sistah Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 7 minutes ago, alexander098 said: Πολύ ωραία, σας ευχαριστώ για την άμεση απόκρισή σας. Το έλεγξα μόλις είστε κανονικά στη λίστα επομένως λίγη υπομονη παρακαλω μεχρι και την παρασκευη. Ευγενεστατη,μου ζητησε τον κωδικο παραγγελιας και το νουμερο που δηλωσα για επιβεβαιωση.Μεχρι και συγγνωμη ζητησε για την αναστατωση οπως ειπε.Αλλη υπαλληλος εγραφε μια ξερη τυποποιημενη απαντηση και εβγαινε. Ποτε εστειλες το μηνυμα στο 54646? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexander098 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 9 λεπτά πριν, sistah είπε Ποτε εστειλες το μηνυμα στο 54646? 6/12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dj_neo Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 14 minutes ago, alexander098 said: 6/12 Οκ, έχω μια υποψία για ποια Παρασκευή μιλούσε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 15 minutes ago, alexander098 said: 6/12 Tελεια, εγω στις 2/12 και δεν ειμαι στη λιστα. 😂 Θα παρω ενα τελευταιο τηλεφωνο και δεν ασχολουμαι αλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexander098 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, sistah είπε Tελεια, εγω στις 2/12 και δεν ειμαι στη λιστα. 😂 Θα παρω ενα τελευταιο τηλεφωνο και δεν ασχολουμαι αλλο. Παραγγελια ποτε εκανες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 3 minutes ago, alexander098 said: Παραγγελια ποτε εκανες; 26/11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dj_neo Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 26/11 παραγγελία 30/11 ενεργοποίηση και μήνυμα W. Δεν θα παραλάβω μου είπαν την προηγούμενη εβδομάδα και δεν ξανά ασχολήθηκα έκτοτε. Περιμένω κανένα καλό offer από καρτοκινητή των άλλων 2 να κάνω φορητότητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Στο τηλεφωνο μου ειπαν οτι τελικα ειμαι στην λιστα και οτι τοσο καιρο δεν ειχαν στοκ απο τα ακουστικα. Αρχισαν να παραλαμβανουν απο τις αποθηκες και στο τελος της εβδομαδας θα αρχισουν να τα στελνουν. Ειτε τα στειλουν ειτε οχι, πηρα τηλεφωνο κυριως γιατι μου φανηκε περιεργο να ειναι στην περιφημη λιστα ατομα που παρηγγειλαν και ενεργοποιησαν αργοτερα απο αλλους που δεν θα παραλαβουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hoback Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Στις 19/12/2021 στις 8:32 ΜΜ, hoback είπε καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά μίλησα με το chat cu τους ζήτησα να επιστρέψω τις κάρτες πίσω και να με πιστώσουν . Με ενημέρωσαν ότι θα με καλέσουν από ένα ειδικό τμήμα. Αύριο θα έχω νεότερα. Είπα φυσικά για την κοροϊδία του δώρου(ακουστικά) δεν μου είπαν κουβέντα... Ενημέρωση : Δεν με κάλεσαν ποτέ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grinder_ Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Είχε κάποιος κάποια ενημέρωση για το πώς θα γίνει η ενεργοποίηση τον επόμενο μήνα; Μερικές μέρες μείνανε και ακόμα δεν έλαβα σαφή απάντηση εάν θέλει ανανέωση κάρτας ή θα ενεργοποιηθεί αυτόματα πάλι το combo L. Μάλλον πάλι θα τους κυνηγάμε στα live chat. Τώρα μάλιστα θα είναι και απασχολημένο το καρτέλ με τις νέες αλλαγές οπότε θα μας έχουν σε δεύτερη μοίρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dynamics Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Βρήκα κλήση στον αριθμό που τρέχει η προσφορά και μου άφησαν ηχητικό ότι είναι από δικηγορικό γραφείο 😬 και έψαχναν κάποια Αθηνά 😬 σήμερα βρήκα και αναπάντητη από απόκρυψη. Ώρες ώρες είναι να με παίρνει τηλέφωνο κανένας καψουρης τηλέφωνο γιατί την τύπισσα Αθηνά 😬 Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2021 από Dynamics Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Μου ηρθε sms απο την easy mail οτι θα παραλαβω τις επομενες μερες εξοπλισμο απο την Vodafone. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Και σε μένα μόλις ήρθε sms , μάλλον τα ακουστικά θα είναι , θα σας γράψω Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2021 από init0101 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ForuMakis Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Ποτε ειχατε παραγγειλει αρχικα και ποτε στειλατε το sms για τα ακουστικα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eyes Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Μου στειλανε αυτοι για να παραλαβω αξοπλισμο https://www.easymail.gr/ απο τα Χανια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! και την καρτα την εφεραν στην Αθηνα σε αλλο ονομα 🤣 Πηρα στο τηλεφωνο αυτο που εγραφε https://www.white-pages.gr/arithmos/2106686700 και δεν απανταει κανενας Πηρα σε αυτο Τηλ: +30 28210 94529 Κατάστημα Χανίων Εφέδρων Πολεμιστών 5, τ.κ: 731 35, Χανιά και μου ειπανε πως αυτοι εχουν το δεμα μου με αλλο ονομα και πως ειναι ενα ρουτερ και να παρω στη Βοντα τηλεφωνο εγω Εχουν χασει μπαλα παιδες 😂 Αγορα 27/Νοε/2021, 00:01 Σms για τα ακουστικα 3/Δεκ/2021, 12:36 Πηρα και στη Βοντα Τηλ και αφου περιμενα 30 λεπτα μου ειπανε πως δεν ξερουν να κανουν τιποτα αυτοι θα με παρει αλλος που ξερει σε 2 μερες 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις