k30taas Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Γεια σας παιδιά, εγώ τα τελευταία χρόνια το σταθερό μου την COSMOTE, με 50αρα σύνδεση και απεριοριστα σταθερά, και πληρώνω αυτή την στιγμή 35 € το μήνα. Που μου προτείνετε να πάω προκειμένου να χαμηλώσω την τιμή; το μόνο που με ενδιαφέρει είναι το ίντερνετ να είναι 50 και τίποτα άλλο.... Ακόμα και στα σταθερά να μην έχω απεριόριστα δεν με πειράζει, περιμένω προτάσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 On 27/11/2021 at 01:05, k30taas said: Γεια σας παιδιά, εγώ τα τελευταία χρόνια το σταθερό μου την COSMOTE, με 50αρα σύνδεση και απεριοριστα σταθερά, και πληρώνω αυτή την στιγμή 35 € το μήνα. Που μου προτείνετε να πάω προκειμένου να χαμηλώσω την τιμή; το μόνο που με ενδιαφέρει είναι το ίντερνετ να είναι 50 και τίποτα άλλο.... Ακόμα και στα σταθερά να μην έχω απεριόριστα δεν με πειράζει, περιμένω προτάσεις. 35 νομιζω δινει η nova to 100 μαζι με eon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k30taas Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, poulinos είπε 35 νομιζω δινει η nova to 100 μαζι με eon Δεν με ενδιαφέρει η 100 άρα το ποσό θέλω να μειώσω... Η nova είναι καλή ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 1 hour ago, k30taas said: Δεν με ενδιαφέρει η 100 άρα το ποσό θέλω να μειώσω... Η nova είναι καλή ; οποιο παροχο και να βαλεις ιδιο χαλκο και απο το ιδιο kv θα παρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα