tollisth Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 6 λεπτά πριν, elpenor είπε Γιατί ο 980 με 15 ευρώ παραπάνω είναι 5-10 φορές πιο γρήγορος και σε Read/Write και σε IOPS αν δεν κάνω λάθος. Αρκεί πάντα να υπάρχει M2 slot όπως έγραψα και νωρίτερα. https://www.tomshardware.com/reviews/samsung-980-m2-nvme-ssd-review Αυτος που προτείνεις με τα μεταφορικά βγαίνει πιάνω από 100 εκτός αν κανω λαθος δωσε λινκ που βγαινει τοσο,οποτε ακυρώνεται κατευθείαν το μετρο σύγκρισης σίγουρα σε αυτό το ευρως τιμής υπάρχουν αρκετοι,στο θέμα ταχύτητας στην καθημερινότητα είναι υπερ καλα ούτε που θα πιάνει και αυτά που αναφέρει
Fotia Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Για να μεινουμε στο θεμα ,πήρε κανεις το δισκο απο το Πλαισιο να μας πει εντυπωσεις ;
Mhlogiatros Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Εγω περσι και μια χαρα ειναι - δουλευει ακομα 2
elpenor Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, tollisth είπε Αυτος που προτείνεις με τα μεταφορικά βγαίνει πιάνω από 100 εκτός αν κανω λαθος δωσε λινκ που βγαινει τοσο,οποτε ακυρώνεται κατευθείαν το μετρο σύγκρισης σίγουρα σε αυτό το ευρως τιμής υπάρχουν αρκετοι,στο θέμα ταχύτητας στην καθημερινότητα είναι υπερ καλα ούτε που θα πιάνει και αυτά που αναφέρει Είναι κρίμα να σπαμάρουμε το θέμα για το αν ο 980 έχει 99 ευρώ ή 101 ευρώ με μεταφορικά.... Εγώ το μόνο που ήθελα να πω είναι ότι για όσους έχουν M2 slot και λίγα χρήματα παραπάνω υπάρχει και ο 980 που είναι αντικειμενικά γρήγορος για budget SSD σε αντίθεση με τον Sandisk που είναι αντικειμενικά αργός ακόμα και για budget SSD. Spoiler https://www.youtube.com/watch?v=-JS8hBuJRqE https://www.youtube.com/watch?v=4m0GS0GadIA Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2021 από elpenor
tollisth Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 9 λεπτά πριν, elpenor είπε Είναι κρίμα να σπαμάρουμε το θέμα για το αν ο 980 έχει 99 ευρώ ή 101 ευρώ με μεταφορικά.... Εγώ το μόνο που ήθελα να πω είναι ότι για όσους έχουν M2 slot και λίγα χρήματα παραπάνω υπάρχει και ο 980 που είναι αντικειμενικά γρήγορος για budget SSD σε αντίθεση με τον Sandisk που είναι αντικειμενικά αργός ακόμα και για budget SSD. Απόκρυψη περιεχομένων https://www.youtube.com/watch?v=-JS8hBuJRqE https://www.youtube.com/watch?v=4m0GS0GadIA Όντως είναι κριμα έβαλα έναν σκληρο που κανει 75 έβαλες έναν που κανει 105 καμία σχέση δηλαδή και έβαλες δυο βιντεακια να μου αποδείξεις ότι έχεις δίκαιο μια χαρά είναι οι ταχύτητες για καθημερνή χρήση και 10 χρονιά εγγύηση,θέλεις κατι καλύτερο δίνεις παραπάνω τόσο απλο φιλικά πάντα 2
Fotia Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 H προσφορα φαίνεται συνεχίζεται σαν Τιμή Cyber Week ,και με διαθεσιμότητα σε 21 από τα 27 καταστήματα του Πλαισίου όπως αναφέρει η σελίδα του προιόντος μέχρι αυτή την στιγμή https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/apothikeusi/diskoi-ssd-hdd/sandisk-ssd-plus-1tb_3021475
fagoura Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Στις 27/11/2021 στις 4:56 ΜΜ, terry308 είπε Κάνε τον κόπο να διαβάσεις τις οδηγίες και ειδικά το τέλος της 4ης παραγράφου με τα bold γράμματα και θα καταλάβεις τι εννοώ.... Ευχαριστώ Γιατι να διαβασω οδηγιες αγαπητε, δικο μου ειναι το θεμα? Αν δεν συμβαδιζει με τις οδηγιες, εχουν εμπειρια και το κλεινουν οι αρμοδιοι. Εγω σχολιασα σαν αναγνωστης οτι μου αρεσε το θεμα και εκτιμω την προσφορα με την αμεση παραδοση. Δικη μου γνωμη ειναι και δεν θα μου την αλλαξεις, σορρυ. Θαρρω βεβαια οτι πιθανοτατα εκφραζει και αλλους αναγνωστες. Γι'αυτο ειμαστε εδω, για να ανταλασσουμε προσφορες και κυριως γνωμες-πληροφοριες κλπ. (Και παλι βεβαια αν η γνωμη μου δεν συμβαδιζει με αλλους τυχον κανονες του φορουμ, μπορει να σβηστει επισης).
elpenor Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Θα μείνω με την απορία γιατί έχει ενθουσιάσει τόσο κόσμο ο χειρότερος SSD όταν υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές με ελάχιστα χρήματα παραπάνω. Πχ 870 QVO, πάνω από 2 φορές πιο γρήγορος στα βασικά test (4Κ), άμεση παράδοση με τελική τιμή 84,46. Και όπως έχω ξαναγράψει με 101 ευρώ υπάρχει ο 980 που είναι ασύλληπτα πιο γρήγορος για όσους έχουν M2 (και ο πιο οικονομικός P2).
Sebu Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Βεβαια ειναι λιγο ατοπη η λογικη και ο συλλογισμος σου. Ειναι σαν να σου λεει καποιος εχει προσφορα το Yaris απο 17.000 στα 15.000 και να λες εσυ ναι αλλα αν δωσεις 17.000 παιρνεις το Leon και αν δωσεις 19.000 παιρνεις το Golf αλλα γυμνο αλλα ειναι Golf κτλ. Το "ελαχιστα χρηματα" ειναι καθαρα υποκειμενικο για καποιον οπως ειναι και το τι αναγκες και απαιτησεις εχει ή τι υποδομη ή για πιο σκοπο θελει κατι. Ο συνφορουμιτης προφανως παρουσιασε μια προσφορα για το ευρος το τεχνολογικο και τις δυνατοτητες του δισκου. Προφανως αν δωσει καποιος παραπανω χρηματα παιρνει κατι καλυτερο sky is the limit. Δεν εχει νοημα να συγκρινουμε ανομοια πραγματα ομως. Νοημα θα ειχε να συγκριναμε εναν ιδιο ποιοτικα, σε επιδοσεις και τιμολογιακη πολιτικη δισκο και οχι ανωτερους σε επιδοσεις ή/και αλλης τεχνολογιας (πχ κλασικο ssd vs M2). Φιλικα παντα γιατι δεν υπαρχει λογος να τσακωνομαστε και να στεναχωριομαστε μεταξυ μας. Λ.χ. εγω που εχω καει απο Sandisk SSD δεν ξαναπλησιαζω ποτέ. Σαν τιμη ομως την θεωρω σουπερ για 1ΤΒ. Τον θελω για φαρμα δισκο να πεταξω τον μηχανικο. Αν βρεθει ποιοτικος σαν αυτους που αναφερεις (π.χ Samsung EVO 870) αλλα σε αυτο το ευρος τιμης sto 1TB τοτε και μονο τοτε θα ειναι προσφορα αξια συζητησης. Μεχρι να συμβει κατι τετοιο ειναι ανουσιο να βαζω αυτους τους δισκους στο καδρο και να σκεφτομαι ναι αλλα αν δωσω αλλα 10-15 ευρω παιρνω τον Samsung, γιατι αν ηθελα ή ειχα αλλα 10-15 ευρω να διαθεσω δεν θα ασχολιομουν καν με τα 75 ευρω και τον Sandisk εξαρχης. Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2021 από Sebu 2
Moderators matrixxx Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Moderators Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 59 λεπτά πριν, elpenor είπε Θα μείνω με την απορία γιατί έχει ενθουσιάσει τόσο κόσμο ο χειρότερος SSD όταν υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές με ελάχιστα χρήματα παραπάνω. Πχ 870 QVO, πάνω από 2 φορές πιο γρήγορος στα βασικά test (4Κ), άμεση παράδοση με τελική τιμή 84,46. Και όπως έχω ξαναγράψει με 101 ευρώ υπάρχει ο 980 που είναι ασύλληπτα πιο γρήγορος για όσους έχουν M2 (και ο πιο οικονομικός P2). Συμβαινουν αυτα, υπαρχει εξηγηση. Δεν χρειαζεται να τα αναλυσουμε ομως γιατι ειμαστε στις προσφορες και οχι σε μια παρεα που εχει παει βολτουλα και πινει το καφεδακι της. Μην τρελαινεσαι. 1
Fotia Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Πάντως η προσφορά τελείωσε, και ο δίσκος του θέματος πήγε 109,90 € από το κατάστημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις