Προς το περιεχόμενο

Vodafone CU απεριόριστα data και λεπτά ομιλίας για 5 μήνες [ΤΕΛΟΣ]

Decano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Είναι πραγματικά εντυπωσιακό ότι σε ολόκληρο φόρουμ ΚΑΝΕΝΑΣ δεν παρέλαβε. Προσωπικά όπως είχα γράψει, είχα στείλει ότι υπόλοιπο είχε η κάρτα στην Κιβωτό και παράτησα στο φάκελο και τις δύο κάρτες σιμ.

Τώρα μετά και τις τελευταίες αλλαγές, θα περάσω από κατάστημα την Δευτέρα να τις ακυρώσω και τυπικά.

Υγ1. Πλάκα πλάκα, έχετε σκεφτεί στις 10/1 με ποια διαδικασία θα ανανεώσετε εσείς που θα τα κρατήσετε; Δεν έχει αναφερθεί πουθενά πως θα γίνει και φοβάμαι νέο χάος και φωνές.

Υγ2. Και πάλι να τονίσω ότι χρωστάμε οι συμμετέχοντες στο νήμα ένα ευχαριστώ ως μέλη στον διαχειριστή matrixxx που κρατά το νήμα ανοιχτό.

Αυτό δείχνει κατ'εμέ την αξία και του ίδιου και του φόρουμ συνολικά, που δείχνουν εμπράκτως ότι είναι δίπλα στα μέλη.

Καλές γιορτές με υγεία πάνω από όλα, σε όλα τα μέλη και την Δ.Ο. 

• Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 774
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλές γιορτές με υγεία  . Απλα δε πληρωνεις ανανεωση , Εγω κλάιν για τα απεριοριστα λεπτα την εχω βαλει σε ενα remote lte box σε ενα βουνο και εκει θα μεινει . Κλάιν και για τα ακουστικα που φυσικα ακομα δεν εχει ερθει τιποτα - ουτε ειδοποιηση ουτε sms οτι κατι δρομολογειται εκτος αν τα στειλουν για Χριστουγεννα  :P  .  Στο chat τους λετε για τη προσφορα cu-απεριόριστα-data-και-λεπτά με τα ακουστικα και συνεννοείστε ; 

Επεξ/σία από Mhlogiatros

9 ώρες πριν, stalker96 είπε

Δυνάμει των ανωτέρω αλλαγών οι συνδρομητές Καρτοκινητής που επηρεάζονται έχουν το δικαίωμα καταγγελίας της σύμβασής τους αζημίως, εντός ενός μήνα από την ημερομηνία εφαρμογής των αλλαγών.

Ευκαιρία για όσους δεν παρέλαβαν ακουστικα και θελουν να καταργησουν το νουμερο.

Γιατί; αν θέλω να καταργήσω τα νούμερα που μας έστειλαν θα έπρεπε να πληρώσω; 

1 ώρα πριν, sgatzo είπε

Τώρα μετά και τις τελευταίες αλλαγές, θα περάσω από κατάστημα την Δευτέρα να τις ακυρώσω και τυπικά.

Άμα τις πετάξεις στα σκουπίδια δεν είναι το ίδιο πράγμα; θα χάσεις και τον χρόνο σου να πας σε κατάστημα;;; 

1 ώρα πριν, samsunglife είπε

Αμα τις πετάξεις στα σκουπίδια δεν είναι το ίδιο πράγμα; θα χάσεις και τον χρόνο σου να πας σε κατάστημα;;; 

Γιατί δεν θέλω να φαίνονται αυτά τα νούμερα για έναν χρόνο και βάλε στο αφμ μου. Ότι δεν είναι ενεργό πραγματικά, θέλω προσωπικά να το διαγράφω.

Ίσως σου φαντάζει κάπως, αλλά έτσι λειτουργώ χρόνια τώρα. Μόνο 2 καρτοκινητά που είναι πλήρως ενεργά έχω στο όνομα μου συν αυτά τα δύο της προσφοράς που φεύγουν...

10 ώρες πριν, sgatzo είπε

Είναι πραγματικά εντυπωσιακό ότι σε ολόκληρο φόρουμ ΚΑΝΕΝΑΣ δεν παρέλαβε.

Γιατί είπε η vodafone ότι έστειλε τα ακουστικά...;;;; 

8 ώρες πριν, sgatzo είπε

Γιατί δεν θέλω να φαίνονται αυτά τα νούμερα για έναν χρόνο και βάλε στο αφμ μου. Ότι δεν είναι ενεργό πραγματικά, θέλω προσωπικά να το διαγράφω.

Ίσως σου φαντάζει κάπως, αλλά έτσι λειτουργώ χρόνια τώρα. Μόνο 2 καρτοκινητά που είναι πλήρως ενεργά έχω στο όνομα μου συν αυτά τα δύο της προσφοράς που φεύγουν...

Οκ, σεβαστό. Εγώ προσωπικά δεν σκοπεύω να χάσω άλλο χρόνο μαζί τους! Πήγα ήδη μια φορά σε κατάστημα γιατί η μία sim που μου στείλανε (αυτή με τις παροχές, γ@μω τη γκαντεμιά μου 😢) ήρθε χαλασμένη κι έτσι μου την αλλάξανε (δωρεάν). Επίσης έχω χάσει πολύ χρόνο στο chat. Φτάνει, ως εδώ! 

Θα καταναλωσω τις παροχές και σκουπίδια... 

