dj_neo Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ούτε εγω θα παραλάβω ακουστικά. Παραγγελία 26/11, ενεργοποίηση 30/11. Στο chat αρχικά ο υπάλληλος μου είπε αφού κάνατε παραγγελία 26/11 θα παραλάβετε. Τον ρώτησα αν έχει εικόνα για το πότε, με ρώτησε αν έχω στείλει τα εγγραφα για την ενεργοποίηση. Του απάντησα 30/11 μαζί με το W για τα ακουστικά. Μετά από αυτό με ενημέρωσε ότι δεν θα παραλάβω γιατί έχουν εξαντληθεί. Στη συνέχεια με ρώτησε αν μπορεί να με εξυπηρετήσει με κάτι άλλο. Τον ρώτησα ποιά είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσω για να απενεργοποιηθούν τα 2 νούμερα που μου έστειλαν. Μου απάντησε ότι γενικότερα απενεργοποιούνται σε 13 μήνες μετά την τελευταία ανανέωση. Όταν του είπα ότι δεν ρωτησα αυτό, μου απάντησε ότι δεν μπορώ να τα απενεργοποιήσω και αποσυνδέθηκε από το chat. Μιλάμε για φοβερό customer support. Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2021 από dj_neo 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheDay2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Αυτοι εβαλαν ενα promo και τελικα κατορθωσαν να γινουν ρεζιλι. Θελει ικανοτητα αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Darky Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Εντάξει, επειδή τα θέλω τα unlimited θα βάζω την κάρτα τουλάχιστον τους πρώτους μήνες και μετά το υπόλοιπο απλά σε κουπόνι για efood. Πρακτικά θα μου βγει σχεδόν "τσαμπα". Αγόρασα κάτι sms και πρώτα ξοδεύτηκαν τα χρήματα του διπλασιασμού οπότε, αν με το καλό δουλέψει η προσφορά τους πρώτα από ολα, ένα δεκαρικο θα μένει κάθε μήνα. Αλλα γενικά ξεφτίλα, ελάχιστα ακουστικά θα είχαν.. (Περιμένω πάλι τηλ από το μεσημέρι από το support 😂) Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2021 από Darky 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stalker96 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Εχω αποθηκευμενο το ιστορικο συνομιλιας μου με live chat οπου ανεφεραν οτι λογω εγκαιρης παραγγελιας θα παραλάβω 100% ακουστικα. Μπορουμε να κανουμε κατι με αυτο; Να απευθυνθουμε σε κάποια αρχη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dj_neo Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Τώρα που το ξανασκέφτομαι κακή ιδέα η διαγραφή. Η φορητότητα σε άλλο πάροχο 2 αριθμών cu ακούγεται καλύτερη... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Μιλησα στο chat και εμενα μου ειπε μεχρι 15/12. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexander098 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, sistah είπε Μιλησα στο chat και εμενα μου ειπε μεχρι 15/12. Λες να μας κοροϊδευει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Olympiakosole Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 8 λεπτά πριν, alexander098 είπε Λες να μας κοροϊδευει; Όπως σε βλέπω και με βλέπεις ψιλό γαζί μας δουλεύουν και μας επεξεργάζονται δηλώσεις λόγια του αέρα.δε στρώνουν με τίποτα αυτοί... φόβος δεν τους πιάνει.... καταγγελία και Άρειο πάγο θέλουν και όχι μόνο.απο αύριο σε μεθαύριο και δεν σημαδεύεται.το ψέμα με το τσουβαλι πάει σύννεφο ☁️☁️☁️. λυπάμαι για λογαριασμό τους.αλλη μια παταγωδη αποτυχία............. καλό βράδυ 🌃 όσο μπορεί να είναι................. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosvolos2 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Εμένα παντως απ'την παρασκευη που μεταφέρθηκε ο αριθμός από άλλο παροχο δν μου εχουν δώσει τα απεριόριστα. 600 λεπτά, 600sms κ κάτι GB μου έδωσαν. Επίσης στην εφαρμογή δεν δείχνει καθόλου υπόλοιπο. Σαν να μην δουλευει είναι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 πωπω ειναι οντως ξεφτιλες ας δουμε με το καλο τι θα γινει μεχρι Παρασκευη και μετα προσωπικα θα ριξω μαυρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgionats Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 10 λεπτά πριν, giorgosvolos2 είπε Εμένα παντως απ'την παρασκευη που μεταφέρθηκε ο αριθμός από άλλο παροχο δν μου εχουν δώσει τα απεριόριστα. 600 λεπτά, 600sms κ κάτι GB μου έδωσαν. Επίσης στην εφαρμογή δεν δείχνει καθόλου υπόλοιπο. Σαν να μην δουλευει είναι Και στο δικό μου δεν έδειχνε και εφτιαξε μετά από 3 ημέρες από ενεργοποίηση. Είχα μιλήσει με chat για το πρόβλημα. Δεν ξέρω εαν έκαναν κάτι και έφτιαξε ή έγινε αυτόματα από τα συστήματά τους. Όσο για τα απεριόριστα ακόμα περιμένω.. Σήμερα που ξαναρώτησα μου είπαν για αύριο, ενώ μου είχαν πεί ότι θα έμπαιναν σήμερα.. Γενικά έχω βαρεθεί να μιλάω με chat για μια απλή φορητότητα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lakisss Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex111111 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Παραγγελία 27/11.... (παραλαβη ενεργοποίηση όλα κομπλέ) Απάντηση 13/12: Έχω προωθήσει το αίτημα ελέγχου της παραγγελίας σας και εντός 1-2 ημερών θα σας καλέσει συνάδερφος για να ενημερωθείτε για την προσφορά των ακουστικών και την παραλαβή τους εφοσον προλάβατε τη διαθεσιμότητα. Τουλάχιστον προλαβε να μου απαντήσει οτι η διαθεσιμότητα αφορά την ώρα της παραγγελίας προτού την κοπανήσει από το τσάτ..... Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2021 από Alex111111 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grinder_ Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Ναι εντός της ημέρας θα ενημερωθείτε κύριοι, μην ανησυχείτε καθόλου!😂 Ποιανού μήνα δεν μας είπαν... Τα λεγα εγώ ότι τα έχουν κάνει θάλασσα αλλά το εξοργιστικό είναι ότι μετά από σχεδόν 2 βδομάδες δεν έχουν καμία διάθεση να λύσουν/ενημερώσουν για το θέμα και προτιμάνε να κοροϊδεύουν. Να δούμε πως θα γίνει η ενεργοποίηση του πακέτου τον άλλον μήνα και αν μας βγάλουν την πίστη και πάλι, ας είναι καλά η καταγγελία που προς το παρόν είναι αποθηκευμένη στα πρόχειρα. Είπαμε καλή προσφορά αλλά δεν θα χάνουμε τον χρόνο μας με το "support" για να υλοποιήσουν αυτό για το οποίο πληρώσαμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhlogiatros Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Ειπα να στειλω και απο τη δευτερη καρτα ΣΤΟ 1256 . ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις