Προς το περιεχόμενο

[Wireless Headset] Logitech Gaming Headset G733 7.1 K/DA @Plaisio 89.99€ [TEΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Thanks ts! Κρατάω μια επιφύλαξη για τα σχόλια που είπαν για τα αυτιά, μήπως είναι όντως ενοχλητικά.

Ο λόγος που μέχρι τώρα ήμουν σε ενσύρματα, ήταν επειδή υπάρχει ένα μικρό κοντρολακι για να κάνει mute το μικρόφωνο. Ήταν όμως silent mute. Δηλαδή δεν φαινόταν στα Windows ότι ήμουν muted, ούτε σε calls etc.

Αν υπάρχει και αυτή η λειτουργία στα συγκεκριμένα, θα είμαι υπέρ ευχαριστημένος. Τουλάχιστον με κάποιο keyboard shortcut.

Δημοσ.
1 hour ago, SilentVoice said:

Thanks ts! Κρατάω μια επιφύλαξη για τα σχόλια που είπαν για τα αυτιά, μήπως είναι όντως ενοχλητικά.

Ο λόγος που μέχρι τώρα ήμουν σε ενσύρματα, ήταν επειδή υπάρχει ένα μικρό κοντρολακι για να κάνει mute το μικρόφωνο. Ήταν όμως silent mute. Δηλαδή δεν φαινόταν στα Windows ότι ήμουν muted, ούτε σε calls etc.

Αν υπάρχει και αυτή η λειτουργία στα συγκεκριμένα, θα είμαι υπέρ ευχαριστημένος. Τουλάχιστον με κάποιο keyboard shortcut.

Θεωρητικά εχει mute κουμπι αλλα δεν ξερω αν ειναι hardware mute που θες. Για ασυρματα ειναι οτι καλυτερο σε αυτη την τιμη.

• Like 1
Δημοσ.

Offtopic, για τα razer barracuda ή τα opus ή όποιο άλλο wireless ξέρετε για κλήσεις σε conference Microsoft teams, zoom κτλ. 

Έχω και τα razer kraken αλλά είναι κουμουτσα και δεν θέλω να έχω πολλά καλώδια έξτρα μαζί με το λαπτοπ. 

Ευχαριστώ πολύ. 

Δημοσ.
16 minutes ago, Tsoukos87 said:

Offtopic, για τα razer barracuda ή τα opus ή όποιο άλλο wireless ξέρετε για κλήσεις σε conference Microsoft teams, zoom κτλ. 

Έχω και τα razer kraken αλλά είναι κουμουτσα και δεν θέλω να έχω πολλά καλώδια έξτρα μαζί με το λαπτοπ. 

Ευχαριστώ πολύ. 

παρε ψείρες. Η ακομα καλυτερ αασυρματες ψείρες.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mp44christos είπε

παρε ψείρες. Η ακομα καλυτερ αασυρματες ψείρες.

Είχα δοκιμάσει ενός φίλου και δεν με βόλεψαν καθόλου μετά από λίγη ώρα. 

Συνέδεσα και με Bluetooth τα handsfree που έχω τα Huawei am61 αλλά με το παραμικρό θόρυβο στο σπίτι ή στο γραφείο δεν με ακούν. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 minutes ago, Tsoukos87 said:

Είχα δοκιμάσει ενός φίλου και δεν με βόλεψαν καθόλου μετά από λίγη ώρα. 

Συνέδεσα και με Bluetooth τα handsfree που έχω τα Huawei am61 αλλά με το παραμικρό θόρυβο στο σπίτι ή στο γραφείο δεν με ακούν. 

Καλα αυτα εχουν αθλιο μικροφωνο τα εχουν 3-4 φιλοι μου. Μπορεις να βρεις κατι καλυτερο. Για το τι θα σε βολεψει στα αυτια σου κανεις δεν μπορει να στο πει καθως ολοι οι ανθρωποι εχουν διαφορετικο αυτι.

ΓΙα wireless gaming headset δες εδω.

Με λιγα λογια καλο μικρόφωνο και ασύρματο δεν...

Αν θες το καλύτερο μικρόφωνο σε ενσύρματο το Logitech g pro x ειναι μονόδρομος.

Επεξ/σία από mp44christos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Αναφορά σε κείμενο

Τα τσίμπησα, είναι εξαιρετικά ακουστικά! Θενξ!

Επεξ/σία από Themoo
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρέλαβα σήμερα!

Θετικά:

1. Ναι έχει κουμπί mute

2. Έχει ροδέλα αυξομείωσης έντασης

3.Αφαιρείται το μικρόφωνο. Είναι jack 3.5 οπότε θεωρητικά μπορείς να συνδέσεις και άλλο μικρόφωνο.

4. Όντως είναι ελαφριά και δεν τα νιώθεις σαν βάρος στο κεφάλι σου.

5. Είναι σκληρό το γύρω-γύρω από το αυτί, τόσο-όσο. Θα δείξει σύντομα με τις πολλές ώρες που θα τα φορέσω.

6. Τα φωτάκια απενεργοποιούνται από το πρόγραμμα του υπολογιστή.

7. Ναι έχει καλή εμβέλεια χωρίς να κολλάει ο ήχος.

8. Ναι έχει πολύ καθαρό ήχο.

9. Ναι αυτό το blue effect στο μικρόφωνο, σου δίνει πολύ καθαρή ομιλία.

Αρνητικά:

1. Θα μπορούσε το μπάσο να ήταν καλύτερο.

2. Το blue effect στο μικρόφωνο παίζει μόνο αν το ρυθμίσεις από την εφαρμογή.

3. Με τα γυαλιά , δυσκολεύει λίγο αλλά δεν ενοχλεί τόσο.

4. Δεν έχει καθόλου Bluetooth. Οπότε αν θες να τα φορέσεις έξω, ίσως παίξει με αντάπτορα USB female - type c για το κινητό. (Με μια γρήγορη αναζήτηση αυτό είπαν)

5. Ίσως και λίγο υπερτιμημένα λόγω μάρκας, αλλά στην προσφορά είναι ίσα ίσα το vfm.

6. Δεν ξέρω τι εντυπώσεις θα κάνει στο γραφείο αν τα φορέσω, καθώς είναι όντως λίγο ογκώδεις.

Το μόνο που ελπίζω, είναι να μου καλύψουν τα έξοδα από την εταιρεία για αυτήν την αγορά 😁

Επεξ/σία από SilentVoice

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...