sgatzo Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, samsunglife είπε Οχι, δεν έχω τέτοιο θέμα. Απλά γιατί σε άλλους θα στείλει τα ακουστικά χωρίς καν να έχουν πάρει ακόμα τη sim; αυτό ρωτάω ... Επειδή μάλλον αναφέρεσαι στο ποστ μου , να σε ενημερώσω ότι έχω ήδη το Vodafone giga WiFi on the spot οπότε έχουν τα στοιχεία μου ενήμερα. Επίσης σήμερα μεταξύ 3-4 θα έρθει σύμφωνα με το live tracking της svuum η σιμ και μέχρι 6/12 τα ακουστικά σύμφωνα με το δεύτερο sms που έλαβα. Άρα τα ακουστικά θα έρθουν ΜΕΤΑ την παραλαβή της σιμ. Προφανώς αν δεν παραλάβω την σιμ ΔΕΝ θα στείλουν τα ακουστικά! Και το βρίσκω πολύ λογικό, τζάμπα δεν παίζει... Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2021 από sgatzo 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
samsunglife Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 52 λεπτά πριν, sgatzo είπε Επειδή μάλλον αναφέρεσαι στο ποστ μου , να σε ενημερώσω ότι έχω ήδη το Vodafone giga WiFi on the spot οπότε έχουν τα στοιχεία μου ενήμερα. Επίσης σήμερα μεταξύ 3-4 θα έρθει σύμφωνα με το live tracking της svuum η σιμ και μέχρι 6/12 τα ακουστικά σύμφωνα με το δεύτερο sms που έλαβα. Άρα τα ακουστικά θα έρθουν ΜΕΤΑ την παραλαβή της σιμ. Προφανώς αν δεν παραλάβω την σιμ ΔΕΝ θα στείλουν τα ακουστικά! Και το βρίσκω πολύ λογικό, τζάμπα δεν παίζει... Προφανώς δεν κατάλαβες καν τι ρωτάω, άστο δεν πειράζει! Φυσικά και θα παραλάβουμε τα ακουστικά ΜΕΤΑ τη sim και την πληρωμή των 12ε, φυσικά και δεν θα τα πάρω τζάμπα!!! Το ερώτημα είναι γιατί δεν μου έχουν στείλει το 2ο sms όπως σε εσένα πχ; αυτό τους δίνει το περιθώριο ΑΦΟΥ πληρώσω τα 12ε και πάρω τη sim να μου πουν: sorry, αλλά τα ακουστικά εξαντλήθηκαν! ΥΓ Να σε ενημερώσω κι εγώ με τη σειρά μου ότι στη Vodafone έχω ήδη 2 συνδέσεις κινητής και σταθερό τηλέφωνο. Οπότε έχουν και τα δικά μου στοιχεία ενήμερα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grinder_ Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, dimis_pj είπε χθες μου ήρθε μήνυμα ότι θα καθυστερήσει σήμερα μου ήρθε mail ότι εστάλη και μόλις ήρθε η courier...Λοιπόν το πακέτο μέσα έχει +1 κάρτα cu που έχει αυτοκόλλητο πάνω "Βάλε κάρτα και αυτή θα διπλασιαστεί" +δωροεπιταγή 15 ευρώ στο adidas.gr ή στο adidas app για αγορές άνω των 60 ευρώ. Επίσης έχει ένα σημείωμα που λέει για να παραλάβεις τα ακουστικά σου πρέπει να ενεργοποιήσεις τον αριθμό σου ανεβάζοντας τα δικαιολογητικά και να στείλεις μήνυμα στο 54646. Επειδή κάποιος το ρώτησε πριν, στην κούριερ είχε επιλογή να πληρώσεις και με POS Εμένα δεν είχε κανένα σημείωμα για τα ακουστικά. Απλά περιέγραφε την διαδικασία ενεργοποίησης. Τι ακριβώς έπρεπε να στείλεις στο 54646; 2 ώρες πριν, samsunglife είπε Μου ήρθε κι εμένα sms ότι θα παραλάβω σήμερα. Αλλά γιατί πρέπει να ενεργοποιήσω τον αριθμό για να μου στείλουν τα ακουστικά;;; Σε άλλους γιατί έστειλε 2ο sms ότι θα παραλάβουν τα ακουστικά τη τάδε του μηνός αφού δεν είχαν παραλάβει (και φυσικά ούτε ενεργοποιήσει) ακόμα τη sim; Δεν προκύπτει από πουθενά ότι πρέπει να ενεργοποιήσεις τον αριθμό για να στείλουν τα ακουστικά. Απλά ο προηγούμενος το διατύπωσε λάθος και μπέρδεψε με την σειρά του και σένα. 58 λεπτά πριν, sgatzo είπε Επειδή μάλλον αναφέρεσαι στο ποστ μου , να σε ενημερώσω ότι έχω ήδη το Vodafone giga WiFi on the spot οπότε έχουν τα στοιχεία μου ενήμερα. Επίσης σήμερα μεταξύ 3-4 θα έρθει σύμφωνα με το live tracking της svuum η σιμ και μέχρι 6/12 τα ακουστικά σύμφωνα με το δεύτερο sms που έλαβα. Άρα τα ακουστικά θα έρθουν ΜΕΤΑ την παραλαβή της σιμ. Προφανώς αν δεν παραλάβω την σιμ ΔΕΝ θα στείλουν τα ακουστικά! Και το βρίσκω πολύ λογικό, τζάμπα δεν παίζει... Καμία σημασία δεν παίζει που έχεις ήδη wifi on the spot. Σύμφωνα με το δεύτερο sms που έλαβες λοιπόν, και το λάβαμε όλοι μας, δεν αναφέρει πουθενά ότι θα λάβεις τα ακουστικά μέχρι μέχρι 6/12. Το sms λέει ότι "η παράδοση της παραγγελίας θα ολοκληρωθεί το αργότερο μέχρι 6/12." Παρήγγειλες κάρτα sim. Θέλω να πω ότι στείλανε το δεύτερο sms για να καλύψουν τυχών καθυστερήσεις στις παραδόσεις των sim. Για τα ακουστικά ούτε οι ίδιοι ξέρουν πότε και αν θα στείλουν τίποτα, οπότε κρατάτε μικρό καλάθι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimis_pj Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, grinder_ είπε Εμένα δεν είχε κανένα σημείωμα για τα ακουστικά. Απλά περιέγραφε την διαδικασία ενεργοποίησης. Τι ακριβώς έπρεπε να στείλεις στο 54646; Δεν προκύπτει από πουθενά ότι πρέπει να ενεργοποιήσεις τον αριθμό για να στείλουν τα ακουστικά. Απλά ο προηγούμενος το διατύπωσε λάθος και μπέρδεψε με την σειρά του και σένα. Καμία σημασία δεν παίζει που έχεις ήδη wifi on the spot. Σύμφωνα με το δεύτερο sms που έλαβες λοιπόν, και το λάβαμε όλοι μας, δεν αναφέρει πουθενά ότι θα λάβεις τα ακουστικά μέχρι μέχρι 6/12. Το sms λέει ότι "η παράδοση της παραγγελίας θα ολοκληρωθεί το αργότερο μέχρι 6/12." Παρήγγειλες κάρτα sim. Θέλω να πω ότι στείλανε το δεύτερο sms για να καλύψουν τυχών καθυστερήσεις στις παραδόσεις των sim. Για τα ακουστικά ούτε οι ίδιοι ξέρουν πότε και αν θα στείλουν τίποτα, οπότε κρατάτε μικρό καλάθι. Τι εννοείς το διατύπωσα λαθος; εγω ανεφερα ο,τι ελεγε το σημειωμα που ειχε μεσα στο φάκελο. εχω 2 θεματακια: 1. ακομη δεν μπορώ να ενεργοποιησω πακέτο και 2. εχει μονο 3g...τη δοκιμασα και σε κινητό και στο στικακι που έχω και 4g δεν είδα ενω η κανονική μου cu εχει κανονικα 4g... (sorry που βγαίνει στο πλάι η φωτό, δεν βρισκω επιλογη απο το κινητο να τη γυρισω) Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2021 από dimis_pj Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dj_neo Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 30 minutes ago, dimis_pj said: Τι εννοείς το διατύπωσα λαθος; εγω ανεφερα ο,τι ελεγε το σημειωμα που ειχε μεσα στο φάκελο. εχω 2 θεματακια: 1. ακομη δεν μπορώ να ενεργοποιησω πακέτο και 2. εχει μονο 3g...τη δοκιμασα και σε κινητό και στο στικακι που έχω και 4g δεν είδα ενω η κανονική μου cu εχει κανονικα 4g... (sorry που βγαίνει στο πλάι η φωτό, δεν βρισκω επιλογη απο το κινητο να τη γυρισω) Και εμένα τα ίδια, 3g και δεν εμφανίζει τα πακέτα στην εφαρμογή του cu. Στο my vodafone δεν έχει εμφανιστει ακόμη στον λογαριασμό μου. Άσχετο, σε εμένα έστειλαν και 2ο cu sim δωρο και ήταν συμπληρωμένα και τα 2 στην ΥΔ. Κάποιος θα πιάσει το στόχο του για αυτό το μήνα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Darky Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Θέλω να ελπίζω πως όσοι τουλάχιστον κάνανε παραγγελία πριν από τις 29 έχουν γίνει ρεζερβε ακουστικά για αυτούς. Τώρα κάποιοι άλλοι μπορεί να μην παραλαβουν την sim, ακυρώσουν, δεν θελουν να πάρουν η ακόμα και να το ξεχασουν κτλ και για αυτό ίσως να θέλουν να σταλεί το μυνημα πρώτα. (Αν και δεν νομίζω να δώσουν σε όσους παραγγείλαν μετά τις 29 άμα τους κάτσει περίσσευμα). Τώρα τι φάση με το 3G 😂 μπορούν να τις βάλουν να είναι μόνο 3G σήμα? Έχουν κάποιο δικαίωμα η απλά δεν έχουν "ενεργοποιηθεί" πλήρως? Υπάρχουν ψιλά γράμματα σε αυτούς που πήραν sim? Γιατί στην σελίδα της προσφοράς δεν λέει κάτι. Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2021 από Darky Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YellowGr Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 9 λεπτά πριν, Darky είπε Θέλω να ελπίζω πως όσοι τουλάχιστον κάνανε παραγγελία πριν από τις 29 έχουν γίνει ρεζερβε ακουστικά για αυτούς. Τώρα κάποιοι άλλοι μπορεί να μην παραλαβουν την sim, ακυρώσουν, δεν θελουν να πάρουν η ακόμα και να το ξεχασουν κτλ και για αυτό ίσως να θέλουν να σταλεί το μυνημα πρώτα. (Αν και δεν νομίζω να δώσουν σε όσους παραγγείλαν μετά τις 29 άμα τους κάτσει περίσσευμα). Τώρα τι φάση με το 3G 😂 μπορούν να τις βάλουν να είναι μόνο 3G σήμα? Έχουν κάποιο δικαίωμα η απλά δεν έχουν "ενεργοποιηθεί" πλήρως? Υπάρχουν ψιλά γράμματα σε αυτούς που πήραν sim? Γιατί στην σελίδα της προσφοράς δεν λέει κάτι. Δεν παίζει κάτι τέτοιο είπαμε είμαστε Ελλαδισταν αλλά αυτό παραπαει. Για το 3Γ αναφέρομαι . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dj_neo Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 επέλεξα χειροκίνητα το 4g δικτυο απο τις ρυθμισεις και φαινεται να συνδεθηκε. Μένει να παιξουν τα πακετα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimis_pj Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Συζητάω αυτή τη στιγμή στο τσατ...το 4g είναι επιπρόσθετη υπηρεσία που πρέπει να ενεργοποιήσουν δωρεάν αρκεί να το ζητησω ..😄 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
itagarakis Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Όσοι παραλάβετε πότε είχατε κάνει την παραγγελία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Super Moderators Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 34 minutes ago, Darky said: Τώρα τι φάση με το 3G 😂 μπορούν να τις βάλουν να είναι μόνο 3G σήμα? Έχουν κάποιο δικαίωμα η απλά δεν έχουν "ενεργοποιηθεί" πλήρως? Υπάρχουν ψιλά γράμματα σε αυτούς που πήραν sim? Γιατί στην σελίδα της προσφοράς δεν λέει κάτι. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει περίπτωση, άσε που αν θυμάμαι καλά οι Vodafone και Wind κλείνουν το 3G μέχρι τα τέλη του 2022 κι η Cosmote φετος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grinder_ Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Βάζοντας την sim στο κινητό αποστέλλετε sms: Κ στο 1252, για να μην χρεώνεστε δίευρα κάθε φορά που τελειώνουν να mb 4G NAI στο 1285, για να ενεργοποιηθεί το 4g κάντε και ένα reboot. Φραγή στα πενταψήφια μέσα από την εφαρμογή. 2 ώρες πριν, dimis_pj είπε Τι εννοείς το διατύπωσα λαθος; εγω ανεφερα ο,τι ελεγε το σημειωμα που ειχε μεσα στο φάκελο. εχω 2 θεματακια: 1. ακομη δεν μπορώ να ενεργοποιησω πακέτο και 2. εχει μονο 3g...τη δοκιμασα και σε κινητό και στο στικακι που έχω και 4g δεν είδα ενω η κανονική μου cu εχει κανονικα 4g... (sorry που βγαίνει στο πλάι η φωτό, δεν βρισκω επιλογη απο το κινητο να τη γυρισω) Δεν έλεγα εσένα, αλλού έκανα quote και αναφερόμουν σε αυτόν που είπε πως το δεύτερο sms του έλεγε θα παραλάβει τα ακουστικά έως 6/12. Στο chat μου είπαν θα ξεκινήσουν οι αποστολές στις 13/12... Πάντως εγώ δεν βρίσκω ούτε στα πακέτα το unlimited με 12€ ούτε είναι προενεργοποιημένο όπως μου είχαν πει θα γίνεται. Τα έχουν κάνει θάλασσα και πάλι. Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2021 από grinder_ 4 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dj_neo Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Εμένα το cu app ενώ φέρνει υπόλοιπα, δεν μου φέρνει καν τα πακέτα, και προφανως δεν το έχουν ενεργοποιήσει. Επίσης το υπόλοιπο της κάρτας στο cu app είναι 22€ και κάτι ψιλά και στο chat 10€ και κάτι ψιλά... Το my vodafone app δεν συνδέεται καν (Α-4005) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, itagarakis είπε Όσοι παραλάβετε πότε είχατε κάνει την παραγγελία; Παρέλαβα και εγώ 2 κάρτες sim (σε επαρχιακή πόλη)... Παραγγελία Σάββατο βράδυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimis_pj Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, itagarakis είπε Όσοι παραλάβετε πότε είχατε κάνει την παραγγελία; εγω παρηγγειλα στις 00:45 στις 27 Νοεμβρίου, ξημερωματα Σαββάτου δηλαδή και παρέλαβα σήμερα. 18 λεπτά πριν, dj_neo είπε Εμένα το cu app ενώ φέρνει υπόλοιπα, δεν μου φέρνει καν τα πακέτα, και προφανως δεν το έχουν ενεργοποιήσει. Επίσης το υπόλοιπο της κάρτας στο cu app είναι 22€ και κάτι ψιλά και στο chat 10€ και κάτι ψιλά... Το my vodafone app δεν συνδέεται καν (Α-4005) το πρωί έμπαινα στην εφαρμογή και δεν μπορούσα να δω τα πακέτα..τωρα κι εμένα μου βγάζει το ίδιο σφάλμα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις