komhs Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Έχω πλύνει πολλές πλάκετες ταμειακών με ava και νερό για να καθαρίσουν από λάδια και πολλά άλλα, αλλά θα βγάλεις την μπαταρία και φυσικά θα την αφήσεις μια εβδομάδα να στεγνώσει τελείως αλλά χωρίς σεσουάρ 1
navagos72 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Washing 12 Motherboards with WATER and Attempting to Fix them Στο 4:04 ξεκινάει η μπουγάδα! Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2021 από navagos72
Τέρης Α. Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 * Η οδοντόβουρτσα να είναι μαλακή, γιατί υπάρχει κίνδυνος να ξεκολλήσει κάποιο SMD εξάρτημα. Εγώ χρησιμοποιώ πινέλα χοίρου που πουλά το Πλαίσιο 8-10 τεμάχια σε διαφορετικά μεγέθη με 2ε. 1
duffyduck Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Σωστός Τέρη 👍 Εγώ θα έλεγα και κάποια πινέλα μαγειρικής με σιλικόνη, π.χ. https://www.skroutz.gr/s/25612174/Blaumann-Πινέλο-Σιλικόνης-Σετ-2τμχ-BL-3439.html Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2021 από duffyduck
Τέρης Α. Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 14 λεπτά πριν, duffyduck είπε πινέλα μαγειρικής με σιλικόνη Μπαίνουν στα ram slots; 1
duffyduck Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Μπαίνουν στα ram slots; Δεν ειναι για τις λεπτομέρειες όπως τα pins των RAM slots. Εκεί θέλει προσοχή, χρησιμοποιώντας τα μαλακά πινέλα που είπες. Εγώ όμως λέω πως, αν δεν συντρέχει λόγος, και έχουν καθαριστεί με το πλύσιμο και το φύσημα, δεν χρειάζεται να πειράξεις αυτά τα pins των RAM, εννοείται ούτε του socket (π.χ. σε intel επεξεργαστές). Μπορεί να κάνεις ζημιά, αντί για καλό. π.χ. Ο Tech YES City youtubας κάνει και μερικά τέτοια κουφά. Προσωπικά δεν κάθισα να πλένω μητρική. Φύσημα καλό και καθάρισμα με ισοπροπυλική αλκοόλη σε κάποια σημεία. Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2021 από duffyduck 1
FasTaker Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Προσωπικα εγω βαζω πιστολακι για το φυσημα , μετα πινελο μαλακο και για τα chipoειδη WD40 - contact cleaner. Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2021 από FasTaker
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα