Itsme.pit Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Στις 29/12/2021 στις 11:01 ΜΜ, GreekReaper είπε Καλησπέρα σε όλους και όλες. Παρακολουθώ το νήμα από την αρχή μιας και εγώ έκανα την παραγγελία μέσα στο πρώτο δυωρο όταν εμφανίστηκε η προσφορά. Είχα τα παρατράγουδα μου σε κάθε βήμα. Αποδοχη παραγγελίας, μπέρδεμα κατά εξακολούθηση για μέρες από την svouum που παρέδωσε τις κάρτες, ναι και σε εμένα 2 κάρτες στείλανε και με υπεύθυνη δήλωση και των αριθμων, καμία επικοινωνία από την εξυπηρέτηση της VODAFONE, χωρίς βέβαια να ζαλίσω στα τηλέφωνα ή στα chat. Μη εμφάνιση της προσφοράς κατά την ενεργοποίηση του αριθμού για 3-4 μέρες και όλα τα καλά που έχετε κουβεντιάσει στο νήμα. Προχθές λοιπόν μου ήρθε ειδοποίηση από την speedex, που σημαίνει και easy mail που σημαίνει Ορφέας βεινογλου, με σμσ με tracking. Σκέφτομαι, " τέλεια, τους πήρε ένα μήνα αλλά βάλανε σιγά σιγά τα πράγματα σε μια τάξη και προχωράμε στις αποστολές των ακουστικών" Σήμερα μπαίνω να δω που βρίσκεται και βλέπω άφιξη κατάστημα στην Τήνο, ναι, την γνωστή Τήνο! (Εγώ μένω Αθήνα). "Τα πιάσαμε τα λεφτά μας" είπα από μέσα μου "θα πρέπει να επικοινωνήσω και με την κούριερ τώρα για να τους δώσω την εντολή επαναπροώθησης για τον σωστό προορισμό" Μισή ώρα μετά..."το δέμα παραδόθηκε, όνομα παραλήπτη "τάδε", προφανώς όχι εγώ. Νομίζω πως ήταν το κερασάκι στην τούρτα. Άντεξα με ψυχραιμία κάθε τραγικό λάθος, εμπόδιο, παραπληροφόρηση, σταρχιδισμο κτλ ένα μήνα τώρα, αλλά το τελευταίο με έβγαλε από τα ρούχα μου! Τώρα θα βγάλω τον μα....κα Έλληνα από μέσα μου, 10 φορές τηλ την ημέρα, κάθε μία ώρα συνεχείς οχλήσεις στο chat, spam μαιλ παραπόνων κτλ μέχρι να σβήσει ο ήλιος όπου ή θα με διαγράψουν ή θα με βαρεθουν να με βλέπουν συνεχώς μπροστά τους και θα τα φέρουν. Ζήτω συγνώμη για την χολή που έβγαλα στο νήμα αλλά ένα μήνα δεν έβγαλα κιχ! Ε πλέον το ποτήρι ξεχείλισε. Να μην παρεξηγηθω από κάποιους, δεν είναι το κόστος των ακουστικων, ή αν δεν τα πάρω ότι ήρθε το τέλος του κόσμου. Η προσφορά αυτή καθαυτή, με ή χωρίς ακουστικά είναι υπέροχη έτσι κι αλλιώς. Είναι η κοροϊδία, αδιαφορία, ασυνεννοησία, παραπληροφόρηση και βλακεία γενικότερα σε όλα τα επίπεδα και σε όλο το φάσμα από την αρχή της δημιουργίας της προσφοράς έως το τέλος στους τελικούς αποδέκτες, εμάς. Και σε μένα το ίδιο έγινε. Μόνο που δεν παρέλαβε ο άλλος και άλλαξα τα στοιχεία για την επαναποστολη. Είδωμεν ....
Dynamics Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Στις 30/12/2021 στις 10:42 ΠΜ, Darky είπε Εγω έδωσα στοιχεία στην εταιρία κούριερ και μετά κάλεσα και την βονταφον για να ενημερώσουν μιας και είναι ο αποστολέας. Βλέπω σήμερα η αποστολή είναι στο hub Αθηνών οπότε έγινε δουλειά. Σου ήρθε το δέμα;
sgatzo Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Τελικά κατάφερε να ανανεώσει κάποιος; Και αν ναι με αποστολή sms? Επίσης τα δεδομένα μοιράζονται αν βάλω την κάρτα σε mifi? Τα ακουστικά τα παρέλαβα με easy mail που στην πορεία τελικά έσκασαν με ταξί... Μας έβγαλε την ψυχή αλλά η προσφορά τελικά δεν είχε αντίπαλο απλά!
Darky Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, Dynamics είπε Σου ήρθε το δέμα; Σημερα μου ήρθε ένα μύνημα από easy mail πως θα παραλάβω τις επόμενες μέρες 😐 Στην speedex είχε κολλήσει από τις 30/12 κάπου στην Αθήνα.. Δεν ξέρω τι παίχτηκε αλλά πιστεύω θα παραλάβω επιτέλους.
Dynamics Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, Darky είπε Σημερα μου ήρθε ένα μύνημα από easy mail πως θα παραλάβω τις επόμενες μέρες 😐 Στην speedex είχε κολλήσει από τις 30/12 κάπου στην Αθήνα.. Δεν ξέρω τι παίχτηκε αλλά πιστεύω θα παραλάβω επιτέλους. Έχω μιλήσει στο τηλέφωνο 3 φορές με βονταφον κ άλλες τόσες με την κούριερ έχω δώσει στοιχεία κτλ το δέμα δεν έχει κουνηθεί καθόλου κ θα είναι στο κεντρικό κατάστημα έως της 8/1 μετά γυρίζει κεντρικά και άντε να το βρεις
captaintzim Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Δεν ξέρω πόσοι παραλάβατε και πόσοι ΔΕΝ παραλάβατε. Εγώ είμαι ένα θύμα της Βόνταφον. Έδωσα 12 ευρώ με την προοπτική ότι θα μου στείλουν τα ακουστικά. Αντί γι' αυτό μου έστειλαν 2 κάρτες sim... ήτοι να κερδίσουν όχι ένα αλλά δύο συνδρομητές... Συνομιλία 1η στις: 12.04.21 00:10:24 Τρέχα Έλενα : Τέλεια σας ευχαριστώ! Θα λάβετε κανονικά τα ακουστικά παρακαλώ αλλά σε διαφορετικη παράδοση ! (Σ.Σ. ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΑ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΡΙΘΜΟΥΣ... ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ...) Συνομιλία 2η στις: 12.15.21 Από τις 28/11 παρήγγειλα, στις 3/12 παρέλαβα και έστειλα τα απαιτούμενα έγγραφα για ενεργοποίηση και ενεργοποιήθηκε ο αριθμός .... με βάση την παραγγελία ΧΧΧΧΧΧΧΧΧ για απεριόριτσα mb και χρόνο ομιλίας και δώρο ακουστικά. Τα ακουστικά δεν έχουν έρθει ακόμα αν και έχουν περάσει 10 ημέρες από την ενεργοποίηση του κινητού... 00:15:03 Β.Δ.: Φυσικά, Μην σας απασχολεί καθόλου αυτό, θα το δούμε μαζί ,θα σας ενημερώσω εγώ και θα το φτιάξουμε αμέσως! (...) Μην ανησυχείτε καθόλου το δρομολογώ από πλευράς μου άμεσα προκειμένου να παραλάβετε τα ακουστικά σας έως το τέλος της εβδομάδας. Μείνετε ήσυχος! (Σ.