Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 774
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Από ότι βλέπω μόνο 7 άτομα παρέλαβαν από εδώ... : / 

Δημοσ.

Αυτο που μας καιει τωρα ειναι πως θα γινει η ανανεωση. Εμενα βλεπω μου βαλανε μερικες μερες ακομα στο ιντερνετ και στα λεπτα..

Δημοσ.

Παιδιά και εγώ παρέλαβα σήμερα παραγγελία 27/11 πριν 2 μέρες μίλησα με τσατ και είπαν ότι μέσα στη βδομάδα θα είχα παραλάβει και τελικά όταν γύρισα από δουλειά είχαν έρθει. Θα σας πρότεινα να μιλήσετε μια με το τσατ τους αν ήσασταν από αυτούς που είχαν παραγγείλει πριν τις 29/11. Καλά μας έκατσε τελικά αυτή η προσφορά πάρα το κράξιμο που είχαμε ρίξει στην αρχή.

Δημοσ.

Σημερα ελαβα sms απο την easy-mail για παραδοση τις επομενες εργασιμες μερες (Παραγγελια 27/11). Πιθανον να παραλαβω αυριο συμφωνα με το tracking της αποστολης.

Δημοσ.

Καλησπέρα, παραγγελία 27/11, παρέλαβα σήμερα μετά από παιχνιδάκι της easy mail, δύο μέρες με καλούσε στον νέο αριθμό που ενεργοποίησα την προσφορά και επειδή δεν απαντούσα, δεν το παρέδιδαν παρότι ήμουν εκεί που είχα δηλώσει. Έχετε το νου σας στον νέο αριθμό.

Δημοσ.

Πηρα ενα τηλεφωνο την εξυπηρετηση για το θεμα του πακετου και το τι κανουμε.
Θελει ανανεωση 12ε (για τους πρωτους 3 μηνες οπως ξερουμε και μετα 15ε ανανεωση) και δεν χρειαζεται να κανουμε καποια ενεργοποιηση πακετου κτλ.
Εκανα επιβεβαιωση με την υπαλληλο οτι δεν χρειαζεται να εχουμε 12ε στον λογαριασμο παρα μονο ανανεωση αυτου του ποσου. Ελπιζω να ισχυουν αυτα που ειπε και να μην τρεχουμε παλι. 

Δημοσ.
15 ώρες πριν, tehyoda είπε

Παιδιά και εγώ παρέλαβα σήμερα παραγγελία 27/11 πριν 2 μέρες μίλησα με τσατ και είπαν ότι μέσα στη βδομάδα θα είχα παραλάβει και τελικά όταν γύρισα από δουλειά είχαν έρθει. Θα σας πρότεινα να μιλήσετε μια με το τσατ τους αν ήσασταν από αυτούς που είχαν παραγγείλει πριν τις 29/11. Καλά μας έκατσε τελικά αυτή η προσφορά πάρα το κράξιμο που είχαμε ρίξει στην αρχή.

καλα 15 ευρο ακουστικα εδωσαν δεν εδωσαν κανα 50 ευρο δωρο αξιας,  κ κατ εμε ολο αυτο που εγινε ειναι απαραδεκτο ,  ελεος να τρεχεις να βρεις ακρη εσυ ? ουτε καν , μεγαλο φαουλ , κ ποτε ξανα βοντα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτο το live chat να γραφεις και να σε κλεινουν ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ . Μαυρο για το ολο δουλεμα ....

Πολυ δουλεμα πεφτει στις γαλερες . Προχτες μου λεγανε οτι και τα τηλεφωνα τους δεν ακουγονται ... Μιλαμε για υποστηριξη να πας σε αυτους με εμπιστοσυνη 

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.

Ήρθε και σ' εμένα μήνυμα παραλαβής εξοπλισμού από vodafone μέσω της easy mail.

Οπότε καταλήγω στο ότι το μόνο και σημαντικότερο λάθος τoυς είναι ότι ότι κακώς ανέφεραν την ημερομηνία αποστολής των ακουστικών (μέχρι 13/12).

Μια απλή αναφορά ότι παίρνεις δώρο ακουστικά θα ήταν πιο σωστή.

Τουλάχιστον κράτησαν την υπόσχεσή τους και δεν ήταν μούφα το δώρο.

Στο τέλος της ημέρας λοιπόν, πλήρωσα 12€ και κέρδισα:

1 μήνα απεριόριστο ίντερνετ και ένα μήνα απεριόριστη ομιλία

8.5€ κουπόνι efood (smart pocket)

Ασύρματα ακουστικά Xiaomi.

Not bad...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις παρέλαβα κι εγώ τα ακουστικά, παραγγελία στις 29/11. 

update: ό,τι πιο άβολο έχω φορέσει σε buds... 🙄Σύνδεση με το laptop και κανουν διακοπές συνέχεια...😏 

PXL_20211229_100049898.MP_copy_800x602.jpg

Επεξ/σία από dimis_pj
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ωπ απαντησανε - προοδος :P

Agent Κωνσταντόπουλος Γιώργος είπες
Θα δούμε αμέσως μαζί το θέμα που μου ανέφερατε, μην ανησυχείτε καθόλου :)
H αποστολή των ακουστικών θα γίνει την ερχόμενη βδομάδα λόγω απογραφής .
12:01 PM

Απο βδομαδα παλι .... Μαλλον θα τοv πιουμε ε ; 

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...