panther_512 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Έχουμε τον Meaco Platinum 20L. Υποθέτω ότι είναι πιό θορυβώδης από τον Zambezi. 1
mkougis Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Έχουμε τον Meaco Platinum 20L. Υποθέτω ότι είναι πιό θορυβώδης από τον Zambezi.Έχω κι εγω γύρω στους 19°. Να βάλω κι εγώ με κομπρέσορα λόγω χαμηλότερης κατανάλωσης; Εσάς μπαίνει συχνά σε λειτουργία απόψυξης;
Antonis patra Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 1 εβδομαδα μετα την πρωτη χρηση του Meaco dd8l εχοντας γεμισει καμποσα μπιτονια απιονισμενο νερο πανω απο 30λιτρα πλεον τον αφηνω στην 1η σταγονα 60% υγρασια 2 fan και σβηνει κατα την διαρκεια της ημερας ειδικα οταν ανοιγω το σπιτι να αεριστει και αναβει ξανα το βραδακι. Ανα μισαωρο κανει check και σβηνει παλι. Το σπιτι ζεσταινει ευκολα με το καλοριφερ πλεον και μενει ζεστο πολλες ωρες. Οι μουχλες στους τοιχους σταματησαν να προχωρουν και πιστευω πως πηρα ενα πολυ λειτουργικο μηχανημα και ο θορυβος στην 1 σκαλα ειναι σαν ενος ανεμιστηρα στο 1 και η μυρωδια αν δεν τον κουνας οταν λειτουργει και δεν βρεχεται ο ζεολιθος δεν μυριζει σχεδον καθολου, το τσεκαραμε με επισκεπτες που δεν καταλαβαν διαφορα σε μυρωδια μονο το πιο ζεστο περιβαλον. Η θερμοκρασια που τον λειτουργω ειναι απο 13 μεχρι 20 και αποδοση 250γρ+ την ωρα. Ευχαριστω τους φιλους του φορουμ για τις σωστες συμβουλες. *Οποιος φιλος μενει πατρα και θελει να δει το μηχανημα ή να ακουσει τον θορυβο για να διευκολυνθει στην αποφαση του ευχαριστως.!
panther_512 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Έχω κι εγω γύρω στους 19°. Να βάλω κι εγώ με κομπρέσορα λόγω χαμηλότερης κατανάλωσης; Εσάς μπαίνει συχνά σε λειτουργία απόψυξης; Mε 19 βαθμούς δεν μπαίνει ποτέ σε λειτουργία απόψυξης
panther_512 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Στο επίσημο site της meaco έχει αναλυτικούς πίνακες απόδοσης για τον κάθε αφυγραντήρα τους. https://www.meaco.com/dehumidifier/home-dehumidifiers/meaco-dd8l-zambezi https://www.meaco.com/dehumidifier/home-dehumidifiers/meaco-20l-low-energy-dehumidifier-is-a-which-best-buy-2014-and-2015 Όσον αφορά τον Zambezi και τον 20L Platinum, για θερμοκρασία 20 βαθμών, ο 20L ρουφάει 7.6 λίτρα με 216W με υγρασία 60%, ενώ ο Zambezi ρουφάει 8 λίτρα με 656W. Συνεπώς για τέτοια θερμοκρασία σπιτιού σαφώς και ο 20L είναι καλύτερος. Σε καμία περίπτωση όμως δεν κάνει λιγότερο θόρυβο. Τον 20L τον έχουνε στα 46db, που είναι ο θόρυβος της δεύτερης σκάλας του Zambezi.
mkougis Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Μήπως γνωρίζεις αν είναι καλύτερα να πάω σε κάποιον inventor που μπορεί και να εχει ιονιστή;
Kostas93 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 γρήγορη ερώτηση, budget 200 ευρώ μαξκαταστημα μόνο κωτσοβολος (κατ αναγκη )χώρος ~25τμ2 (αλλά με την προϋπόθεση να μπορεί να καλύψει και παραπάνω για αν χρειαστεί για πουθενά αλλου)ξεχώρισα αυτόν μέχρι στιγμής http://www.kotsovolos.gr/site/air-condition-heaters/afigranthres/169361-toyotomi-tde18djiκαι για να μη μπαίνετε αδικα στο link είναι ο Toyotomi TDE18DJI Ισχύς 300 WattΙονιστής ΔιαθέτειΣύνδεση Αποχέτευσης Υποστηρίζεται Λειτουργία με συμπιεστήΓια χώρους έως 70 m2 Κυβικά Μέτρα Κάλυψης 196 m3Επίπεδο Θορύβου 43 - 47 Db Δυνατότητα Αφύγρανσης 18lt/24h Χρονοδιακόπτης Διαθέτει Τύπος Φίλτρου Πλενόμενο προφίλτρο Σκόνης και Φίλτρο Ενεργού Άνθρακα Ταχύτητες 2 Χρώμα Λευκό Επιπλέον Δοχείο συλλογής υγρασίας 4.2lt Βάρος σε Kg 11.8 Διαστάσεις σε mm ( Υ x Π x Β) 548 x 322 x 246 Εγγύηση Προμηθευτή 5 έτη skroutz https://www.skroutz.gr/s/10551042/Toyotomi-TDE-18DJI.html το εχει μονο στον κωτσο υπάρχει κάτι καλύτερο από το συγκεκριμένο κατάστημα και μεχρι αυστηρά αυτό το άνω όριο χρημάτων; ευχαριστώ εκ των προτέρων
sanaeriko Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Καλημέρα. Σε δωμάτιο περίπου 7 τ.μ κάθε πρωί που ξυπνάω βλέπω πως το κούφωμα αλουμινίου είναι συνέχεια υγρό,σαν να έχει βραχεί.Και η μια πλευρα του τοίχου έχει στάξει σαν δάκρυ απο πάνω προς τα κάτω. Είνα εσωτερικό θέμα υγρασίας η υπάρχει κάποια διαρροη?Ακριβώς απο πάνω έχω ταράτσα(φτιαγμένη και με μόνωση υποτίθεται)και πίσω απ τον τοίχο είναι η εξωτερική πλευρά της πολυκατοικίας.Πιστευετε με την αγορά ενος αφυγραντήρα θα λυθει/περιοριστεί το πρόβλημα?
panther_512 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Μήπως γνωρίζεις αν είναι καλύτερα να πάω σε κάποιον inventor που μπορεί και να εχει ιονιστή; Όχι δεν γνωρίζω. Η μόνη προσωπική εμπειρία που έχω είναι με τον Meaco 20L platinum.
skoudinio Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Καλημέρα για όποιον ενδιαφέρεται έπεσε η τιμή του αρκετά https://www.skroutz.gr/s/9535868/Inventor-Eva-II-E2-ION16L.html?from=account_notifications.
besddimo Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Αφυγραντήρας Inventor Pemium PR1-ION21L από το you.gr με κουπόνι yellowday €219 (μόνο 5 κουπόνια ακόμη)
carlos13 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 καλησπέρα και από εμένα Για την καμαρα που βρίσκεται το πληντύριο και στεγνώνουν τα ρούχα σκεφτηκα να πάρω αφυγραντηρα εχω καταλήξει στον eva invertor 2 σε σχέση με τον meaco ddl 8l λόγω δυνατότητας αφύγρανσης κ τιμής. Το μόνο που με προβληματίζει είναι το ότι διάβασα σε μια αξιολόγηση ότι ο meaco βγάζει θερμοτερο αέρα από αυτον του περιβάλλοντος κατά 10 C ενώ ο invertor περίπου ίδιας θερμοκρασίας... Ισχύει αυτό ή όχι?
geovaspf Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Τα φώτα σας: Χώρος (υπνοδωμάτιο + υπόλοιπος χώρος) = 40 τ.μ. Θερμοκρασία: 15 βαθμοί Υγρασία: υπνοδωμάτιο 75, Υπόλοιπος χώρος 60 Θέρμανση: θερμοπομπός και η θερμοκρασία ανεβαίνει στους 18 βαθμούς Είμαι ανάμεσα στα παρακάτω 3: Χωρίς συμπιεστή: Meaco DD8L Inventor Rise R2-ION8L Με συμπιεστή: Inventor Eva II E2-ION16L Θέλω να παραγγείλω άμεσα.
gia_nnis Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Τα φώτα σας: Θέλω να παραγγείλω άμεσα. Εγω προτεινω τον rise 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα