Προς το περιεχόμενο

Απορίες και συμβουλές για αφυγραντήρα

pp6210

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, Xaris6140 είπε

Ώστε έχω κατασταλάξει,και μόλις δω τιμή να πάω να παρω

Δεν είναι υποχρεωτικό ότι θα παίξουν όλα τα μοντέλα στο black friday (βασικά το έχω δεδομένο ότι θα παίξουν κάποια μόνο από τα μοντέλα). Και το 2ο σκέλος είναι πάντα το ότι το κάθε μοντέλο μπορεί να αξιολογηθεί ως προς το τι προσφέρει, και σε ποιά τιμή ;) 

Εσύ σε τι budget κινείσαι; Γενικά, έχεις κάποια εικόνα σαν αρχική επιλογή μοντέλων ώστε να τα συγκρίνουμε spec-by-spec και να βοηθηθείς; 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 9,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Super Moderators
Μόλις τώρα, yositosi είπε

Σε τόσα λίγα μέτρα, και ένας 10λιτρος σε καλύπτει. Το θέμα είναι ότι εγώ προσωπικά μικρό και αθόρυβο δεν έχω δει. Από την άλλη, αν το λειτουργείς την ημέρα που δεν κοιμάσαι και ρίχνεις την υγρασία, τότε δεν βλέπω το λόγο να τον έχεις να λειτουργεί και το βράδυ!

Η δεύτερη παράμετρος που θα κοιτούσα είναι η εγγύηση φυσικά, αλλά και η κατανάλωση

Σίγουρα θα λειτουργεί μέσα στην ημέρα, γιατί όταν πάμε να ξαπλώσουμε είναι πλέον (επιτέλους, υπό μία έννοια, κοντεύει να φύγει ο Νοέμβριος) πολύ αισθητή η υγρασία και το κρύο.

Θα δώσω έμφαση και στην εγγύηση, σίγουρα, κατανάλωση δυστυχώς δεν ξέρω να αξιολογήσω, φαντάζομαι θα έχουν και αυτοί τις διαβαθμίσεις Α, Α+ κτλ... Οπότε, "τυφλοσούρτη" έτσι. Το σίγουρο είναι πως δουλειά με τα σακουλάκια της UHU δεν γίνεται. 

Το μπάτζετ π λέω να δώσω αρχικά είναι γύρω στα 150 αλλά θα δώσω και περισσότερα εάν είναι να πάρω κάτι καλό και να Μ κάνει δουλειά(δεν ξέρω αν είναι λίγα,αλλά δεν έχω ιδέα)είδα κάποια μοντέλα της toyotomi αλλά δεν έχω να στα παραθέσω..περιμένω να Μ προτείνεις εσύ για να διαλεξω

1 λεπτό πριν, Xaris6140 είπε

Το μπάτζετ π λέω να δώσω αρχικά είναι γύρω στα 150 αλλά θα δώσω και περισσότερα εάν είναι να πάρω κάτι καλό και να Μ κάνει δουλειά(δεν ξέρω αν είναι λίγα,αλλά δεν έχω ιδέα)είδα κάποια μοντέλα της toyotomi αλλά δεν έχω να στα παραθέσω..περιμένω να Μ προτείνεις εσύ για να διαλεξω

Εγώ δεν θέλω πολλά και περιττά,το μόνο π θέλω είναι να κάνει αυτό που λέει,να κραταει την υγρασία

5 λεπτά πριν, Xaris6140 είπε

Εγώ δεν θέλω πολλά και περιττά,το μόνο π θέλω είναι να κάνει αυτό που λέει,να κραταει την υγρασία

Για α παράδειγμα μόλις είδα αυτόν και νομίζω πως είναι καλος Toyotomi ZEN2 TDE-16TND18

Καλημέρα!

Τα φώτα σας... ψάχνομαι για έναν αφυγραντήρα 20L για ένα διαμέρισμα 80τμ με πρόβλημα υγρασίας κι έχω εντοπίσει 2-3 υποψήφιους περίπου στην ίδια τιμή:

Kullhaus Qualis 20L Ion, Inventor Eva II Pro EP3-WiFi20L και Morris MDP-20300i

Κάποιον να αποφύγω ή να προτιμήσω; Κάποια άλλη πρόταση ίσως;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σήμερα χρησιμοποίησα τον καλύτερο αφυγραντήρα του κόσμου. 

Μου έριξε την υγρασία από το 80% στο 60% μέσα σε μισή ώρα σε όλο το σπίτι. 

Και εντελώς αθόρυβος. 

Spoiler

Τέρμα ανοιχτά παράθυρα σε μια ηλιόλουστη ξηρή ημέρα😄

Επεξ/σία από liakjim
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είχα περάσει με έναν συνάδελφο από καταστήμα κοτσωβολος, πριν βγάλει στο "παζαρι" τα κομμάτια των προηγούμενων ημερών , σε ερώτηση του συναδέλφου προς το πωλητή εάν κατά την Black Friday θα παιξουν προσφορές, η απάντηση του ήταν ότι στο κοτσωβολο θα υπάρξει όπως κάθε χρόνο Black week, με έναρξη προσφορών από Δευτέρα.... οπότε περιμένουμε... 

Επεξ/σία από terry308
  • Like 1

14 λεπτά πριν, terry308 είπε

Είχα περάσει με έναν συνάδελφο από καταστήμα κοτσωβολος, πριν βγάλει στο "παζαρι" τα κομμάτια των προηγούμενων ημερών , σε ερώτηση του συναδέλφου προς το πωλητή εάν κατά την Black Friday θα παιξουν προσφορές, η απάντηση του ήταν ότι στο κοτσωβολο θα υπάρξει όπως κάθε χρόνο Black week, με έναρξη προσφορών από Δευτέρα.... οπότε περιμένουμε... 

