Dynamics Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, Darky είπε Κάλεσα το 13830 κατευθείαν μιλησα μαζι τους απο το τσατ και με ενημερωσε οτι θα γινει εκ νεου η αποστολη στο δεμα...ευτυχως εκει που πηγε ο διανομεας δεν βρηκε καποιον και το δεμα ειναι στο καταστημα στο Μοσχατο. Αυριο θα παρω τηλ στην easymail για να τους ενημερωσω οτι εχω μιλησει με βοντα για το δεμα για να αλλαξω την διευθυνση και να το δωσουν στην speedex
andreas1gr Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Dynamics είπε Αυριο θα παρω τηλ στην easymail για να τους ενημερωσω οτι εχω μιλησει με βοντα για το δεμα για να αλλαξω την διευθυνση και να το δωσουν στην speedex Εννοείται ότι αν εσύ πάρεις τηλέφωνο και τους πεις ότι εσύ μίλησες με την Vodafone, αυτοί θα σκοτωθούν να πάνε ένα δέμα εκεί που εσύ θα τους πεις.....
Mhlogiatros Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Αριθμος αποδεικτ. 69696969 easy - not - mail ηρακλειο . Θα παω απο εκει αυριο το μυριζω οτι εκει το εχουν . Σοβαρα το εχουν αποστειλει οι παπαρες χωρις καμια ειδοποιηση ..... Στο chat ελεγαν μπουρδες το πακετο ειναι εδω και καθεται Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2021 από Mhlogiatros
Dynamics Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, andreas1gr είπε Εννοείται ότι αν εσύ πάρεις τηλέφωνο και τους πεις ότι εσύ μίλησες με την Vodafone, αυτοί θα σκοτωθούν να πάνε ένα δέμα εκεί που εσύ θα τους πεις..... εμβολιασμενος?
etnica Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 Μόλις παρέλαβα και εγώ τα ακουστικά, παραγγελία στις 27/11. Καλές γιορτές σε όλους με υγεία εύχομαι!
XristosQts Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 Ήρθαν τα ακουστικά 😱 μπράβο vodafone... Spoiler
glamor Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 και εγω παρελαβα τα ακουστικα αλλα το παραξενο ειναι οτι ειχε ενα ασχετο κινητο επικοινωνιας και ειχα παρει την προσφορα το Δεκέμβριο (ανακοινώσανε οτι εχει τελειώσει τα δωρα (ακουστικα))
samsunglife Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 Και εγένετο θαύμα: παρέλαβα πριν από λίγο στην Αθήνα από easy mail χωρίς καμία ενημέρωση κι ενώ χθες με καλουσανε στο νούμερο της cu από speedex Βέροιας 🤣🤣🤣 Tip: χθες μίλησα στο chat και η υπάλληλος μου είπε ότι θα το διευθετήσει. Αποτι φαίνεται το έκανε και ευτυχώς τελείωσε η ταλαιπωρία μου 👌 Καλή πρωτοχρονιά σε όλους με υγεία πάνω απ όλα!!! 1
BlackStone7 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 Παρέλαβα και εγώ σήμερα. Παραγγελία στις 26/11. Καλή πρωτοχρονιά να έχουμε. 1
Darky Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Έκανε κανείς ανανέωση αυτόν τον μήνα? Άντε να δούμε πως θα δουλέψει το όλο πράμα, να πάρουμε τα ακουστικά και να ηρεμήσουμε 😂
SterThess Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Πάντως χθες μου ηρθε μηνυμα στο κινητο ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ DATA ΚΑΙ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΛΕΠΤΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΕ 12€. ΣΤΕΙΛΕ 054 ΣΤΟ 1355 ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ. ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ 30/4. Μαλλον ετσι θα ενεργοποιουμε καθε μηνα τα απεριοριστα 2
Mhlogiatros Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Και σε μενα μου ειχε ερθει αλλα θεωρησα οτι ειναι γενικη διαφημιση ?
thyra_7 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Εγώ που είχα μιλήσει στο τσατ στην αρχή, μου είχαν πει θα ανανεωθεί αυτόματα η προσφορά. Τώρα δε ξέρω τι ισχύει.
kournias Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 18 λεπτά πριν, thyra_7 είπε Εγώ που είχα μιλήσει στο τσατ στην αρχή, μου είχαν πει θα ανανεωθεί αυτόματα η προσφορά. Τώρα δε ξέρω τι ισχύει. εγω όσες φόρες ρώτησα κάτι μου είπαν θα το δούμε και θα σας καλέσουμε πίσω... και φυσικά δεν κάλεσαν ΠΟΤΕ, αυτό πρώτη φορά το συναντώ, ως και από τον ΕΦΚΑ με κάλεσαν πίσω πριν κανα μήνα, αυτοί έχουν ξεπεράσει και το δημόσιο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις