Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, grinder_ είπε

Κ στο 1252, για να μην χρεώνεστε δίευρα κάθε φορά που τελειώνουν να mb

έχουμε απεριόριστα....

• Απαντ. 774
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όσοι έχετε θέμα με το 4G/5G δε χρειάζεται να στείλετε τπτ. Απλά επιλέξτε δίκτυο 2G. Όταν εμφανιστεί το γνωστό σε όλους "Ε" αλλάξτε το σε 4G/5G αναλόγως τι έχετε ο καθένας και θα φτιάξει. Για τα ακουστικά χρειάζεται ενεργοποίηση της sim με βάση τις οδηγίες που έχει μέσα ο φάκελος και αποστολή μηνύματος μετά W στο 54646. Τώρα όσον αφορά τα πακέτα ούτε σε εμένα τα εμφάνιζε. Ξαφνικά πριν λίγο τα εμφάνισε αλλά για κάποιο λόγο δεν είδα συνδυαστική ομιλία και Internet στα 12€ αλλά μόνο unlimited data στα 10€. Αυτό ενεργοποίησα, παιζει να έγινε πατάτα, θα δείξει.. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, Jake07 είπε

Όσοι έχετε θέμα με το 4G/5G δε χρειάζεται να στείλετε τπτ. Απλά επιλέξτε δίκτυο 2G. Όταν εμφανιστεί το γνωστό σε όλους "Ε" αλλάξτε το σε 4G/5G αναλόγως τι έχετε ο καθένας και θα φτιάξει. Για τα ακουστικά χρειάζεται ενεργοποίηση της sim με βάση τις οδηγίες που έχει μέσα ο φάκελος και αποστολή μηνύματος μετά W στο 54646. Τώρα όσον αφορά τα πακέτα ούτε σε εμένα τα εμφάνιζε. Ξαφνικά πριν λίγο τα εμφάνισε αλλά για κάποιο λόγο δεν είδα συνδυαστική ομιλία και Internet στα 12€ αλλά μόνο unlimited data στα 10€. Αυτό ενεργοποίησα, παιζει να έγινε πατάτα, θα δείξει.. 

δεν θέλω να σε στενοχωρήσω αλλά πατάτα έκανες που λες κι εσύ..αυτο το unlimited data το εμφανίζει και στην κανονική cu κάρτα που εχω. Η προσφορά που πήραμε ειναι unlimited data και λεπτά...

Επεξ/σία από dimis_pj
  • Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, dimis_pj είπε

δεν θέλω να σε στενοχωρήσω αλλά πατάτα έκανες που λες κι εσύ..αυτο το unlimited data το εμφανίζει και στην κανονική cu κάρτα που εχω. Η προσφορά που πήραμε ειναι unlimited data και λεπτά...

Το κατάλαβα.. Επειδή όμως την έχω ξανακάνει παλιότερα, είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα με εξυπηρετήσει το support. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, apostolis1384 είπε

Καλημέρα και από εμένα ήρθε η κάρτα την ενεργοποίησα αλλά στην εφαρμογή δεν μου γράφει τίποτα ούτε λεφτά ούτε gb.

Πότε έστειλες τα δικαιολογητικά;

Χτες; Ποια ώρα;

Δημοσ.
Στις 29/11/2021 στις 10:43 ΜΜ, ChrisN.S. είπε

Η πληρωμή στον Courier γίνεται μόνο με μετρητά; ρώτησε κανείς

Kai karta

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, rofio είπε

Εμένα που θα μου έρθει αύριο, ξέρουμε τι δικαιολογητικά χρειάζονται;

Ταυτότητα και μια υπεύθυνη δήλωση που έχει μέσα ο φάκελος

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδιά μέχρι 5/12 δεν ήταν η προσφορά της cyber week? Πατάω το Link που έβαλε ο TS και μου βγάζει error 404...έχουν καεί εκεί στη Vodafone

• Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, alonas είπε

Πώς ενεργοποιούμε τα απεριόριστα;;; Δεν βρίσκω κάτι σχετικό

Δεν υπάρχει κάτι σχετικό...ξαναμίλησα πάλι σήμερα με το chat της vodafone και μου είπαν θα ενεργοποιηθούν σήμερα

Δημοσ.

σήμερα παρέλαβα και εγώ με αίτηση το ΣΚ και κλασικά δεν βλέπω το πακέτο με τα 12 ευρώ !

παρά με 10 ευρώ και καλά Unlimited που δεν ξέρω πόσο unlimited είναι, έχω στείλει και εγώ στο support !

είπε κάτι κουλά εκεί το Support Να περιμένετε τουλάχιστον 4 ώρες μια μέρα 10 πλανήτες κλπ μέχρι να ενεργοποιηθεί

το 4 ώρες βρε μπόκολι είναι για την ΕΒΔΑΦ να δώσει σήμα και στους άλλους πάροχους για την ύπαρξη του τηλεφωνικού αριθμού και να μπει στα DATABASES τους

για να δούμε θα τους ζαλίσω τον έρωτα το μόνο σίγουρο

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...