mples Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 49 λεπτά πριν, ForuMakis είπε Μιλωντας για πολλοστη φορα με το live chat με διαβεβαιωσαν οτι ο αριθμος παραγγελιας μου ανηκει στην λιστα που θα παραλαβουν τα ακουστικα. Πιο συγκεκριμενα μου απαντησε: Οι πιο αισιοδοξοι ακομα αναμενουμε! Και θα περιμένετε για καιρό Μόλις τώρα, mples είπε Και θα περιμένετε για καιρό Εγώ όταν τελειώσουν τα τσάμπα γεια σας μακριά από αυτό το ρδελο α και μιας και σε δύο μήνες τελειώνει και το συμβόλαιο στο σταθερό ξέρετε τι θα πάρουν και από εκεί ??? Βονταφον δις ιζ σπαρτά ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisx Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Παραγγελία 28/11 Μίλησα με chat είναι στην λίστα, θα τα παραλάβω κανονικά μου είπαν αλλά λίγη υπομονή απλά λόγω φόρτου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Olympiakosole Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 μουφα η δουλειά είναι μαϊμουνα όπως έλεγε κάποιος μαγειρεμένη προσχεδιασμένη.πεσαμε στην λούμπα και τώρα τί γίνεται τίποτα.τα ακουστικά φαντάζομαι ήχο κρυστάλλινο Παναγία μου βοήθα μετά τα 120db σου καίνε το τύμπανο 🥁🥁🥁 το αυτί 👂👂 πολλά τα κομμάτια λέμε.μούφα προσφορά απλά δεν δώθηκε ποτέ ολόκληρη.ο λόγος της εν λόγω εταιρείας ένα ψέμα μεγάλο γιγαντιαίο.αν δε μπορούν να υποστηρίξουν μια προσφορά εε τότε ας το κλείσουν νύχτα να του δίνουν.υπομονη εξαντλήθηκε δεν πάει άλλο.εχει τα όρια της.δυσαρεσκεια μεγάλη επικρατεί αυτά τα δυσάρεστα νέα φίλοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
itagarakis Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 12 ώρες πριν, vasilisx είπε Παραγγελία 28/11 Μίλησα με chat είναι στην λίστα, θα τα παραλάβω κανονικά μου είπαν αλλά λίγη υπομονή απλά λόγω φόρτου Ακριβώς τα ίδια μου είπε χθες το βράδυ στο τσατ. Ότι δηλαδή θα παραλάβω σίγουρα τα ακουστικά απλά λόγω φόρτου εργασίας των κούριερ άργησαν και πως θα λάβω μήνυμα εντός της εβδομάδας για την παραλαβή. Ίδωμεν!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosvolos2 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Σήμερα μου έβαλαν 45.000 λεπτά προς όλους. Data τίποτα. Είναι απίστευτοι . Μια βδομαδα και δν έχουν ενεργοποίησει τα unlimited Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimbo86 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 19 λεπτά πριν, giorgosvolos2 είπε Σήμερα μου έβαλαν 45.000 λεπτά προς όλους. Data τίποτα. Είναι απίστευτοι . Μια βδομαδα και δν έχουν ενεργοποίησει τα unlimited Υπομονή... Τα βάζουν με δόσεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 40 λεπτά πριν, giorgosvolos2 είπε Σήμερα μου έβαλαν 45.000 λεπτά προς όλους. Data τίποτα. Είναι απίστευτοι . Μια βδομαδα και δν έχουν ενεργοποίησει τα unlimited Σου λένε να μην του βάλουμε ταυτόχρονα και ομιλία και δεδομένα και πάθει κάτι από την πολύ χαρά!!! Σε σκέφτονται αχάριστε... Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2021 από andreas1gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafa1919 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Deleted Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2021 από rafa1919 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Δεν θα το ελεγα οτι τα κουριερ εχουν υψηλο φορτο εργασιας (εχουν δεματα, απλα δεν βλεπω καθυστερησεις οπως περυσι προσωπικα). Τουλαχιστον ολες τις παραγγελιες τις παραλαμβανω 1 εργασιμη μετα την αποστολη. Καθυστερει η αποθηκη τους να τα στειλει 99%. Σε επομενη επικοινωνια ζητηστε tracking number. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Στις 10/12/2021 στις 10:38 ΜΜ, Πέτρος είπε Πάω να φτιάξω λογαριασμό και μου βγάζει ότι το νούμερο χρησιμοποιείται ήδη. Ντεν καταλαβαίνω. Πρέπει να έχει φτιαχτεί ο λογαριασμός πρώτα στη συσκευή με την κάρτα? Στις 11/12/2021 στις 11:21 ΠΜ, Πέτρος είπε Άντε, ίσως να βγήκε κάποια άκρη κι εδώ. Από ότι φαίνεται ο συγκεκριμένος αριθμός ανήκε παλιότερα σε κάποιον άλλο και έχει παραμείνει η συσχέτιση με το λογαριασμό εκείνο. Από την εξυπηρέτηση στο chat, προώθηση στην τεχνική υπηρεσία και αυτοί έστειλαν αίτημα στο τμήμα δικτύου να το ρυθμίσει. Αναμονή μέχρι τότε. Λύθηκε πλέον κι αυτό. Τους έψαξα εγώ σήμερα πάλι, βέβαια, και μετά από 4-5 ώρες με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν πως πλέον το νούμερο είναι εντελώς "ελεύθερο". Μόλις έφτιαξα το λογαριασμό στο CUapp, δεν δείχνει τίποτα...βρε έτσι, βρε αλλιώς, όλα κενά και μηδενικά. Μπήκα από το site της Voda, δείχνει άπεριότιστα data, 45.000+ λεπτά ομιλίας, 600sms. Ok, θα το δεχτώ λοιπόν. Μου έλυσε τα χέρια για λίγο καιρό, μέχρι να δω τι θα κάνω με τη συγκεκριμένη ανάγκη. Αν και έχει γραφτεί σίγουρα, πείτε ξανά: Βάζω 12€ κάθε μήνα για τους 3 επόμενους μήνες και μετά 15 για τους άλλους 2 και μετά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosvolos2 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Επιτέλους σήμερα μετά από μια, βδομάδα δουλεψε σωστά η εφαρμογη κ εχω unlimited data και 45000 λεπτά προς όλους Τον άλλο μήνα τώρα να δουμε πως θα γίνει η ανανεωση. Γιατί δεν βλέπω να υπάρχει πακετο unlimited. Το combo L έχουν ενεργοποίησει Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2021 από giorgosvolos2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Darky Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Άλλη μια μέρα επικοινωνίας με το live chat. Άλλη μια μέρα που δεν με πήραν πίσω με απάντηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Darky είπε Άλλη μια μέρα επικοινωνίας με το live chat. Άλλη μια μέρα που δεν με πήραν πίσω με απάντηση. παρομοιως, αυριο θα παω σε ενα μαγαζι, τη κοροιδια δε θα τη ανεχτω, δε με νοιαζουν τα λεφτα ουτε τα ακουστικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Darky είπε Άλλη μια μέρα που δεν με πήραν πίσω με απάντηση. Είσαι πολύ αισιόδοξος!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Darky Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Εντάξει τρίτη και φαρμακερη σήμερα, απλά δεν ασχολούμαι αλλο. Αν κάποιος από εδώ μέσα πάρει ακουστικά ίσως ξανάδοκιμασω ΜΗΠΩΣ και μου απαντήσουν, αλλά δεν το βλέπω και δεν νομίζω να αξίζει. Περιμενα τουλάχιστον μία απάντηση έστω τύπου "εξαντλήθηκαν" να μην περιμένω άδικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις