Επισκέπτης Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 11 ώρες πριν, dimis_pj είπε Μόλις παρέλαβα κι εγώ τα ακουστικά, παραγγελία στις 29/11. update: ό,τι πιο άβολο έχω φορέσει σε buds... 🙄Σύνδεση με το laptop και κανουν διακοπές συνέχεια...😏 Εμ συγνώμη δεν θα υπερασπιστώ καμία xiaomi , αλλά πιο άβολα και σπαστικά από τα AirPods σε καμία περίπτωση δεν είναι. Για τα 20-30$ που κοστίζουν είναι παραπάνω από τίμια. Πρόβλημα με τ σύνδεση είχα μόνο στο Windows PC στο Mac κλπ μια χαρά όλα
dimis_pj Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, init0101 είπε Εμ συγνώμη δεν θα υπερασπιστώ καμία xiaomi , αλλά πιο άβολα και σπαστικά από τα AirPods σε καμία περίπτωση δεν είναι. Για τα 20-30$ που κοστίζουν είναι παραπάνω από τίμια. Πρόβλημα με τ σύνδεση είχα μόνο στο Windows PC στο Mac κλπ μια χαρά όλα airpods δεν εχω χρησιμοποιήσει ποτέ οπότε δεν μπορώ να κρίνω.. αλλά σε σχέση με τα pixel buds και τα liberty air 2 της anker που έχω καμία σχέση..αλλα δεν θα τα συγκρίνω με ακουστικά που εχουν πάνω από 70 ευρώ, απλά είπα οτι στα δικα μου τα αυτιά δεν... Με windows τα συνέδεσα κι έκανε διακοπες ναι..
Darky Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Τώρα ανανέωση χρόνου ομιλίας πότε πρέπει να κάνουμε? Πχ εγώ ενεργοποίησα τον αριθμό 6/12 νομίζω και πιστεύω αρκετοί άλλοι κοντά εκεί. Αν κάνουμε ανανέωση με την νέα χρονιά αρχές του μήνα είμαστε άραγε καλυμμένοι? Αν κάποιος έχει σίγουρη πληροφορία για την διαδικασία ας μας πει. Πάντως βλέπω πως υπάρχει ένας cu κωδικός στην εφαρμογή που λήγει 4/02, είναι η προσφορά?
Darky Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 12 ώρες πριν, Dynamics είπε Απίστευτα πράγματα 😬 Τι κάνουμε τώρα; Εγώ μίλησα με την κούριερ και μου είπαν ότι πρέπει να μιλήσουμε με βονταφον για να ξανά γίνει αποστολή Εγω έδωσα στοιχεία στην εταιρία κούριερ και μετά κάλεσα και την βονταφον για να ενημερώσουν μιας και είναι ο αποστολέας. Βλέπω σήμερα η αποστολή είναι στο hub Αθηνών οπότε έγινε δουλειά.
samsunglife Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Πριν μισή ώρα με πήρε τηλέφωνο ο courrier της speedex Βέροιας που με έψαχνε. Μένω Αθήνα!!! Το όνομα και η διεύθυνση που του είχανε δώσει δεν υπάρχουν!!! Μόλις μίλησα με chat και μου ζητήσανε αριθμό παραγγελίας και τηλέφωνο επικοινωνίας (για 1000στη φορά...) και τους είπα να ενημερώσουν τη speedex... Απίστευτα πράγματα!!! Πραγματικά θέλει μεγαλη προσπάθεια για να τα κάνεις τόσο μπάχαλο...
drdedus Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 το δικό μου αντι για Κρήτη το παρέλαβε σήμερα κάποιος στο Χαλάνδρι. Άλλο όνομα αλλα το τηλ επικοινωνίας είναι το καινούργιο που πήραμε απο voda.Να είναι ο παλιός κάτοχος... ποιός ξέρει, σκατά τα έκανε η voda. 1
samsunglife Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 6 λεπτά πριν, drdedus είπε το δικό μου αντι για Κρήτη το παρέλαβε σήμερα κάποιος στο Χαλάνδρι. Άλλο όνομα αλλα το τηλ επικοινωνίας είναι το καινούργιο που πήραμε απο voda.Να είναι ο παλιός κάτοχος... ποιός ξέρει, σκατά τα έκανε η voda. ευτυχώς σε εμένα ο παλιός κάτοχος είχε μαγαζί στη Βέροια το οποίο έχει κλείσει, οπότε δεν παρέλαβε...
Jake07 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Παρέλαβα και εγώ αν και τα είχα ξεχάσει. Αντε καλή χρονιά! Επίσης, με το που παρέλαβα τα ακουστικά ενεργοποιηθηκαν πάλι video, music και chat pass. Όλα αυτά ενώ έχουμε unlimited.. Πολύ χρήσιμα πακέτα 😂😂
apostolis1384 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Παρέλαβα και εγώ σήμερα δεν είχα καμία ενημέρωση ούτε και τα περίμενα γιατί δεν μου έδιναν ξεκάθαρη απάντηση από το chat.
miltostammy Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Παρέλαβα και εγω χωρις ενημερωση. Από το πουθενά. Πάτρα
lakisss Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Και σε εμένα τα ίδια άλλο νούμερο στην sdeedex και άλλος παρέλαβε ....μίλησα τηλεφωνικά μαζί τους ....μου ζήτησε id παραγγελίας και είπε ότι θα επικοινωνήσει μαζί μου ..... πραγματικά μπαχαλο να έχουν κάνει .....
Ipopotamos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Κι εμένα άλλος τα παρέλαβε. Τέτοια τάξη τέτοια αλφαδιά δεν έχω ξαναδεί. Θέλουν να πάρουν και πελάτες φορητότητα τρομάρα τους. Να δω τώρα πως θα ξαναστείλουν το 90% των ακουστικών που στάνταρ έχουν πάει λάθος.
vasilisx Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) εμενα τρεις απο το chat μου εχουν διαβεβαιώσει οτι θα παραλαβω αλλα μεχρι τωρα τιποτα... για να δουμε!!! Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2021 από vasilisx
Dynamics Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 8 ώρες πριν, Darky είπε Εγω έδωσα στοιχεία στην εταιρία κούριερ και μετά κάλεσα και την βονταφον για να ενημερώσουν μιας και είναι ο αποστολέας. Βλέπω σήμερα η αποστολή είναι στο hub Αθηνών οπότε έγινε δουλειά. Με τι τρόπο μίλησες με βονταφον;εγώ μίλησα μαζί τους μέσω τσατ σήμερα
Darky Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 12 λεπτά πριν, Dynamics είπε Με τι τρόπο μίλησες με βονταφον;εγώ μίλησα μαζί τους μέσω τσατ σήμερα Κάλεσα το 13830 κατευθείαν 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις