Προς το περιεχόμενο

Απορίες και συμβουλές για αφυγραντήρα

pp6210

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Παιδιά μετά από 50 ώρες περίπου έβγαλα 6 λίτρα. Είναι καλά ; σχετική υγρασία περίπου στο 55-60%.

Με τετοια υγρασια ειναι πολυ καλα.
Όχι τώρα έχω τόσο... Λογικά πριν είχα πιο πολύ, σήμερα πήρα υγρόμετρο
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όχι τώρα έχω τόσο... Λογικά πριν είχα πιο πολύ, σήμερα πήρα υγρόμετρο

τραβαει απο ολο το σπιτι;
Τον έχω βάλει στο παιδικό δωμάτιο, όταν κλείνω την πόρτα σταματάει να λειτουργεί γιατί πιάνει το 50%. Τώρα την έχω ανοιχτή άρα τραβάει από όλα τα σπίτι. Είναι καλά η θέλει να τον πάω στο χώλ;

Μιλάμε για χώλ γήπεδο σχέδιο των παλιών σπιτιών.

Τον έχω βάλει στο παιδικό δωμάτιο, όταν κλείνω την πόρτα σταματάει να λειτουργεί γιατί πιάνει το 50%. Τώρα την έχω ανοιχτή άρα τραβάει από όλα τα σπίτι. Είναι καλά η θέλει να τον πάω στο χώλ;

Μιλάμε για χώλ γήπεδο σχέδιο των παλιών σπιτιών.

στη μεση του σπιτιου με ανοιχτες τις πορτες...μετα βαλε το υγρομετρο στο πιο μακρινο δωματιο και παρακολουθα.

στη μεση του σπιτιου με ανοιχτες τις πορτες...μετα βαλε το υγρομετρο στο πιο μακρινο δωματιο και παρακολουθα.

Το εκανα ...σε ολο το σπιτι εχω 60%,να υποθεσω οτι ειναι καλα η θελει και πιο κατω ;

Το εκανα ...σε ολο το σπιτι εχω 60%,να υποθεσω οτι ειναι καλα η θελει και πιο κατω ;

Οι κανονικές συνθήκες είναι 45— 55. Αλλά και το 60 που βλέπεις μπορεί να είναι και λιγότερο οπότε είσαι μια χαρά.

Οι κανονικές συνθήκες είναι 45— 55. Αλλά και το 60 που βλέπεις μπορεί να είναι και λιγότερο οπότε είσαι μια χαρά.

Τοσο χαμηλα ; Καπου ειχα διαβασει οτι τα μωρα θελουν λιγο παραπανω υγρασια αλλα δεν ειμαι και σιγουρος !

Παντως για 2 ημερες ειναι καλα,ηδη κοιμαμαι καλυτερα!

Τοσο χαμηλα ; Καπου ειχα διαβασει οτι τα μωρα θελουν λιγο παραπανω υγρασια αλλα δεν ειμαι και σιγουρος !

Παντως για 2 ημερες ειναι καλα,ηδη κοιμαμαι καλυτερα!

Για αυτό ρώτα παιδίατρο. Αν και νομίζω ότι ισχύει μόνο όταν το παιδί έχει λαρυγκίτιδα.

Για την κατανάλωση τι είδες; Σε ποιά σκάλα είναι τα 600+w;;;; Γιατί εγώ είδα κάτι παράξενο και επιφυλάσσομαι να το μελετήσω πριν γράψω σχόλιο για αυτό.

Για αυτό ρώτα παιδίατρο. Αν και νομίζω ότι ισχύει μόνο όταν το παιδί έχει λαρυγκίτιδα.

Για την κατανάλωση τι είδες; Σε ποιά σκάλα είναι τα 600+w;;;; Γιατί εγώ είδα κάτι παράξενο και επιφυλάσσομαι να το μελετήσω πριν γράψω σχόλιο για αυτό.

καλα θα ρωτησω...Λοιπον στην πρωτη σκαλα καει 380 περιπου και στην δευτερη 690 χωρις τον ιονιστη ανοιχτο..Τι παραξενο ειδες για πες ;;;;

Υπάρχει η χαμηλή σκάλα - αρκετά αθόρυβη, αλλά δεν έχει άμεσο αποτέλεσμα.

Η δεύτερη σκάλα - κάνει περισσότερο θόρυβο αλλά ρουφάει αρκετά γρήγορα την υγρασία.

Η σκάλα "Στέγνωμα ρούχων". Εδώ υπάρχει πιο πολύς θόρυβος, βγαίνει περισσότερος αέρας (και δεν νομίζω ότι είναι μόνο η ιδέα μου).

