Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 ώρες πριν, dimis_pj είπε

Με το vodafone sharing. 

"Στείλε δωρεάν SMS στο 1331, όπως παρακάτω:

Γράψε το νούμερο του ποσού που θες να μεταφέρεις από 5€ έως και 30€, χωρίς δεκαδικά (π.χ. "5").

Άφησε ένα κενό και στη συνέχεια γράψε τη λέξη "ΣΤΟ".

Τέλος, άφησε ένα κενό και γράψε τον αριθμό του κινητού στο οποίο θες να στείλεις μονάδες.

Για παράδειγμα, το SMS σου θα γράφει: “5 ΣΤΟ 69xxxxxxxx”

Κάθε αποστολή χρόνου ομιλίας έχει χρέωση 0,50€."

https://www.vodafonecu.gr/eksipiretisi-pelatwn/metafora-xronou-omilias-vodafone-sharing/#?panel=note-15

Και θα μπορούμε να Μεταφέρουμε και τα 12€ που έχει μέσα ήδη από την αρχή; Δηλαδή να στείλουμε 25€ στον κύριο cu;

• Απαντ. 774
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εστειλα κ εγω μνμ για ανανεωση ο,ιλιας κ mb , η vodafone φυσικα δεν συγκινηθηκε να μου στειλει οδηγιες για το πως θα γινει ,  αρε  voda sapila .     ξερει κανεις αν υσχυει το 1+1 απο mikel ?  ασχετο 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
57 λεπτά πριν, vasilisx είπε

Και θα μπορούμε να Μεταφέρουμε και τα 12€ που έχει μέσα ήδη από την αρχή; Δηλαδή να στείλουμε 25€ στον κύριο cu;

Ναι μπορείς. Μόνο το bonus διπλασιασμού δεν μεταφέρεται, αυτά που έχουμε πληρώσει μεταφέρονται κανονικά. 

Επεξ/σία από dimis_pj
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Giorgos20177 είπε

ξερει κανεις αν υσχυει το 1+1 απο mikel ?

Που το θυμήθηκες αυτό;;;

Δεν είναι ούτε 3-4 χρόνια που σταμάτησε…

Δημοσ.

Μου τηλεφώνησαν πριν λίγο από το 2106702868 (Vodafone) να με ρωτήσουν αν έλαβα τα ακουστικά και είχαν κάποιο ελάττωμα... 

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, andreas1gr είπε

Μου τηλεφώνησαν πριν λίγο από το 2106702868 (Vodafone) να με ρωτήσουν αν έλαβα τα ακουστικά και είχαν κάποιο ελάττωμα... 

το ιδιο κ εμενα πριν καμια ωρα , μαλλον για να δουν αν τα εστειλε ο προμηθευτης που πληρωσαν 

Δημοσ.

Εγώ ακόμα να λάβω ακουστικά ούτε μήνυμα με κωδικό αποστολής...

Μου διαβεβαίωσαν 4-5 φορές κατά διαστήματα ότι είμαι στους επιλέξιμους..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και εγώ έβαλα 15 ευρώ τα οποία έγιναν περίπου 40…

Έβαλα πακέτο με 12 ευρώ και τα υπόλοιπα τα έστειλα σε 2 νούμερα cu της οικογένειας…

Τον επόμενο μήνα που θα είναι ο τελευταίος για τον διπλασιασμό θα αγοράσω πακέτο με 30 ευρώ, που θα γίνουν 60… και θα τα γεμίσω τα κινητά όλης της οικογένειας ή θα ξεσκιστούμε στο φαγητό μέσα από το smart pocket…

Επεξ/σία από andreas1gr
Δημοσ.

Καλημέρα και καλή Κυριακή. Θέλω να ρωτήσω, υπάρχει συγκεκριμένη ημερομηνία ανανέωσης για όλους ή ανανεώνουμε την ημερομηνία που αναφέρει στο app ότι λήγουν τα απεριόριστα ;

Ευχαριστώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, aber είπε

ή ανανεώνουμε την ημερομηνία που αναφέρει στο app ότι λήγουν τα απεριόριστα ;

Λογικά αυτό.

Εγώ το έκανα 1 ημέρα νωρίτερα.

Επεξ/σία από andreas1gr
Δημοσ.

Εχετε κανενα προβλημα με τα ακουστικά?

Τα βάζω στη θήκη τους, αναβει το κοκκινο led και στα δυο ακοστικα για 3 δετερολεπτα και μετα σβηνει το led , με αποτελεσμα να μην φορτίζουν. Η θηκη προφανώς είναι φορτισμένη

Δημοσ.

τον τριτο μήνα αν ανανεώσουμε διπλασιάζεται?

ο διπλασιασμός λήγει σε ενα η 2 μήνες?

ρωτάω για να καταλάβω ποιο ειναι το καλύτερο σενάριο ανανεώσεων και μεταφορών χρημάτων.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mples είπε

Πώς κάνουμε ανανέωση στα απεριόριστα σήμερα μου λήγουν ?

Δεν σου έχει έρθει μύνημα με την προσφορά? 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...