vaggos231 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Χαιρεται, σκεφτομαι να εγκαταστησω ενα vpn, επειδη ομως ειναι πολλες συσκευες στο δικτυο και δεν θελω να βαζω σε καθε μια. Υπαρχει καποιος τροπος να το εγκαταστησω στο router μου; Να πω οτι ως modem εχω το κλασσικο της κοσμοτε με 100αρα γραμμη. Μπορω να το βαλω στο router? και αν ναι, τι απωλειες σε ταχυτητα θα εχω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Καμία συσκευή από αυτές που δίνουν οι πάροχοι δεν υποστηρίζει VPN. Το ίδιο ισχύει και για την πλειοψηφία του εμπορίου, αλλά τουλάχιστον υπάρχουν εδώ επιλογές. Όσον αφορά την απώλεια σε ταχύτητα, εξαρτάται που θέλεις να συνδεθείς και ποια δρομολόγηση χρησιμοποιεί προς εκεί ο πάροχος της VPN υπηρεσίας. Ο Router που έχεις μπορεί να παίξει μόνο ως server και όχι ως client για να συνδεθεί σε άλλον server όπως θέλεις. Αν έχεις το version 2 ή 3, μπορεί να του βάλεις OpenWrt και να παίξει κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos231 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Έχεις μήπως κάποιο οδηγό για το πως μπορώ να το κάνω αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Υπάρχουν οι επίσημες οδηγίες του OpenWrt. Ωστόσο πρέπει να γνωρίζεις τι πρόκειται να κάνεις για να μην βρεθείς με ένα τούβλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos231 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 10 ώρες πριν, jkoukos είπε Υπάρχουν οι επίσημες οδηγίες του OpenWrt. Ωστόσο πρέπει να γνωρίζεις τι πρόκειται να κάνεις για να μην βρεθείς με ένα τούβλο. επειδη δεν εχω ιδεα οντως τι προκειται να κανω, φανταζομαι δεν εμπιπτει σε εγγυηση αν το brickαρω ετσι; καλυτερα να το αφησω λες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Ρωτάς σοβαρά αν θα έχεις εγγύηση σε λογισμικό εκτός τους κατασκευαστή της συσκευής; Όχι, δεν παίζει κάτι τέτοιο, πουθενά, ποτέ και σε κανέναν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα