andreas1gr Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 41 λεπτά πριν, init0101 είπε Κάτι ψιλό άσχετο, τώρα που τελειώνει ο μήνας θα πρέπει να κάνουμε ανανέωση 12$; Και αν ναι, ποιο πακέτο θα επιλέξουμε για τα απεριόριστα; Ένας θεός ξέρει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhlogiatros Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, takis! είπε Επικοινωνησα σημερα στο live chat,ειχα παραγγειλει πρωι 27/12 δε θα παραλαβω παρολου που σε προηγουμενες επικοινωνιες μου ειχαν επιβεβαιωσει οτι θα παραλαβω και σημερα απαντησαν οτι τελευται ενημερωση του τμηματος ειναι οτι τα αποθεματα τελειωσαν 26/12 ενω πριν καποιες μερες λεγαν 29/12.Απαραδεκτη εταιρια,τραγικοι τυποι,καμια βαρυτητα ο λογος τους. 3 φορες αφησα μηνυμα να με καλεσουν οι cu team - εντος μιας ωρας και τιποτα καμια επικοινωνια . Δε περιμενα τοσο σκατα εταιρια επικοινωνιων ολο μαρκετινιστικα τερτιπια . Παλια λεγαμε χαλια τη κοτε με τα χαζοφοιτητικα πακετακια αλλα τετοιο επιπεδο αφασιας στο support δεν υπαρχει λεμε Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2021 από Mhlogiatros Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Δεν ξέρω για εσάς, αλλά μαζί μου ο Άγιος Βασίλης ήταν πολύ καλός... Αντε και καλες γιορτές σε όλους με την σούπερ προσφορά του Vodafone CU!!! Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2021 από andreas1gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisx Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι σήμερα φεύγει η μεγάλη αποστολή με τα ακουστικά, ότι είμαι μέσα και ότι θα παραλάβω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dynamics Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 39 λεπτά πριν, vasilisx είπε Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι σήμερα φεύγει η μεγάλη αποστολή με τα ακουστικά, ότι είμαι μέσα και ότι θα παραλάβω Θυμάσαι τηλέφωνο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mples Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 Εγω παλι τους ειπα τα καλαντα σε αρχαια γαλικα !! Ποτε πια μπουρδαφον !!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 Στις 23/12/2021 στις 3:23 ΜΜ, hoback είπε Καλησπέρα σε όλους τελικά σήμερα παρέλαβα τα ακουστικά Γεια σας. Πως συμπεριφέρονται στα αυτιά σας, δηλαδή αν κουνησετε με δύναμη το κεφάλι σας πάνω κάτω, σας πέφτουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisx Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, Dynamics είπε Θυμάσαι τηλέφωνο; 13830 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hoback Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, init0101 είπε Γεια σας. Πως συμπεριφέρονται στα αυτιά σας, δηλαδή αν κουνησετε με δύναμη το κεφάλι σας πάνω κάτω, σας πέφτουν; Καλησπέρα όχι είναι σταθερά έχουν καλό μπάσο όμως έχουν θέμα με την επικοινωνία δεν με ακούνε καλά διότι το μικρόφωνο είναι μακριά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, hoback είπε Καλησπέρα όχι είναι σταθερά έχουν καλό μπάσο όμως έχουν θέμα με την επικοινωνία δεν με ακούνε καλά διότι το μικρόφωνο είναι μακριά Οk! Σας ευχαριστώ γ την απάντηση. Καλές γιορτές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hoback Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, init0101 είπε Οk! Σας ευχαριστώ γ την απάντηση. Καλές γιορτές 😀 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimis_pj Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Καλημέρα και χρόνια πολλά! Μετά από 20 μέρες σχεδον αφού είδα ότι καποιοι αρχίσατε και παραλαμβάνετε ακουστικά είπα να ξαναμιλήσω στο chat γιατί μου είχε λείψει.. Απάντηση: " Τα ακουστικά έχουν δρομολογηθεί στα ΕΛΤΑ, λόγω μεγάλου όγκου παραγγελιών καθώς και των εορτών σε κάποιους συνδρομητές υπήρξε καθυστέρηση. Έχετε την διαβεβαίωση μου πως εώς την επόμενη εβδομαδα θα τα έχετε λάβει !" Άντε να δούμε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SterThess Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Σήμερα με κάλεσε ο κούριερ από easy mail για τα ακουστικά (στο καινούργιο νούμερο της vodafone κιόλας), χωρίς να προηγηθεί κάποια ενημέρωση πριν με email και τα σχετικά. Παραγγελία 26/11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Παρελαβα και εγω σημερα τα ακουστικα. Παραγγελια 26/11. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Μόλις τα άνοιξα και μπορώ να πω ότι είναι οκ, βέβαια θα ήθελα λίγο περισσότερο μπάσο και ένταση αλλά οκ γούστα είναι αυτά Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2021 από init0101 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις