Προς το περιεχόμενο

>>> rate my system <<<

bogner uberschall

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν εγραψες σε τι επιπλο τα εχεις ολα αυτα(σημαντικο)

Επισης αποφευγεις οποιαδηποτε αναφορα σε μαρκα οθονης.

Να προσθεσω οτι δεν εχουμε κανενα στοιχειο για το mouse pad.

Δημοσ.

5 μονο και μονο για το δισκο, και την καρτα γραφικων! ειναι δυνατον? το εθαψες το μηχανημα με αυτα τα 2... :shock: :shock:

ΥΓ. Γιατι να το βαθμολογησουμε? τι μανια επιβεβαιωσης ειναι αυτη?

Δημοσ.

File to sistimataki petaei! Ektos apo tin Karta Grafikon vevea. Fadazomai pos den kegesai gia games. mia xara einai. Kai opos POLY SOSTA eipe o filos pio pano.. ama kanei ti douleia tou einai ok!

megeia to PC

Δημοσ.

ejartatai gia ti pragma to 8es.

gaming

ripping

surfing

office applications

server

an esena se boleuei kalo einai.An blepeis oti kapou xwlenei tote einai sthn idiaiterh diakrish sou na tou baleis alla.

An einai gia mia aplh kritikh apo mas edw,tote einai ena aplo mhxanhma.Den einai kati extreme oute kati adiaforo epishs. 8)

Δημοσ.

Na sou protinw kati filarako? Min pareis tin FX kai pare mia ATI Radeon 9600XT to min. pou sou lew i an exeis tin oikonomiki efxereia pare mia 9800Pro kai tha eisai ok. Kai egw palia ithela na parw mia 5600 alla edw sto forum me simvoulepsan ta paidia kai pira mia 9800Pro 128MB kai petaei. Episis vale 2X512MB Ram giati akoma kai me 512 Ram kai CPU sta 3.2Ghz to FarCry kollouse. Auta

Δημοσ.

Τι τρέλα είναι αυτή με το αν είναι το μηχάνημα μου καλό!!! :D :D

Πάντως όταν θα βγούνε τα καινούρια windows δεν θα είναι καλό !!!! :D :D

Τώρα καλό είναι και του χρόνου καλό θα είναι για μετά του χρόνου δεν ξέρω

στην κάρτα γραφικώ όσα λιγότερα τόσο το καλύτερο σε λογικά πλαίσια

Μια 9600 pro 130-160 και για σκληρό Sata και μόνο sata και τώρα το θέμα cdr ή dvdr είναι καθαρά προσωπικό

'Ολα είναι θέμα προσωπικών αναγκών και το μόνο αντικειμενικό κριτήριο αξιολόγισης είναι το εξής για να βαθμολογίσεις ένα μηχάνημα:

Όταν πατάς το power on και από το δέος που σου προκαλεί το μηχάνημα λες Μωρό μου!!!!!! κτλ ο καθένας πάντα με τις προτιμήσεις του. Φυσικά το όλο σκηνικό είναι το απόσταγμα μίας πιο προσωπικής επαφής και χημείας μεταξύ hardware και ανθρώπινης ψυχής τότε το μηχάνημα παίρνει 1.000.000 στα 100

Εγώ έτσι νιώθω για το δικό μου παντως και πολύ περισσότερο γιατί η συναρμολόγιστη έγινε από εμένα και ξέρω το τι γίνεται μέσα...

...έχω ένα οραμα βρε παιδί μου όταν ανοίγει μία εικόνα και πάντα του φέρομαι με αγάπη φροντίδα και προδερμ

Ελπίζω να σε κάλυψα!!!

Σκέφτομαι να κάνω κανά ποστ για την ύπαρξη συναισθηματικού συμπλέγματος μεταξύ υπολογιστή και χρήστη ή κατόχου!!!

Αρκετά με την γραφικότητα μου

Αν το αγόρασες καλορίζικο και όχι καλές αγορές

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...