Προς το περιεχόμενο

Απορίες και συμβουλές για αφυγραντήρα

pp6210

Προτεινόμενες αναρτήσεις

5 ώρες πριν, βασιλιάς βάτραχος είπε

Καλησπερα στην παρεα, θα ηθελα να ρωτησω εαν καποιος γνωριζει κατι για τον Emide PD27E 

κανεις?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 9,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

To Carrier του Κουστοβολου στα 99, τραβαει αρκετο ρευμα σε σχεση με εναν με ποιοτικο κομπεσορα. Μπηκα στην carrier. Οποτε να ξερετε τραβαει πιο πολυ ρευμα για τα κιβηκα του. Νομιζω δεν αξιζει

Καλημέρα, θέλω να αγοράσω έναν αφυγραντηρα κυρίως για το στέγνωμα των ρούχων. Το σπίτι μου είναι 47τμ² και αποτελείται από ένα δωμάτιο περίπου 16τμ² και μια σαλονοκουζινα 25τμ².. Έχετε κάποια οικονομική πρόταση μέχρι 150 ευρώ; έχω καταλαξη στο συγκεκριμένο https://www.skroutz.gr/s/10112472/Singer-SDHM-12DI.html 

Μιας και έχει και ιονιστη. Μετά είδα και αυτό του κωτσοβολου στα 99 αλλά δεν έχει ούτε ιονιστη αλλά ούτε και λειτουργια στεγνώματος. 

Μετά από αρκετό διάβασμα εδώ μέσα και ψάξιμο, ανάμεσα στους

https://www.skroutz.gr/s/14027007/Puredry-PD-20L-Design-Low-Energy-Face-Lift.html#reviews

https://www.skroutz.gr/s/12641395/Inventor-EVA-II-PRO-EP3-WiFi-20L.html#reviews

Υπάρχουν σημαντικές-αξιόλογες διαφορές (εξαιρώντας το wifi) ή όποιον από τους δύο και να πάρω θα έχω καλό αποτέλεσμα?

Ομολογώ ότι την PureDry δεν την γνώριζα σαν μάρκα

46 λεπτά πριν, Sebu είπε

Μετά από αρκετό διάβασμα εδώ μέσα και ψάξιμο, ανάμεσα στους

https://www.skroutz.gr/s/14027007/Puredry-PD-20L-Design-Low-Energy-Face-Lift.html#reviews

https://www.skroutz.gr/s/12641395/Inventor-EVA-II-PRO-EP3-WiFi-20L.html#reviews

Υπάρχουν σημαντικές-αξιόλογες διαφορές (εξαιρώντας το wifi) ή όποιον από τους δύο και να πάρω θα έχω καλό αποτέλεσμα?

Ομολογώ ότι την PureDry δεν την γνώριζα σαν μάρκα

Και γω θα ήθελα μια γνώμη ακόμα παιδιά αν δεν σας κάνει κόπο. .. ευχαριστώ! 

Καλημέρα,

Προσωπικά έχω πάρει την EVA και μέχρι στιγμής έχω δει τεράστια διαφορά στο σπίτι και στη θερμοκρασία αλλά και στη ποιότητα του αέρα, το wifi πολύ βολικό όταν λείπεις πολλές ώρες από το σπίτι και το ενεργοποιείς κανά δίωρο πριν γυρίσεις...το μόνο μείον είναι η δεξαμενή που θεωρώ ότι είναι μικρή και αν έχεις πολύ υγρασία γεμίζει σε χρόνο dt! Σχετικά αθόρυβο και καλύπτει πολύ χώρο! Στα ρούχα κάνει τρομερή δουλειά και πολύ γρήγορα! Μεγάλο συν η 5ετια εγγύηση!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, bugsbunnie είπε

Καλημέρα,

Προσωπικά έχω πάρει την EVA και μέχρι στιγμής έχω δει τεράστια διαφορά στο σπίτι και στη θερμοκρασία αλλά και στη ποιότητα του αέρα, το wifi πολύ βολικό όταν λείπεις πολλές ώρες από το σπίτι και το ενεργοποιείς κανά δίωρο πριν γυρίσεις...το μόνο μείον είναι η δεξαμενή που θεωρώ ότι είναι μικρή και αν έχεις πολύ υγρασία γεμίζει σε χρόνο dt! Σχετικά αθόρυβο και καλύπτει πολύ χώρο! Στα ρούχα κάνει τρομερή δουλειά και πολύ γρήγορα! Μεγάλο συν η 5ετια εγγύηση!

Ποιο εχεις φιλε μου? Το 16αρι ή το 20αρι? Τι χωρο καλυπτεις και ποσες ωρες δουλευει για να τον "καθαρισει". Με τι υγρασια χωρου ξεκινάς, στους ποσο % βαζεις στοχο και τι θερμοκρασια χωρου εχεις?

Για να καταλαβουμε περιπου πως αποδιδει, υπο ποιες συνθηκες, σε ποσα τετραγωνικα και πιο μοντελο το μικρο ή το μεγαλο.

Γιατι η inventor στο site της δινει ιδιες ροες αερα και στο 16αρι και στο 20αρι

https://www.inventoraircondition.gr/afygrantires/eva-ii-pro-wi-fi

Επεξ/σία από Sebu

Τελικά ρε παιδιά δεν είδα και καμιά προσφορά της προκοπής ελέω και βλακ φρηδέι... 

'Εχει πετύχει κάποιος κάτι που να αξίζει με ταβάνι τα 150 ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τϊποτα ιδιαίτερο σε προσφορά. Ίσως ο Puredry PD 20L Facelift στα 219,00€ να είναι καλή προσφορά, αλλά προσωπικά αν δεν ξέρω τις καταναλώσεις δεν μπορώ να τον προτείνω. Μπορεί να πας για μαλλί και να βγείς κουρεμένος. Οι μόνοι τσεκαρισμένοι σε καταναλώσεις με τα + και - τους είναι οι Inventor και βέβαια οι Meaco. Ο Meaco 20L Platinum  π.χ. μπορεί να κάνει 70€ παραπάνω απ' τον ανταγωνισμό αλλά η αποδεδειγμένα χαμηλή του κατανάλωση είναι σίγουρο πως θα σε φουλ χρήση θα σου βγεί μια η άλλη.

Επεξ/σία από Basinga

Υπερβολικες τιμες, οντως καμια προσφορα στους "καλους".

Επιπλεον καπου πηρε το ματι μου οτι οι καλοι ειχαν παιξει περσι το Γεναρη αρκετα φθηνοτερα εως και 50 ευρω κατω. Δλδ ισως εκμεταλλευονται τωρα τα μαγαζια την ληξη φθινοπωρου/εναρξη χειμωνα και την εγ γενει κριση που ο Ελληνας δεν θερμαινει επαρκως το σπιτι του με πετρελαιο/αεριο που παρεχει και την καλυτερη θερμανση για να στεγνωσει ενα σπιτι ομοιομορφα και βαρανε τους αφυγραντηρες.

Η καλυτερη λυση ειναι ισως off season που δεν εχουν ζητηση και πεφτουν οι τιμες πχ τελος ανοιξης και καλοκαιρι.

Για τον Morris MDE-16290  έχουμε κάποια γνώμη ; 

Ουσιαστικά θα χρησιμοποιηθεί μόνο σε Υ/Δ και σε κλειστό δωμάτιο για στέγνωμα ρούχων 

1 ώρα πριν, Sebu είπε

Ποιο εχεις φιλε μου? Το 16αρι ή το 20αρι? Τι χωρο καλυπτεις και ποσες ωρες δουλευει για να τον "καθαρισει". Με τι υγρασια χωρου ξεκινάς, στους ποσο % βαζεις στοχο και τι θερμοκρασια χωρου εχεις?

Για να καταλαβουμε περιπου πως αποδιδει, υπο ποιες συνθηκες, σε ποσα τετραγωνικα και πιο μοντελο το μικρο ή το μεγαλο.

Γιατι η inventor στο site της δινει ιδιες ροες αερα και στο 16αρι και στο 20αρι

https://www.inventoraircondition.gr/afygrantires/eva-ii-pro-wi-fi

Το 20αρι έχω για 90τμ σπίτι, την πρώτη μέρα έπαιξε 24 ώρες, τον άδειασα δύο φορές απο 3λιτρα περίπου η φορά και πήγε στα 50 η υγρασία απο 73! Στόχο δεν βάζω γιατί βάζω το σμαρτ που το ρυθμίζει μόνο του 45 με 55, θερμοκρασία χώρου 20+ και με πολύ καλή μόνωση το σπίτι! τώρα πλέον τον ανοίγω το απόγευμα αφού έχει στρώσει το σπίτι και παίζει όλο το βράδυ αν και κλείνει πολλές φορές μόνος του!

Α και κάτι άλλο, έχει φλοτέρ οπότε αν γεμίσει η δεξαμενή σταματάει μόνος του!

1 ώρα πριν, Sebu είπε

Υπερβολικες τιμες, οντως καμια προσφορα στους "καλους".

Επιπλεον καπου πηρε το ματι μου οτι οι καλοι ειχαν παιξει περσι το Γεναρη αρκετα φθηνοτερα εως και 50 ευρω κατω. Δλδ ισως εκμεταλλευονται τωρα τα μαγαζια την ληξη φθινοπωρου/εναρξη χειμωνα και την εγ γενει κριση που ο Ελληνας δεν θερμαινει επαρκως το σπιτι του με πετρελαιο/αεριο που παρεχει και την καλυτερη θερμανση για να στεγνωσει ενα σπιτι ομοιομορφα και βαρανε τους αφυγραντηρες.

Η καλυτερη λυση ειναι ισως off season που δεν εχουν ζητηση και πεφτουν οι τιμες πχ τελος ανοιξης και καλοκαιρι.

Χρυσός κανόνας αυτό. Όσοι έχουν μείνει με στοκ, ρίχνουν τιμές. Αν έχουν και ανάγκη από φράγκα για ρευστότητα ρίχνουν ακόμα περισσότερο τις τιμές. 

41 λεπτά πριν, bugsbunnie είπε

Το 20αρι έχω για 90τμ σπίτι, την πρώτη μέρα έπαιξε 24 ώρες, τον άδειασα δύο φορές απο 3λιτρα περίπου η φορά και πήγε στα 50 η υγρασία απο 73! Στόχο δεν βάζω γιατί βάζω το σμαρτ που το ρυθμίζει μόνο του 45 με 55, θερμοκρασία χώρου 20+ και με πολύ καλή μόνωση το σπίτι! τώρα πλέον τον ανοίγω το απόγευμα αφού έχει στρώσει το σπίτι και παίζει όλο το βράδυ αν και κλείνει πολλές φορές μόνος του!

Α και κάτι άλλο, έχει φλοτέρ οπότε αν γεμίσει η δεξαμενή σταματάει μόνος του!

Πάντως είσαι στους τυχερούς μιας και έχεις πολύ καλόβολες συνθήκες στο χώρο σου, οπότε μπορείς να έχεις αφύγρανση με χαμηλό κόστος μιας και ευνοείται αρκετά η συσκευή ώστε να αποδίδει ;) 

Όντως το σπίτι είναι σωστά φτιαγμένο και έτσι όπως πάει το πράμα παίζει να μην βάλω και πετρέλαιο φέτος γιατί είδα να ζεσταίνεται το σπίτι με τον αφυγραντήρα και δεν το περιμένα τέτοια διαφορά... Παρεπιπτόντως μένω Παλλήνη και αυτές τις μέρες έχουμε και παρα πολύ υγρασία!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...