Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εντάξει, εμένα η παραγγελία βρέθηκε στην Καρδίτσα ενώ είμαι Αθηνα, the gift that keeps on giving (λάθος από speedex μάλλον γιατί στην Vodafone είχαν την σωστή διεύθυνση)

Επεξ/σία από Darky
  • Απαντ. 774
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παρέλαβα μόλις τα ακουστικά στην διεύθυνση που είχαν στείλει τα νούμερα.

Ο αριθμός του τηλεφώνου της προσφοράς είναι κλειστός γιστι δεν τον χρησιμοποιώ οπότε δεν με πήραν πουθενά τηλέφωνο.

Ήρθε κατευθείαν το κουριερ 

E5419148-0003-4EA1-9657-6F3672C2D12F.jpeg

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σήμερα παρελαβα κ εγώ τα ακουστικά! Ανελπιστα κιόλας γιατί όταν είχα στείλει το μήνυμα μου είχε απαντήσει ότι είχαν εξαντληθεί

Επεξ/σία από giorgosvolos2
Δημοσ.

Αναφέρθηκε πιο πίσω η χρήση του ποσού που έμεινε από τον διπλασιασμό (10,71€) στο smart pocket.
Αυτά δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για αγορά πακέτου;

Δημοσ.

Τα ακουστικά θα τα πάρω αλλά τέτοιο χάλι σε εταιρεία αυτού του μεγέθους δεν έχω ξαναδεί και ούτε το περίμενα.

Παραγγελία στις 27/11 για μεταφορά του αριθμού μου και του πατέρα μου. Τα χαρτιά έρχονται ταυτόχρονα και στους 2 μετά από 1 βδομάδα στις 3/12 μαζί με δεύτερες sim για νέα νούμερα. Η δε δική μου δεύτερη sim δεν λειτουργούσε.

Την Δευτέρα έρχονται τα ακουστικά στον πατέρα μου αλλά όχι τα δικά μου (μένουμε μαζί). Την Τρίτη ρωτάω στο chat πότε θα έρθουν και μου απαντούν ότι θα με καλέσουν αυτοί και φυσικά δεν κάλεσαν ποτέ. Σήμερα έρχονται μηνύματα στο viber και σε εμένα και στον πατέρα μου από easy mail για παραλαβή εξοπλισμού από vodafone. Μπαίνω να δω τις αποστολές και του πατέρα μου πηγαίνουν σε κάποιο στην Αθήνα ενώ τα δικά μου σε κάποια στον Πειραιά (εγώ είμαι Θεσσαλονίκη).

Το αναφέρω στη vodafone μου ζητούν τα στοιχεία μου και απαντούν ότι θα το δουν και θα με καλέσουν που λογικά δεν θα το κάνουν. Τους γράφω και ότι ο πατέρας μου είχε το ίδιο μήνυμα παρότι παρέλαβε ήδη αλλά δεν ρωτούν τίποτα για στοιχεία του. Προφανώς παρέλαβε κάποιου άλλου εν αγνοία του. 

Δημοσ.

Παρέλαβα σήμερα ενώ στο chat μου είχαν πει ότι δεν θα παραλάβω γιατί είχαν εξαντληθεί... 

P.S. Ακουστικά Xiaomi με εισαγωγέα Huawei.

• Like 1
Δημοσ.

παρελαβα κ εγω απο 26/11 , βεβαια ενω πηρα 2 νουμερα το ενα φορητοτητα,  οταν ηρθε τ νουμερο για φορητοτητα δεν δεχτηκαν την προσφορα για τα ακουστικα, ποιο οτι να νε δεν,  

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Dynamics είπε

Ρε μλκς έστειλαν τα ακουστικά σε άλλη διεύθυνση και άλλη πόλη 😬 

Απίστευτα πράγματα 😬

Από ότι βλέπω εδώ την πάθαμε τουλάχιστον 3 άτομα 😵

• Sad 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, thyra_7 είπε

Σημερα παρελαβα και εγω τα ακουστικα. Καλωδιο φορτισης ειχαν μεσα σε σσς;

Δεν είχαν 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Παρελαβα κι εγω σημερα χωρις καμια προειδοποιηση. Παραγγελια 29/11. Αφου παρελαβα, μου ηρθε και το σχετικο sms απο την speedex. Εγκαιροι οπως παντα.

Για το αστειο της υποθεσης με καλεσαν απο acs πριν 2 βδομαδες στο νουμερο της προσφορας και ζητουσαν να παραδοσουν σε διαφορετικο ονομα και διευθυνση. Φανταζομαι στον προηγουμενο κατοχο του αριθμου.

Αισιο τελος στο δραμα μεχρι στιγμης. Μακαρι να παραλαβετε ολοι. Καλες γιορτες.

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Darky είπε

Από ότι βλέπω εδώ την πάθαμε τουλάχιστον 3 άτομα 😵

Απίστευτα πράγματα 😬

Τι κάνουμε τώρα; Εγώ μίλησα με την κούριερ και μου είπαν ότι πρέπει να μιλήσουμε με βονταφον για να ξανά γίνει αποστολή

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους και όλες. 

Παρακολουθώ το νήμα από την αρχή μιας και εγώ έκανα την παραγγελία μέσα στο πρώτο δυωρο όταν εμφανίστηκε η προσφορά. 

Είχα τα παρατράγουδα μου σε κάθε βήμα. Αποδοχη παραγγελίας, μπέρδεμα κατά εξακολούθηση για μέρες από την svouum που παρέδωσε τις κάρτες, ναι και σε εμένα 2 κάρτες στείλανε και με υπεύθυνη δήλωση και των αριθμων, καμία επικοινωνία από την εξυπηρέτηση της VODAFONE, χωρίς βέβαια να ζαλίσω στα τηλέφωνα ή στα chat. Μη εμφάνιση της προσφοράς κατά την ενεργοποίηση του αριθμού για 3-4 μέρες και όλα τα καλά που έχετε κουβεντιάσει στο νήμα. 

Προχθές λοιπόν μου ήρθε ειδοποίηση από την speedex, που σημαίνει και easy mail που σημαίνει Ορφέας βεινογλου, με σμσ με tracking. Σκέφτομαι, " τέλεια, τους πήρε ένα μήνα αλλά βάλανε σιγά σιγά τα πράγματα σε μια τάξη και προχωράμε στις αποστολές των ακουστικών"

Σήμερα μπαίνω να δω που βρίσκεται και βλέπω άφιξη κατάστημα στην Τήνο, ναι, την γνωστή Τήνο! (Εγώ μένω Αθήνα). "Τα πιάσαμε τα λεφτά μας" είπα από μέσα μου "θα πρέπει να επικοινωνήσω και με την κούριερ τώρα για να τους δώσω την εντολή επαναπροώθησης για τον σωστό προορισμό"

Μισή ώρα μετά..."το δέμα παραδόθηκε, όνομα παραλήπτη "τάδε", προφανώς όχι εγώ. 

Νομίζω πως ήταν το κερασάκι στην τούρτα. 

Άντεξα με ψυχραιμία κάθε τραγικό λάθος, εμπόδιο, παραπληροφόρηση, σταρχιδισμο κτλ ένα μήνα τώρα, αλλά το τελευταίο με έβγαλε από τα ρούχα μου! 

Τώρα θα βγάλω τον μα....κα Έλληνα από μέσα μου, 10 φορές τηλ την ημέρα, κάθε μία ώρα συνεχείς οχλήσεις στο chat, spam μαιλ παραπόνων κτλ μέχρι να σβήσει ο ήλιος όπου ή θα με διαγράψουν ή θα με βαρεθουν να με βλέπουν συνεχώς μπροστά τους και θα τα φέρουν. 

Ζήτω συγνώμη για την χολή που έβγαλα στο νήμα αλλά ένα μήνα δεν έβγαλα κιχ! Ε πλέον το ποτήρι ξεχείλισε. 

Να μην παρεξηγηθω από κάποιους, δεν είναι το κόστος των ακουστικων, ή αν δεν τα πάρω ότι ήρθε το τέλος του κόσμου. Η προσφορά αυτή καθαυτή, με ή χωρίς ακουστικά είναι υπέροχη έτσι κι αλλιώς. 

Είναι η κοροϊδία, αδιαφορία, ασυνεννοησία, παραπληροφόρηση και βλακεία γενικότερα σε όλα τα επίπεδα και σε όλο το φάσμα από την αρχή της δημιουργίας της προσφοράς έως το τέλος στους τελικούς αποδέκτες, εμάς. 

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...