Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχει κανεις εμπειρια απο τις πιστωτικες καρτες της Alpha Bank; Αξιζουν; Κοιτουσα για τηλεορασεις και ο Κωτσοβολος δινει 100.000 ποντους σε αγορα τηλεορασης 1500+ ευρω, δλδ 240 ευρω εκπτωση σε επομενη αγορα απο τον Κωτσοβολο. Το θεμα ειναι οτι δεν βρισκω πουθενα πληροφοριες για την συνδρομη των καρτων μετα τον πρωτο χρονο που ειναι δωρεαν. Ειναι στα 30 ευρω ή στα 50; Αν εχω την μισθοδοσια μου στην Alpha Bank θα εχω μειωμενη συνδρομη ή και καθολου;

Εχω ηδη πιστωτικη στην Πειραιως με δοσεις να τρεχουν και οταν ειχα παρει τηλεφωνο στην Alpha Bank μου ειπαν οτι δεν μπορω να κανω μεταφορα των δοσεων, δεν ισχυει πλεον τα τελευταια χρονια, αλλιως θα με βολευε. Τωρα δινω 30 ευρω στην Πειραιως τα τελευταια 6 χρονια, αλλα εαν βγαλω στην Alpha Bank πιστωτικη, θα την διακοψω.

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα, κάθε κάρτα έχει και τον δικό της τρόπο έτσι ώστε να δίνει <bonus> στους κατόχους της. Αυτό βέβαια γίνεται από συμφωνίες με συγκεκριμένα καταστήματα κάθε περίοδο.

Εγω έχω της εθνικής και παλιά συνεργαζόταν με τον Κωτσόβολο και με βόλευε. Πλέον σταμάτησε με την εθνική και δίνει πόντους σε κάρτες της alpha.

Κράτα μια να κάνεις την δουλειά σου, με άτοκες δόσεις πάντα και μην πολυασχολείσαι.

Σε ότι έχει να κάνει με την συνδρομή, πρέπει να τους κλαφτείς λίγο. Αυτό έκανα παλιά όταν δεν έφτανα το τζίρο που ήθελαν και μου επέστρεφαν το ποσό.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Witcher1st είπε

Εχει κανεις εμπειρια απο τις πιστωτικες καρτες της Alpha Bank; Αξιζουν; Κοιτουσα για τηλεορασεις και ο Κωτσοβολος δινει 100.000 ποντους σε αγορα τηλεορασης 1500+ ευρω, δλδ 240 ευρω εκπτωση σε επομενη αγορα απο τον Κωτσοβολο. Το θεμα ειναι οτι δεν βρισκω πουθενα πληροφοριες για την συνδρομη των καρτων μετα τον πρωτο χρονο που ειναι δωρεαν. Ειναι στα 30 ευρω ή στα 50; Αν εχω την μισθοδοσια μου στην Alpha Bank θα εχω μειωμενη συνδρομη ή και καθολου;

Εχω ηδη πιστωτικη στην Πειραιως με δοσεις να τρεχουν και οταν ειχα παρει τηλεφωνο στην Alpha Bank μου ειπαν οτι δεν μπορω να κανω μεταφορα των δοσεων, δεν ισχυει πλεον τα τελευταια χρονια, αλλιως θα με βολευε. Τωρα δινω 30 ευρω στην Πειραιως τα τελευταια 6 χρονια, αλλα εαν βγαλω στην Alpha Bank πιστωτικη, θα την διακοψω.

Προφανώς δεν έψαξες καλά, εμένα με μια απλή αναζήτηση δεν μου πήρε πάνω από 10" να βρω πόσο είναι για την energy:

image.png.ac6211bbbc70cf12621aae80f681587f.png

https://www.alpha.gr/-/media/alphagr/pdf-files/kartes/parartimata-kai-prosumbatikes-karton/parartima-energy-mastercard.pdf

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Προφανώς δεν έψαξες καλά, εμένα με μια απλή αναζήτηση δεν μου πήρε πάνω από 10" να βρω πόσο είναι για την energy:

image.png.ac6211bbbc70cf12621aae80f681587f.png

https://www.alpha.gr/-/media/alphagr/pdf-files/kartes/parartimata-kai-prosumbatikes-karton/parartima-energy-mastercard.pdf

10 δευτερολεπτα; Εψαξα πανω απο 10 λεπτα.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Witcher1st είπε

10 δευτερολεπτα; Εψαξα πανω απο 10 λεπτα.

Και πολλά λέω, έκανα αναζήτηση στο google για "alpha energy συνδρομη", και το δεύτερο αποτέλεσμα ήταν αυτό που σου παρέθεσα παραπάνω.

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως οι 100.000 ποντοι στον Κωτσοβολο, αντιστοιχούν σε 200 και όχι 240 ευρω. Δίνει 20 ευρώ σε μελλοντικές αγορές για κάθε 10.000 ποντους. 

Δημοσ.
Στις 27/11/2021 στις 3:50 ΠΜ, Witcher1st είπε

Είχα πιστωτική alpha mastercard και μετά πήρα την energy.Δεν πλήρωσα ποτέ συνδρομή.Αν ξεπερνάς ένα όριο αγορων τον χρόνο, νομιζω κάπου στα 2500, δεν έχει συνδρομή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο τζίρος των 2.500€/έτος, προκειμένου να μη χρεωθεί η ετήσια συνδρομή, δεν ισχύει για τους νέους πελάτες δυστυχώς. Ο μόνος τρόπος πλέον για να γλιτώσει κανείς την ετήσια συνδρομή είναι να έχει τη μισθοδοσία του στην τράπεζα και αυτό ισχύει για συγκεκριμένες μόνο κάρτες.

Επεξ/σία από pluss
Δημοσ.

Αν όντως έχεις την μισθοδοσία σου στην Alpha τότε να το αναφέρεις και δεν θα έχεις συνδρομή, έτσι το έχω κάνει εγώ.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε

Αν όντως έχεις την μισθοδοσία σου στην Alpha τότε να το αναφέρεις και δεν θα έχεις συνδρομή, έτσι το έχω κάνει εγώ.

Όντως; Εμένα με είχαν καλέσει οι ίδιοι για έκδοση πιστωτικής κάρτας με όριο 1500Ε με ετήσια συνδρομή 30 ευρώ μετά το πρώτο χρόνο που είναι δωρεάν. Θα ψηνόμουν να έβγαζα αν δεν ήταν τόσο ακριβή η συνδρομή. Θα τους καλέσω άμα είναι ξανά για να δω τι παίζει.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, dimitris21gr είπε

Όντως; Εμένα με είχαν καλέσει οι ίδιοι για έκδοση πιστωτικής κάρτας με όριο 1500Ε με ετήσια συνδρομή 30 ευρώ μετά το πρώτο χρόνο που είναι δωρεάν. Θα ψηνόμουν να έβγαζα αν δεν ήταν τόσο ακριβή η συνδρομή. Θα τους καλέσω άμα είναι ξανά για να δω τι παίζει.

Πέρυσι που είχα κάνει την αίτηση μου είπαν ότι θα την συνδέσουν με τον λογαριασμό της μισθοδοσίας (έχω 2 λογαριασμούς) ώστε να μην έχω συνδρομή.

Απ' όσο ξέρω έτσι το έκανε και ένας συνδυασμός στη δουλειά.

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, Addicted_21 είπε

Δεν νομίζω να συνδέεται η πιστωτική κάρτα με λογαριασμό.

Για να τραβάει αυτόματα την πληρωμή του ποσού κάθε μήνα, αυτό εννοώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...