geram Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 11 ώρες πριν, yositosi είπε 1. ΝΑΙ μπορείς να ΜΗΝ τα βάλεις αυτά τα 2 φίλτρα. Απαιτείται μόνο το εξωτερικό (η σίτα). Αυτό ισχύει για ΟΛΟΥΣ τους αφυγραντήρες 2. ΟΧΙ δεν είναι υποχρεωτικό να το αφήσεις. Απλά καλό είναι σε όλα τα κλειστά κυκλώματα αν ήταν ξαπλωμένη η συσκευή να τα αφήσουμε καμία ωρίτσα σε κάθετη θέση (εντελώς προληπτικά και μόνο) Ευχαριστώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Παρέλαβα. Εντυπώσεις με νεότερο. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 23 λεπτά πριν, liakjim είπε Παρέλαβα. Εντυπώσεις με νεότερο. Kι εγω μολις τωρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Έβαλα τον παλιό αγγελία . Ότι θέλετε με pm. Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2019 από liakjim Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yositosi Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 31 λεπτά πριν, liakjim είπε Έβαλα τον παλιό αγγελία . Ότι θέλετε με pm. συμπληρωματικό δεν τον είχες πάρει τον νέο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 11 λεπτά πριν, yositosi είπε συμπληρωματικό δεν τον είχες πάρει τον νέο; Όχι, προς αντικατάσταση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andkous Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Με "ψήσατε' με την τιμή που βγήκε και τον αγόρασα και εγώ, πόσο ποιο κάτω να πάει στο BF αναρωτιέμαι . Μετά απο 1 χρόνο συμβίωσης με τον Carrier CDG-255E δεν την πάλευα άλλο δεν λέω μεγάλης αφυγραντικής ικανότητας . Στην αρχή ήθελα να στεγνώνει και να διατηρεί την υγρασία σε επίπεδα 65% μόνο σε ένα υπνοδωμάτιο δίπλα σε μπάνιο που δημιουργούσε υγρασία μετά όμως μιας που το είχα ήθελα τις υπόλοιπες ώρες να διατηρεί την υγρασία σε λογικά επίπεδα σε μέρες σαν αυτές που διανύουμε και στους υπόλοιπους χώρους. Οι συνεχείς επανεκκινήσεις που κάνει δλδ όταν πιάσει 2-3 μονάδες κάτω απο το επιθυμητό οριζόμενο ποσοστό υγρασίας πχ 60% κλείνει ο συμπιεστής , λειτουργεί για 3 λεπτά η παροχή αέρα, κλείνει για να στεγνώσει τον αισθητήρα υγρασίας και μετά απο 40 δευτερόλεπτα με 90 max δευτερόλεπτά !! έχει ανέβει η μέτρηση της υγρασίας κατά 5-8 μονάδες και ξανανοίγει συμπιεστής και πάλι απο την αρχή , το κάνανε απαγορευτικό απο πλευράς κόστους ΔΕΗ κ θορύβου , άσε που θα χαλάσει μοιραία σε κάποια στιγμή . 219€ αγορά Νοέμβριος του 2018, τσάμπα τα χρήματα λόγο του γνωστού προβλήματος με τις συνεχείς επανεκκινήσεις γιατί ο αισθητήρας υγρασίας είναι τοποθετημένος σε λάθος σημείο. Όσο σκέφτομαι πόσες εκαντοντάδες κομμάτια διατέθηκαν στην ελληνική αγορά με αυτό το πρόβλημα ( ασχέτως αν οι χρήστες του γνωρίζουν ή όχι τον σωστό τρόπο λειτουργίας ενός αφυγραντήρα, δεν είναι σωστή η διάθεση προβληματικού προιόντος ) και μάλλον ακόμα διατίθενται σε τιμές 'προσφοράς" με κάνει να αναρωτιέμαι στο εξωτερικό τι θα είχε γίνει σε αντίστοιχη περίπτωση ( απόσυρση, προνομιακή αντικατάσταση κλπ πραγματικά δεν ξέρω τι πρακτικές ακολουθούν γνωρίζω μόνο οτι οι καταναλωτικοί σύνδεσμοι έχουν δύναμη και λόγο ) , διότι έκανα τον κόπο και τον πήγα στο service για έλεγχο όμως μου είπαν οτι έτσι είναι η λειτουργία του . Τώρα που θα παραλάβω τον Morris θα κάνω μια δοκιμή στο Carrier να "βγάλω' έξω απο το κουτί τον αισθητήρα να δω αν δουλέψει καλύτερα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Να πω και εγω τα δικα μου . Κατοχος Olimpia Splendid Aquaria Thermo 22 ( απλος χωρις φιλτρα ιονιστε κλπ κλπ ) , 4 συνεχόμενα έτη εδώ στην επαρχία , μέσα στο πευκοδάσος , δεν σταματάει να μαζεύει πράγμα ( θερμαινόμενο σπιτι με τζακι αεροθερμο και καλοριφερ ( θερμοκρασια παντα >18°C ) . Πραγματικά υπέρ ικανοποιημένος , τη λειτουργεια thermo δεν την βαζω ποτε . Μιας και συζητατε για τον Morris MDP-16300i στην τιμη του παζαριου με βαλατε στην μπριζα να τον παρω για το σπίτι της αθηνας . Καποιος που να τον πηρε και να πει εντυπώσεις ( θορυβο - μαζεμα - χρηστικοτητα - μεταφορα κλπ) ? Επισης ξερουμε κοστος "αναλωσιμων" γιααυτον τον Morris MDP-16300i ?? ========================================= Επισης κανοντας την διαδικασια αγορας στο τελευταιο σταδιο ( πληρωμη) ανεβαζει την τιμη που δειχνει στην αρχικη 239 σας το εκανε και εσας αυτο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeps21 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, villasg είπε Να πω και εγω τα δικα μου . Κατοχος Olimpia Splendid Aquaria Thermo 22 ( απλος χωρις φιλτρα ιονιστε κλπ κλπ ) , 4 συνεχόμενα έτη εδώ στην επαρχία , μέσα στο πευκοδάσος , δεν σταματάει να μαζεύει πράγμα ( θερμαινόμενο σπιτι με τζακι αεροθερμο και καλοριφερ ( θερμοκρασια παντα >18°C ) . Πραγματικά υπέρ ικανοποιημένος , τη λειτουργεια thermo δεν την βαζω ποτε . Μιας και συζητατε για τον Morris MDP-16300i στην τιμη του παζαριου με βαλατε στην μπριζα να τον παρω για το σπίτι της αθηνας . Καποιος που να τον πηρε και να πει εντυπώσεις ( θορυβο - μαζεμα - χρηστικοτητα - μεταφορα κλπ) ? Επισης ξερουμε κοστος "αναλωσιμων" γιααυτον τον Morris MDP-16300i ?? ========================================= Επισης κανοντας την διαδικασια αγορας στο τελευταιο σταδιο ( πληρωμη) ανεβαζει την τιμη που δειχνει στην αρχικη 239 σας το εκανε και εσας αυτο ? πρεπει να ειναι bugggg? αν δεις το συζητάγαμε και για το μορις, 'παιξε' λίγο μαζί του, πηγαινε πισω, βγαλτο απο το καλάθι, ξανα βάλτο, άλλαξε μέθοδο αποστολής ή τροπο κλπ Εγω αγόρασα τον 24200i και δεν με αφηνε στα 200ε αποστολή. το πειραξα λίγο και μ εβγαλε παραλαβη απο κατάστημα, επελεξα ενα που με βολευε και το πήρα. Αλλοι κανουν αναφορά πως απο τηλεφωνικη παραγγελια τους το κρατήσαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dare-Devil Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 19 ώρες πριν, vasioula1 είπε Μπορείς να μου προτείνεις εναν 16αρη και εναν 20 σε περιπτωση που θελω να ανοιξω καμια πορτα και να επηρεαζει και ενα ακομα δωματιο; Ευχαριστωωωω Τί θές να έχει ένας αφυγραντήρας ; WiFi να τον ελεγχεις ; Έξτρα φίλτρα (πέρα απο το βασικό) ; Ιονιστή ; Τί άλλο ; Το budget σου ποιό είναι ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yositosi Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 9 ώρες πριν, andkous είπε θα κάνω μια δοκιμή στο Carrier να "βγάλω' έξω απο το κουτί τον αισθητήρα να δω αν δουλέψει καλύτερα . ΝΑΙ θα δουλέψει καλύτερα. Trust me, tried it already Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasioula1 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, Dare-Devil είπε Τί θές να έχει ένας αφυγραντήρας ; WiFi να τον ελεγχεις ; Έξτρα φίλτρα (πέρα απο το βασικό) ; Ιονιστή ; Τί άλλο ; Το budget σου ποιό είναι ; Γυρω στα 200 ευρω. Wifi σιγουρα δεν το θεωρω απαραίτητο. Τωρα για τα υπολοιπα που λες δεν ηξερα οτι υπάρχουν τοσες παραμετροι. Εναν που να κανει τη δουλεια του και να αξιζει τα χρηματα του θα ηθελα Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2019 από vasioula1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yositosi Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 11 λεπτά πριν, vasioula1 είπε Γυρω στα 200 ευρω. Wifi σιγουρα δεν το θεωρω απαραίτητο. Τωρα για τα υπολοιπα που λες δεν ηξερα οτι υπάρχουν τοσες παραμετροι. Εναν που να κανει τη δουλεια του και να αξιζει τα χρηματα του θα ηθελα Σε μερικές μέρες θα αρχίσει το γλέντι του black friday. Ολο και θα παίξουν καλά κομμάτια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Πήρα τελικά τον 20άρι των praktiker. Απλή κατασκευή και λειτουργίες, μαζεμένες διαστάσεις, νορμάλ θόρυβος ίσως λίγο πιο πάνω από άλλους. Γενικά μια χαρά συνολικά, νομίζω θα με καλύψει σύμφωνα με αυτά που ζητούσα και σε συνδυασμό με την τιμή του. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Πολύ αρχικές πρώτες εντυπώσεις για τον Morris MDP-20300i. Ελεεινή πλαστικούρα (δεν περίμενα κάτι διαφορετικό). Τουλάχιστον ούτε τρίζει, ούτε συντονίζει. Ο Inventor Eva DE-MDDF20 είναι πολύ πιο στιβαρός. Το τηλεκοντρόλ μοιάζει με παιδικό παιχνίδι. Τουλάχιστον έχει. Κακάσχημος εξωτερικά με καρακιτσαριά μπλε φωτάκια και συναφή ( φαντάζομαι υποκειμενικά όλα αυτά). Πιο ψηλός και στενός από τον EVA. Φίλτρο άνθρακα που πιάνει τα 2/3 (εκτίμηση του ποδαριού) και όχι όλη την επιφάνεια. Πάντως σε συνδυασμό με ιονιστή και UV λάμπα (αν κάνουν τίποτα όλα αυτά), μου φάνηκε ότι δημιουργεί μια πολύ ευχάριστη ατμόσφαιρα. Περίεργη σχεδίαση του δοχείου, όχι πολύ εύκολο το άδειασμα, δεν έχεις οπτικό έλεγχο ως το πόσο γεμάτο είναι. Δεν το μέτρησα ακόμα σε λίτρα αλλά παρόλο που λέει 4λίτρα , δεν μπορεί να γεμίσει των 3 λίτρων δοχείο του EVA ....μάλλον μας δουλεύει. Ψεύτικα ροδάκια και τοποθετημένα πολύ μέσα ως αποτέλεσμα έχει μικρό μεταξόνιο (για να μιλήσουμε με αυτοκινητιστικούς όρους) οπότε έχει αστάθεια στη μετακίνηση στο μπρος πίσω και πρέπει να τον κρατάς για να μην ανατραπεί. Στο low ενώ δεν ακούγεται ο ανεμιστήρας, αφήνει να ακούγεται ο συμπιεστής που κάνει σαν μικρό ψυγείο και είναι άκρως ενοχλητικός. Με τίποτα δεν θα μπορούσα να κοιμηθώ με αυτόν στον ίδιο χώρο. Δεν ξέρω αν κάποιο μοντέλο με twin rotary συμπιεστή όπως οι juro-pro κάνουν τη διαφορά. Στο high ο ανεμιστήρας ευτυχώς υπερκαλύπτει ελαφρώς τον συμπιεστή . Βέβαια πάει το όποιο πλεονέκτημα περίμενα περί θορύβου αφού και πάλι είναι αδύνατον να τον έχω τη νύχτα ενεργοποιημένο όπως θα ήθελα . Φυσικά είναι ξεκάθαρα λιγότερο θορυβώδης από τον παλιό inventor. Εδώ στο high όπου ο συμπιεστής δεν ακούγεται γιατί τον καλύπτει ο ανεμιστήρας (χρωστάω και video στο low). Στα θετικά , σκοτώνει από απόδοση. Επίσης ο μετρητής του , όσο και του τηλεκοντρόλ είναι εξαιρετικά ακριβής Από κατανάλωση , κυμάνθηκε από 223W σε High και στόχο 60% μέχρι περίπου 248W όταν τον έβαλα σε κορεσμένο από υγρασία χώρο (μπάνιο μετά από ντουζ συζύγου!!!). Άρα εν κατακλείδι: Ενώ δεν έχει και την καλύτερη ποιότητα , το δοχείο αμφιβάλλω αν έχει τα λίτρα που λέει (χρωστάω μέτρηση), δεν είναι σε καμία περίπτωση αθόρυβος ούτε στο sleep λόγω ψυγειακού θορύβου συμπιεστή, φαίνεται να είναι πολύ αποδοτικός, καίει συγκριτικά λίγο, δημιουργεί μια ευχάριστη ατμόσφαιρα, δεν τρίζει, δεν συντονίζει, μάλλον είναι σχετικά αθόρυβος στο high και γενικά δηλαδή λαμβάνοντας υπόψη τους σχεδιαστικούς περιορισμούς της τεχνολογίας των συμπιεστών (λυπάμαι αλλά δεν έχω άλλο δείγμα , θα ήθελα να ακούσω κάποιον με twin rotary συμπιεστή ) και θα έλεγα ότι στα 200€ που κάνει με προσφορά ότι είναι μια τίμια αγορά. Προσοχή ούτε τον συνιστώ, ούτε όχι μιας και δεν έχω την συνολική εικόνα της αγοράς. Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2019 από liakjim 15 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα