Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 ώρες πριν, dimis_pj είπε

Μόλις παρέλαβα κι εγώ τα ακουστικά, παραγγελία στις 29/11. 

update: ό,τι πιο άβολο έχω φορέσει σε buds... 🙄Σύνδεση με το laptop και κανουν διακοπές συνέχεια...😏 

PXL_20211229_100049898.MP_copy_800x602.jpg

Εμ συγνώμη δεν θα υπερασπιστώ καμία xiaomi , αλλά πιο άβολα και σπαστικά από τα AirPods σε καμία περίπτωση δεν είναι. Για τα 20-30$ που κοστίζουν είναι παραπάνω από τίμια. Πρόβλημα με τ σύνδεση είχα μόνο στο Windows PC στο Mac κλπ μια χαρά όλα 

• Απαντ. 774
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, init0101 είπε

Εμ συγνώμη δεν θα υπερασπιστώ καμία xiaomi , αλλά πιο άβολα και σπαστικά από τα AirPods σε καμία περίπτωση δεν είναι. Για τα 20-30$ που κοστίζουν είναι παραπάνω από τίμια. Πρόβλημα με τ σύνδεση είχα μόνο στο Windows PC στο Mac κλπ μια χαρά όλα 

airpods δεν εχω χρησιμοποιήσει ποτέ οπότε δεν μπορώ να κρίνω.. αλλά σε σχέση με τα pixel buds και τα liberty air 2 της anker που έχω καμία σχέση..αλλα δεν θα τα συγκρίνω με ακουστικά που εχουν πάνω από 70 ευρώ, απλά είπα οτι στα δικα μου τα αυτιά δεν...

Με windows τα συνέδεσα κι έκανε διακοπες ναι..

Δημοσ.

Τώρα ανανέωση χρόνου ομιλίας πότε πρέπει να κάνουμε? Πχ εγώ ενεργοποίησα τον αριθμό 6/12 νομίζω και πιστεύω αρκετοί άλλοι κοντά εκεί. Αν κάνουμε ανανέωση με την νέα χρονιά αρχές του μήνα είμαστε άραγε καλυμμένοι? 

Αν κάποιος έχει σίγουρη πληροφορία για την διαδικασία ας μας πει. Πάντως βλέπω πως υπάρχει ένας cu κωδικός στην εφαρμογή που λήγει 4/02, είναι η προσφορά?

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Dynamics είπε

Απίστευτα πράγματα 😬

Τι κάνουμε τώρα; Εγώ μίλησα με την κούριερ και μου είπαν ότι πρέπει να μιλήσουμε με βονταφον για να ξανά γίνει αποστολή

Εγω έδωσα στοιχεία στην εταιρία κούριερ και μετά κάλεσα και την βονταφον για να ενημερώσουν μιας και είναι ο αποστολέας. Βλέπω σήμερα η αποστολή είναι στο hub Αθηνών οπότε έγινε δουλειά.

Δημοσ.

Πριν μισή ώρα με πήρε τηλέφωνο ο courrier της speedex Βέροιας που με έψαχνε. Μένω Αθήνα!!! 

Το όνομα και η διεύθυνση που του είχανε δώσει δεν υπάρχουν!!! Μόλις μίλησα με chat και μου ζητήσανε αριθμό παραγγελίας και τηλέφωνο επικοινωνίας (για 1000στη φορά...) και τους είπα να ενημερώσουν τη speedex... 

Απίστευτα πράγματα!!! Πραγματικά θέλει μεγαλη προσπάθεια για να τα κάνεις τόσο μπάχαλο... 

Δημοσ.

το δικό μου αντι για Κρήτη το παρέλαβε σήμερα κάποιος στο Χαλάνδρι.

Άλλο όνομα αλλα το τηλ επικοινωνίας είναι το καινούργιο που πήραμε απο voda.Να είναι ο παλιός κάτοχος... ποιός ξέρει, σκατά τα έκανε η voda.

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, drdedus είπε

το δικό μου αντι για Κρήτη το παρέλαβε σήμερα κάποιος στο Χαλάνδρι.

Άλλο όνομα αλλα το τηλ επικοινωνίας είναι το καινούργιο που πήραμε απο voda.Να είναι ο παλιός κάτοχος... ποιός ξέρει, σκατά τα έκανε η voda.

ευτυχώς σε εμένα ο παλιός κάτοχος είχε μαγαζί στη Βέροια το οποίο έχει κλείσει, οπότε δεν παρέλαβε...

Δημοσ.

Παρέλαβα και εγώ αν και τα είχα ξεχάσει. Αντε καλή χρονιά! 

Επίσης, με το που παρέλαβα τα ακουστικά ενεργοποιηθηκαν πάλι video, music και chat pass. Όλα αυτά ενώ έχουμε unlimited.. Πολύ χρήσιμα πακέτα 😂😂

Δημοσ.

Και σε εμένα τα ίδια άλλο νούμερο στην sdeedex και άλλος παρέλαβε ....μίλησα τηλεφωνικά μαζί τους ....μου ζήτησε id παραγγελίας και είπε ότι θα επικοινωνήσει μαζί μου ..... πραγματικά μπαχαλο να έχουν κάνει .....

Δημοσ.

Κι εμένα άλλος τα παρέλαβε. Τέτοια τάξη τέτοια αλφαδιά δεν έχω ξαναδεί. Θέλουν να πάρουν και πελάτες φορητότητα τρομάρα τους. Να δω τώρα πως θα ξαναστείλουν το 90% των ακουστικών που στάνταρ έχουν πάει λάθος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εμενα τρεις απο το chat μου εχουν διαβεβαιώσει οτι θα παραλαβω αλλα μεχρι τωρα τιποτα... για να δουμε!!!

Επεξ/σία από vasilisx
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Darky είπε

Εγω έδωσα στοιχεία στην εταιρία κούριερ και μετά κάλεσα και την βονταφον για να ενημερώσουν μιας και είναι ο αποστολέας. Βλέπω σήμερα η αποστολή είναι στο hub Αθηνών οπότε έγινε δουλειά.

Με τι τρόπο μίλησες με βονταφον;εγώ μίλησα μαζί τους μέσω τσατ σήμερα

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Dynamics είπε

Με τι τρόπο μίλησες με βονταφον;εγώ μίλησα μαζί τους μέσω τσατ σήμερα

Κάλεσα το 13830 κατευθείαν

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...