Σ ΜΑΤΑΙΑ ΕΜΕΙΝΑ ΗΣΥΧΟΣ) Συνομιλία 3η στις: 12.31.21 00:09:28 Α. Χρ. : Οι παραδόσεις των ακουστικών έχουν ξεκινησει στις 13/12 σε ολοκληρη την Ελλάδα, τις διαχειρίζονται οι acs,easymail υπάρχει μία μικρή καθυστέρηση λόγω φόρτου εορτών. Δεν εχουν ολοκληρωθεί οι παραδόσεις, επομένως μην ανησυχείτε καθόλου και θα τα λάβετε κανονικά! Θα λάβετε και το tracking number μάλιστα στον αριθμό σας! Συνομιλία 4η σήμερα 6-1-2022 00:14:15 Λ. Μ. : Μπορείτε να μου δώσετε λίγο χρόνο επιπλέον και να σας καλέσω για να σας ενημερώσω; 00:15:15 : Περιμένω 00:15:26 : Καλέστε με (Σ.Σ. ΜΑΤΑΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΜΕ ΚΑΛΕΣΕΙ...) Συνομιλία 5η σήμερα 6-1-2022 00:02:13 Κ. Στ. : θα ήθελα να μου πείτε αν έχετε λάβει SMS στο κινητό σας για την παραλαβή ακουστικών. 00:02:40 Κ. Στ. : Εχει εξαντληθεί το απόθεμα και έχουν στελεί με σειρα προτεραιότητας σε όλους όσους έχουν λάβει σχετικό sms. 00:03:01 : Δεν έχω λάβει 00:03:29 : Δεν έχω λάβει sms όλο αυτό το διάστημα 00:04:18 : Εγώ έχω παραγγείλει από 28/11 και έχω ενεργοποιήσει τον αριθμό εδώ και έναν μήνα... 00:04:56 Κ. Στ. : εφόσον δεν έχει έρθει μήνυμα στο κινητό σας από την έναρξη σύνδεσης δεν θα παραλάβετε ακουστικά καθώς το απόθεμα έχει εξαντληθεί όπως και έχουμε λάβει ενημέρωση 00:05:41 : Τρεις συνάδελφοι σας με έχουν διαβεβαιώσει ότι θα παραλάβω 00:05:47 : Νέα τακτική; 00:05:53 : Λέγανε ψέματα; 00:06:17 : Σας κοινοποιώ ο,τι μου λέγανε πριντ σκριν 00:06:25 : Αλλιώς τα 12 ευρώ μου πίσω 00:06:45 Κ. Στ, : έχω όλο το ιστορικό σας, τα 12€ αφορά την ενεργοποίηση παροχών του μήνα. συγνώμη για τυχούσα αναστάτωση ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ... Αλήθεια πόσοι παραλάβατε και πόσοι δεν παραλάβατε; Πραγματικοί πελάτες... Οχι τρολ ή υπάλληλοι της Βόνταφον; Θα κινηθώ νομικά μέσω της Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή (για την εξαπάτηση μου ως πελάτη μέσω της παραπλανητικής διαφήμισης και των ψευδών διαβεβαιώσεων των υπαλλήλων της επί σχεδόν ένα μήνα) και της ΕΕΤΤ (λόγω της εκμετάλλευσης της δεσπόζουσας θέσης και του ολιγοπωλίου στην αγορά κινητής τηλεφωνίας). Όποιος θέλει μου γράφει τα δικά του στοιχεία εδώ ή inbox για να συμπεριλάβω και τη δική του καταγγελία στη δική μου... Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2022 από captaintzim
glamor Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Ξεκινάω πρώτος.... Μόλις είδα το ιστορικό παραγγελίας μου... 30/11 έκανα παραγγελία και παρέλαβα 24 Δεκεμβρίου τα ακουστικά
captaintzim Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 5 λεπτά πριν, glamor είπε Ξεκινάω πρώτος.... Μόλις είδα το ιστορικό παραγγελίας μου... 30/11 έκανα παραγγελία και παρέλαβα 24 Δεκεμβρίου τα ακουστικά Εγώ 28/11 και δεν έχω παραλάβει...
samsunglife Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 27/11 παραγγελία - 31/12 παρέλαβα χωρίς sms, χωρίς καμία προειδοποίηση! ΥΓ: Και εμένα τα ίδια μου λέγανε στο chat αλλά είμαι 100% σίγουρος ότι το λέγανε στη τύχη... απλά για να κλείσουν τη συνομιλία...
kondoras Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 30/12/2021 στις 3:23 ΜΜ, samsunglife είπε Πριν μισή ώρα με πήρε τηλέφωνο ο courrier της speedex Βέροιας που με έψαχνε. Μένω Αθήνα!!! Το όνομα και η διεύθυνση που του είχανε δώσει δεν υπάρχουν!!! Στις 30/12/2021 στις 3:32 ΜΜ, drdedus είπε το δικό μου αντι για Κρήτη το παρέλαβε σήμερα κάποιος στο Χαλάνδρι. Άλλο όνομα αλλα το τηλ επικοινωνίας είναι το καινούργιο που πήραμε απο voda.Να είναι ο παλιός κάτοχος... ποιός ξέρει, σκατά τα έκανε η voda. Στις 30/12/2021 στις 9:57 ΜΜ, Dynamics είπε μιλησα μαζι τους απο το τσατ και με ενημερωσε οτι θα γινει εκ νεου η αποστολη στο δεμα...ευτυχως εκει που πηγε ο διανομεας δεν βρηκε καποιον και το δεμα ειναι στο καταστημα στο Μοσχατο. Στις 30/12/2021 στις 11:16 ΜΜ, Mhlogiatros είπε Αριθμος αποδεικτ. 69696969 easy - not - mail ηρακλειο . Θα παω απο εκει αυριο το μυριζω οτι εκει το εχουν . Στις 4/1/2022 στις 6:54 ΜΜ, Itsme.pit είπε Και σε μένα το ίδιο έγινε. Μόνο που δεν παρέλαβε ο άλλος και άλλαξα τα στοιχεία για την επαναποστολη. Είδωμεν .... Παρεξήγηση. Στις 27/11/2021 στις 9:18 ΠΜ, alexxkidd31 είπε Καμία προσφορά για υπάρχοντες χρήστες δε θα βγάλει; Η προσφορά ήταν δωρεάν ακουστικά για παλιούς χρήστες. 😋 Χριστουγεννιάτικο δώρο κάνατε βρε κουτά! Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2022 από kondoras
Mhlogiatros Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Εγω παντως πηγα χτες και τα πηρα . Χριστουγεννιάτικο καψόνι τοσο τρεξιμο Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2022 από Mhlogiatros
Darky Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, sgatzo είπε Τελικά κατάφερε να ανανεώσει κάποιος; Και αν ναι με αποστολή sms? Επίσης τα δεδομένα μοιράζονται αν βάλω την κάρτα σε mifi? Τα ακουστικά τα παρέλαβα με easy mail που στην πορεία τελικά έσκασαν με ταξί... Μας έβγαλε την ψυχή αλλά η προσφορά τελικά δεν είχε αντίπαλο απλά! Μου ήρθε σήμερα το μύνημα για την προσφορά, αυτό το 054 στο 1355. Λογικά σκάει πάνω στον ενα μήνα από την ενεργοποίηση της κάρτας. Εντάξει ναι δεν υπάρχει καλύτερη προσφορά, αφού το πακέτο μπαίνει με τον διπλασιασμό τους πρώτους μήνες οπότε τα έξτρα μπορούμε να τα φάμε σε efood με το smart pocket. Πρακτικά 3 πρώτοι μήνες (λόγο του διπλασιασμού) έχουν πολύ μικρό κόστος χώρια του ότι είναι απεριόριστα. Πάντως δεν ξέρω αν θέλει και ανανέωση 12€, μάλλον μόνο ενεργοποίηση πακέτου θέλει άρα ίσως γίνεται δουλειά και με 10€ η και 15 και να μείνουν και για τον άλλο μήνα εάν δεν λήγουν (νομίζω μόνο ο διπλασιασμός λήγει στον μήνα). Εγώ δεν ρίσκαρα πάντως, δεν θυμάμαι τι λεγόταν πως μετά τους πρώτους μήνες θα θέλει ανανέωση 15€, ίσως λόγω του φόρου? Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2022 από Darky 1
Dynamics Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 αν θυμαμαι καλα βαζουμε 12ευρω καρτα! χωρις να ειμαι σιγουρος! υ.γ Το μνμ ηρθε και σε εμενα!
georgeppg Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 28/11 παραγγελία δεν πήρα ακουστικά, πιο πολύ με ενδιαφέρει πως θα ανανεώσω το πακέτο, ως σήμερα δεν έχω λάβει μήνυμα να στείλω 054 στο 1355, αν κανείς ξέρει ας μας ενημερώσει, χάσαμε τα ακουστικά μην χάσουμε και τα data
ForuMakis Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Οσοι λαβατε το σχετικο sms να στειλετε 054 στο 1355 ειχατε κανει ανανεωση της καρτας;
Προτεινόμενες αναρτήσεις