Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτή είναι η πικρή αλήθεια αλλά δυστυχώς με αυτή τη λογική είμαι ένα χρόνο χωρίς κάρτα γραφικών. Την παράγγειλα να κάνω την δουλειά μου.

Αν ποτέ διορθωθεί η κατάσταση καλά να είμαστε θα αναβαθμιστούμε ξανά στα επόμενα black friday.

Ευχαριστώ πολύ @GPOWERR

Επεξ/σία από dimitris_dimos
  • Like 7
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε

οχι , θες lp=low profil

5 λεπτά πριν, dimitris_dimos είπε

Βλέπω το κουτί έχει ύψος 10cm και η κάρτα είναι 11 περίπου. αν δεν κάνω λάθος.

Σας ευχαριστώ πολύ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να μείνω με 1050 2gb (και 11400f, 16gb ram κλπ) ή να την πάρω για να την παλέψω μέχρι να σταματήσει η κρίση;; Ιδού το ερώτημα.

Επεξ/σία από Sanjuro
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Sanjuro είπε

Να μείνω με 1050 2gb (και 11400f, 16gb ram κλπ) ή να την πάρω για να την παλέψω μέχρι να σταματήσει η κρίση;; Ιδού το ερώτημα.

Αν πιστεύεις ότι αξίζουν 250ε τα +58% τότε μάλλον αξίζει

https://gpu.userbenchmark.com/Compare/Nvidia-GTX-1650-vs-Nvidia-GTX-1050/4039vs3650

• Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, tsofras είπε

Αν πιστεύεις ότι αξίζουν 250ε τα +58% τότε μάλλον αξίζει

https://gpu.userbenchmark.com/Compare/Nvidia-GTX-1650-vs-Nvidia-GTX-1050/4039vs3650

Υπό φυσιολογικές συνθήκες θα έλεγα όχι. Τέτοια μικρή αλλαγή δεν έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου. Συνήθως κάνω αλλαγή από κάρτα 8ετίας.

Το πρόβλημα είναι πως με την κάρτα που έχω δεν θα μπορώ να παίξω σχεδόν τίποτα απ'τα καινούργια ενώ με αυτή μάλλον θα παίζω τα περισσότερα τουλάχιστον σε medium.

Δεν ξέρω. 😕

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Sanjuro είπε

Υπό φυσιολογικές συνθήκες θα έλεγα όχι. Τέτοια μικρή αλλαγή δεν έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου. Συνήθως κάνω αλλαγή από κάρτα 8ετίας.

Το πρόβλημα είναι πως με την κάρτα που έχω δεν θα μπορώ να παίξω σχεδόν τίποτα απ'τα καινούργια ενώ με αυτή μάλλον θα παίζω τα περισσότερα τουλάχιστον σε medium.

Δεν ξέρω. 😕

Να πάρεις ενα Series S λοιπόν να παίζεις κύριος.

• Like 9
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, petran91 είπε

Να πάρεις ενα Series S λοιπόν να παίζεις κύριος.

Ε εντάξει δεν είναι πάντα αυτή η λύση , ανάλογα τι games παίζεις. Αν κάποιος παίζει κυρίως RPG, Strategy και FPS με mouse και πληκτρολόγιο δεν είναι το ίδιο να κάνει μετάβαση σε κονσόλα. Για τα υπόλοιπα είδη θα συμφωνήσω

Επεξ/σία από tsofras
  • Like 2
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...