Και λέω τώρα. Πως γίνεται η δεύτερη σκάλα και το "Στέγνωμα ρούχων" να τραβάνε το ίδιο ρεύμα;;;;; Από τη στιγμή που ο ανεμιστήρας δουλεύει διαφορετικά!!!!

Ααα, όταν ανάβεις τον ιονιστή δεν επηρεάζεται η κατανάλωση, αλλά δεν ξέρω καθολου πως  λειτουργεί ο ιονιστής.

<p>Υπάρχει η χαμηλή σκάλα - αρκετά αθόρυβη, αλλά δεν έχει άμεσο αποτέλεσμα.</p>

<p>Η δεύτερη σκάλα - κάνει περισσότερο θόρυβο αλλά ρουφάει αρκετά γρήγορα την υγρασία.</p>

<p>Η σκάλα "Στέγνωμα ρούχων". Εδώ υπάρχει πιο πολύς θόρυβος, βγαίνει περισσότερος αέρας (και δεν νομίζω ότι είναι μόνο η ιδέα μου).</p>

<p> </p>

<p>Και λέω τώρα. Πως γίνεται η δεύτερη σκάλα και το "Στέγνωμα ρούχων" να τραβάνε το ίδιο ρεύμα;;;;; Από τη στιγμή που ο ανεμιστήρας δουλεύει διαφορετικά!!!!</p>

<p> </p>

<p>Ααα, όταν ανάβεις τον ιονιστή δεν επηρεάζεται η κατανάλωση, αλλά δεν ξέρω καθολου πως  λειτουργεί ο ιονιστής.</p>

Αυτο με τα ρούχα δεν το έβαλα καθόλου γιατί δεν βάζουμε ρούχα βρεγμενα μέσα. Θα κάνω πάλι μέτρηση και θα ενημερώσω.

Καλημερα και απο εμενα.

Εχω διαβασει ολο το ποστ και τελικα δεν ειμαι σιγουρος ακομα τι τεχνολογια αφυγραντηρα να παρω.

Το σπιτι ειναι 70 τμ και εχω θεμα με υγρασια χειμωνα-καλοκαιρι(δεν υπαρχει διαρροη η κατι παρομοιο).

Ειχα καταληξει για desiccant αλλα με προβληματιζει για το καλοκαιρι το οτι βγαζει +10 βαθμους τον αερα

και φυσικα δεν θελω να ζεσταινω και αλλο τον ηδη ζεστο χωρο μου.

Απο την αλλη τα μοντελα με το κομπρεσερ νομιζω δεν θα κανουν δουλεια για το λογο οτι τον χειμωνα οταν δεν

λειτουργει το καλοριφερ το σπιτι εχει 16-18 βαθμους.

Τελικα οντως οι desiccant ανεβαζουν τοσο πολυ την θερμοκρασια του χωρου ετσι ωστε να ειναι προβλημα για το καλοκαιρι η' ανεβαζει μονο 1 βαθμο οπως καπου στο ποστ αναφερθηκε?

Ευχαριστω.

Καλημερα και απο εμενα.

Εχω διαβασει ολο το ποστ και τελικα δεν ειμαι σιγουρος ακομα τι τεχνολογια αφυγραντηρα να παρω.

Το σπιτι ειναι 70 τμ και εχω θεμα με υγρασια χειμωνα-καλοκαιρι(δεν υπαρχει διαρροη η κατι παρομοιο).

Ειχα καταληξει για desiccant αλλα με προβληματιζει για το καλοκαιρι το οτι βγαζει +10 βαθμους τον αερα

και φυσικα δεν θελω να ζεσταινω και αλλο τον ηδη ζεστο χωρο μου.

Απο την αλλη τα μοντελα με το κομπρεσερ νομιζω δεν θα κανουν δουλεια για το λογο οτι τον χειμωνα οταν δεν

λειτουργει το καλοριφερ το σπιτι εχει 16-18 βαθμους.

Τελικα οντως οι desiccant ανεβαζουν τοσο πολυ την θερμοκρασια του χωρου ετσι ωστε να ειναι προβλημα για το καλοκαιρι η' ανεβαζει μονο 1 βαθμο οπως καπου στο ποστ αναφερθηκε?

Ευχαριστω.

Καλησπερα. βρε φιλε τι λες ; Τι +10  ;;;; Αν ηταν ετσι να μην αναψω καθολου το αεριο..

+1 βαθμο ειναι ολο ολο μην ακους τι γραφουν εδω μεσα..!!!

ΑΦου εγω τον εχω , το πολυ +2 να ειναι εκει που τον εχεις τοποθετησει !!!

Το καλοκαριι αποκλειται να ανεβαζει την θερμοκρασια +10,δεν ειναι κλιμα εναν ανεμιστηρα εχει το μηχανημα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...