Προς το περιεχόμενο

SanDisk SSD Plus 1TB 74,90 € @ Plaisio [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε αρκετά καλά τιμή

https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/apothikeusi/diskoi-ssd-hdd/sandisk-ssd-plus-1tb_3021475

στην αγορα το τελευταιο διμηνο απο 84-87 ευρω. https://www.skroutz.gr/s/15683271/Sandisk-SSD-Plus-1-0TB-2-5-SDSSDA-1T00-G26.html

Επεξ/σία από matrixxx
καθαρισμος συνδεσμου - και τα κοκκινα
  • Like 1
  • Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Και με 10 χρόνια εγγύηση.

Ερώτηση:

Για χρήση καθαρα ως αποθηκευτικο χώρο, αξίζει να πάρω αυτόν και να δώσω +30€ σε σύγκριση με έναν κλασικό hdd;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, nk9 είπε

Ερώτηση:

Για χρήση καθαρα ως αποθηκευτικο χώρο, αξίζει να πάρω αυτόν και να δώσω +30€ σε σύγκριση με έναν κλασικό hdd;

Καθαρα ως αποθηκευτικο χωρος οχι δεν αξιζει. Καλυτερα να παρεις καποιον 4tb στα 75-80 ευρω. 

• Like 2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, nk9 είπε

Ερώτηση:

Αναλογα την συσκευη αν ειναι για λαπτοπ που είναι φορητό καλυτερα αυτον αν ειναι για σταθερο τοτε hdd

• Like 1
Δημοσ.

Υπάρχουν 2 παραλλαγες του δίσκου G25 και G26 . Η G25 έχει καλυτερες μνημες . 

Kάθε SSD είναι πιο γρήγορος για αποθηκη ,αλλα έχει θεωρητικα μεγαλύτερη φθορα στην υγεια του .Bεβαια μεχρι τα  10 ετη εγγυηση θα έχεις πάρει άλλον ενδιαμεσα.

Το θεμα είναι στο Πλαισιο να τον βρεις ,συνηθως ελαχιστα κομματια κάθε προσφορα ,και η εγγυηση σχετική πως θα το πάρουν για τυχον αλλαγή  .

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, tollisth είπε

Με άμεση διαθεσιμότητα είναι σχεδόν 20 εύρω πάνω,οπως και να εχει είναι η ποιο φθηνή τιμή   

Δεν στην λέει άμεσα , αλλά έμμεσα , διάβασε τις οδηγίες , δεν παίρνει χρόνο 

Οδηγίες - Για δημοσίευση νέου θέματος αλλά και εντοπισμού προσφοράς

• Like 1
  • Thanks 1
  • Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για laptop τον θέλω.

Αποθήκευση φωτογραφιών, βίντεο, μουσικής, εγγράφων κ.λπ.

Διάβασα κάποιες αρνητικές κριτικές στο Σκρουτζ όμως και ψιλοαπογοητευτηκα με το προσδόκιμο ζωής του...

Επεξ/σία από nk9
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 minutes ago, nk9 said:

Μου εξηγείς το γιατί προτείνεις αυτόν;

Γτ τον εχω βαλει σε 10 συστήματά και ειναι εγγύησή. Τωρα καλος και ο Σανντισκ αν δε βρίσκεις τον κρουσιαλ η μενεις επαρχεία οποτε σε βολευει το πλαισιο.

Επεξ/σία από mp44christos
Δημοσ.

Η 10ετης εγγύηση του sandisk είναι μεγάλο δέλεαρ.

Το θέμα είναι η αρχική μου απορία...

Αξίζει να δώσει κάποιος 30€ παραπάνω, δηλαδή +70% επί της αρχικής τιμής, για να πάρει έναν ssd αντί για hdd, για χρήση αποκλειστικά ως αποθήκη σε οικιακο laptop;

Δημοσ.

Οι μηχανικοι για να τους κουβαλας μαζι σου ειναι ελαφρως επικινδυνοι γιατι μπορουν ευκολα να χτυπησουν και μετα τελος. Απο την αλλη αν πεθανει ο SSD τοτε (απο την μεχρι ωρα εμπειρια μου) δυσκολα μπορεις να κανεις recovery των αρχειων. Αν τα αρχεια σου ειναι μεγαλα και ο εξωτερικος θα ειναι σχετικα ακινητος φυσικα η επιλογη μηχανικου ειναι μονοδρομος. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, default είπε

Οι μηχανικοι για να τους κουβαλας μαζι σου ειναι ελαφρως επικινδυνοι γιατι μπορουν ευκολα να χτυπησουν και μετα τελος. Απο την αλλη αν πεθανει ο SSD τοτε (απο την μεχρι ωρα εμπειρια μου) δυσκολα μπορεις να κανεις recovery των αρχειων. Αν τα αρχεια σου ειναι μεγαλα και ο εξωτερικος θα ειναι σχετικα ακινητος φυσικα η επιλογη μηχανικου ειναι μονοδρομος. 

Ο δίσκος θα μπει εσωτερικά σε sata 3.

Το laptop θα κινείται αραιά και που.

Απλά ο hdd βγαίνει στα 45€ (WD blue ή Seagate Barracuda).

ΥΓ: Στην ίδια τιμή με αυτόν της προσφοράς έχει το e-shop τον Kingston A400. Αλλά όχι με τέτοια εγγύηση.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...