Προς το περιεχόμενο

Vodafone CU απεριόριστα data και λεπτά ομιλίας για 5 μήνες [ΤΕΛΟΣ]

Decano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

7 minutes ago, alexander098 said:

Πολύ ωραία, σας ευχαριστώ για την άμεση απόκρισή σας. Το έλεγξα μόλις είστε κανονικά στη λίστα επομένως λίγη υπομονη παρακαλω μεχρι και την παρασκευη.

Ευγενεστατη,μου ζητησε τον κωδικο παραγγελιας και το νουμερο που δηλωσα για επιβεβαιωση.Μεχρι και συγγνωμη ζητησε για την αναστατωση οπως ειπε.Αλλη υπαλληλος εγραφε μια ξερη τυποποιημενη απαντηση και εβγαινε.

Ποτε εστειλες το μηνυμα στο 54646?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 774
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

2 λεπτά πριν, sistah είπε

Tελεια, εγω στις 2/12 και δεν ειμαι στη λιστα. 😂
Θα παρω ενα τελευταιο τηλεφωνο και δεν ασχολουμαι αλλο.

Παραγγελια ποτε εκανες;

26/11 παραγγελία 30/11 ενεργοποίηση και μήνυμα W. Δεν θα παραλάβω μου είπαν την προηγούμενη εβδομάδα και δεν ξανά ασχολήθηκα έκτοτε. Περιμένω κανένα καλό offer από καρτοκινητή των άλλων 2 να κάνω φορητότητα.

Στο τηλεφωνο μου ειπαν οτι τελικα ειμαι στην λιστα και οτι τοσο καιρο δεν ειχαν στοκ απο τα ακουστικα.
Αρχισαν να παραλαμβανουν απο τις αποθηκες και στο τελος της εβδομαδας θα αρχισουν να τα στελνουν.
Ειτε τα στειλουν ειτε οχι, πηρα τηλεφωνο κυριως γιατι μου φανηκε περιεργο να ειναι στην περιφημη λιστα ατομα που παρηγγειλαν και ενεργοποιησαν αργοτερα απο αλλους που δεν θα παραλαβουν.

Στις 19/12/2021 στις 8:32 ΜΜ, hoback είπε

καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά

μίλησα με το chat cu τους ζήτησα να επιστρέψω τις κάρτες πίσω και να με πιστώσουν .

Με ενημέρωσαν ότι θα με καλέσουν από ένα ειδικό τμήμα.

Αύριο θα έχω νεότερα.

Είπα  φυσικά για την κοροϊδία του δώρου(ακουστικά) δεν μου είπαν κουβέντα...

Ενημέρωση : Δεν με κάλεσαν ποτέ!!!

Είχε κάποιος κάποια ενημέρωση για το πώς θα γίνει η ενεργοποίηση τον επόμενο μήνα;
Μερικές μέρες μείνανε και ακόμα δεν έλαβα σαφή απάντηση εάν θέλει ανανέωση κάρτας ή θα ενεργοποιηθεί αυτόματα πάλι το combo L. Μάλλον πάλι θα τους κυνηγάμε στα live chat.
Τώρα μάλιστα θα είναι και απασχολημένο το καρτέλ με τις νέες αλλαγές οπότε θα μας έχουν σε δεύτερη μοίρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βρήκα κλήση στον αριθμό που τρέχει η προσφορά και μου άφησαν ηχητικό ότι είναι από δικηγορικό γραφείο 😬 και έψαχναν κάποια Αθηνά 😬 σήμερα βρήκα και αναπάντητη από απόκρυψη.

Ώρες ώρες είναι να με παίρνει τηλέφωνο κανένας καψουρης τηλέφωνο γιατί την τύπισσα Αθηνά 😬

Επεξ/σία από Dynamics

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και σε μένα μόλις ήρθε sms , μάλλον τα ακουστικά θα είναι , θα σας γράψω 

Επεξ/σία από init0101

Μου στειλανε αυτοι για να παραλαβω αξοπλισμο https://www.easymail.gr/  απο τα Χανια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! και την καρτα την εφεραν στην Αθηνα σε αλλο ονομα  🤣

Πηρα στο τηλεφωνο αυτο που εγραφε  https://www.white-pages.gr/arithmos/2106686700 και δεν απανταει κανενας 

Πηρα σε αυτο Τηλ: +30 28210 94529 Κατάστημα Χανίων Εφέδρων Πολεμιστών 5, τ.κ: 731 35, Χανιά και μου ειπανε πως αυτοι εχουν το δεμα μου με αλλο ονομα  και πως ειναι ενα ρουτερ και να παρω στη Βοντα τηλεφωνο εγω 

Εχουν χασει μπαλα παιδες 😂

Αγορα 27/Νοε/2021, 00:01

Σms για τα ακουστικα 3/Δεκ/2021, 12:36

easymail.png

Πηρα και στη Βοντα Τηλ και αφου περιμενα 30 λεπτα μου ειπανε πως δεν ξερουν να κανουν τιποτα  αυτοι θα με παρει αλλος που ξερει σε 2 μερες  😂

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...