1 λεπτό πριν, samsunglife είπε

Οκ, σεβαστό. Εγώ προσωπικά δεν σκοπεύω να χάσω άλλο χρόνο μαζί τους! Πήγα ήδη μια φορά σε κατάστημα γιατί η μία sim που μου στείλανε (αυτή με τις παροχές, γ@μω τη γκαντεμιά μου 😢) ήρθε χαλασμένη κι έτσι μου την αλλάξανε (δωρεάν). Επίσης έχω χάσει πολύ χρόνο στο chat. Φτάνει, ως εδώ! 

Θα καταναλωσω τις παροχές και σκουπίδια... 

Μιας και έγραψες αυτό... Εμένα η δικιά μου κάρτα σιμ δούλεψε τελικά αλλά κάποια νούμερα δεν τα καλεί.. τι να πω, όλα πήγαν στραβά εξαρχής.

Σε ότι αφορά τον φίλο που λέει αν έστειλε η voda σε κανένα τα ακουστικά... Εσένα δεν σε εξοργίζει το γεγονός ότι παρήλθε η 13/12 , φτάσαμε 19 και ούτε καν ένα sms δεν έστειλαν; Έστω απόρριψης αλλά στείλε βρε αδερφέ να ενημερώσεις... Κάθεται ο κόσμος στα chat και ψάχνει τι θα γίνει,αν είναι δυνατόν.

Μετά από όλες αυτές τις συνεχείς λάθος κινήσεις αμφιβάλλω αν από αυτή την εξαιρετική αρχικά προσφορά μείνουν πάνω από 50 ενεργές σιμ στην εταιρία... Θέλει κόπο για να τα κάνεις τόσο μπάχαλο...

• Like 2

εμενα απο τις δυο καρτες σιμ και οι δυο ειχαν τον αριθμο της δωρου σιμ, αρα δεν ειχα στην ουσια σιμ με τα απεριοριστα αλλα δυο καρτες σιμ με το ιδιο νουμερο, νουμερο που δεν εχει απεριοριστα, μετα απο εοικεινωνια μου αλλαξαν το νουμερο αυτοματα στην μια σιμ.

ξαναμιλησα σημερα με CHAT διαβεβαιωσε οτι θα παραλαβω και οτι εχουν φυγει τα ακουστικα (δεν εχει αριθμο αποστολης)

της ειπα οτι ειμαστε στα καγκελα τοσο κοσμος, και μου δινεται αφορμη να φυγω απο την εταιρεια μετα απ οτοσα χρονια.

πραγματι ειμαι στο cu με τον κυριο αριθμο μου απο 10/2000 από τοτε που βγηκε δηλαδη, ακαμα εχω το σιδερενιο μαυρο κουτι που ειχε μεσα την καρτα με τα φυλαδια (για οποιον θυματε), 21 χρονια cu.

• Like 4

3 ώρες πριν, vasilisx είπε

εμενα απο τις δυο καρτες σιμ και οι δυο ειχαν τον αριθμο της δωρου σιμ, αρα δεν ειχα στην ουσια σιμ με τα απεριοριστα αλλα δυο καρτες σιμ με το ιδιο νουμερο, νουμερο που δεν εχει απεριοριστα, μετα απο εοικεινωνια μου αλλαξαν το νουμερο αυτοματα στην μια σιμ.

ξαναμιλησα σημερα με CHAT διαβεβαιωσε οτι θα παραλαβω και οτι εχουν φυγει τα ακουστικα (δεν εχει αριθμο αποστολης)

της ειπα οτι ειμαστε στα καγκελα τοσο κοσμος, και μου δινεται αφορμη να φυγω απο την εταιρεια μετα απ οτοσα χρονια.

πραγματι ειμαι στο cu με τον κυριο αριθμο μου απο 10/2000 από τοτε που βγηκε δηλαδη, ακαμα εχω το σιδερενιο μαυρο κουτι που ειχε μεσα την καρτα με τα φυλαδια (για οποιον θυματε), 21 χρονια cu.

Τι μου θύμησες τώρα... Παλιός vodafonάκιας και συ... Έχω ακόμη καρτοκινητό panafon στο κουτί πένα χαχαχα

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά

μίλησα με το chat cu τους ζήτησα να επιστρέψω τις κάρτες πίσω και να με πιστώσουν .

Με ενημέρωσαν ότι θα με καλέσουν από ένα ειδικό τμήμα.

Αύριο θα έχω νεότερα.

Είπα  φυσικά για την κοροϊδία του δώρου(ακουστικά) δεν μου είπαν κουβέντα...

Επεξ/σία από hoback
  • Like 2

Εν τω μεταξύ στο δικό μου, που αρχικά είχε πρόβλημα με τη σωστή απεικόνιση των υπολοίπων, έχουν βάλει 2 φορές το πακέτο 45000' λεπτά το οποίο λήγει στις 07/02/22 χωρίς επιπλέον χρέωση. Δηλαδή για περίπου 2 μήνες... Ευτυχώς που καμιά φορά τα λάθη γίνονται και προς όφελός μας...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και σε μένα έχουν βάλει unlimited data  μέχρι 5/2 κ 90.000λεπτα μέχρι 5/2.

Δεν έχω καταλάβει όμως ποτέ πρεπει να βάλουμε ξανά κάρτα

Επεξ/σία από giorgosvolos2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολύ ωραία, σας ευχαριστώ για την άμεση απόκρισή σας. Το έλεγξα μόλις είστε κανονικά στη λίστα επομένως λίγη υπομονη παρακαλω μεχρι και την παρασκευη.

Ευγενεστατη,μου ζητησε τον κωδικο παραγγελιας και το νουμερο που δηλωσα για επιβεβαιωση.Μεχρι και συγγνωμη ζητησε για την αναστατωση οπως ειπε.Αλλη υπαλληλος εγραφε μια ξερη τυποποιημενη απαντηση και εβγαινε.

Επεξ/σία από alexander098

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...