτερικο και οτι κανει διακοπη λειτουργίας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα