basilis_k6 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 μιας που μπηκα και εγω στο ψαξιμο ας βαλω μια προσφορούλα που ειδα https://www.public.gr/product/thermansi-klimatismos/afygrantires/afygrantiras-ionistis-kullhaus-qualis-ion-20l/prod10102861pp/ https://www.skroutz.gr/s/16121799/Kullhaus-Qualis-20L-Ion.html 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
touristas1985 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 23 λεπτά πριν, ChrisAntono είπε Κάποιος αν μπορούσε να δώσει τα φώτα του???Ειμαι πιο πολυ προς τον Morris γιατι βλεπω εχει πιο μικρη καταναλωση και λιγο λιγότερο θόρυβο.. Απλά δεν εχω ακουσει και τα καλύτερα απο καποιους για Morris.. Οτι χαλάνε εύκολα και ότι δεν κάνουν και πολύ καλή δουλειά.. πηγαινε να τον δεις μια απο κοντα...εγω πηγα να τον παραλαβω και τον αφησα λογω ποιοτητας κατασκευης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dare-Devil Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 10 ώρες πριν, vsk είπε Καλημέρα! Τα φώτα σας... ψάχνομαι για έναν αφυγραντήρα 20L για ένα διαμέρισμα 80τμ με πρόβλημα υγρασίας κι έχω εντοπίσει 2-3 υποψήφιους περίπου στην ίδια τιμή: Kullhaus Qualis 20L Ion, Inventor Eva II Pro EP3-WiFi20L και Κάποιον να αποφύγω ή να προτιμήσω; Κάποια άλλη πρόταση ίσως; Αν θες ο αφυγραντήρας να έχει wifi για να τον ελέγχεις και να βλέπεις την υγρασία του χώρου σου απο το κινητό όπου και αν είσαι τότε απο τους τρείς ο Eva II Pro EP3-WiFi20L έχει . Kullhaus Qualis 20L Ion Θόρυβος : χαμηλή σκάλα: 40 db μεσαία 43 db υψηλή 44db (τρεις σκάλες ανεμιστήρα) Kατανάλωση: 265 watts (δεν αναφέρουν σε ποιες συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας πετυχαίνει αυτή την κατανάλωση ο αφυγραντήρας) Εγγύηση : 5 χρόνια Inventor Eva II Pro EP3-WiFi20L Θόρυβος : χαμηλή σκάλα: 37 db (τρείς σκάλες ανεμιστήρα) Κατανάλωση: 260 watts μετρημένη σε 26.7℃ 60%ΣΥ Εγγύηση 5 χρόνια Morris MDP-20300i Θόρυβος : χαμηλή σκάλα: 38 db υψηλή 40 db (δύο σκάλες ανεμιστήρα) Κατανάλωση: 222 watts μετρημένη σε 26.7℃ 60%ΣΥ Εγγύηση: 5 χρόνια στη συσκευή και 10 στο συμπιεστή . 9 ώρες πριν, yositosi είπε στάνταρ θα παίξουν προσφορές, αλλά πίστεψε με οι υπάλληλοι στα καταστήματα δεν γνωρίζουν παρά μόνο την τελευταία στιγμή τι θα παίξει και σε πόσο. Επτασφράγιστα μυστικά από εταιρείες και διοικήσεις ειδικά στις αλυσίδες Φαντάζομαι ότι αν διαρεύσουν , χρηματιστήριο τιμών μέχρι την τελευταία στιγμή θα καταντήσει . Ο ένας εισαγωγέας θα προσπαθεί να φάει τον άλλον σε βαθμό τέτοιο που στην τελική παίζει και να τους χαρίζουν κάποιοι μόνο και μόνο για να ξεστοκάρουν και να φτιάξουν το turn over τους . 9 ώρες πριν, Xaris6140 είπε https://allintech.gr/index.php?route=product/product&path=306_344_375&product_id=1757https://allintech.gr/index.php?route=product/product&path=306_344_375&product_id=1759.Γνωμες για αυτά τα δύο;;; Για χώρο 50 τμ; Μικρή αφυγραντική ικανότητα για 50 τ.μ . Μικρή εγγύησης επίσης . Δεν αξίζουν . Τι θερμοκρασία θα έχει ο χώρος σου όταν θα δουλεύει ο αφυγραντήρας . Θα πέφτει κάτω απο 15 βαθμούς ; 6 ώρες πριν, touristas1985 είπε συμφορουμιτες καλα τα λεμε αλλα πηγα να παραλαβω πριν λιγο τον Morris MDP20300 στα 203 ευρω Καλα τα λεμε απο χαρακτηριστικα κτλ αλλα ΤΙ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥΡΑ φτηνη ειναι αυτη! Μην τα πολυλογω τον αφησα 200ευρω για την πλαστικουρα αυτη δεν δινω...ουτε παιχνιδι jumbo τετοια ποιοτητα. Ειδα λιγο Inventor, Delonghi, Toyotomi καμια σχεση η ποιοτητα κατασκευης Λεω να παω να δω αυτον που φαινεται καλη ποιοτητα https://www.public.gr/product/thermansi-klimatismos/afygrantires/afygrantiras-ionistis-kullhaus-qualis-ion-20l/prod10102861pp/ Τους morris τουλάχιστον τους μαύρους που έχουν όλοι το ίδιο καλούπι-design τους έχω δει απο κοντά . Όντως η ποιότητα των πλαστικών φαίνεται σαν ψεύτικη . Είναι όμως φουτουριστικοι λόγω των leds και της glossy εμφάνισης (υποκειμενικό). Οι τρεις μάρκες που είπες όντως έχουν με διαφορά πιο ποιοτικά πλαστικά απο τους Morris . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xaris6140 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 Παιδιά για 50 τμ και γύρω στα 150 έχετε να Μ προτείνεται κάποιον;;; Έχω τώρα 60-65 υγρασία και μέσο θέρμανσης air condition Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 33 λεπτά πριν, touristas1985 είπε πηγαινε να τον δεις μια απο κοντα...εγω πηγα να τον παραλαβω και τον αφησα λογω ποιοτητας κατασκευης Καλα τοσο χαλια ειναι? Ακομα τον εχω κλειστο δεν προλαβα καν να τον ανοιξω. Αν και δεν με πολυασχολει αφου κανει καλα την δουλεια οπως λεει ο liak δεν με πειραζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 17 λεπτά πριν, HERTHAN είπε Καλα τοσο χαλια ειναι? Ακομα τον εχω κλειστο δεν προλαβα καν να τον ανοιξω. Αν και δεν με πολυασχολει αφου κανει καλα την δουλεια οπως λεει ο liak δεν με πειραζει. Το έχω ήδη γράψει εκεί στο σεντονακι ότι είναι πλαστικουρα. Αλλά όντως, βλέποντας πόσο αποδοτικός είναι και ότι δεν τρίζει ή κάτι τέτοιο, δεν με νοιάζει ούτε στο ελάχιστο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChrisAntono Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 40 λεπτά πριν, liakjim είπε Το έχω ήδη γράψει εκεί στο σεντονακι ότι είναι πλαστικουρα. Αλλά όντως, βλέποντας πόσο αποδοτικός είναι και ότι δεν τρίζει ή κάτι τέτοιο, δεν με νοιάζει ούτε στο ελάχιστο. Οπότε τον προτείνεις έτσι? Από κατανάλωση? Κ θόρυβο? Δεν με πειράζει αν είναι πλαστικό, αρκεί να μην τρίζει όπως λέει ο φίλος από πάνω! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yositosi Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 Εγώ πάντως για να είμαι απολύτως ειλικρινής όταν τα άνοιξα αυτό που είδα ήταν ότι σε πάχος δεν είναι ψεύτικα (δεν είναι φλούδα εννοώ), με εξαίρεση το πορτάκι του δοχείου. Απλά δεν έχει "γωνίες" (τετραγώνισμα) ώστε να κάνει νεύρα, και επειδή είναι π ρακτικά σχεδόν ημικυκλικά είναι εύκαμπτα. Οπτικά πάντως θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες. Στο τέλος της ημέρας φυσικά περι ορέξεως κολοκυθόπιτα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 15 λεπτά πριν, yositosi είπε Εγώ πάντως για να είμαι απολύτως ειλικρινής όταν τα άνοιξα αυτό που είδα ήταν ότι σε πάχος δεν είναι ψεύτικα (δεν είναι φλούδα εννοώ), με εξαίρεση το πορτάκι του δοχείου. Απλά δεν έχει "γωνίες" (τετραγώνισμα) ώστε να κάνει νεύρα, και επειδή είναι π ρακτικά σχεδόν ημικυκλικά είναι εύκαμπτα. Οπτικά πάντως θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες. Στο τέλος της ημέρας φυσικά περι ορέξεως κολοκυθόπιτα Δεν τους παίρνει να τυλίξουν τον συμπιεστή με μονωτικό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 Χαλαλι για το design yiosi αφου κανει και δουλεια συμφωνα και με τον liak που τον δοκιμασε ολα κομπλε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 32 λεπτά πριν, ChrisAntono είπε Οπότε τον προτείνεις έτσι? Από κατανάλωση? Κ θόρυβο? Δεν με πειράζει αν είναι πλαστικό, αρκεί να μην τρίζει όπως λέει ο φίλος από πάνω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yositosi Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, liakjim είπε Δεν τους παίρνει να τυλίξουν τον συμπιεστή με μονωτικό; θερμοκρασίες φίλε. ΚΑΝΕΙΣ δεν καλύπτει τον συμπιεστή Eva II pro 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, yositosi είπε θερμοκρασίες φίλε. ΚΑΝΕΙΣ δεν καλύπτει τον συμπιεστή Eva II pro Πφφφφ, στα κλιματιστικά είναι πάντα καλυμμένος . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yositosi Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, liakjim είπε Πφφφφ, στα κλιματιστικά είναι πάντα καλυμμένος . στα κλιματιστικά έχεις πολύ περισσότερο χώρο ρε συ!! Μην συγκρίνεις ανόμοια πράγματα! Επίσης στα κλιματιστικά έχεις inverter ενώ στους αφυγραντήρες έχεις on/off συμπιεστές. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChrisAntono Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, liakjim είπε Ωραίος, σε ευχαριστώ για την απάντηση! Πολύ λεπτομερής! Εγώ κοιτάω τώρα το πιο καινούργιο μοντέλο (MDP-24400IW) οπότε πιστεύω να το έκαναν κάποια καλή αναβάθμιση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα