Επισκέπτης Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, ForuMakis είπε Ποτε ειχατε παραγγειλει αρχικα και ποτε στειλατε το sms για τα ακουστικα? Έκανα παραγγελία 26 Νοέμβρη μου ήρθαν 29 και έστειλα την ίδια μέρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hoback Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, init0101 είπε Έκανα παραγγελία 26 Νοέμβρη μου ήρθαν 29 και έστειλα την ίδια μέρα έχεις παραλάβει ακουστικά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Darky Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 4η προσπάθεια για να μάθω τι γινεται "**********: Εχω μόλις στείλει αίτημα για επικοινωνία με email στην ομάδα CU και είμαι και εγώ κοινοποιημένη μέχρι να ολοκληρωθεί η εξυπηρέτησή σας η οποία έχω ζητήσει να γίνει σήμερα εντός της ημέρας. Αφήστε το πάνω μου και χίλια συγνώμη εκ μέρους μου για την καθυστέρηση. Επιβεβαιώνω ότι θα γίνει επικοινωνία στο *******" Ελαβα ένα sms ότι έγινε κλήση από 13830, χωρίς να δω κλήση φυσικα 🤡 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, hoback είπε έχεις παραλάβει ακουστικά? Όχι τα πακέτα εννοούσα. Μου ήρθε το απόγευμα σμς για εξοπλισμό Vodafone οποτε μαααλλον τα ακουστικά θα είναι... θα ενημερώσω όταν τα παραλάβω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hoback Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 38 λεπτά πριν, init0101 είπε Όχι τα πακέτα εννοούσα. Μου ήρθε το απόγευμα σμς για εξοπλισμό Vodafone οποτε μαααλλον τα ακουστικά θα είναι... θα ενημερώσω όταν τα παραλάβω στο chat μου ειπαν οτι οι παραγγελιες ηταν χιλιαδες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
datio Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Όντως τα ακουστικά πρέπει να είναι 🙌✊🥳🎉👏 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Darky Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Σήμερα κατάφερα να μιλήσω καλώντας κατευθείαν στο 13830 και μου είπαν πως δεν θα παραλάβω ωγιατι είχαν εξαντληθεί όταν εκανα την παραγγελία. Τους είπα πως έκανα παραγγελία στις 27 και στο site είχαν γράψει πως εξαντλήθηκαν στις 29 και θα το κοιτάξουν.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, Darky είπε Τους είπα πως έκανα παραγγελία στις 27 Και σε εμένα που έκανα την παραγγελία στις 26, το ίδιο λένε... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hoback Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπέρα σε όλους τελικά σήμερα παρέλαβα τα ακουστικά 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Darky Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 18 λεπτά πριν, andreas1gr είπε Και σε εμένα που έκανα την παραγγελία στις 26, το ίδιο λένε... Λογικα απλά φάγαμε άκυρο, εντάξει εγώ έκανα και την παραγγελία απόγευμα, εσύ 26 κρίμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zygorito Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Απ οτι φαίνεται τα στείλανε, εμάς με speedex. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, Darky είπε Λογικα απλά φάγαμε άκυρο, εντάξει εγώ έκανα και την παραγγελία απόγευμα, εσύ 26 κρίμα. 3 λεπτά πριν, zygorito είπε Απ οτι φαίνεται τα στείλανε, εμάς με speedex. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zygorito Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Μπορεί να τα στέλνουν με σειρά προτεραιότητας, ούτως ή άλλως η προσφορά έπαιζε 5-6 ώρες νωρίτερα από εδώ στο FΒ και στο φόρουμ με τα τηλέφωνα. Προφανώς δώσανε πολλαπλάσια απ οτι περίμεναν χαχα. Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2021 από zygorito Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takis! Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Επικοινωνησα σημερα στο live chat,ειχα παραγγειλει πρωι 27/12 δε θα παραλαβω παρολου που σε προηγουμενες επικοινωνιες μου ειχαν επιβεβαιωσει οτι θα παραλαβω και σημερα απαντησαν οτι τελευται ενημερωση του τμηματος ειναι οτι τα αποθεματα τελειωσαν 26/12 ενω πριν καποιες μερες λεγαν 29/12.Απαραδεκτη εταιρια,τραγικοι τυποι,καμια βαρυτητα ο λογος τους. Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2021 από takis! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Κάτι ψιλό άσχετο, τώρα που τελειώνει ο μήνας θα πρέπει να κάνουμε ανανέωση 12$; Και αν ναι, ποιο πακέτο θα επιλέξουμε για τα απεριόριστα; Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2021 από init0101 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις