Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρει κανείς κατάστημα στην Αθήνα που να έχει "φρέσκο" ντόνερ κεμπάμπ γύρο, με την ένοια να μην έχουν τον ίδιο γύρο αρκετές μέρες λόγο μη κατανάλωσης, που το βλέπεις σε μερικά μαγαζιά και είναι σκέτη αηδία?

ενδεικτικά παραθέτω εικόνα τι ψάχνω

doner.png.78fa539cc221541bb9bdfd77ab6a9ed2.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, piou1975 είπε

Ξέρει κανείς κατάστημα στην Αθήνα που να έχει "φρέσκο" ντόνερ κεμπάμπ γύρο, με την ένοια να μην έχουν τον ίδιο γύρο αρκετές μέρες λόγο μη κατανάλωσης, που το βλέπεις σε μερικά μαγαζιά και είναι σκέτη αηδία?

ενδεικτικά παραθέτω εικόνα τι ψάχνω

doner.png.78fa539cc221541bb9bdfd77ab6a9ed2.png

Ο ντονερ κεμπάπ γύρος είναι διαφορετικό πράγμα από τον χοιρινό η γύρο κοτόπουλο; Τι είδους κρέας έχει; Φτιάχνεται με άλλη τεχνική; 

Επεξ/σία από Basilhs23___
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

Ο ντονερ κεμπάπ γύρος είναι διαφορετικό πράγμα από τον χοιρινό η γύρο κοτόπουλο; Τι είδους κρέας έχει; Φτιάχνεται με άλλη τεχνική; 

Δεν είμαι σίγουρος για το τι είναι (μοσχάρι ή αρνί,  ή και τα δύο) αλλά χοιρινό δεν είναι. 

https://www.desiblitz.com/content/doner-kebabs-whats-really-in-them

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με ενδιαφέρει και μένα το θέμα κύριοι μιας και είμαι αδελφός κοιλιοδουλ...γκουχ...αν ξέρετε κάποιον καλό δώστε πληροφορίες στον λαό. 

Είμαι κουκακιώτης, οπότε για γύρο χοιρινό πάμε Χήρα στην Δράκου (ή στον ξάδερφο της τον Καλύβα στην Γεωργίου Ολυμπίου), για σάντουϊτς στον Γιάννο (Guarantee) Βεϊκου και για κεμπάπ στον Τόμας στην Σαρκουδινού.

Για ντονέρ, που;; Αυτά είναι τα σοβαρά! 

Επεξ/σία από Dante80
  • Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Dante80 είπε

Με ενδιαφέρει και μένα το θέμα κύριοι μιας και είμαι αδελφός κοιλιοδουλ...γκουχ...αν ξέρετε κάποιον καλό δώστε πληροφορίες στον λαό. 

Είμαι κουκακιώτης, οπότε για γύρο χοιρινό πάμε Χήρα στην Δράκου (ή στον ξάδερφο της τον Καλύβα στην Γεωργίου Ολυμπίου), για σάντουϊτς στον Γιάννο (Guarantee) Βεϊκου και για κεμπάπ στον Τόμας στην Σαρκουδηνού. Για ντονέρ, που;;

Από ότι έψαξα λίγο, αυτό που πρότεινε ο Nabuko πρέπει να είναι καλό, διάβασα και ένα αφιέρωμα σε μια σελίδα. Οπότε, το μόνο που μένει είναι να πας και να δοκιμάσεις. 

• Thanks 1
Δημοσ.

σαν τα βερολινέζικα τα βρωμικα δεν ειναι. ειναι πολυ προκατ και φενεται η κακη ποιότηγτα το κρέας ειναι σαν πλαστελίνη.

εχω φάει απο πολλα στο κέντρο ολα τα ίδια μάπα. ασε που εχουν μηδενικη καταναλωση...

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

Από ότι έψαξα λίγο, αυτό που πρότεινε ο Nabuko πρέπει να είναι καλό, διάβασα και ένα αφιέρωμα σε μια σελίδα. Οπότε, το μόνο που μένει είναι να πας και να δοκιμάσεις. 

Αν λέει το Αλεξάνδρεια, είχα δοκιμάσει παλαιότερα. Ούτε κρύο ούτε ζέστη, αλλά νομίζω πως δεν είχα πάρει ντονέρ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...