Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

θελω να  αγορασω μια   internet security σουιτα  πια  να προτιμησω;    για να εχω μια καλυτερη ασφαλεια 

Απ ολα αυτα  πιο ειναι η  πιο  ιδανικη   σουιτα;

image.png.fd6eecda61dda413280bfb2c7d65cc35.png
Επεξ/σία από Bladepoint
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, antbyron είπε

Τα kaspersky και bitdefender είναι αρκετά καλά. Θα επέλεγα ανάμεσα σε αυτά τα δύο αν ήταν να αγοράσω κάποιο.

το  bitdefender   internet security θεωρειτε απο τις καλυτερες  σουιτες ασφαλειας;   σε σχεση με τις αλλες σουιτες ασφαλειας;

Επεξ/σία από Bladepoint
  • Like 1
Δημοσ.
35 minutes ago, Bladepoint said:

το  bitdefender   internet security θεωρειτε απο τις καλυτερες  σουιτες ασφαλειας;   σε σχεση με τις αλλες σουιτες ασφαλειας;

Ναι,  βγαίνει στις πρώτες θέσεις σε θέματα ασφάλειας. Το είχα κάποια εποχή και θυμάμαι ότι ήταν λίγο βαρύ. Μετά πέρασα σε kaspersky. 

Γενικά γίνονται κάποιες έρευνες κάθε χρόνο από διάφορους οργανισμούς και μετράνε την αποδοτικότητα τους(όλων αυτών που παρέθεσες). Κάνε έρευνα στον διαδίκτυο και δες ποια βγαίνουν πρώτα.

Δημοσ.

Δεν υπάρχει καλύτερο και μην πιστεύεις τις πληρωμενες λίστες. Στο χώρο εγραζομαι. Όλα είναι πληρωμένα. Θα σου πρότεινα να ρωτήσεις users στο reddit η σε καποια καθαρα τεχνολογικο φορουμ (οχι insomnia η ελληνες). Απο κει και περα, μπορεις να μεινεις με της Microsoft. 

Δημοσ.

Κανενα.

Το ενσωματωμενο στο λειτουργικο συστημα,  Windows Security εχει οτι χρειαζεσαι.

Εγκαθιστας και το browser addon ublock Origin και εισαι ετοιμος.

spacer.png

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 3/12/2021 στις 3:45 ΠΜ, Damianus είπε

Κανενα.

Το ενσωματωμενο στο λειτουργικο συστημα,  Windows Security εχει οτι χρειαζεσαι.

Εγκαθιστας και το browser addon ublock Origin και εισαι ετοιμος.

spacer.png

εγω αγορασα το  bitdefender internet security  για  3 χρονια.

image.png

• Like 1
Δημοσ.

Καλά έκανες κατά τη γνώμη μου.

Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να έχω ασφάλεια πραγματικού χρόνου όταν είμαι στο internet, και το ενσωματωμένο AV είναι μόνο για τον edge, και εκτός από αυτό διαβάζω σε ξένα forums ότι βγαίνει εκτός λειτουργίας πολύ εύκολα και έτσι μπορεί να την πατήσεις από κακόβουλα χωρίς να το καταλάβεις.

Δημοσ.

Εγώ έχω McAfee internet security 3 συσκευές 1 χρόνο, για τα 7€ που το αγόρασα μια χαρά είναι, παρα πολύ καλό και το ενσωματωμένο των  Windows.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...