Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, yositosi είπε

τι σε μπέρδεψε? Αναλυτικά τα έχει στα λινκ που έβαλες.

MDE24200 είναι της classic σειράς (mainstream μοντέλα). Λευκό χρώμα. 290W rated κατανάλωση

MDP24300ι είναι της premier σειράς. Μαύρο χρώμα, τηλεχειριστήριο, μεγαλύτερο στοιχείο εξατμιστή που επιτρέπει την μειωμένη κατανάλωση (275W rated κατανάλωση) και ελαφρά μειωμένος θόρυβος.

MDE2449i είναι ο περσινός premier. Σε όλα ίδιος με τον MDP24300i με διαφορά το ότι δεν είχε πέρσι ιονιστή

Τουλάχιστον ενημέρωσε με ότι έχεις σκοπό να απαντήσεις ... τσάμπα έγγραφα :lol:

• Απαντ. 9,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, manos89 είπε

Παιδιά για σπίτι 78 τετραγωνικών μέτρων στην Νέα Σμύρνη, όχι ιδιαίτερα απαιτητικές καταστάσεις δηλαδή, ποιον προτείνετε;
Να πω ότι μέχρι να βγουν οι προσφορές του Κώτσου ήμουν μεταξύ αυτών:
1) https://www.skroutz.gr/s/4376618/Meaco-20L-Platinum.html
2) https://www.skroutz.gr/s/12641395/Inventor-EVA-II-PRO-EP3-WiFi-20L.html#specs
3) https://www.skroutz.gr/s/16694643/Morris-MDE-2046i.html

+ τους 3 του Κώτσου

Να πω επίσης ότι δεν κοιταώ για αφυγραντήρες με ζεόλιθο γιατί είχαν μεγαλύτερη κατανάλωση (χωρίς να ξέρω ή να έχω ψάξει περισσότερο)

Καλησπέρα,

Έχω τον inventor και μπορώ να σου πώ ότι είναι εργαλείο, τις πρώτες μέρες που τον πήρα και το σπίτι είχε πολύ υγρασία, σχεδόν κάθε δύο ώρες τον άδειαζα και μετά ήρθε ο παράδεισος... Τώρα πλέον μπορεί να γεμίσει μια φορά τη βδομάδα, από θόρυβο αν το έχεις στο πολύ χαμηλό είναι σχετικά διακριτικός, δεν ενοχλεί όταν συνηθίσεις τον ήχο του.

Είναι πολύ δυνατός, κάνει τη δουλειά του και δουλεύει και πολύ καλά και σαν ιονιστής, σταματάει όταν γεμίσει το δοχείο, η εφαρμογή στο κινητό είναι πολύ καλή αλλά αν

έχεις android 9 και πάνω δεν θα δουλέψει, οπότε ένα μείον κατά τα άλλα είναι πολύ καλός και δοκιμασμένος σε περιοχή με υψηλή υγρασία! Πανόραμα Παλλήνης...

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, yositosi είπε

τι σε μπέρδεψε? Αναλυτικά τα έχει στα λινκ που έβαλες.

MDE24200 είναι της classic σειράς (mainstream μοντέλα). Λευκό χρώμα. 290W rated κατανάλωση

MDP24300ι είναι της premier σειράς. Μαύρο χρώμα, τηλεχειριστήριο, μεγαλύτερο στοιχείο εξατμιστή που επιτρέπει την μειωμένη κατανάλωση (275W rated κατανάλωση) και ελαφρά μειωμένος θόρυβος.

MDE2449i είναι ο περσινός premier. Σε όλα ίδιος με τον MDP24300i με διαφορά το ότι δεν είχε πέρσι ιονιστή

είσαι κορυφή!, 

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Dare-Devil είπε

Αν ο χώρος σου έχει απο 15 βαθμούς και πάνω θα κοιτάξεις αφυγραντήρες με συμπιεστή . 15 βαθμούς και κάτω με ζεόλιθο . 

Σε ενδιαφέρει να έχει wi-fi για να τον ελέγχεις και να βλέπεις την υγρασία του χώρου σου απομακρυσμένα μέσω internet στο κινητό ;

12 λεπτά πριν, bugsbunnie είπε

Καλησπέρα,

Έχω τον inventor και μπορώ να σου πώ ότι είναι εργαλείο, τις πρώτες μέρες που τον πήρα και το σπίτι είχε πολύ υγρασία, σχεδόν κάθε δύο ώρες τον άδειαζα και μετά ήρθε ο παράδεισος... Τώρα πλέον μπορεί να γεμίσει μια φορά τη βδομάδα, από θόρυβο αν το έχεις στο πολύ χαμηλό είναι σχετικά διακριτικός, δεν ενοχλεί όταν συνηθίσεις τον ήχο του.

Είναι πολύ δυνατός, κάνει τη δουλειά του και δουλεύει και πολύ καλά και σαν ιονιστής, σταματάει όταν γεμίσει το δοχείο, η εφαρμογή στο κινητό είναι πολύ καλή αλλά αν

έχεις android 9 και πάνω δεν θα δουλέψει, οπότε ένα μείον κατά τα άλλα είναι πολύ καλός και δοκιμασμένος σε περιοχή με υψηλή υγρασία! Πανόραμα Παλλήνης...

Αρχικά ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Θα ήταν ωραίο extra το wi-fi, αλλά δεν είναι απαραίτητο (έχω android 10 οπότε μπορεί να μην δουλεύει κιόλας ο inventor).
Ο χώρος μου λογικά θα έχει πάνω από 15 βαθμούς (Αθήνα είναι με θέρμανση, τι στο καλό;)
Για τον inventor το αρνητικό που διάβασα είναι ο θόρυβος επειδή τρίζουν τα πλαστικά του.

Δημοσ.

Καλησπέρα.

αρχικα δηλώνω ότι είμαι εντελώς άσχετος με αφυγραντηρες. Έχω ακούσει για την αίσθηση ζεστασιάς και τα υπόλοιπα θετικά τους..

Πρακτικά με ενδιαφέρει να τον βάζω σε ένα μικρή δωμάτιο για να μπορώ να στεγνώνω τα ρούχα μου τον χειμώνα.

εφοσον θα τον έχω όμως φυσικά και θα κάνω την κανονική του χρήση.. 

το πρόβλημα είναι όμως ότι στο σπίτι ζεσταινόμαστε με κλιματιστικό το οποίο είναι το ένα στο σαλόνι κι το άλλο  στο δωμάτιο. Επομένως όταν είμαστε σαλόνι έχουμε κλειστή την πόρτα για να κρατάει την ζέστη. Το υπόλοιπο σπίτι είναι κρύο..

αυτό πως με επηρεάζει; Σκέφτηκα να πάρω έναν μικρό  έτσι ώστε να τον έχω στο σαλόνι για παράδειγμα που έχουμε και τον κλιματισμό ή αντίστοιχα στο δωμάτιο...

τι αφυγραντηρε χρειάζομαι; Κάποια πρόταση;

Δημοσ.

Τις επόμενες μέρες θα προχωρήσω σε αγορά αφυγραντήρα για πρώτη φορά και έχω πελαγωσει.

Πήρα μια προσφορά για τον juro pro diamond 28 στα 280 ευρώ.

Το σπίτι είναι 140 τετραγωνικα περίπου με πολύ καλή μόνωση γενικά. Δεν έχουμε ιδιαίτερο προβλημα με υγρασία στο σπίτι, αλλά η περιοχή μας (Τρίκαλα) γενικά έχει πολλή υγρασία και θέλω να βοηθήσω το καλοριφέρ για οικονομία.

Διάβασα καμμία 10αρια σελίδες εδώ, και δεν βλέπω ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους juro pro. Αξίζουν σαν συσκευές ή θα την πατήσω? Με μια σύγκριση που έκανα με τον ανταγωνισμό, αυτό που παρατήρησα είναι ότι για τα ίδια λίτρα, έχει πολύ μικρότερη κατανάλωση στα 320W (το προσπέκτους λέει για αποκλειστική τεχνολογία Panasonic στον συμπιεστή αλλά δεν γνωρίζω αν είναι μαρκετιστικο ή αληθινό).

Οποιαδήποτε βοήθεια ή πρόταση θα ήταν καλοδεχούμενη

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, bugsbunnie είπε

Καλησπέρα,

Δεν μου φαίνεται λογικό να συμβαίνει κάτι τέτοιο .  Αν σκεφτείς ότι το android 9 είναι λειτουργικό που υπάρχει στην αγορά απο τον Αύγουστο του 2018 και πλέον φτάσαμε στο android 10 . Να χε βγει μόλις τώρα θα μπορούσε να υπήρχε θέμα ασυμβατότητας . Μήπως έχει κάποιο θέμα ο αφυγραντήρας σου ή κάποιο άλλο θέμα με το δίκτυο σου ; Μαζί τους μίλησες ; 

19 λεπτά πριν, manos89 είπε

Αρχικά ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Θα ήταν ωραίο extra το wi-fi, αλλά δεν είναι απαραίτητο (έχω android 10 οπότε μπορεί να μην δουλεύει κιόλας ο inventor).
Ο χώρος μου λογικά θα έχει πάνω από 15 βαθμούς (Αθήνα είναι με θέρμανση, τι στο καλό;)
Για τον inventor το αρνητικό που διάβασα είναι ο θόρυβος επειδή τρίζουν τα πλαστικά του.

Αν θες να έχει wi-fi τότε δες τον Inventor .    Αν όχι μπορείς να δεις και τον Morris . Δες τους αν μπορείς και απο κοντά σε κανένα κατάστημα και αν γίνεται βάλτους σε λειτουργία να τους ακούσεις  . 

Τον Meaco δεν θα τον κοιτούσα . Μικρή εγγύηση 3 χρόνια και αρκετά ακριβώς συγκριτικά με τους άλλους δύο που κοιτάς . 

Δημοσ.
Στις 15/11/2019 στις 6:02 ΜΜ, yositosi είπε

Για εμένα, αν κάποιος βάζει "υποχρεωτική" συντήρηση, είτε πάει να κάνει αρπαχτή, είτε το έχει δεδομένο ότι θα χαλάσει η συσκευή και πρακτικά σε βάζει να προπληρώσεις έτσι το κόστος αντικατάστασης!

Σαν τα juro Pro που δίνουν 5ετή εγγύηση αρκεί κάθε χρόνο να τα κάνεις service σε επίσημο αντιπρόσωπο?

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Dhmhtrhsg2 είπε

Καλησπέρα.

αρχικα δηλώνω ότι είμαι εντελώς άσχετος με αφυγραντηρες. Έχω ακούσει για την αίσθηση ζεστασιάς και τα υπόλοιπα θετικά τους..

Πρακτικά με ενδιαφέρει να τον βάζω σε ένα μικρή δωμάτιο για να μπορώ να στεγνώνω τα ρούχα μου τον χειμώνα.

εφοσον θα τον έχω όμως φυσικά και θα κάνω την κανονική του χρήση.. 

το πρόβλημα είναι όμως ότι στο σπίτι ζεσταινόμαστε με κλιματιστικό το οποίο είναι το ένα στο σαλόνι κι το άλλο  στο δωμάτιο. Επομένως όταν είμαστε σαλόνι έχουμε κλειστή την πόρτα για να κρατάει την ζέστη. Το υπόλοιπο σπίτι είναι κρύο..

αυτό πως με επηρεάζει; Σκέφτηκα να πάρω έναν μικρό  έτσι ώστε να τον έχω στο σαλόνι για παράδειγμα που έχουμε και τον κλιματισμό ή αντίστοιχα στο δωμάτιο...

τι αφυγραντηρε χρειάζομαι; Κάποια πρόταση;

Εχεις μετρήσει την υγρασία στο σαλόνι ; Πάει πάνω απο 60 % ; Αν δεν πάει δεν έχεις ανάγκη την αφύγρανση στο σαλόνι οπότε μόνο για τα ρούχα . Πόσα τετραγωνικά είναι ο χώρος όπου θα στεγνώνεις τα ρούχα ;
Αν πάει πάνω απο 60 % τότε :
Πόσα τετραγωνικά είναι το σαλόνι ;  Έχεις κουφώματα σύγχρονα (π.χ αλουμινίου ή PVC) ; Ανοιγόμενα ή συρόμενα ;

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, savas_71 είπε

Σαν τα juro Pro που δίνουν 5ετή εγγύηση αρκεί κάθε χρόνο να τα κάνεις service σε επίσημο αντιπρόσωπο?

Κάποιος ανέφερε ότι ζητάνε 20€. Οπότε στην 5ετία, μιλάμεγια 100€ εξτρα από το πουθενά... Το κόστος αγοράς για τον εισαγωγέα μιας νέας συσκευής είναι σε αυτά ή και λιγότερα χρήματα! Εσένα δεν σου κάθεται κάπως;;;

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, savas_71 είπε

Πού το διάβασες αυτό;  Η αλήθεια έιναι ότι δεν έχω καταφέριε να βρω τους όρους εγγύησης της juro pro .  Στο Site το μόνο που αναφέρουν είναι η διάρκεια της εγγύησης και τίποτα άλλο. 

Μόλις τώρα, yositosi είπε

Κάποιος ανέφερε ότι ζητάνε 20€. Οπότε στην 5ετία, μιλάμεγια 100€ εξτρα από το πουθενά... Το κόστος αγοράς για τον εισαγωγέα μιας νέας συσκευής είναι σε αυτά ή και λιγότερα χρήματα! Εσένα δεν σου κάθεται κάπως;;;

Γράφουν στους όρους υποχρεωτική συντήρηση ή απλά ένας το είπε ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, Dare-Devil είπε

Πού το διάβασες αυτό;  Η αλήθεια έιναι ότι δεν έχω καταφέριε να βρω τους όρους εγγύησης της juro pro .  Στο Site το μόνο που αναφέρουν είναι η διάρκεια της εγγύησης και τίποτα άλλο. 

Γράφουν στους όρους υποχρεωτική συντήρηση ή απλά ένας το είπε ;

το γράφουν ρητά. Το είχα ανεβάσει κάποιες σελίδες πίσω. Εχω τις κάρτες εγγύησης και από περσινό και από φετινό μοντέλο (Perla 22l / Eco25). Για το ποσό, το ανέφερε ένα παιδί που ρώτησε.

Γενικά αυτό με τις Online αναγραφές εγώ το θεωρώ επικίνδυνο!!! Από όσο γνωρίζω, και ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος, κάθε προιόν πρέπει να συνοδεύεται από έγγραφη εγγύηση μαζί με τη συσκευή όπου να δηλώνονται οι βασικοί όροι αλλά και η διάρκεια αυτής! Το Online μπορεί σήμερα να είναι έτσι, και αύριο γιουβέτσι και άντε να αποδείξεις στο τέλος ότι δεν είσαι ιπποπόταμος.

edit... ορίστε και η κάρτα εγγύησης τους.

IMG_20191105_185930.jpg

Επεξ/σία από yositosi
  • Sad 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, HERTHAN είπε

Tελικα παρηγγειλα κι εγω τον Morris MDP20300i απο Κωτσοβολο στα 203,36.

Ελπίζω να μην κλαίμε παρέα 😂🤣

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
55 λεπτά πριν, manos89 είπε

Για του τριγμούς που αναφέρεις αυτό έχει να κάνει με το αν έχεις κουμπώσει σωστα λεκάνη και φίλτρο κατα άλλα δεν είχα κάποιο πρόβλημα!

37 λεπτά πριν, Dare-Devil είπε

Δεν μου φαίνεται λογικό να συμβαίνει κάτι τέτοιο .  Αν σκεφτείς ότι το android 9 είναι λειτουργικό που υπάρχει στην αγορά απο τον Αύγουστο του 2018 και πλέον φτάσαμε στο android 10 . Να χε βγει μόλις τώρα θα μπορούσε να υπήρχε θέμα ασυμβατότητας . Μήπως έχει κάποιο θέμα ο αφυγραντήρας σου ή κάποιο άλλο θέμα με το δίκτυο σου ; Μαζί τους μίλησες ; 

Αν θες να έχει wi-fi τότε δες τον Inventor .    Αν όχι μπορείς να δεις και τον Morris . Δες τους αν μπορείς και απο κοντά σε κανένα κατάστημα και αν γίνεται βάλτους σε λειτουργία να τους ακούσεις  . 

Τον Meaco δεν θα τον κοιτούσα . Μικρή εγγύηση 3 χρόνια και αρκετά ακριβώς συγκριτικά με τους άλλους δύο που κοιτάς . 

Άπλα θα σου πώ ότι είχα το ΝΟΤΕ9 με έκδοση 8 και δούλευε κανονικά και όταν πήρα το ΝΟΤΕ10 με έκδοση 9 ήρθε το τέλος!!! Και αυτό το πρόβλημα το αναφέρουν πολλοί χρήστες ακόμα και στα σχόλια που έχει στο google play! Επίσης το ίδιο πρόβλημα παρουσιάζεται και το midea a/c , στην αρχή έπαιζε και μετά το τέλος... και τα δύο έχουν πανομοιότυπο πρόγραμμα με άλλη ονομασία!

Και τα δύο τα βλέπω συνδεμένα με το δίκτυο του σπιτιού αλλά δεν τα βλέπουν οι εφαρμογές! Τραγικό εν έτη 2019 και σε πολύ λίγο 2020...

Ισχύει αυτό με τη συντήρηση ειδικά σε αυτά που έχουν κομπρεσορα

Επεξ/σία από bugsbunnie
  • Like 2
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Dare-Devil είπε

καλά μην το κόβεις κιόλας ;) ! Επίσημα δηλώνει support ως android 6. Αρκετοί χρήστες το σέρνουν, άλλοι δεν έχουν κανένα θέμα. Γενικά σαν εφαρμογή έχει μια τάση να ενημερώνεται περιστασιακά και που... 

image.png.633620bc914627fc60471e30109a0484.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...