Bladepoint Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) θελω να αγορασω μια internet security σουιτα πια να προτιμησω; για να εχω μια καλυτερη ασφαλεια Απ ολα αυτα πιο ειναι η πιο ιδανικη σουιτα; Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2021 από Bladepoint
antbyron Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Τα kaspersky και bitdefender είναι αρκετά καλά. Θα επέλεγα ανάμεσα σε αυτά τα δύο αν ήταν να αγοράσω κάποιο. 1
Bladepoint Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, antbyron είπε Τα kaspersky και bitdefender είναι αρκετά καλά. Θα επέλεγα ανάμεσα σε αυτά τα δύο αν ήταν να αγοράσω κάποιο. το bitdefender internet security θεωρειτε απο τις καλυτερες σουιτες ασφαλειας; σε σχεση με τις αλλες σουιτες ασφαλειας; Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2021 από Bladepoint 1
antbyron Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 35 minutes ago, Bladepoint said: το bitdefender internet security θεωρειτε απο τις καλυτερες σουιτες ασφαλειας; σε σχεση με τις αλλες σουιτες ασφαλειας; Ναι, βγαίνει στις πρώτες θέσεις σε θέματα ασφάλειας. Το είχα κάποια εποχή και θυμάμαι ότι ήταν λίγο βαρύ. Μετά πέρασα σε kaspersky. Γενικά γίνονται κάποιες έρευνες κάθε χρόνο από διάφορους οργανισμούς και μετράνε την αποδοτικότητα τους(όλων αυτών που παρέθεσες). Κάνε έρευνα στον διαδίκτυο και δες ποια βγαίνουν πρώτα.
D___G Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Bitdefender θεωρείται από τα εργαστήρια δοκιμών το καλύτερο, και δεύτερο με μικρή διαφορά το Kaspersky. https://www.av-comparatives.org/consumer/ https://www.av-test.org/en/ Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2021 από D___G
insomniac01 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δεν υπάρχει καλύτερο και μην πιστεύεις τις πληρωμενες λίστες. Στο χώρο εγραζομαι. Όλα είναι πληρωμένα. Θα σου πρότεινα να ρωτήσεις users στο reddit η σε καποια καθαρα τεχνολογικο φορουμ (οχι insomnia η ελληνες). Απο κει και περα, μπορεις να μεινεις με της Microsoft.
Damianus Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Κανενα. Το ενσωματωμενο στο λειτουργικο συστημα, Windows Security εχει οτι χρειαζεσαι. Εγκαθιστας και το browser addon ublock Origin και εισαι ετοιμος.
Bladepoint Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Στις 3/12/2021 στις 3:45 ΠΜ, Damianus είπε Κανενα. Το ενσωματωμενο στο λειτουργικο συστημα, Windows Security εχει οτι χρειαζεσαι. Εγκαθιστας και το browser addon ublock Origin και εισαι ετοιμος. εγω αγορασα το bitdefender internet security για 3 χρονια. 1
D___G Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Καλά έκανες κατά τη γνώμη μου. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να έχω ασφάλεια πραγματικού χρόνου όταν είμαι στο internet, και το ενσωματωμένο AV είναι μόνο για τον edge, και εκτός από αυτό διαβάζω σε ξένα forums ότι βγαίνει εκτός λειτουργίας πολύ εύκολα και έτσι μπορεί να την πατήσεις από κακόβουλα χωρίς να το καταλάβεις.
chios Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Εγώ έχω McAfee internet security 3 συσκευές 1 χρόνο, για τα 7€ που το αγόρασα μια χαρά είναι, παρα πολύ καλό και το ενσωματωμένο των Windows.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα