Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα! Πρόσφατα εξόφλησα ένα στεγαστικό δάνειο που είχα πάρει από το τμήμα παρακαταθήκων και δανείων , και μου είπαν ότι για να πάρω την υποθήκη του σπιτιού μου πρέπει να πληρώσω τα τέλη χαρτοσήμου υπέρ του δημοσίου από το 1998 μέχρι το 2010 , δεν ξέρουν όμως  πόσο θα είναι το χαρτοσήμου. Μήπως έχει συμβεί κάτι παρόμοιο σε κάποιον από εσάς? Ξέρει κανείς στο περίπου, χοντρά χοντρά πόσο περίπου θα μου κοστίσει? Κάτι έχω ακούσει για ένα συντελεστή 3,6% , αλλά δεν έχω καταλάβει πολλά πράγματα.Θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας πριν πάω σε δικηγόρο.

Επεξ/σία από kat1970
Δημοσ.

Αν το τέλος χαρτοσήμου υπολογίζεται 3% αυτό τι σημαίνει πρακτικά? Μου είπαν ότι οφείλω τέλη  χαρτοσήμου  1998μεχρι το 2010 και το δάνειο που εξοφλησα ήταν  98,000 , το 3%  με τι πρέπει να το πολλαπλασιασω για να δω πόσα θα πληρώσω στην εφορία?

Δημοσ.
On 28/11/2021 at 03:01, kat1970 said:

Αν το τέλος χαρτοσήμου υπολογίζεται 3% αυτό τι σημαίνει πρακτικά? Μου είπαν ότι οφείλω τέλη  χαρτοσήμου  1998μεχρι το 2010 και το δάνειο που εξοφλησα ήταν  98,000 , το 3%  με τι πρέπει να το πολλαπλασιασω για να δω πόσα θα πληρώσω στην εφορία?

δες αυτο αν κανει την δουλεια που θελεις.

20-08-05-stamps-final_with_password_v4.zip

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...