Προς το περιεχόμενο

Monitor HP V28 4K / 199@COSMODATA

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

https://www.cosmodata.gr/product/358007/ipologistes-laptops/othones/othones-ipologisti/monitor-28-hp-v28-4k-8wh58aa-analisi-4k-ultra-hd-displayport-hdmi

Νομιζω καλη τιμη για 28αρα 4κ.

Επομενη τιμη σε αμμεσα διαθεσιμη ειναι 272 ενω το χαμηλοτερο που εχει παιξει ειναι 240.

https://www.skroutz.gr/s/25359594/HP-V28-Monitor-28-4K-3840x2160.html

Εχει κανενας αποψη να μας πει γνωμες ?

Δημοσ.

Όταν έχει παίξει η LG με τα ίδια λεφτά με "HDR" και IPS panel, κάνει αυτήν που είναι και TN πανελ να μην δείχνει καλό Value.

• Like 3
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, petran91 είπε

Όταν έχει παίξει η LG με τα ίδια λεφτά με "HDR" και IPS panel, κάνει αυτήν που είναι και TN πανελ να μην δείχνει καλό Value.

Σε ποια αναφέρεσαι; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, petran91 είπε

HDR με Φωτεινότητα 300 cd/m² (η LG)

ειναι ΣΚΕΤΟ μαρκετινγκ, και το χαμηλότερο όριο για να πάρουν τη στάμπα HDR που δεν προσφέρει τίποτα απολυτως με τέτοια φωτεινότητα.
Οποτε πολύ σωστά το έγραψες με "
"HDR" κατι σαν τα Dolby Atmοs στις τηλεοράσεις

Επεξ/σία από prefuse
  • Like 3
Δημοσ.
On 27/11/2021 at 15:36, petran91 said:

On 27/11/2021 at 16:00, prefuse said:

HDR με Φωτεινότητα 300 cd/m² (η LG)

ειναι ΣΚΕΤΟ μαρκετινγκ, και το χαμηλότερο όριο για να πάρουν τη στάμπα HDR που δεν προσφέρει τίποτα απολυτως με τέτοια φωτεινότητα.
Οποτε πολύ σωστά το έγραψες με "
"HDR" κατι σαν τα Dolby Atmοs στις τηλεοράσεις

Μιας και τις έχω και τις 2 θα συμφωνήσω και εγώ ότι το HDR της LG είναι εκεί απλά για το marketing, σε περιβάλλον windows μάλιστα απλά δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις το monitor με τα χρώματα που βγάζει.

Από τις 2 για χρήση γραφείου προτιμώ την LG, με λίγο φτιαξιμο στα χρώματα στις ρυθμίσεις γίνεται πολύ vfm 4k monitor. Το panel της HP δεν μου άρεσε καθόλου για τη χρήση που κάνω εγώ.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, vngls7 είπε

Μιας και τις έχω και τις 2 θα συμφωνήσω και εγώ ότι το HDR της LG είναι εκεί απλά για το marketing, σε περιβάλλον windows μάλιστα απλά δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις το monitor με τα χρώματα που βγάζει.

Από τις 2 για χρήση γραφείου προτιμώ την LG, με λίγο φτιαξιμο στα χρώματα στις ρυθμίσεις γίνεται πολύ vfm 4k monitor. Το panel της HP δεν μου άρεσε καθόλου για τη χρήση που κάνω εγώ.

Με τετοια φωτεινότητα δεν μπορει να υπάρχει διαφορά, ειναι πρακτικά αδύνατο και δεδομένο ακόμα και να μην τις έχεις δει ποτέ απο κοντά.

Δυστυχώς ειναι ακόμα πολύ ακριβά τα μονιτορ με υψηλή φωτεινότητα κατάλληλη για HDR.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...