andreas1gr Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, grinder_ είπε Κ στο 1252, για να μην χρεώνεστε δίευρα κάθε φορά που τελειώνουν να mb έχουμε απεριόριστα....
Jake07 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Όσοι έχετε θέμα με το 4G/5G δε χρειάζεται να στείλετε τπτ. Απλά επιλέξτε δίκτυο 2G. Όταν εμφανιστεί το γνωστό σε όλους "Ε" αλλάξτε το σε 4G/5G αναλόγως τι έχετε ο καθένας και θα φτιάξει. Για τα ακουστικά χρειάζεται ενεργοποίηση της sim με βάση τις οδηγίες που έχει μέσα ο φάκελος και αποστολή μηνύματος μετά W στο 54646. Τώρα όσον αφορά τα πακέτα ούτε σε εμένα τα εμφάνιζε. Ξαφνικά πριν λίγο τα εμφάνισε αλλά για κάποιο λόγο δεν είδα συνδυαστική ομιλία και Internet στα 12€ αλλά μόνο unlimited data στα 10€. Αυτό ενεργοποίησα, παιζει να έγινε πατάτα, θα δείξει.. 1
dimis_pj Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, Jake07 είπε Όσοι έχετε θέμα με το 4G/5G δε χρειάζεται να στείλετε τπτ. Απλά επιλέξτε δίκτυο 2G. Όταν εμφανιστεί το γνωστό σε όλους "Ε" αλλάξτε το σε 4G/5G αναλόγως τι έχετε ο καθένας και θα φτιάξει. Για τα ακουστικά χρειάζεται ενεργοποίηση της sim με βάση τις οδηγίες που έχει μέσα ο φάκελος και αποστολή μηνύματος μετά W στο 54646. Τώρα όσον αφορά τα πακέτα ούτε σε εμένα τα εμφάνιζε. Ξαφνικά πριν λίγο τα εμφάνισε αλλά για κάποιο λόγο δεν είδα συνδυαστική ομιλία και Internet στα 12€ αλλά μόνο unlimited data στα 10€. Αυτό ενεργοποίησα, παιζει να έγινε πατάτα, θα δείξει.. δεν θέλω να σε στενοχωρήσω αλλά πατάτα έκανες που λες κι εσύ..αυτο το unlimited data το εμφανίζει και στην κανονική cu κάρτα που εχω. Η προσφορά που πήραμε ειναι unlimited data και λεπτά... Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2021 από dimis_pj 1
Jake07 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 9 λεπτά πριν, dimis_pj είπε δεν θέλω να σε στενοχωρήσω αλλά πατάτα έκανες που λες κι εσύ..αυτο το unlimited data το εμφανίζει και στην κανονική cu κάρτα που εχω. Η προσφορά που πήραμε ειναι unlimited data και λεπτά... Το κατάλαβα.. Επειδή όμως την έχω ξανακάνει παλιότερα, είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα με εξυπηρετήσει το support.
apostolis1384 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Καλημέρα και από εμένα ήρθε η κάρτα την ενεργοποίησα αλλά στην εφαρμογή δεν μου γράφει τίποτα ούτε λεφτά ούτε gb. 1
andreas1gr Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, apostolis1384 είπε Καλημέρα και από εμένα ήρθε η κάρτα την ενεργοποίησα αλλά στην εφαρμογή δεν μου γράφει τίποτα ούτε λεφτά ούτε gb. Πότε έστειλες τα δικαιολογητικά; Χτες; Ποια ώρα;
alonas Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Στις 29/11/2021 στις 10:43 ΜΜ, ChrisN.S. είπε Η πληρωμή στον Courier γίνεται μόνο με μετρητά; ρώτησε κανείς Kai karta
rofio Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Εμένα που θα μου έρθει αύριο, ξέρουμε τι δικαιολογητικά χρειάζονται;
dimis_pj Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, rofio είπε Εμένα που θα μου έρθει αύριο, ξέρουμε τι δικαιολογητικά χρειάζονται; Ταυτότητα και μια υπεύθυνη δήλωση που έχει μέσα ο φάκελος 1
apostolis1384 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 33 λεπτά πριν, andreas1gr είπε Πότε έστειλες τα δικαιολογητικά; Χτες; Ποια ώρα; Εχθές το απόγευμα γύρω στις 6
dimis_pj Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Ρε παιδιά μέχρι 5/12 δεν ήταν η προσφορά της cyber week? Πατάω το Link που έβαλε ο TS και μου βγάζει error 404...έχουν καεί εκεί στη Vodafone 1
alonas Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Πώς ενεργοποιούμε τα απεριόριστα;;; Δεν βρίσκω κάτι σχετικό 1
dimis_pj Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, alonas είπε Πώς ενεργοποιούμε τα απεριόριστα;;; Δεν βρίσκω κάτι σχετικό Δεν υπάρχει κάτι σχετικό...ξαναμίλησα πάλι σήμερα με το chat της vodafone και μου είπαν θα ενεργοποιηθούν σήμερα
REWIND84 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 σήμερα παρέλαβα και εγώ με αίτηση το ΣΚ και κλασικά δεν βλέπω το πακέτο με τα 12 ευρώ ! παρά με 10 ευρώ και καλά Unlimited που δεν ξέρω πόσο unlimited είναι, έχω στείλει και εγώ στο support ! είπε κάτι κουλά εκεί το Support Να περιμένετε τουλάχιστον 4 ώρες μια μέρα 10 πλανήτες κλπ μέχρι να ενεργοποιηθεί το 4 ώρες βρε μπόκολι είναι για την ΕΒΔΑΦ να δώσει σήμα και στους άλλους πάροχους για την ύπαρξη του τηλεφωνικού αριθμού και να μπει στα DATABASES τους για να δούμε θα τους ζαλίσω τον έρωτα το μόνο σίγουρο
Προτεινόμενες αναρτήσεις