στάνταρ θα παίξουν προσφορές, αλλά πίστεψε με οι υπάλληλοι στα καταστήματα δεν γνωρίζουν παρά μόνο την τελευταία στιγμή τι θα παίξει και σε πόσο. Επτασφράγιστα μυστικά από εταιρείες και διοικήσεις ειδικά στις αλυσίδες ;) 

• Like 1

1 ώρα πριν, yositosi είπε

στάνταρ θα παίξουν προσφορές, αλλά πίστεψε με οι υπάλληλοι στα καταστήματα δεν γνωρίζουν παρά μόνο την τελευταία στιγμή τι θα παίξει και σε πόσο. Επτασφράγιστα μυστικά από εταιρείες και διοικήσεις ειδικά στις αλυσίδες ;) 

Έτσι είπε και αυτός, μέχρι να ανακοινωθούν δε θα γνωρίζει κάτι παραπάνω 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

συμφορουμιτες καλα τα λεμε αλλα πηγα να παραλαβω πριν λιγο τον Morris MDP20300 στα 203 ευρω

Καλα τα λεμε απο χαρακτηριστικα κτλ αλλα ΤΙ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥΡΑ φτηνη ειναι αυτη! Μην τα πολυλογω τον αφησα 200ευρω για την πλαστικουρα αυτη δεν δινω...ουτε παιχνιδι jumbo τετοια ποιοτητα.

Ειδα λιγο Inventor, Delonghi, Toyotomi καμια σχεση η ποιοτητα κατασκευης

Λεω να παω να δω αυτον που φαινεται καλη ποιοτητα

https://www.public.gr/product/thermansi-klimatismos/afygrantires/afygrantiras-ionistis-kullhaus-qualis-ion-20l/prod10102861pp/

Επεξ/σία από touristas1985

42 λεπτά πριν, touristas1985 είπε

συμφορουμιτες καλα τα λεμε αλλα πηγα να παραλαβω πριν λιγο τον Morris MDP20300 στα 203 ευρω

Καλα τα λεμε απο χαρακτηριστικα κτλ αλλα ΤΙ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥΡΑ φτηνη ειναι αυτη! Μην τα πολυλογω τον αφησα 200ευρω για την πλαστικουρα αυτη δεν δινω...ουτε παιχνιδι jumbo τετοια ποιοτητα.

Ειδα λιγο Inventor, Delonghi, Toyotomi καμια σχεση η ποιοτητα κατασκευης

Λεω να παω να δω αυτον που φαινεται καλη ποιοτητα

https://www.public.gr/product/thermansi-klimatismos/afygrantires/afygrantiras-ionistis-kullhaus-qualis-ion-20l/prod10102861pp/

Ναι πλαστικουρα , αλλά ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω πόσο αποδοτικός είναι. Θα το ορκιζομουν ότι μου στέγνωσε στον μισό χρόνο τα ρούχα σε σχέση με τον παλιό επίσης 20αρη Eva , καίγοντας 215 έναντι 360watts και με πολύ λιγότερο θόρυβο. Φυσικά δεν ξέρω οι υπόλοιποι σημερινοί 20αρηδες της αγοράς τί ψάρια πιάνουν, αλλά όπως είπα και τις προάλλες στα λεφτά του φαίνεται μια πολύ τίμια αγορά.

• Like 1

Στις 22/11/2019 στις 8:01 ΜΜ, ChrisAntono είπε

Καλησπέρα παιδιά! Μπορείτε να με βοηθήσετε? Θέλω έναν αφυγραντήρα να καλύπτει 100τμ με αρκετή υγρασία.. είμαι ανάμεσα σε αυτούς τους 2  (1ος & 2ος)  αλλά χωρίς να έχω κάποια ιδιαίτερη γνώση, απλά βλέποντας τα χαρακτηριστικά τους.. κοιτάω μέχρι 350€ περίπου..ποιον από τους 2 θα προτείνατε? Ή αν έχετε κάποιον άλλον στο μυαλό σας.. ευχαριστώ!

Κάποιος αν μπορούσε να δώσει τα φώτα του???Ειμαι πιο πολυ προς τον Morris γιατι βλεπω εχει πιο μικρη καταναλωση και λιγο λιγότερο θόρυβο.. Απλά δεν εχω ακουσει και τα καλύτερα απο καποιους για Morris.. Οτι χαλάνε εύκολα και ότι δεν κάνουν και πολύ καλή δουλειά..

11 ώρες πριν, Snoob είπε

Υπνοδωμάτιο, 16 τ.μ. με αρκετή υγρασία (αυτοί οι συλλέκτες της UHU, ας πούμε, που βρίσκουμε στα S/M μαζεύουν μπόλικο πράγμα κάθε βράδυ), πώς θα μπορούσε να καλυφθεί με έναν αφυγραντήρα;

Προφανώς, καθώς είναι υπνοδωμάτιο, το να λειτουργεί κατά το δυνατόν αθόρυβα είναι βασική παράμετρος.

Τι άλλα στοιχεία να προσέξω;

Ένας 10 λιτρος ή 12 λιτρος είναι μια χαρά . 
Αθόρυβος αφυγραντήρας δεν υπάρχει . Όλοι κάνουν θόρυβο στην τελική . Εξαρτάται βέβαια πόσο εύκολα κοιμάσαι με θόρυβο . Αν είσαι απο αυτούς που θέλουν ησυχία το βράδυ τότε βάλε τον αφυγραντήρα να σου ρίξει την υγρασία πριν κοιμηθείς  . 

Δώσε σημασία σε κατανάλωση και στην διάρκεια της εγγύησης . 

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...