Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και πολύ καιρό, ανά τακτά χρονικά διαστήματα μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα το Bitdefender AV. Γνωρίζει κανείς τι σημαίνει; Έχω σταματήσει να επισκέπτομαι την συγκεκριμένη σελίδα εδώ και χρόνια. Πως μπορώ να το κάνω να πάψει να εμφανίζεται;;

bd.jpg

Δημοσ.

Δεν είναι κακόβουλο. Αυτό που σου λέει είναι ότι έχει λήξει το πιστοποιητικό και δεν μπορεί να δημιουργηθεί ασφαλής σύνδεση https με το site.

Βασικά, έλεγξε και την ημερομηνία του συστήματος μήπως είναι λάθος.

• Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, micos000 είπε

Δεν είναι κακόβουλο. Αυτό που σου λέει είναι ότι έχει λήξει το πιστοποιητικό και δεν μπορεί να δημιουργηθεί ασφαλής σύνδεση https με το site.

Βασικά, έλεγξε και την ημερομηνία του συστήματος μήπως είναι λάθος.

Το έβαλα στις εξαιρέσεις, λογικά θα πάψει να μου σπάει τα νεύρα.😁

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσπάθησα να συνδεθώ στο site αλλά μου βγάζει ότι έχει γίνει shutdown από το 2019.

spacer.png

Εσένα πως σου ανοίγει;

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, micos000 είπε

Προσπάθησα να συνδεθώ στο site αλλά μου βγάζει ότι έχει γίνει shutdown από το 2019.

spacer.png

Εσένα πως σου ανοίγει;

Έτσι ακριβώς ανοίγει και σε εμένα. Το χρησιμοποιούσα παλιά για να βλέπω τα στατιστικά μου. Η πλάκα είναι ότι στο browser αναφέρει ότι έχει HTTPS. Δεν ξέρω τι ακριβώς παίζει, μάλλον κάποιο πιστοποιητικό έχει λήξει όπως είπες. Αλλά το θέμα είναι γιατί πάει να δημιουργηθεί σύνδεση με αυτό. Ποιος ξέρει...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, micos000 είπε

Μήπως έχεις κανένα addon στον browser που να τραβάει στατιστικά για παιχνίδια; Παίζεις bf4;

Όχι, το μόνο addon που έχω είναι το γνωστό Ad-Block Plus. BF 4 έπαιζα πριν από χρόνια...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...